• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش بهترین گوشیهای چین -Amirexpress.ir laptopstockshiraz

نظرتونون رو جویا میشیم درمورد کیفیت و کار این گوشیهاو آیا خریدشون بصرفه هست یا نه

• Total voters
    394
وضعیت
موضوع بسته شده است.

kaveh2nd

Registered User
لایک‌ها
85
به غیر از فول اچدی بودنش تقریبا تمام برتری ها با کولپد 7320 هست...
اونم تو این رنج قیمتی صفحه فول اچدی با باطری 2300 یعنی کارکرد گوشی به صورت معمول زیر یک روز هست...
در حالی که کولپد 7320 با یکبار شارژ واسه من با استفاده معمولی 2.5 روز شارژ نگه میداره...

ادیت امیر:
7320 دارای NFC نیست...قیمت نهایی کولپو حدود 30 تا 70 تومان بیشتر میشه با احتساب همه چیز....

دوست عزیز !
اینجا جای کل کل کردن درمورد گوشیها نیست ولی با احترام به نظر شما باید عرض کنم که بنده هم 7320 دارم (بخاطر نیاز به صفحه بزرگتر) ولی بمنظور تست یکهفته با F2S هم کارکردم .
در مقایسه :
رام : F2S =16 ولی coolpad7320=8
F2S دارای NFC هست ولی...
رزولوشن F2s=1080p ولی coolpad=720p
F2S دارای ژیروسکوپ هست ولی ...
باوجودیکه دوربین پشتی هردو 13 هست ولی کیفیت دوربین F2S بسیار بالاتر است.
دوربین جلویی F2S=5 ولی در کولپد=0.3
کیفیت بدنه F2S بسیار بهتر بوده و خوشدستی و شکیلی آن چشمگیر است . اما کولپد 7320 بدنه ضعیفی داشته و رنگ قاب پشتی بمرور خراشیده و بدشکل میشود . بنظر من اصلا خوشدست نیست وهمچنین دکمه های آن بمرور ساییده و زبر میشوند.
کیفیت شارژر و کابل رابط FAEA بسیار بهتر است.
اما برخلاف عقیده شما ، باتری F2S که 2300 است براحتی 2 روز دوام می آورد اما با همان کارها ، کولپد من تنها 1 روز کامل دوام دارد !!!!
رام اوریژینال F2S بخاطر بعضی خصوصیاتش مثل Breathing Light جالبی که دارد ، اختصاصی است. رامهای کاستومی که برای آن پورت شده اند نمی توانند این LED را کنترل کنند و از این نظر ضعیف است! ولی درمجموع رام بدون باگ بسیار جالبی هست(شاید تنها ایراد آن لانچر معمولی آن باشد). اما رام های زیادی برای کولپد صادر شده اند که من الان دوجین از آنها را دارم و تقریباً هر یکی دو روز یکی را عوض میکنم .ولی مثل رام اوریژینالش هرکدام نقصی دارند که بعضاً حالگیر هستند !
کولپد7320 دارای پردازنده 6592 8هسته ای و صفحه نمایش 5.5 اینچ است ولی فایا پردازنده 6589 4 هسته ای با صفحه نمایش 5 اینچه . درسته که 4 هسته ایه ولی برای 100% کارهای روتین براحتی جواب داده و شاید فقط برای بعضی بازیها 8 هسته ای بهتر باشد !
شرکت FAEA یکی از تولیدکنندگان برتر چین است و با وجود کم کاری ، تولیداتش همه مرغوب هستند. گوشی F2S هم یکی از بهترین تولیدات سال 2013 شناخته شد . قیمت اولیه آن حدود 240 دلار بود که شرکت اصلی باقیمانده انبار خود را با تخفیف زیادی عرضه کرده تا مدل جدیدتری ارائه کند !
در نهایت با قیمت 550 تومان و مشخصات فنی اش ، بسیار ارزشمند و سرتر از برندهای معروف است.

Last edited:

kaveh2nd

Registered User
لایک‌ها
85
سلام دوستان
یه مشکل عجیب برخورده گوشی ردمی نوتم - امکان voice input key (یه دکمه هست روی صفحه کلید میشه صحبت کنی تا تایپ کنه )غیر فعال شده و همه تنظیمات رو گشتم ولی جایی پیدا نکردم برای فعالسازیش!

در قسمت کیبورد -زبان گزینه اش وجود داره اما غیر فعاله (یعنی نمیشه انتخاب کردش) کسی با این مشکل برخورده؟ یا راه حلی داره؟

گوشی رو ریست - ارتقاء و.... دادم ولی نشد!!!!!!!!!!!
کلا رام MiUi ردنوت ایراد دار است ! با وجودیکه اوریژینال بوده و از شیائومی انتظار بالاتری هست !
در سایت needrom یک رام برای آن پورت شده بنام هایزنبرگ ! گویا رام جالبی هست و امتیاز آنتوتو را بالاتر میبرد (بخاطر سبکی و سرعت بالایش) . از قرار باگی هم نداشته ! پیشنهاد میکنم نصب کنید. زبان فارسی هم دارد !

ahwazimate

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
اقا امیر کدی که به ما دادی unable to track میزنه مشکلی بابت ارسال که نداره؟

ادیت امیر:
هفته اصلی کار،این هفته جدیدشونه

Last edited by a moderator:

MohammadPWM

Registered User
لایک‌ها
510
سلام به همه دوستان گل
از داداش امیر و بقیه دوستان میخوام بدونم کسی Pantech A880 رو داره؟ میخوام یه چندتا سوال فنی ازش بپرسم.
یا علی

ادیت امیر:
نکنش دوتا مسیج..همینجا میگفتی، بهت یا من میگفتم یا بقیه

Last edited by a moderator:

mgidownload

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام دوستان کسی کیف ارجینال یا قاب ژله ای برای مدل dooge dg550 موجود داره؟؟؟؟؟

Javad_Rapid

Registered User
لایک‌ها
55
با اجازه استارتر عزیز آقا امیرگل
دوعدد گوشی 8297w کولپد 8هسته ای به قیمت 850 تومان
دوعدد گوشی 7230 کولپد 8هسته ای به قیمت 750 موجودهست
یک عدد تبلت Cube Talk 9X U65GT صفحه رتینا با حافظه 32 گیگ و رم دو گیگ موجود هست

دوستانی که دنبال این گوشیهای حرفه ای هستند این پیشنهاد فقط برای یک هفته هست
با تشکر

reza 92

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام داداش ایفون 6طرحSophone i6 یااین گوشی موجود داری چطوره؟

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
درمورد گوشی آ880]سوال داشتم
این گوشی توانایی تشخیص دستخط فارسی و انگلیسی داره مثل نوت 3؟

arya00

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
گوشی A880 قلم روش نداره ولی یه برنامه ای هست روش واسه نوشتن و شناسوندن دست خط به گوشی ، یه آنتن تلویزیون داره که از گوشی میاد بیرون حدود 20 سانت در ضمن تو ایران کارایی نداره تستش کردم

badform

Registered User
لایک‌ها
97
اصلا تو این گوشی های چینی موردی هست که بتونه با گلکسی نوت رقابت کنه؟

MohammadPWM

Registered User
لایک‌ها
510
اصلا تو این گوشی های چینی موردی هست که بتونه با گلکسی نوت رقابت کنه؟
تا چند وقته دیگه سوالت برعکس میشه="اصلا تو گوشی های سامسونگ موردی هست که بتونه با گوشی های چینی رقابت کنه!"البته الان هم پرچمدارهای چینی ها به راحتی دارن رقابت میکنن:D
یا علی

badform

Registered User
لایک‌ها
97
از لحاظ مشخصات و از همه مهمتر داشتن قلم

farhud2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
44
از لحاظ مشخصات و از همه مهمتر داشتن قلم
چینی قلمدار نمیدونم، ولی گوشی کره ای پنتک a890 یا اونطور که معروفتره vega secret note تنه به تنه گلکسی نوت ۳ سامسونگ میزنه، و حتی فینگرپرینت اسکنر هم داره که گلکسی نوت ۳ نداره.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

13671989

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
امروز یا فردا پنتک 890 رو از پست میگیرم (بعد از چند ماه)
زودتر اومده بود ولی من پول گمرک رو نداشتم فکر نمیکردم اینقدر گرون بگیره
200 تومن شده گمرک با کلی خواهش والتماس و تخفیف

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا