shmp
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 58
- لایکها
- 10
فک کنم 229 دلار برای کسی هست که دعوتنامه دارهجدا 229 دلاره؟؟؟ پس این 1300 چیه؟؟؟ یکی توضیح بده
تو علی اکسپرس نگاه کردم 350 دلار به بالاست
فک کنم 229 دلار برای کسی هست که دعوتنامه دارهجدا 229 دلاره؟؟؟ پس این 1300 چیه؟؟؟ یکی توضیح بده
جدا 229 دلاره؟؟؟ پس این 1300 چیه؟؟؟ یکی توضیح بده
فک کنم 229 دلار برای کسی هست که دعوتنامه داره
تو علی اکسپرس نگاه کردم 350 دلار به بالاست
سلام یک لینکی و قیمتی از گوشی می گذارید؟سلام دوستان گوشی zte z7 max از طریق داداش گلم امیر اقا به دستم رسید
دیزاین فوق العاده خوش دست بسیار شیک صفحه نمایش عال دوربین عالی فقط حیف که ماشین خریدم پول لازم شد باید بفروشمش با اجازه داش امیر هر کی خواست در خدمتم 10 روزم تا موعد چکم مونده 10 روز وقت دارم
دعوت نامه از کجا میشه اورد؟299 دلاره
اونم در صورتی که دعوت نامه داشته باشید
تا یکی دو ماه پیش این گوشی بی رقیب بود ولی الان گزینه های هم سطح و بهتر هم وارد بازار شده
من شخصا meizu mx4 رو ترجیح میدم
http://oneplus.net/support/answer/how-can-i-get-an-inviteدعوت نامه از کجا میشه اورد؟
میره گمرکببخشید یه سوال؟ گوشی که سفارش میدیم میاد گمرک یا میاد دم خونمون؟
پست تهران چند وقته که میاره در خونهببخشید یه سوال؟ گوشی که سفارش میدیم میاد گمرک یا میاد دم خونمون؟
این دعوت نامه رو کاشکی یکی فارسی توضیح میداد قضیش چیه. نمیخام بخرما
باید از یه نفر که گوشی رو خریده دعوتنامه داشته باشی تا بتونی گوشی رو بخری . مثل وارد شدن به باندای خلافکار و مافیا و یاکوزا , یا پارتیای شبانه ایرانیاین دعوت نامه رو کاشکی یکی فارسی توضیح میداد قضیش چیه. نمیخام بخرما
برام جالبه بدونم منظور از دعوت نامه چیه
سایتشم با گوگل ترنسلت خوندم ولی هیچی نفهمیدم
من دو بار گوشی گرفتم زنگ میزننببخشید یه سوال؟ گوشی که سفارش میدیم میاد گمرک یا میاد دم خونمون؟
برای اولین بار معمولن نمیگیرنمن دو بار گوشی گرفتم زنگ میزنن
میگن میای گمرک یا بفرستیم با پست دم در خونتون
دم در ازت گمرک بگیرن اگه امروز میخوای گوشیتو بگیری خودت بیا
به غیر از فول اچدی بودنش تقریبا تمام برتری ها با کولپد 7320 هست...سلام دوستان
با اجازه امیر جان.
گوشی عالی و با کیفیت FAEA F2S !
مشخصات بطور خلاصه: 4 هسته ای MTK6589T سرعت 1.5 - صفحه 5 اینچ فول اچ دی (1080) - OGS - دوربینهای باکیفیت بالای 13 و 5 - فلش با دو LED - رم 1 - رام 16 - 2 سیم - 3G - باتری 2300 - قابلیت OTG - دارای NFC و ... کیفیت اسپیکر عالی - رام اختصاصی - دارای LEDنوتیفیکیشن بسیار جالب بنام breathing light در محل دکمه home - شکیل و خوشدست ( راحت تو جیب جا میگیره )
مشخصات کامل در سایت سازنده : faeamobile.com
برای تهیه با امیر آقا (مدیر این تایپیک) یا من تماس بگیرید . قیمت بسیار مناسب .