ی چند روز نبودم،وتوایمیل هم نمیومد ازتاپیک (انگاراز اشتراک درموضوع درامده بودم)..پاسخ ها رو بصورت ادیت امیر و...دادم.البته پخها رو جواب میدادم و میومد...
پنتک چیز دیگست درکل..شیاومی کیفیتش عالیه واپدیت متوالی(سوال سادست: LG g2 (مشابه) بهتره یا huawei g750...تقریبا هم مقایسه این دیگه
کلا ازعلی که خرید نمیشه..قطعات پنتک یافت میشه.....پنتک مبهم نیست..توخیلی چیزها پیشتاز بوده و نیازی به معرفیش نیست ولقعا(ولی قیمت ریفهاش عالیه)
درموردش گفتم قبلا هم ولی شارژری ک چینیها گذاشتن کیفیت خیلی خوبی داره..قیمت خود آک گوشی 1.300 بیشتر درمیاد...
خوبی پنتکها اینن که نزدیک 50 درصد کمتر ازقیمت آکشونن..مثل اینکه بگیم نوت سه یک ملیون، کی نمیخاد؟؟وبرای همینم میصرفن...پنتک a910 هم ک ارزان شده و رقیب جدی وخوبی برای وان پلاس 16 گیگ و...هست..البته حتما با کیفش تهیه کنید تا فینگرپرینت هم گیرتون بیاد...
درهمین هفته تبلت 2K ک توسایت بود و یک گوشی mi3 هم میاد و بفروش میرسه...
گوشی یکی ازبچه ها :zopo zp990 هم لینکش درسایت گزاشتم، بخرید راحت بشه:
ZTE nubia z7 mini هم چون سوال میگردند میگم، یکی ازبچه ها ک گیرش اومده بود یکهفته پیش،میگفت 4K ذخیره میکنه
pantech a850 موجود هم گوشی خوبیه ها.برای کسانیکه حوصله صبرندارن و موجود میخان،ارزشش بیشتر ازقیمتشه(720)
سفارش عمده هم به روال دیگری هنوز ادامه دارد و انجام میگیره...
تمام سفارشاتی که گفته بودم از وان پلاس و دوماهی شد، حدود 200 تومان مرجوع میشه پولشون(از دوشنبه بهم نامشون و حساب بانکی و بگن تاخیر واینها تا ریفاند کنم...باتشکر)