• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش بهترین گوشیهای چین -Amirexpress.ir laptopstockshiraz

نظرتونون رو جویا میشیم درمورد کیفیت و کار این گوشیهاو آیا خریدشون بصرفه هست یا نه

• Total voters
    394
وضعیت
موضوع بسته شده است.

startrade

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
59
با سلام
از تمام کاربران به خاطر به وجود امدن اين بي نظمي عذر خواهي ميکنم
امير جون من از فعاليت ايشون هيچ خبري نداشتم
در ضمن اين که شما گفتيد درانبار يا سفارشي ؟ جواب سئوالتون : چون معلوم نبود ايشون کي ميخوان سفارش بدن گفتم"اگر در انبار باشد از انبار فرستاده ميشود که 3 روز ميشود اگر هم در انبار نباشد از چين سفارش ميگيريم که 15 روز طول ميکشه"
چون هر لحظه ممکنه موجودي انبارم تموم شه ولی وقتی مشتری بگه الان میخوام میگیم سفارشی هست یا نه
باز هم عذر مي خوام

ادیت امیر:
عزیزی.....پرشین تولز بیا...اینجاهم فعالیت داشته باش..موفق باشی بازهم

Last edited by a moderator:

سیدامیر

Registered User
لایک‌ها
16
با سلام
از تمام کاربران به خاطر به وجود امدن اين بي نظمي عذر خواهي ميکنم
امير جون من از فعاليت ايشون هيچ خبري نداشتم
در ضمن اين که شما گفتيد درانبار يا سفارشي ؟ جواب سئوالتون : چون معلوم نبود ايشون کي ميخوان سفارش بدن گفتم"اگر در انبار باشد از انبار فرستاده ميشود که 3 روز ميشود اگر هم در انبار نباشد از چين سفارش ميگيريم که 15 روز طول ميکشه"
چون هر لحظه ممکنه موجودي انبارم تموم شه ولی وقتی مشتری بگه الان میخوام میگیم سفارشی هست یا نه
باز هم عذر مي خوام

ادیت امیر:
عزیزی.....پرشین تولز بیا...اینجاهم فعالیت داشته باش..موفق باشی بازهم
ببخشيدها اگه تو انبار موجود باشه قيمتش هم فرقي داره با زماني كه از چين سفارش ميدين؟

manhatan1985

Registered User
لایک‌ها
2,146
امیر جان از این کیس های 3d برای زوپو c2 میتونی گیر بیاری؟
af74c95a8dc0323b15100f94594f0c33.jpg
c64f5efb5552ace5eee50da0ae389f2d.jpg

http://m.aliexpress.com/item/2041666896.html

Sent from my CUBE A5300 using Tapatalk

اگه زده باشند،اره....

Rain-boy

Registered User
لایک‌ها
451
http://www.digikala.com/News/News-4788

ادیت امیر:
ثل موتورولاست..برشکست نشده بلکه واگذار میشه..الان گوشی آخرش که هنوز نیومده a930 تو آنتوتو بود یمدت پیش خبرش که صفحه 2k داشت..

princemoji

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
39
مبارکتون باشه.
رام رو از کجا دانلود کردید؟ اگر از خود سایت سیانوژن هست که مسلماً Official هست دیگه. 33R رو نصب کردید؟

صفحه عالی. باتری عالی. جنس بدنه عالی. دوربین عالی. سرعت عالی.
بله همه چیش خوبه.
من با یه دست تایپ برام سخته، به خاطر Bezel باریکش، گرچه Bezel باریک، گوشی رو بسیار زیبا و جذاب کرده.
خیر به هیچ عنوان!

بله میشه گفت هست.
احساس چیپ بودن و ارزون بودن؟! o_O در مورد OnePlus One دارید صحبت می کنید؟! به هیچ وجه. وقتی صفحه خاموشه و (البته تمیز!) روی هر سطحی قرار میدید فقط دوست دارید نگاش کنید! حاشیه ی آلومینیومی دورش نقش خیلی مهمی تو این زیبایی داره. بله خیلی با کیفیته؛ ولی Sandstone Black خیلی زود و راحت لکه جذب می کنه و اگر حساس هستید دائماً باید در حال تمیز کردنش باشید، یا اینکه مثل من از یک گارد استفاده کنید.
دوربینش حقیقتش با این که دو هفته است گوشی رو دارم و خیلی هم استفاده می کنم هنوز فرصت نشده توی فضای بیرون باهاش عکس بگیرم تا کیفیتش رو کاملاً درک کنم ولی توی چند تا عکسی که باهاش گرفتم عالی بوده، اگر لازمه عکس ها رو بذارم. در شرایط نوری خوب، دوربین عااالیه.
اگر از متعصبان iPhone نیستید، باید خدمتتون عرض کنم که iPhone به جز سیستم عاملش در برابر این گوشی، حرفی برای گفتن نداره.

حتماً کوچ کنید به CyanogenMod 11S!
و ضمناً با تحقیقات گسترده ای که کردم مشکل زردی توی چینی ها بیشتر هست نه گلوبال ها! البته در تولیدات جدید هیچکدومشون این مشکل رو ندارن، و هر چه که هست مربوط به تولیدات قبلی هست.
آره همون ۳۳r هستش . پس آفیشیاله آپدیت ota میاد واسش بشه از خود آپدیت سنتر زد براش ؟

princemoji

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
39
محسن جان میخوام سیانوژن بریزم رو گوشی و تو این لینک آموزشش وجود داره.این رو دانلود کردم cm-11.0-XNPH33R-bacon-signed.zip
داخل سایت خود سیانوژن فقط گزینه fastbootـش هست که نیاز به fastboot و adb و این چیزا داره که به نظرم مراحلش پیچیده اس و میترسم گوشیو بریک کنم :D روشی که تو لینک بالا گذاشته خیلی راحته و از طریق منوی recovery انجام میشه.چند تا ویدئو تو یوتوب هم دیدم که با این روش سیانوژن رو نصب کردن.شما هم از این روش استفاده کردین؟
البته چند جا خوندم که آپدیت 25R باگ زیادی داره واسه همین جدیدترین آپدیتش 33R رو دانلود کردم...
این لینک 33R هستش : لینک
برو آخر پیج یه فایل زیپ هستش اونو دانلود کن ، بعدش فایل رو اکسترکت بکن. توی یه فولدر. اول USB debugging رو فعال کن بعد وقتی دسترسی میخواد با استفاده از یو اس بی که میزنی allow بکن.
حالا adb رو باید ست بکنی اگه داریش که دیگه کاری نداره میزنی توی cmd:
adb reboot bootloade میری توی فست بوت
Fastboot OEM unlouck بوت لودر رو آنلاک می کنه
بعدش میای اون فایل های image رو فلش میکنی.
البته توی این رام یه ریکاوری مد معمولی داره که نه می تونی باهاش بک آپ بگیری نه فلش وصل کنی نه کار دیگه ای .
من دارم یه ریکاوری ادونسد روش اسمش PhilZ Touch هست بگرد پیداش کن موقع فلش زدن به جای ریکاوری که توی رام بودش این رو به جای قبلی replace بکن اینو فلش بکن من خیلی از این خوشم اومد. اگه احیانا نتونستی پیداش بکنی بگو که برا آپلودش بکنم.

BaTSaM

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
47
این لینک 33R هستش : لینک
برو آخر پیج یه فایل زیپ هستش اونو دانلود کن ، بعدش فایل رو اکسترکت بکن. توی یه فولدر. اول USB debugging رو فعال کن بعد وقتی دسترسی میخواد با استفاده از یو اس بی که میزنی allow بکن.
حالا adb رو باید ست بکنی اگه داریش که دیگه کاری نداره میزنی توی cmd:
adb reboot bootloade میری توی فست بوت
Fastboot OEM unlouck بوت لودر رو آنلاک می کنه
بعدش میای اون فایل های image رو فلش میکنی.
البته توی این رام یه ریکاوری مد معمولی داره که نه می تونی باهاش بک آپ بگیری نه فلش وصل کنی نه کار دیگه ای .
من دارم یه ریکاوری ادونسد روش اسمش PhilZ Touch هست بگرد پیداش کن موقع فلش زدن به جای ریکاوری که توی رام بودش این رو به جای قبلی replace بکن اینو فلش بکن من خیلی از این خوشم اومد. اگه احیانا نتونستی پیداش بکنی بگو که برا آپلودش بکنم.
ممنون از توضیحاتت.دیروز با کمک آقا محسن تونستم فلش کنم و الان دارم از همین 33R استفاده میکنم و عاااالیه.من از آخرین ورژن کاستوم ریکاوری TWRP استفاده کردم.
یه سوال: تو نرم افزار theme showcase که بصورت دیفالت روی سیانوژن هست نمیشه تم ها رو free دانلود کرد؟خیییییییییلی تماش خوشگله اما همش پولیه :general710:

mohsen_rkh

Registered User
لایک‌ها
236
ممنونم از دوستان بابت پاسخ .
این هزینه ی نهایی که بین 35 تا 75 برآورد میشه ، آیا ماکزیمم مطلق 75 هست ؟ یا امکان داره بیشتر هم بشه ؟
و اینکه وان پلاس های سری جدید مشکلات زردی صفحه ندارند ؟ رام اصلیشون سیانوژن هست ؟ ممنونم .
گمرکی من 112 تومن شد دوست عزیز! با کلی صحبت تونستم 100 تومان پرداخت کنم! + 17928 تومان حق السهم پست.
تولیدات جدید این مشکل رو ندارن. رام اصلی بسته به اینه که گلوبال بخرید یا چینی. که البته بیشتر چینی ها هم سیانوژن نصب می کنن و بعد براتون ارسال می کنن.
آره همون ۳۳r هستش . پس آفیشیاله آپدیت ota میاد واسش بشه از خود آپدیت سنتر زد براش ؟
بله دوست عزیز.

startrade

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
59
ببخشيدها اگه تو انبار موجود باشه قيمتش هم فرقي داره با زماني كه از چين سفارش ميدين؟
فقط جواب این سئوال (دیگه در این تایپیک جواب کسی رو نمیدم)
بیشتریشون نه ، تفاوت قیمت نداره
ولی بعضیا حدود 20 تومان اضافه میشه
بعد نگین چرا اینجوری جواب میده
اخه هر دقیقه متفاوته ، لحظه ای که خریدار بگه من الان این گوشی رو می خوام، قیمتش چنده ؟ ما اعلام میکنیم

princemoji

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
39
ممنون از توضیحاتت.دیروز با کمک آقا محسن تونستم فلش کنم و الان دارم از همین 33R استفاده میکنم و عاااالیه.من از آخرین ورژن کاستوم ریکاوری TWRP استفاده کردم.
یه سوال: تو نرم افزار theme showcase که بصورت دیفالت روی سیانوژن هست نمیشه تم ها رو free دانلود کرد؟خیییییییییلی تماش خوشگله اما همش پولیه :general710:
آره همش پولیه ولی برو اسمش رو توی گوگل سرچ کن می تونی بعضی هاش رو پیدا کنی خیلی خوشگلن لامصب ، من خودم flux رو دانلود کردم تو گوگل پلی پولی هست ولی می تونی توی سایتهای ایرانی فیریش رو پیدا کنی در کل خیلی تم داره قشنگ هم هستن.

poyyesh

Registered User
لایک‌ها
649
سلام و عرض ادب

دوستان یکم نسبت به دوربین وان پلاس وان شک دارم از دوستانی که این گوشی زیبا و خوش قیمت و دارن الان و دسترسی به زد 1 یا زد 2 یا گالکسی اس 5 یا نوت 3 خلاصه پرچمدارایه دیگر کمپانی ا دارن یه بررسی عادلانه بزارن دوربین صفحه نمایش و صدا

ممنون میشم

Manhatan1364

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
351
سلام و عرض ادب

دوستان یکم نسبت به دوربین وان پلاس وان شک دارم از دوستانی که این گوشی زیبا و خوش قیمت و دارن الان و دسترسی به زد 1 یا زد 2 یا گالکسی اس 5 یا نوت 3 خلاصه پرچمدارایه دیگر کمپانی ا دارن یه بررسی عادلانه بزارن دوربین صفه نمایش و صدا

ممنون میشم
چند صفحه قبل یکی از کاربرا فیلمی که با وان پلاس گرفته و 4k بود اپلود کرده بود.جالبه mxplayer نتونست اجراش کنه[emoji52]

Sent from my CUBE A5300 using Tapatalk

mohsen_rkh

Registered User
لایک‌ها
236
سلام و عرض ادب

دوستان یکم نسبت به دوربین وان پلاس وان شک دارم از دوستانی که این گوشی زیبا و خوش قیمت و دارن الان و دسترسی به زد 1 یا زد 2 یا گالکسی اس 5 یا نوت 3 خلاصه پرچمدارایه دیگر کمپانی ا دارن یه بررسی عادلانه بزارن دوربین صفه نمایش و صدا

ممنون میشم
به راحتی میتونید این مقایسه رو توی GSM Arena ببینید.

smagoli

Registered User
لایک‌ها
46
سلام و عرض ادب

ممنون میشم
عزيز نميشه از گوشي ٣٠٠ دلاري انتظار داشت دوربينش هم طراز با گوشي اي كه قيمتش ٢ برابرشه باشه،
من ندارم اصن گوشي رو ولي تا اونجايي كه خوندم و ديدم كيفيت دوربينش قابل قبوله، اما انتظار اس ٥ نبايد داشته باشي ازش.

mohsen_rkh

Registered User
لایک‌ها
236
عزيز نميشه از گوشي ٣٠٠ دلاري انتظار داشت دوربينش هم طراز با گوشي اي كه قيمتش ٢ برابرشه باشه،
من ندارم اصن گوشي رو ولي تا اونجايي كه خوندم و ديدم كيفيت دوربينش قابل قبوله، اما انتظار اس ٥ نبايد داشته باشي ازش.
یعنی اگر دو تا گوشی قیمت تولیدشون 250 دلار باشه و یکی 300 دلار عرضه بشه و دیگری با احتساب هزینه ی های هنگفت تبلیغات و بازاریابی و سود کلان، 700 دلار عرضه بشه، از نظر شما مدل 700 دلاری صرفاً به خاطر قیمتش بهتره؟!
بهتره با یه سرچ، یه نگاهی به قیمت تمام شده ی گوشی های پرچمدار بازار بکنید.
نگاهی به این ویدیو هم خالی از لطف نیست:

smagoli

Registered User
لایک‌ها
46
یعنی اگر دو تا گوشی قیمت تولیدشون 250 دلار باشه و یکی 300 دلار عرضه بشه و دیگری با احتساب هزینه ی های هنگفت تبلیغات و بازاریابی و سود کلان، 700 دلار عرضه بشه، از نظر شما مدل 700 دلاری صرفاً به خاطر قیمتش بهتره؟!
بهتره با یه سرچ، یه نگاهی به قیمت تمام شده ی گوشی های پرچمدار بازار بکنید.
عزیز من نمیگم این گوشی بده،بی کیفیته یا هیچی، خودم میخوام تهیه کنمش، بیش از 10 تا ریویوی تخصصی و بالای 50 تا ریویوی کاربرای معمولی رو خوندم راجع بهش.
لطفا با دقت بیشتر پست منو مطالعه کن دوباره و متعصبانه و پرخاشگرانه پاسخ نده.
تشکر.

poyyesh

Registered User
لایک‌ها
649
دوست عزیز میشه چرا نشه شما برو ریز مشخصات این قاتل پرچمدارا رو بخون از همون قطعاتی استفاده کرده که اکثر پرچمدارایه اندرویدی استفاده کرده مثل چیپست که اصلیترینه و لنز که جدیدترین لنز سونیه و ...... سامسونگ و ایفون و هچ تی سی همه شون سروته یه کالباسن :D شما برو تو سایتایه معتبر ببین زده هزینه ایفون 6 220 دلا و 6پلاس 250 دلار میده 800 دلار دست مصرف کننده البته اگه دلار همون هزارتومن خدا بیامرز بود یا جای مثل اروپا و امریکا که حقوق پایه شو 30002000 دلاره تو ماه حرف شما صحیح بودهمه گوشی ایفون و و .... داشتن ولی اینجا قیمت گوشی * 4 میشه = خییییییییییییییییییییلی زیاد پس با مثلا 300 دلار همون امکانات و همون سیستم عامل تازه با طراحی زیبا تر و جنس بدنه منزیم و المنیوم اگه اشتباه کنم که هیچ کدوم ندارن یعی خودم به شخصه تا این برند گوشیایه با این کیفیت تولید کنه و قیمتش همین باشه عمرا برم سراغ ایفون و سامشونگ و سونی و..... این برندا هم دارن پول الکی میگیرن گوشیرو به قیمت 4 برابر قیمت تمام شده میفروشن بعد معلوم میشه 250 دلار نهایتا قیمت قطعاته میگن هزینه تحقیق و تفحص از ..... و هزینه تبلیغات ( هزینه تبلیغات سامی و ایفونو ببین تقریبا چند برابر ارزش کل برند وان پلاس وانه ) گوشی که امکاناتش کامل و قیمت معقول داشته باشه به لطف اینترنت و بررسیهای که مصرف کنده در واقعیت تو یو تو ب میزاره به همه معرفی میشه و فروش زیادی میکنه بله دوست گرامی قضیه اینه

استارتر
قیمت 16 و 64 سفید وان پلاس وان چنده الان
ممنون

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
من به جرات میتونم بگم ردمی نوت دوربینش در حد زد ۱ هست
واقعا گوشی محشریه
با ۷۵۰ تومن گوشی دستم هست که هرکی مشخصاتشو میبینیه میگه حداقل قیمتش ۱و۲۰۰ ایناهست
بله پرچمدارای پر هیاهو فقط پول تبلیغات میگیرن وگرنه همین گلکسی اس ۴ هرجوری از دستت میفتاد صفحش ترک میخورد یا میشکست
ولی من هایر ۹۱۰ داشتم و هرکاری کردم صفحش حتی خش نیفتاد و دقیقا ادعای شرکت هایر واقعی بود
هم مدل ۷۱۸ رو داشتم و هم ۹۱۰ و هردوشون ‌ضداب بودن
همیشه با همه کل مینداختم
تازه هایر بقول دوستان جزو برندهای درجه ۳ چین حساب میشه

من که هیچوقت دیگه پول برند نمیدم و از خرید هام نسبت به گوشی های چینی کاملا راضی ام

Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk

mohsen_rkh

Registered User
لایک‌ها
236
عزیز من نمیگم این گوشی بده،بی کیفیته یا هیچی، خودم میخوام تهیه کنمش، بیش از 10 تا ریویوی تخصصی و بالای 50 تا ریویوی کاربرای معمولی رو خوندم راجع بهش.
لطفا با دقت بیشتر پست منو مطالعه کن دوباره و متعصبانه و پرخاشگرانه پاسخ نده.
تشکر.
دوست عزیز کجای پاسخ من اثری از پرخاش و تعصب می بینید؟! [emoji50]
من هم مثل شما بیش از 120 ویدیو دیدم و دارم ازش و شاید بیشتر از 50 مورد ریویوی تخصصی و ریویوی کاربران رو مطالعه کردم ازش.
پست شما رو هم کامل و درست مطالعه کردم، فکر نمی کنم جاییش رو اشتباه خونده باشم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا