200 تومن گمرکی خیلی زیاده ! در بدترین حالت زیر 100 تومن میشه !امروز یا فردا پنتک 890 رو از پست میگیرم (بعد از چند ماه)
زودتر اومده بود ولی من پول گمرک رو نداشتم فکر نمیکردم اینقدر گرون بگیره
200 تومن شده گمرک با کلی خواهش والتماس و تخفیف
200 تومن گمرکی خیلی زیاده ! در بدترین حالت زیر 100 تومن میشه !امروز یا فردا پنتک 890 رو از پست میگیرم (بعد از چند ماه)
فکر کنم قلم نوتبا اون ویژگی های خلصشجز پتنت های سامسونگه و انحصاریه .امروز یا فردا پنتک 890 رو از پست میگیرم (بعد از چند ماه)
سلامدرود...
دوستان مقداری ای سی فلش و باطری و قاب،ژله ای coolpad 7320 و coolpad F1 موجوده...
در صورت نیاز بفرمایید تقدیم میشه...
تعداد ای سی فلش:
برای f1 موجودی 6 عدد
و برای 7320 2 عدد
قاب ژله ای برای هر دو هر کدام 3 عدد...
2 عدد هم فیلیپ کاور طرح هوشمند تمام چرم برای 7320 موجود هست...
باطری هم فقط 7320 موجود مونده 3 عدد
ارادت"
چقدر زیا گمرک گفتن!!!البته زیاد تعجب نکن گمرکی ها همین جوری هستن یه آدمای...لا اله الا الله... آدم میمونه چی بگه:general710:من خودم هم خیلی تعجب کردم فکر نمیکردم اینقدر زیاد بشه تازه بهم گفته بودن 270 به زور 200 حساب کردن نمیدونم چند درصد هست (گمرک اهواز)
با دکمه +vol و power وارد ریکاوری نمیشه ؟سلام آقا ما تو سیتینگ گوشی رفتم یه تیک رو زدم (اسمش رو یادم نیست ولی کله یه بچه کنارش بود) گوشیم از اون به بعد هی روشن و خاموش میشه، باتریش رو در آوردم دکمه ولوم پایین و پاور رو زدم بعد mmc رو انتخاب کردم ، ولی باز هی گوشیم خاموش و روشن میشه !!!!!!!:general503::general503::general503:
باید چیکار کنم گوشیم تبدیل شده به یه پاره آجر:general208::general208::general208::general208:
اگه هرکی بلده کمکم کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:general503::general503::general503::general503:
گوشیم ردمی نوت ژیائومی هست.
340 تا برنامه روش نصب بود ، فکر کنم مال همون گزینه کله پسر بچه باشه
الان باتریش رو که در میارم و روشن میکنم صفحه قفل میاد بعد یکهو ریست میشه بعد 5 الی 10 دقیقه میاد به صفحه هوم دوباره ریست میشه و الان 3 ساعتی هست داره همینجور میشه.:general208::general208::general208::general208:
هرکی بلده مردونه کمک کنه
الان دیگه حتی وارد حالت ریکاوری هم نمیشه یعنی دکمه پاور و کم کردن صدا رو که میزنم ، گوشی خاموش میشه.:general306::general107::general107::general208::general208::general208:
لطفا کمکم کنید.
ممنون
اگه تا حالا رام نصب نکردی ، ترجیحا بده به فرد ماهری تا نصب کنه . کمی تا قسمتی تجربه و مهارت می خواد که اگه نداشته باشی ممکنه گوشی رو بریک کنی ! درضمن برای شرایط شما باید حتماً رامی باشه که بوسیله FlashTools (یا نصابهای اختصاصی) نصب بشه ، نه از طریق ریکاوری !سلام میگم خوب من الان رام رو دانلود کنم بعد چیکارش کنم؟ اگه میشه بیشتر توضیح بدیدن ، دفعه اوله میخوام رام عوض کنم،
ممنون
بدو بدو دوتای آخر رو حراج کردم قیمت خریدمیفروشم کسی نمیخواد؟با اجازه استارتر عزیز آقا امیرگل
دوعدد گوشی 8297w کولپد 8هسته ای به قیمت 850 تومان
دوعدد گوشی 7230 کولپد 8هسته ای به قیمت 750 موجودهست
یک عدد تبلت Cube Talk 9X U65GT صفحه رتینا با حافظه 32 گیگ و رم دو گیگ موجود هست
دوستانی که دنبال این گوشیهای حرفه ای هستند این پیشنهاد فقط برای یک هفته هست
با تشکر
عهخبری از کسی تو تاپیک نیست.احتمالا همه فکر کردن تاپیک بسته شده.
این پست رو دادم تا بقیه رو مطلع کنم...
سلام داش علی گلعه
داداش من دوروز پیش هرچی دنبالش گشتم پیداش نکردم
فک میکردم داش امیر بستش
راست میگی، پس چرا اینقدر سوت و کور شده؟!!!
Sent from my HM NOTE 1W
پخ شد:درود
بزرگوار! mipad 64 با احتساب پست و ... همه و همه . تهران چقدر در میاد؟