• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش بهترین گوشیهای چین -Amirexpress.ir laptopstockshiraz

نظرتونون رو جویا میشیم درمورد کیفیت و کار این گوشیهاو آیا خریدشون بصرفه هست یا نه

• Total voters
    394
وضعیت
موضوع بسته شده است.

Javad_Rapid

Registered User
لایک‌ها
55
قیمتها کاهش پیدا کرد
موبایل کولپد 7320
690 ------>640
موبایل کولپد 8297
790------->740
تبلت 8 اینچ
890------->850
تبلت 10 اینچ
990----->960 فروخته شد

فروش فوری تحویل حضوری هزینه ارسال با خریدار
هزینه ارسال + گمرک و دوماه الافی روش محاسبه شد
09196384469 علیزاده
به شرط سلامت کامل و تست 7روزه
آندروید 4.2.2 CoolLiffeUI

razmjoo123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
سلام دوستان
بالاخره گوشی pantech A860 بنده رسید البته ....
بعد از 50 روز
نکته منفی همین طولانی بودن زمان انتظار بود.:general503:
ولی درنگاه اول آدم از همچین گوشی با این کیفیت و البته قیمت!!! مات میمونه.
دریک کلام عالیه عالی، کاملا راضیم.....
ولی به زودی یک ریویوی مفصل براتون می ذارم...​

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485

farhud2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
44
سلام، گوشی پنتک a890 ما هم بالاخره، بعد از 60 روز رسید.البته من سه شنبه گوشی را دریافت کردم،و این یکی دو سه روز کمی با گوشی کار کردم.
گوشی در مجموع توی این رنج قیمت به نظر من انتخاب اوله. امکانات گوشی بسیار خوبه. سی پی یو اسنپدراگون 800 و رم سه گیگ نیازی به توضیح نداره. مخصوصا برای من که رم بالا برام خیلی مهم بود.دوربین خوبه. صفحه نمایش بسیار زیباتر از تصور منه. برای باتری فعلا نظری ندارم،چون رام بهینه شده هنوز نتونستم نصب کنم..

توضیحات من ادامه خواهد یافت... به زودی به همراه عکس نکات مفصلتری درباره گوشی میذارم.

ادیت امیر :

Last edited by a moderator:

MohammadPWM

Registered User
لایک‌ها
510
سلام، گوشی پنتک a890 ما هم بالاخره، بعد از 60 روز رسید.البته من سه شنبه گوشی را دریافت کردم،و این یکی دو سه روز کمی با گوشی کار کردم.
گوشی در مجموع توی این رنج قیمت به نظر من انتخاب اوله. امکانات گوشی بسیار خوبه. سی پی یو اسنپدراگون 800 و رم سه گیگ نیازی به توضیح نداره. مخصوصا برای من که رم بالا برام خیلی مهم بود.دوربین خوبه. صفحه نمایش بسیار زیباتر از تصور منه. برای باتری فعلا نظری ندارم،چون رام بهینه شده هنوز نتونستم نصب کنم..

توضیحات من ادامه خواهد یافت... به زودی به همراه عکس نکات مفصلتری درباره گوشی میذارم.

ادیت امیر :
سلام
کدوم شهر هستی؟

1soshiant

Registered User
لایک‌ها
13
دوستانی که مدلهای مختلف پنتک گرفتن، مصرف باتریشون چطوره ؟
و اینکه امیرخان الان ارزون ترین گوشی با ظرفیت بالای باتری چیه؟

Javad_Rapid

Registered User
لایک‌ها
55
سلام
آخرین تبلت موجود خوش دست و سبک به قیمت استثنایی به فروش میرسد

ifivemini3gsqq001.jpg
P1010052.jpg
مشخصات دستگاه
:
  • Android 4.4 OS
  • 7.9inch 2048*1536 Retina touch screen
  • MTK MTK6592 Octa Core 1.7GHz
  • 2GB DDR3 RAM and 16GB NAND FAST FLASH ROM
  • Support WIFI 802.11 /b/g/n(2.4G and 5G)
  • Camera 2.0MP+5.0MP with flash
  • Support GSM 850/900/1800/1900, WCDMA 2100
  • Support OTG/Bluetooth/GPS/3G function
  • 4050mAh battery - 4-7Hours
Product Size:198.6×134×6.5mm Product Weight:330g Chassis material: composite material colour:front:Black;behind:blue
Operating System: Android 4.4 KitKat
Model: iFive Mini 3GS
Announced: 201404
Product Type: Tablet PC
Keyboard: Touch Screen
Display Technology: Retina touch screen
Screen Size: 7.9inch
Max Resolution: screen2048×1536 resolution IPS Retina PPI of 327
CPU Manufacturer: MTK
CPU Model: MTK6592 Eight Core
CPU Speed: 1.7GHz
RAM / Technology: DDR3
RAM Installed Size: 2GB
Hard Drive Type: NAND FAST FLASH
Hard Drive Capacity: 16GB
PCMCIA Expansion: T-FLASH(Support 32GB MAX)
Camera: 2.0MP+5.0MP with flash
HDMI: NO
3G: Yes
Bluetooth: Yes
GPS: Yes
G-Sensor: Yes
Audio: Built in stereo speakers/Built in Microphone
Software: Youtube/Facebook/Twitter/MSN/Android market/Skype/Calculator/Google Mail/Google maps/iReader/Quick Office
Language: Multi-language support
Battery Type:
Battery: battey,4050mAh/3.7V
Duration: 8 hours or so, the specific time depending on the use environment
Adaptive power adapter: 100 v - 100 v ac power supply
Battery / Run Time(up to): about 4-7 hours
Power Device Type: AC Adapter, AC 100-240V
Charging Voltage: DC 5V 2A
Color: --
Item Dimensions/ W*D*H: ---
Net Weight: ---
Input/Output Connectors
Ports:
1 x Micro USB port
1 x Micro SD Card slot
1 x Earphone jack
1 x SIM card slot
Communications
Networking / Data Link Protocol: Fast Ethernet
Wireless Connection: WIFI
Product Size:198.6×134×6.5mm

قیمت فروش 890 بود که به 850 کاهش پیدا کرد و یکی به دوست خوبم فروخته شد

قیمت آخرین تبلت برای خریدار فقط 780ت فوری

09196384469 علیزاده
امکان خرید حضوری یا پست پیشتاز به شهرستان میباشد

shayan_boss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
گوشی xiamoi mi4 رو موجود دارین؟؟

خیر...فقط سفارشی

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
zte nubia z5s mini کاهش قیمت پیدا کرده و ...درقسمت اعلانات گفته شده....
thl 4400 برای باتری بیشترین درکمترین نوع قیمت

farhud2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
44
توضیح: این یه آموزشه که من خودم رو گوشیم انجام دادم. مسئولیت هر گونه خطا و یا به وجود اومدن اشکال به عهده خودتونه. پس مراقب باشید و اگه تخصص کافی ندارید از خیر انجامش بگذرید.
توصیه: حتما قبل از نصب ریکاوری و رام از برنامه های ضروری بک آپ بگیرید. همین طور میتونید از طریق محیط ریکاوری cwm از کل گوشی بک آپ بگیرید و بریزید روی کامپیوتر تا اگه اشکالی پیش اومد پشتیبان از رام اصلیتون داشته باشید.

نحوه نصب رام برای گوشی پنتک a890

1-برای نصب کاستوم رام حتما باید یکی از ریکاوری های cwm و یا twrp رو بر روی گوشیتون نصب کنید. که من cwm ترجیح میدم به دلیل امکانات بیشتر و راحتی کار کردن باهاش.
برای نصب ریکاوری cwm اول باید فایل مربوط به مدل گوشی خودتون رو با توجه به لینکهای زیر دانلود کنید:
A890S:
https://drive.google.com/file/d/0B1J3jFM-qOndWC0tb1MwWFQzeTQ/edit?usp=sharing
A890K:
https://drive.google.com/file/d/0B1J3jFM-qOndeUZ3a3lKWVUyMW8/edit?usp=sharing
A890L:
https://drive.google.com/file/d/0B1J3jFM-qOndb3VKeThXNHpoX1k/edit?usp=sharing

نکته: اگه از مدل گوشیتون مطمئن نیستید، میتونید از منوی settings>about phone اون رو پیدا بکنید.

>> فایل زیپ دانلود شده رو اکسترکت کنید توی کامپیوترتون.
>> گوشی رو به حالت fastboot ببرید. برای این کار ولوم بالا و پایین و دکمه پاور رو همزمان نگه دارید، گزینه fastboot رو انتخاب کنید.
>> حالا گوشی رو به کامپیوتر وصل کنید و فایل RunFastboot رو از پوشه ای که اکسترکت کردید اجرا کنید. کار تمومه و ریکاوری cwm روی گوشی شما نصب میشه.

نصب کاستوم رام
حالا ما ریکاوری cwm رو روی گوشیمون داریم و میخواهیم کاستوم رام نصب کنیم:
>> فایل رام مورد نظر رو دانلود کنید و همونطور به صورت فشرده روی حافظه گوشی بریزید.
>> وارد محیط ریکاوری بشید. (اگه مشکل دارید برای وارد شدن به محیط ریکاوری نگران نباشید، مراحل نصب ریکاوری cwm رو دنبال کنید تا وارد محیط ریکاوری cwm بشید).
>> برای اطمینان از نصب صحبح رام گزینه های Wipe data / factory reset و Wipe cache partition و از منوی advanced گزینه wipe dalvik cache رو به ترتیب انتخاب و اجرا کنید.
>> در مرحله بعد گزینه install zip from sdcard رو بزنید و فایل رام مورد نظر رو انتخاب کنید تو نصب فایل صورت بگیره.

نکته: اگه فایل رام دانلود شده آسیب دیده باشه نصب انجام نمیشه گوشی ارور میده.

manhatan1985

Registered User
لایک‌ها
2,146
توضیح: این یه آموزشه که من خودم رو گوشیم انجام دادم. مسئولیت هر گونه خطا و یا به وجود اومدن اشکال به عهده خودتونه. پس مراقب باشید و اگه تخصص کافی ندارید از خیر انجامش بگذرید.
توصیه: حتما قبل از نصب ریکاوری و رام از برنامه های ضروری بک آپ بگیرید. همین طور میتونید از طریق محیط ریکاوری cwm از کل گوشی بک آپ بگیرید و بریزید روی کامپیوتر تا اگه اشکالی پیش اومد پشتیبان از رام اصلیتون داشته باشید.

نحوه نصب رام برای گوشی پنتک a890

1-برای نصب کاستوم رام حتما باید یکی از ریکاوری های cwm و یا twrp رو بر روی گوشیتون نصب کنید. که من cwm ترجیح میدم به دلیل امکانات بیشتر و راحتی کار کردن باهاش.
برای نصب ریکاوری cwm اول باید فایل مربوط به مدل گوشی خودتون رو با توجه به لینکهای زیر دانلود کنید:
A890S:
https://drive.google.com/file/d/0B1J3jFM-qOndWC0tb1MwWFQzeTQ/edit?usp=sharing
A890K:
https://drive.google.com/file/d/0B1J3jFM-qOndeUZ3a3lKWVUyMW8/edit?usp=sharing
A890L:
https://drive.google.com/file/d/0B1J3jFM-qOndb3VKeThXNHpoX1k/edit?usp=sharing

نکته: اگه از مدل گوشیتون مطمئن نیستید، میتونید از منوی settings>about phone اون رو پیدا بکنید.

>> فایل زیپ دانلود شده رو اکسترکت کنید توی کامپیوترتون.
>> گوشی رو به حالت fastboot ببرید. برای این کار ولوم بالا و پایین و دکمه پاور رو همزمان نگه دارید، گزینه fastboot رو انتخاب کنید.
>> حالا گوشی رو به کامپیوتر وصل کنید و فایل RunFastboot رو از پوشه ای که اکسترکت کردید اجرا کنید. کار تمومه و ریکاوری cwm روی گوشی شما نصب میشه.

نصب کاستوم رام
حالا ما ریکاوری cwm رو روی گوشیمون داریم و میخواهیم کاستوم رام نصب کنیم:
>> فایل رام مورد نظر رو دانلود کنید و همونطور به صورت فشرده روی حافظه گوشی بریزید.
>> وارد محیط ریکاوری بشید. (اگه مشکل دارید برای وارد شدن به محیط ریکاوری نگران نباشید، مراحل نصب ریکاوری cwm رو دنبال کنید تا وارد محیط ریکاوری cwm بشید).
>> برای اطمینان از نصب صحبح رام گزینه های Wipe data / factory reset و Wipe cache partition و از منوی advanced گزینه wipe dalvik cache رو به ترتیب انتخاب و اجرا کنید.
>> در مرحله بعد گزینه install zip from sdcard رو بزنید و فایل رام مورد نظر رو انتخاب کنید تو نصب فایل صورت بگیره.

نکته: اگه فایل رام دانلود شده آسیب دیده باشه نصب انجام نمیشه گوشی ارور میده.
ممنون
چند نکته هم من اضافه کنم بد نیست[emoji48]
برای ورود به محیط ریکاوری گوشی رو خاموش کابل یو اس بی وصل کنید دکمه های پاور و ولوم+ را نگه دارید.قبل نصب رام از شارژ بودن گوشی مطمئن باشید...بهتره گوشی ۱۰۰٪ شارژ باشه

Sent from my CUBE A5300

seyediali3

Registered User
لایک‌ها
79
thl 4400 قیمتش چنده؟

ادیت امیر:
هزینه سفارش 640 تومانه، با گمرک و غیره حدود 700 تموم میشه

cybertux

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22
خرید از سایت یک جورایی پیچیده و گنگ هست. من امروز صبح یه پاوربانک سفارش دادم و مبلغ نهایی (در قسمت نظرات محصول پرسیدم نه اونی که توی سبد خرید ذکر شده!!!) رو واریز کردم ولی سبد خرید هنوز همون مونده. خبری از زمان ارسال و اینها هم نیست. بابا یه سر و دستی به سایتت بکش حاجی. الان من نمیدونم خرید من تائید شده یا نشده یا چی!

ادیت امیر:
سبد کالا که برای تایید خرید نیست و برای نگه داشتن لیست کالاهییه که ممکنه بخریدشون هرچند که درخرید نهایی ممکنه خیلیهاش رو حذف کنی،بنابراین باید سفارش رو کامل انجام بدید(زدن دکمه تسویه حساب)...در payline پرداخت رو داشتی و از روی email اطلاعات کاربریت پیدا شد...
نحوه سفارش هم با زدن"اضافه به سبدخرید" و "تسویه حساب" انجام میگیره..عضو میشید یا لاگین با اطلاعات کاربریتون و سپس مراحل رو ادامه میدید...در ادامه ،درقسمت پرداخت، گزینه payline رو انتخاب و مراحل رو تکمیل میکنید تا درآخر به درگاه اینترنتی پرداخت رفته و هزینه سفارش رو آنلاین پرداخت میکنید...

MehdiOmnia

Registered User
لایک‌ها
215
باهم صصحبت کردیم من umi zero میخام
صبر میکنم تا 2 هفده اما یه چیزی شما امکان خرید از سایت هایی مثل dhgate هم دارید ؟

ahwazimate

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام دوستانی که پنتک 890 دارند رام COLOR OS مخصوص وان پلاس وان(اصلش مال oppo بیچاره کم نامدارتر از opo-oneplus) رو که اقا امیر گفته بودند نصب کردم متاسفانه ارور میده باز برگشتم به رام اصلی اینو گفتم که شما دیگه نصب نکنید فایلش ناقصه بوت نداره
من تورام اصلی گزینه های مربوط به قلم وVTUCH رو غیر فعال کردم وبرنامه های اضافه کره ای رو بوسیله برنامه SYSTEM APP SAFE REMOVER حذف کردم مصرف باتریش محشر شده تو حالت استندبای انگار هیچی مصرف نمیکنه
فقط اگر خواستین اینکارو انجام بدین برنامه های ضروری گوشیتونوپاک نکنید

ادیت امیر:
کلا از سایت زیر هم برای پیدا کردن لینک رامهامیتونید استفاده کنید....خیلی سادست درضمن دانلود از baidu بدین صورت که روی دکمه حجم فایل میزنید و دکمه کناری (سمت راست اولین دکمه) رو میزنید درپنجره ای که با زمیشه، دانلود شروع میشه که resume/multi connection هم داره)

http://www.panduoduo.net/s/name/a89

رامهای Miui و sphinx و

farhud2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
44
a890 دارها اگه رام sphinx نصب کردید، به هیچ عنوان آپدیت 200 مگابایتی رو نصب نکنید!

بعد آز اپدیت میره توی ریکاوری teamwin و تحت هیچ شرایطی رام بوت نمیشه. ظاهرا این یه مشکل فراگیر هم هست که رام sphinx داره، حالا یه سری راه حل هست:
http://koreandroids.blogspot.fr/2014/11/fix-stuck-in-custom-recovery-a890-slk.html

13671989

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
سلام دوستانی که پنتک 890 دارند رام COLOR OS مخصوص وان پلاس وان(اصلش مال oppo بیچاره کم نامدارتر از opo-oneplus) رو که اقا امیر گفته بودند نصب کردم متاسفانه ارور میده باز برگشتم به رام اصلی اینو گفتم که شما دیگه نصب نکنید فایلش ناقصه بوت نداره
من تورام اصلی گزینه های مربوط به قلم وVTUCH رو غیر فعال کردم وبرنامه های اضافه کره ای رو بوسیله برنامه SYSTEM APP SAFE REMOVER حذف کردم مصرف باتریش محشر شده تو حالت استندبای انگار هیچی مصرف نمیکنه
فقط اگر خواستین اینکارو انجام بدین برنامه های ضروری گوشیتونوپاک نکنید

ادیت امیر:
کلا از سایت زیر هم برای پیدا کردن لینک رامهامیتونید استفاده کنید....خیلی سادست درضمن دانلود از baidu بدین صورت که روی دکمه حجم فایل میزنید و دکمه کناری (سمت راست اولین دکمه) رو میزنید درپنجره ای که با زمیشه، دانلود شروع میشه که resume/multi connection هم داره)

http://www.panduoduo.net/s/name/a89

رامهای Miui و sphinx و
ازاینسایت که نمیشه دانلود کرد
هرچی تلاش کردم نتونستم دانلودکنم

ادیت امیر:
95476531414473491991.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا