اقا من اینو دارم فوق العاده هستش از هر نظر فکر کنم رایتل هم پشتیبانی میکنهسلام
این مدل رو دارین
ZTE Nubia Z7 Max NX505J
من می ان اف سی داشته باشه با ساپورت 3 جی و 4 جی ایران
ممنون
وااااایسلام امیر جان
گوشی Coolpad F2 کی قابل سفارش میشه
همونی که از چیپست 8 هسته ای جدید کوالکوم Snapdragon 615 64-bit استفاده کرده
قرار بود دیروز ریلیز بشه (2014/10/28)
خبر داری ازش ؟ قیمتی که گذاشته عالیه
http://www.gizmochina.com/2014/10/26/the-coolpad-dashen-f2-3g-edition-too-cheap-for-qualcomm/
نظرت چیه کلا راجع به این گوشی
بی زحمت یه آمار بگیر ببین از کی قابل سفارشه
صفحه نمایش بزرگتر شده ولی باطری تغییری نکرده ..:general208:سلام امیر جان
گوشی Coolpad F2 کی قابل سفارش میشه
همونی که از چیپست 8 هسته ای جدید کوالکوم Snapdragon 615 64-bit استفاده کرده
قرار بود دیروز ریلیز بشه (2014/10/28)
خبر داری ازش ؟ قیمتی که گذاشته عالیه
http://www.gizmochina.com/2014/10/26/the-coolpad-dashen-f2-3g-edition-too-cheap-for-qualcomm/
نظرت چیه کلا راجع به این گوشی
بی زحمت یه آمار بگیر ببین از کی قابل سفارشه
ادیت امیر:
کولپد ک کاراش خوبه وو همیشه توچین گوشیهاش رو خیلی تحویل میگیرند..این پردازنده رقابتی کوالکام هم که مطئمنا کارخوبیه و سایر ویژگیهای گوشی...بزودی درسایت با دادن قیمت از چین گذاشته میشه
کجا باتریشو زده برادر؟صفحه نمایش بزرگتر شده ولی باطری تغییری نکرده ..:general208:
پیش خرید یعنی پولو میدی منتظر میمونی تا نوبتت بشهدوستان این خبر یعنی چی؟
شاید در نتایج بنچمارک ها نام گوشی وان پلاس وان (OnePlusOne) را دیده باشید. قبلها تنها راه خرید این گوشی قدرتمند از طریق دریافت دعوتنامه بود که باعث میشد خریداران مدت زمان زیادی در صف انتظار قرار گیرند. بنابر اعلام خود شرکت از این پس بدون نیاز به دعوتنامه میتوان این گوشی را پیش خرید نمایند.
وان پلاس وان لقب قاتل پرچمداران را یدک میکشد چون دارای پردازنده اسنپدراگون 801 کوالکام چهار هسته ای با سرعت 2.5 گیگاهرتز، صفحه نمایش 5.5 اینچی فول اچدی با تراکم 401 پیکسل بر اینچ، 16 گیگابایت حافظه داخلی و 3 گیگابایت رم، دوربین 13 مگاپیکسلی به همراه فلش دوتایی،باتری 3100 میلی آمپرساعتی تنها بخشی از مشخصات فنی این گوشی بوده و فقط با نیمی از قیمت دیگر پرچمداران به فروش میرسد.
وان پلاس وان نوع 16 گیگابایتی 299 دلار و 32 گیگابایتی 349 دلار قیمت دارد. با وجود این ویژگیها و قیمت کمتر نسبت به دیگر گوشیهای پرچمدار شما وان پلاس وان را انتخاب میکنید یا برندهای دیگر با قیمت بالا را ترجیح میدهید؟
چرا بدردِ ما نمیخوره؟!پیش خرید یعنی پولو میدی منتظر میمونی تا نوبتت بشه
هر کی زودتر پرداخت کنه زودتر بهش میدن
تو مدتی که منتظر هستی هم اگه دعوت نامه گیرت بیاد دیگه لازم نیست منتظر بمونی
به درد ما نمیخوره
به همون دلیلی که نمیتونستید با دعوت نامه خرید کنیدچرا بدردِ ما نمیخوره؟!