امروز بعد از 78 روز از زمان سفارشم پست بسته رو آورد دم در خونه و 67 تومن هم هزينه گمرک و پست شد.oneplus one ...با اینکه چندییین بار به آقا امیر یادآوری کردم قاب "شیشه ای" میخوام نه قاب "ژله ای" اما باز قاب ژله ای برام فرستادن.فکر کنم به خاطر تاخیر سفارشم یه شارژر فندکی و کابل otg هم برام فرستادن که ممنونم...اما باور کنید آیفون 6 هم ارزش این همه صبر کردن رو نداره!!!
در هر صورت از خود گوشي خيلي راضي ام و از هر نظر عاليه اما متاسفانه از خريدم راضي نيستم.
ممنون از همه دوستاني که راهنماييم کردن
به خاطر تاخیر بیش از حد.قرار بود سه هفته (21 روز) برسه اما 78 روز بعد رسید و فک نمیکنم اگه کسی خودشو جای من بزاره از این موضوع راضی باشه.امیدوارم این مشکلات فقط واسه سفارش من بوده باشه و واسه شماها از این تاخیرهای عجیب و غریب پیش نیاد!میشه بگی چرا از خرید راضی نیستی؟
برا من هم همینطور شد کلن وان پلاس های تابستون به این مشکل بر خوردن دیروز گوشی من با همون شرایط شما رسید .به خاطر تاخیر بیش از حد.قرار بود سه هفته (21 روز) برسه اما 78 روز بعد رسید و فک نمیکنم اگه کسی خودشو جای من بزاره از این موضوع راضی باشه.امیدوارم این مشکلات فقط واسه سفارش من بوده باشه و واسه شماها از این تاخیرهای عجیب و غریب پیش نیاد!
آره برای بنده هم کالر اس بود و ورژن چینی ، و خودم رفتم لینک سیانوژن رو دانلود کردم و روش فلش کردم چیز سختی هم نداره فقط باید fast boot و adb رو بلد باشید که چطور باید روی کامند پرامپت ست میشه وگرنه بقیش دو خط کد هست که میزنید.بله خریدها درست شده دیگه به نظرم، اون موقه هم از شانسه بده ما خریدارشون سفر بود ...
وان-پلاس 16گیگ منم امروز اومد یه روز این قسمت توزیع طولش داده بود، از زمانی که تو سایت ثبت شد 14 روز طول کشید و از زمانی امیر جان کد رو داد فک کنم 17روز شد. گمرکم با پست 61 شده بود.
گوشی واقعا عالیه ، انتظار نداشتم از نزدیک انقد خوشگل باشه صفشم حرف نداره از htc one بهتره با اینکه پیکسل پر اینچش پایینتره، فقط تنها چیزی خیلی تعجب کردم ازش اینکه ورژن چینیه!! بره شمام ورژن چینیه عایا؟ خودم باس سیانوژن رو بریزم فک کنم، هرچن این هم خوبه ولی اختلاف سرعتش با ویدیوهایی که از سیانوژن دیدم محسوسه ولی رابط کاربری بهتری داره ...
برعکسه یسطام عزیز از امیرجان خیلی راضیم دقیقا همونایی که لینکشو از علی اکسپرس داده بودم رو امیرجان سفارش داده، این طول کشیدن هم از بدشانسیه ما بود هرچن من بعد از شما سفارش داده بودم بره من رو هم فک کنم 40روز شد و با تمام اضافات (کیف-بامپر-گارد)و گمرک و اینا 1360 شد. همونجوری که بسطام عزیز گفت otg و شارژر فندکی رو برای تاخیر اضافه کرد امیر که دستش درد نکنه ...
یعنی گوشیتو گذاشتن تو جعبه تا در اولین فرصت ارسال بشه. از این به بعدش می افته رو غلطک .یه هفته ای میرسه اداره پست شهرتسلام دوستان 2014-09-24 19:47, Insert item into bag (Otb), CN350, CHINA الان تو چه مرحله ای هستش
امروز بعد از 78 روز از زمان سفارشم پست بسته رو آورد دم در خونه و 67 تومن هم هزينه گمرک و پست شد.oneplus one ...با اینکه چندییین بار به آقا امیر یادآوری کردم قاب "شیشه ای" میخوام نه قاب "ژله ای" اما باز قاب ژله ای برام فرستادن.فکر کنم به خاطر تاخیر سفارشم یه شارژر فندکی و کابل otg هم برام فرستادن که ممنونم...اما باور کنید آیفون 6 هم ارزش این همه صبر کردن رو نداره!!!
در هر صورت از خود گوشي خيلي راضي ام و از هر نظر عاليه اما متاسفانه از خريدم راضي نيستم.
ممنون از همه دوستاني که راهنماييم کردن
برا من هم همینطور شد کلن وان پلاس های تابستون به این مشکل بر خوردن دیروز گوشی من با همون شرایط شما رسید .
در کل امیدوارم دیگه آقا امیر به مشکلی بر نخورن و سفارش ها از این به بعد به درستی انجام بشه .
فقط امیرخان یه شفاف سازی بکنی حله من ممکنه دوستام بخوان ازت جنس بگیرن خواستم بدونم که سفارشات به روال عادی برگشته که فوقش ۴ هفته دیگه گوشی دستشون باشه؟
بله خریدها درست شده دیگه به نظرم، اون موقه هم از شانسه بده ما خریدارشون سفر بود ...
وان-پلاس 16گیگ منم امروز اومد یه روز این قسمت توزیع طولش داده بود، از زمانی که تو سایت ثبت شد 14 روز طول کشید و از زمانی امیر جان کد رو داد فک کنم 17روز شد. گمرکم با پست 61 شده بود.
گوشی واقعا عالیه ، انتظار نداشتم از نزدیک انقد خوشگل باشه صفشم حرف نداره از htc one بهتره با اینکه پیکسل پر اینچش پایینتره، فقط تنها چیزی خیلی تعجب کردم ازش اینکه ورژن چینیه!! بره شمام ورژن چینیه عایا؟ خودم باس سیانوژن رو بریزم فک کنم، هرچن این هم خوبه ولی اختلاف سرعتش با ویدیوهایی که از سیانوژن دیدم محسوسه ولی رابط کاربری بهتری داره ...
برعکسه یسطام عزیز از امیرجان خیلی راضیم دقیقا همونایی که لینکشو از علی اکسپرس داده بودم رو امیرجان سفارش داده، این طول کشیدن هم از بدشانسیه ما بود هرچن من بعد از شما سفارش داده بودم بره من رو هم فک کنم 40روز شد و با تمام اضافات (کیف-بامپر-گارد)و گمرک و اینا 1360 شد. همونجوری که بسطام عزیز گفت otg و شارژر فندکی رو برای تاخیر اضافه کرد امیر که دستش درد نکنه ...
من که خیلی راضی ام من با یه دست راحتم خیلی راحت میشه نوتیفیکیشن بار رو کشید پایین ، کیفیت بدنه سند استون به عنوان یه تجربه جدید محسوب میشه و باید بگیری دستتون و ببینیدش خیلی آدم حال میکنه تو دست ، سرعتش که خیلی خوبه روی کالر اس هم اندروید ۴.۳ بودش می تونستم بزارم باشه ولی گفتم ابهتش به سیانوژن هست. در کل خیلی خوبه ، من در کف کیفیت صفحه هستم.دوستان از گوشي راضي هستيد؟!
از صفحش، باتريش، جنس بدنش، دوربينش، سرعت كليش
همه چيش خوبه؟!
با يه دست ميشه كار كرد با گوشي؟!
و اينكه چقدر براتون تموم شده؟؟
و اينكه قصد فروش ندارين؟!
پس در حد ريويوو هاي كه ازش مينويسن هست واقعا؟!من که خیلی راضی ام من با یه دست راحتم خیلی راحت میشه نوتیفیکیشن بار رو کشید پایین ، کیفیت بدنه سند استون به عنوان یه تجربه جدید محسوب میشه و باید بگیری دستتون و ببینیدش خیلی آدم حال میکنه تو دست ، سرعتش که خیلی خوبه روی کالر اس هم اندروید ۴.۳ بودش می تونستم بزارم باشه ولی گفتم ابهتش به سیانوژن هست. در کل خیلی خوبه ، من در کف کیفیت صفحه هستم.
بله واسه منم چینیه.البته خودم میخواستم که چینی باشه ، به خاطر اون زردی پایین صفحه که خوشبختانه واسه من وجود نداره و صفحش یک دست سفیده...از نظر زیبایی حق با شماست و من مشکیشو دارم و بی نظیره.سند استون واقعا تجربه جالبیه.رام من کالر او اس هستش و راضی ام.البته تاحالا سیانوژن کار نکردم.اگه شما کار کردین و تفاوت زیادی با کالر او اس داشت اطلاع بدین ما هم کوچ کنیم به سیانوژن:general601:بله خریدها درست شده دیگه به نظرم، اون موقه هم از شانسه بده ما خریدارشون سفر بود ...
من وقت نداشتم زیاد با گوشی کار کنم و دل و رودشو دربیارم اما سرعتش خیلی بالاس جنس بدنش یه چیز جدیدیه و وقتی تو دستت میگیری حس خوبی داره.با یه دست هم میشه کار کرد.من نوت 3 دستم گرفتم اما با اینکه فقط 0.2 اینچ از وان پلاس بزرگتره خیلی گنده تر به نظر میرسه و کار کردن با یه دست واسم راحت نبود.دوستان از گوشي راضي هستيد؟!
از صفحش، باتريش، جنس بدنش، دوربينش، سرعت كليش
همه چيش خوبه؟!
با يه دست ميشه كار كرد با گوشي؟!
و اينكه چقدر براتون تموم شده؟؟
و اينكه قصد فروش ندارين؟!
آره خیلی خوبه و نظرم از ریویوها هم بهتره. کیفیت بدنه پلاستیک نیست اگه میخوای ۶۴ رو بگیری منیزیم هستش و هیچ احساس پلاستیکی بودن رو نمیده کیفیت دوربین عالیه.پس در حد ريويوو هاي كه ازش مينويسن هست واقعا؟!
توي دست احساس چيپ بودن و ارزون دودن نميده به ادم؟! پلاستيك پشتش با كيفيته؟!
از دوربينش راضي هستي؟؟
من ميخوام از ايفون بيام اين گوشي رو بگيرم، فقط مشكل اينه نميتونم يك ماه صبر كنم!!
این که زیاد سخت نیستآقا امیر کجای؟من فینال تصمیم گیری نزدیک شدم
ردمی نوت vs پنتک
این که زیاد سخت نیست
دو سیم میخوای ردمی نوت ... دو سیم مهم نیست پنتک!