• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش بهترین گوشیهای چین -Amirexpress.ir laptopstockshiraz

نظرتونون رو جویا میشیم درمورد کیفیت و کار این گوشیهاو آیا خریدشون بصرفه هست یا نه

• Total voters
    394
وضعیت
موضوع بسته شده است.

ahadm

Registered User
لایک‌ها
47
ردمی:+شناخته شده،+قطعات در علی اکسپرس فت و فراون
پنتک:+قابلیت های جالب،+ساخت کره،-اندکی مبهم،-قطعات ناموجود در علی اکسپرس، -شارژر غیر اصل(پولم نمیرسه اصلشوبگیرم)

سیم کارت مهم نیست،حالا راهنمایی کنید
پ.ن:به علامت +،- توجه کنید
coolpad f1 رو هم در نظر بگیر ..فکر کنم باطری بهتری نسبت به ردمی داره ..

felex

Registered User
لایک‌ها
137
سلام
امکان خرید OnePlus One با دعوت نامه رو دارید ؟

mohsen_rkh

Registered User
لایک‌ها
236
آره برای بنده هم کالر اس بود و ورژن چینی ، و خودم رفتم لینک سیانوژن رو دانلود کردم و روش فلش کردم چیز سختی هم نداره فقط باید fast boot و adb رو بلد باشید که چطور باید روی کامند پرامپت ست میشه وگرنه بقیش دو خط کد هست که میزنید.
ولی مشکل من اینه که این رام رو که دانلود کردم نمی دونم آفیشیال هست و براش آپدیت ota براش میاد یا نه وگرنه توی خود xda توش زده بود که congratulations you'r onplus has officially cm11.
راستی بوت لودر رو هم unlock کردم.
مبارکتون باشه.
رام رو از کجا دانلود کردید؟ اگر از خود سایت سیانوژن هست که مسلماً Official هست دیگه. 33R رو نصب کردید؟
دوستان از گوشي راضي هستيد؟!
از صفحش، باتريش، جنس بدنش، دوربينش، سرعت كليش
همه چيش خوبه؟!
با يه دست ميشه كار كرد با گوشي؟!
و اينكه چقدر براتون تموم شده؟؟
و اينكه قصد فروش ندارين؟! :D
صفحه عالی. باتری عالی. جنس بدنه عالی. دوربین عالی. سرعت عالی.
بله همه چیش خوبه.
من با یه دست تایپ برام سخته، به خاطر Bezel باریکش، گرچه Bezel باریک، گوشی رو بسیار زیبا و جذاب کرده.
خیر به هیچ عنوان!

پس در حد ريويوو هاي كه ازش مينويسن هست واقعا؟!
توي دست احساس چيپ بودن و ارزون دودن نميده به ادم؟! پلاستيك پشتش با كيفيته؟!
از دوربينش راضي هستي؟؟
من ميخوام از ايفون بيام اين گوشي رو بگيرم، فقط مشكل اينه نميتونم يك ماه صبر كنم!!
بله میشه گفت هست.
احساس چیپ بودن و ارزون بودن؟! o_O در مورد OnePlus One دارید صحبت می کنید؟! به هیچ وجه. وقتی صفحه خاموشه و (البته تمیز!) روی هر سطحی قرار میدید فقط دوست دارید نگاش کنید! حاشیه ی آلومینیومی دورش نقش خیلی مهمی تو این زیبایی داره. بله خیلی با کیفیته؛ ولی Sandstone Black خیلی زود و راحت لکه جذب می کنه و اگر حساس هستید دائماً باید در حال تمیز کردنش باشید، یا اینکه مثل من از یک گارد استفاده کنید.
دوربینش حقیقتش با این که دو هفته است گوشی رو دارم و خیلی هم استفاده می کنم هنوز فرصت نشده توی فضای بیرون باهاش عکس بگیرم تا کیفیتش رو کاملاً درک کنم ولی توی چند تا عکسی که باهاش گرفتم عالی بوده، اگر لازمه عکس ها رو بذارم. در شرایط نوری خوب، دوربین عااالیه.
اگر از متعصبان iPhone نیستید، باید خدمتتون عرض کنم که iPhone به جز سیستم عاملش در برابر این گوشی، حرفی برای گفتن نداره.

بله واسه منم چینیه.البته خودم میخواستم که چینی باشه ، به خاطر اون زردی پایین صفحه که خوشبختانه واسه من وجود نداره و صفحش یک دست سفیده...از نظر زیبایی حق با شماست و من مشکیشو دارم و بی نظیره.سند استون واقعا تجربه جالبیه.رام من کالر او اس هستش و راضی ام.البته تاحالا سیانوژن کار نکردم.اگه شما کار کردین و تفاوت زیادی با کالر او اس داشت اطلاع بدین ما هم کوچ کنیم به سیانوژن:general601:
من وقت نداشتم زیاد با گوشی کار کنم و دل و رودشو دربیارم اما سرعتش خیلی بالاس جنس بدنش یه چیز جدیدیه و وقتی تو دستت میگیری حس خوبی داره.با یه دست هم میشه کار کرد.من نوت 3 دستم گرفتم اما با اینکه فقط 0.2 اینچ از وان پلاس بزرگتره خیلی گنده تر به نظر میرسه و کار کردن با یه دست واسم راحت نبود.
64 گیگ سنداستون با قاب و محافظ صفحه و گمرک حدود 1500
قصد فروش خیر :general711:
حتماً کوچ کنید به CyanogenMod 11S!
و ضمناً با تحقیقات گسترده ای که کردم مشکل زردی توی چینی ها بیشتر هست نه گلوبال ها! البته در تولیدات جدید هیچکدومشون این مشکل رو ندارن، و هر چه که هست مربوط به تولیدات قبلی هست.

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
ی چند روز نبودم،وتوایمیل هم نمیومد ازتاپیک (انگاراز اشتراک درموضوع درامده بودم)..پاسخ ها رو بصورت ادیت امیر و...دادم.البته پخها رو جواب میدادم و میومد...

ردمی:+شناخته شده،+قطعات در علی اکسپرس فت و فراون
پنتک:+قابلیت های جالب،+ساخت کره،-اندکی مبهم،-قطعات ناموجود در علی اکسپرس، -شارژر غیر اصل(پولم نمیرسه اصلشوبگیرم)

سیم کارت مهم نیست،حالا راهنمایی کنید
پ.ن:به علامت +،- توجه کنید
پنتک چیز دیگست درکل..شیاومی کیفیتش عالیه واپدیت متوالی(سوال سادست: LG g2 (مشابه) بهتره یا huawei g750...تقریبا هم مقایسه این دیگه
کلا ازعلی که خرید نمیشه..قطعات پنتک یافت میشه.....پنتک مبهم نیست..توخیلی چیزها پیشتاز بوده و نیازی به معرفیش نیست ولقعا(ولی قیمت ریفهاش عالیه)
درموردش گفتم قبلا هم ولی شارژری ک چینیها گذاشتن کیفیت خیلی خوبی داره..قیمت خود آک گوشی 1.300 بیشتر درمیاد...
خوبی پنتکها اینن که نزدیک 50 درصد کمتر ازقیمت آکشونن..مثل اینکه بگیم نوت سه یک ملیون، کی نمیخاد؟؟وبرای همینم میصرفن...پنتک a910 هم ک ارزان شده و رقیب جدی وخوبی برای وان پلاس 16 گیگ و...هست..البته حتما با کیفش تهیه کنید تا فینگرپرینت هم گیرتون بیاد...
درهمین هفته تبلت 2K ک توسایت بود و یک گوشی mi3 هم میاد و بفروش میرسه...
گوشی یکی ازبچه ها :zopo zp990 هم لینکش درسایت گزاشتم، بخرید راحت بشه:

ZTE nubia z7 mini هم چون سوال میگردند میگم، یکی ازبچه ها ک گیرش اومده بود یکهفته پیش،میگفت 4K ذخیره میکنه
pantech a850 موجود هم گوشی خوبیه ها.برای کسانیکه حوصله صبرندارن و موجود میخان،ارزشش بیشتر ازقیمتشه(720)

سفارش عمده هم به روال دیگری هنوز ادامه دارد و انجام میگیره...

تمام سفارشاتی که گفته بودم از وان پلاس و دوماهی شد، حدود 200 تومان مرجوع میشه پولشون(از دوشنبه بهم نامشون و حساب بانکی و بگن تاخیر واینها تا ریفاند کنم...باتشکر)

Last edited:

nafas2000

Registered User
لایک‌ها
264
من با اینکه ردمی نوت دارم ولی پنتک رو هم خیلی قبول دارم ولی مقایسه ردمی رو با هواوی زیاد قبول ندارم در صورتی که روی کاغذ یکی هستن اما چالش بزرگ تک سیم کارت بودنه پنتک هست یعنی بنده اگر پنتک دو سیم بود بدون شک عمرا سمت ردمی نوت نمیومدم!(گفتم شاید کمکی کرده باشم به انتخاب دوستان)

ادیت امیر:
http://translate.google.fr/translat...ient=firefox-a&rls=org.mozilla:en-US:official

Last edited by a moderator:

BaTSaM

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
47
حتماً کوچ کنید به CyanogenMod 11S!
و ضمناً با تحقیقات گسترده ای که کردم مشکل زردی توی چینی ها بیشتر هست نه گلوبال ها! البته در تولیدات جدید هیچکدومشون این مشکل رو ندارن، و هر چه که هست مربوط به تولیدات قبلی هست.
محسن جان میخوام سیانوژن بریزم رو گوشی و تو این لینک آموزشش وجود داره.این رو دانلود کردم cm-11.0-XNPH33R-bacon-signed.zip
داخل سایت خود سیانوژن فقط گزینه fastbootـش هست که نیاز به fastboot و adb و این چیزا داره که به نظرم مراحلش پیچیده اس و میترسم گوشیو بریک کنم :D روشی که تو لینک بالا گذاشته خیلی راحته و از طریق منوی recovery انجام میشه.چند تا ویدئو تو یوتوب هم دیدم که با این روش سیانوژن رو نصب کردن.شما هم از این روش استفاده کردین؟
البته چند جا خوندم که آپدیت 25R باگ زیادی داره واسه همین جدیدترین آپدیتش 33R رو دانلود کردم...

سیدامیر

Registered User
لایک‌ها
16
آقای فاضل میشه یه لینک از لوازم جانبی که همراه Meizu MX4 قابل سفارش هستند بگذارید تا ببینیم چه شکلی اند؟

ادیت امیر:
کلیه لوزامی که توی oppomart هستند قابل سفارشند توسط طرفمون درچین
تو oppomart فقط قاب شيشه اي موجوده نه كيف و چيزهاي ديگه
شما تو كامنتهاي سايت اميراكسپرس فرمودين كيف و قاب ژله اي هم قابل سفارش هست

mohsen_rkh

Registered User
لایک‌ها
236
محسن جان میخوام سیانوژن بریزم رو گوشی و تو این لینک آموزشش وجود داره.این رو دانلود کردم cm-11.0-XNPH33R-bacon-signed.zip
داخل سایت خود سیانوژن فقط گزینه fastbootـش هست که نیاز به fastboot و adb و این چیزا داره که به نظرم مراحلش پیچیده اس و میترسم گوشیو بریک کنم :D روشی که تو لینک بالا گذاشته خیلی راحته و از طریق منوی recovery انجام میشه.چند تا ویدئو تو یوتوب هم دیدم که با این روش سیانوژن رو نصب کردن.شما هم از این روش استفاده کردین؟
البته چند جا خوندم که آپدیت 25R باگ زیادی داره واسه همین جدیدترین آپدیتش 33R رو دانلود کردم...
اول از همه: لینکی که گذاشتید مربوط به 25R هست نه 33R (چک کنید).
خیر، به این روش نمیتونید 33R رو نصب کنید و ارور میده، خودم بار ها تست کردم. این روش برای 22R و 25R جواب میده. البته می تونید امتحانش کنید، اگر از این روش شد چه بهتر و چه راحت تر!
fastboot و adb اصلاً و ابداً مراحلش پیچیده نیست، فقط از دور این طور به نظر میاد! خیلی راحت، فقط با تایپ چند خط کد، کار انجام میشه. ولی با این حال اگر سختتونه میتونید از Toolbox ها و Toolkit هایی که به این منظور مخصوص OnePlus One تولید شدن استفاده کنید، من با 4 موردش کار کردم. (اگر پیدا نکردید بفرمایید تا لینک بدم بهتون). در هر دو حالت اگر مشکلی داشتید، میتونید روی کمک من حساب کنید.
در مورد باگ، باید گفت که برای برخی کاربران، مشکل کم شدن باتری در حین Standby بودن گوشی-که باتری در حالت حد اقل مصرف هست-، توی ورژن 33R مشاهده میشه، که اون هم ظاهراً به خاطر سنسور Proximity هست. با این حال با توجه به تغییرات مفید خصوصاً در Settings، من هم 33R رو به شما پیشنهاد می کنم و خودم هم از همین ورژن استفاده می کنم.

در ضمن به همه ی دوستانی که OnePlus One خریداری کردن، اکیداً توصیه می کنم که اپلیکیشن Snapdragon™ BatteryGuru رو نصب کنن و البته به درستی تنظیمش کنن. دو شبانه روز فعالیت های شما رو تحت نظر می گیره و پس از اون با توجه به عادات استفاده ی شما، دسترسی برنامه ها رو مدیریت میکنه تا باتری دستگاهتون برای مدت بیشتری دوام بیاره. بعد از 7 روز هم عادات شارژ کردن شما رو یاد می گیره و طبق اون توصیه هایی میکنه. به راحتی میتونم بگم با استفاده از این اپ، مثل اینه که ظرفیت باتریم %40-30 بیشتر شده.

Last edited:

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
ی چند روز نبودم،وتوایمیل هم نمیومد ازتاپیک (انگاراز اشتراک درموضوع درامده بودم)..پاسخ ها رو بصورت ادیت امیر و...دادم.البته پخها رو جواب میدادم و میومد...

پنتک چیز دیگست درکل..شیاومی کیفیتش عالیه واپدیت متوالی(سوال سادست: LG g2 (مشابه) بهتره یا huawei g750...تقریبا هم مقایسه این دیگه
کلا ازعلی که خرید نمیشه..قطعات پنتک یافت میشه.....پنتک مبهم نیست..توخیلی چیزها پیشتاز بوده و نیازی به معرفیش نیست ولقعا(ولی قیمت ریفهاش عالیه)
درموردش گفتم قبلا هم ولی شارژری ک چینیها گذاشتن کیفیت خیلی خوبی داره..قیمت خود آک گوشی 1.300 بیشتر درمیاد...
خوبی پنتکها اینن که نزدیک 50 درصد کمتر ازقیمت آکشونن..مثل اینکه بگیم نوت سه یک ملیون، کی نمیخاد؟؟وبرای همینم میصرفن...پنتک a910 هم ک ارزان شده و رقیب جدی وخوبی برای وان پلاس 16 گیگ و...هست..البته حتما با کیفش تهیه کنید تا فینگرپرینت هم گیرتون بیاد...
درهمین هفته تبلت 2K ک توسایت بود و یک گوشی mi3 هم میاد و بفروش میرسه...
گوشی یکی ازبچه ها :zopo zp990 هم لینکش درسایت گزاشتم، بخرید راحت بشه:

ZTE nubia z7 mini هم چون سوال میگردند میگم، یکی ازبچه ها ک گیرش اومده بود یکهفته پیش،میگفت 4K ذخیره میکنه
pantech a850 موجود هم گوشی خوبیه ها.برای کسانیکه حوصله صبرندارن و موجود میخان،ارزشش بیشتر ازقیمتشه(720)

سفارش عمده هم به روال دیگری هنوز ادامه دارد و انجام میگیره...

تمام سفارشاتی که گفته بودم از وان پلاس و دوماهی شد، حدود 200 تومان مرجوع میشه پولشون(از دوشنبه بهم نامشون و حساب بانکی و بگن تاخیر واینها تا ریفاند کنم...باتشکر)

من فکر کردم از علی اکسپرس میخرید، و این ابهام که گفتم برای محل تامین گوشی و قطعات بود ممنون میشم تو پخ شفاف سازی کنید تا تصمیم نهایی را بگیرم.

ادیت امیر:
من پخی دریافت نکردم..گفتم مشکلی در تاچ وشیشه و غیره نیست...نه برای پنتک نه برای سایر گوشیها مگه گوشیهای stopped شده که ممکنه دیگه تو بازار هم پیدا نشند(مثلا s5 butterfly عید گرفتم برای یکی ولی الان دیگه نیست تاچ و LCD ایش)

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
تو oppomart فقط قاب شيشه اي موجوده نه كيف و چيزهاي ديگه
شما تو كامنتهاي سايت اميراكسپرس فرمودين كيف و قاب ژله اي هم قابل سفارش هست
این سایتها رو دیدم براش:
http://www.kingsouq.com/catalogsearch/result/?q=mx4
http://www.magicbazaar.net/en/eur/accesories/Meizu/accessories-meizu-mx4
http://www.wholesale-china.biz/index.php?route=product/search&search=mx4
یورو بازار:صدتومان بکش روش ضربدر قیمتش کن(دلاری بود ضربدر3300) و قیمتش بگیر
سلام گوشی پنتک زیر 500 تومن چیزی سراغ ندارین ؟
پنتک خیر...گوشیهای خوب دیگه ای مثل jiayu g2f و doogee dg800 و elephone g4 رو مدنظر بگیرید
و دولینک زیر:
http://amirexpress.ir/index.php?route=product/product&product_id=375
این لینک500 شده
http://amirexpress.ir/index.php?route=product/product&product_id=243
ویک zopo c2 4GB هم دست دوهست،(با باتری اضافه)باقیمت 575 تومان....
و cube talk 5H هم 550 تومان(کیف و ضدخش:30)
کامنت آقای کشاورزی:
عزیز..بچه ها همه میدونن من کلا از اول امسال اصلا رو وی تری دوست نداشتم مانور بدم (بخاطر مساله باتریش که چیزیه که هرروز باهاش درارتباطی و کمبودش)(وکلا فکرکنم تنهاکسی بودم ازاول 93 که میگفتم نخرید و مثلا coolpad f1 بگیرید حتی اگه 50-70 تومان گرونتر درمیاد) وتازه همیشه موجود گرفتم و با قیمت مثل همه بازار دادم و سفارش هم فقط یکی گرفتم..بقیه رو موجود خریدم برای بچه ها(وباقیمت فروش فروشنده ها دادم،باسود صفر ریال حتی)...دوم من اگه بخوام بیارم با قیمت زیر این چیزا میتونم بدم چرا که وارد کنندم و حلقه اول زنجیره میشم و قیمت خراب کن بازار....سوم اخه عزیز،توکه با این فروم اشنایی داشتی، یذره میگشتی، میدیدی از سه هفته پیش تا حالا یکی داشته(وفکرکنم داره) 600 میده پس هنوز گرون خریدی(یکم تحقیقتو بیشتر کن خب عزیزم:general601:).....چهارم،اینکه با رییس این سایت صحبتی داشتم که برای کارعمده ازاونجا که داره سال تحصیلی دانشجویی شروع میشه برای حالا همکاری و یجورایی وقت نمیکنه، ولی کاروبارش بسته نشه(منطوراینکه مدیر سایت پس نیستی که حالا بچه ها از سایت بدشون بیاد و یا خرده بگیرند)....
درکل ممنون از فیدبک;):general711: وپیوندتون به فروم و بازارچه پرشین تولز بخاطر گذاشتن این فیدبک

Last edited:

SSshahin

Registered User
لایک‌ها
2,050
درود دوست عزیز ،
وان پلاس 16 گیگ مشکی رنگ میشه سفارش داد ؟ در سایتتون تنها رنگ سفید قید شده برای سفارش .
و اینکه ورژن 16 چقدر فضای خالی به یوزر میده ؟
سپاس .

mohsen_rkh

Registered User
لایک‌ها
236
درود دوست عزیز ،
وان پلاس 16 گیگ مشکی رنگ میشه سفارش داد ؟ در سایتتون تنها رنگ سفید قید شده برای سفارش .
و اینکه ورژن 16 چقدر فضای خالی به یوزر میده ؟
سپاس .
چون جواب سوالتون رو میدونم، من پاسخ میدم به جاشون.
16 گیگ مشکی نداره، ولی اگه جای شما بودم حتی اگر داشت هم سفیدش رو انتخاب میکردم.
12.14 گیگا بایت.

SSshahin

Registered User
لایک‌ها
2,050
چون جواب سوالتون رو میدونم، من پاسخ میدم به جاشون.
16 گیگ مشکی نداره، ولی اگه جای شما بودم حتی اگر داشت هم سفیدش رو انتخاب میکردم.
12.14 گیگا بایت.
ظاهرا مشکی یک دست تر و جذاب تره ، میشه شما هم استدلالتون رو ارایه بدید مبنی بر بهتر بودن سفید ؟
چون این گوشی ها ایران نیستن و فقط بر اساس یک سری عکس باید انتخاب کنیم .ممنونم .

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
ظاهرا مشکی یک دست تر و جذاب تره ، میشه شما هم استدلالتون رو ارایه بدید مبنی بر بهتر بودن سفید ؟
تو اون رنج قیمت حتما این دوگوشی رو هم مدنظر بگیرید ( پنتک که تو یوتیوب ویدوهاش زیاده و مقایسش با اس فایو و جی تری و حتی نحو ساخت در کارخونه و....)
Meizu MX4 32GB - دوربین20MP - خوشقیمت و متفاوت و قدرتمند درهمه چیز
pantech a910 Vega IRON 2

mohsen_rkh

Registered User
لایک‌ها
236
بله استدلال خودم هم برای خرید رنگ مشکی همین بود ولی الان که دستم رسیده می بینم این رنگ، خاکستری هست نه مشکی؛ خیلی زیبا و جذابه ولی به نظر من سفید زیبا تره.

Last edited:

nima3p2p

Registered User
لایک‌ها
25
توجه توجه
از فروشگاه بست چینا خرید نکینید
من از بست چینا یه coolpad 7320 خریدم یک هفته و نیم پیش از گمرک تحویل گرفتم
دو روز پیش بود فهمیدم گوشی 7 تا 8 پیکسل سوخته داره که فقط توی صفحه سیاه معلوم
میشه به شماره هایی که تو سایت زده بود زنگ زدم موبایل که خاموش بود و تلفن هم جواب
نمیدادند توی بخش نظرات بهشون گفتم چنین مسعله ای هست فرداش جواب دادند که فقط در محلت تست هفت روزه
در صورتی که اصلا قبلا توی شرایط گارانتی همچین چیزی نبود همین که گفتم خودشون اضافه کردند
فکر کنم فردا روز سی پی و گوشی هم مشکل دار باشه بگن جزو گارانتی نمیشه
الان حتی دیگه نمیشه نظر گذاشت ایمیل های سایت رو بستند شماره هارم خاموش کردند فکر کنم فردا روز هم
بخوان کل سایت رو جمع کنن بزنن به چاک
دوستان لطفا حواستون باشه تا گیر همچین ادمایی نیفتید

ادیت امیر:
مرودشت بودندو آدرسشون چون توی سامانه تک ستاره هست، باید بتونی زنگ بزنی و یا ازخود سامانه کمک بگیری که حق گارانتی یکماه رو رعایت نکردند....
بالاخره سایتهایی مثل internet archive یا cache google مشخصه چی بوده و چی نبوده.فکرنکنم قصدشون ازکارکردن بست پینا، اینجورکارها بوده باشه، قبل از شروع کارشون یکسری صحبتهایی با من کرده بودند، انشالله که بتنید باهاشون صحبت کنبدو مساله حل بشه(روز اول کامل چکش کن..کلا ده تا مساله هم نمیشه ک نیاز به چک باشه)

arman98

Registered User
لایک‌ها
50
thl 5000 میخوام داداش ، چطور میتونم بخرم ازت ، نحوه پرداخت و دریافت و هزینه به استان مازندران و مدت زمان چقدر هست.
در ضمن ورژن های جدید این گوشی رو از کدوم سایت میشه گرفت ، اریجینالش اندرویدش 4.4.2 هست ، درسته؟4.4.4 براش هست ؟
در ضمن نظرت راجب این گوشی چیه؟
LEAGOO Lead 1 |
شرمنده اینقدر سوال پرسیدم خواهشن کامل جواب بدین

Last edited:

SSshahin

Registered User
لایک‌ها
2,050
تو اون رنج قیمت حتما این دوگوشی رو هم مدنظر بگیرید ( پنتک که تو یوتیوب ویدوهاش زیاده و مقایسش با اس فایو و جی تری و حتی نحو ساخت در کارخونه و....)
Meizu MX4 32GB - دوربین20MP - خوشقیمت و متفاوت و قدرتمند درهمه چیز
pantech a910 Vega IRON 2
ممنونم از دوستان بابت پاسخ .
این هزینه ی نهایی که بین 35 تا 75 برآورد میشه ، آیا ماکزیمم مطلق 75 هست ؟ یا امکان داره بیشتر هم بشه ؟
و اینکه وان پلاس های سری جدید مشکلات زردی صفحه ندارند ؟ رام اصلیشون سیانوژن هست ؟ ممنونم .

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
thl 5000 میخوام داداش ، چطور میتونم بخرم ازت ، نحوه پرداخت و دریافت و هزینه به استان مازندران و مدت زمان چقدر هست.
در ضمن ورژن های جدید این گوشی رو از کدوم سایت میشه گرفت ، اریجینالش اندرویدش 4.4.2 هست ، درسته؟4.4.4 براش هست ؟
در ضمن نظرت راجب این گوشی چیه؟
LEAGOO Lead 1 |
شرمنده اینقدر سوال پرسیدم خواهشن کامل جواب بدین
پاسخ امیر:پخ داده بودی،تو پخ دادم دیگه براتون
ممنونم از دوستان بابت پاسخ .
این هزینه ی نهایی که بین 35 تا 75 برآورد میشه ، آیا ماکزیمم مطلق 75 هست ؟ یا امکان داره بیشتر هم بشه ؟
و اینکه وان پلاس های سری جدید مشکلات زردی صفحه ندارند ؟ رام اصلیشون سیانوژن هست ؟ ممنونم .

فکرکنم حل شده باشه...درصورت درخواست بله...

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا