• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش بهترین گوشیهای چین -Amirexpress.ir laptopstockshiraz

نظرتونون رو جویا میشیم درمورد کیفیت و کار این گوشیهاو آیا خریدشون بصرفه هست یا نه

• Total voters
    394
وضعیت
موضوع بسته شده است.

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
Dakele small 2GB/16GB تعداد 6 تا فقط، درچین موجوده با هزینه نهایی که دستتون میرسه :480 تومان...دوربین و فلشش و تاچ و غیره خیلی عالیه و درحد 600 ومان براحتی ارزش داره.از inew v3 دوربین وفلشش بهتره(که مشهور شده)
http://amirexpress.ir/index.php?route=product/product&product_id=280
- MTK6582 Quad Core 1.3GHz
- 5.0 Inch 1280 * 720 Pixel HD IPS LTPS OGS Screen
- 2GB Ram 16GB Rom
- 8.0MP(IMX175) Back Camera 5.0MP Front Camera
- 7.2mm Ultra Slim & battery:2000Mah
- Support 3G, WIFI, Bluetooth, Playstore, WIFI Direct, Multilanguage, etc.

اینم چون زیاد میپرسند:
مقایسه دوربین samsung s5 و vivo Xshot ...از بهترین دوربینهای رنج قیمت زیر دوملیون بازار:
لینک
و
مقایسه عملکردی واقعی دوربینهای meizu MX4 وMeizu mx4 pro که هفته آینده به بازار عرضه میشه:
لینک
و میزو کاررقابتیشو دیگه جدیتر گرفته:
http://etkchina.com/2014/12/03/meizu-mx5-leaked-with-41mp-camera-e-ink-screen

و
قیمت meizu mx3 معروف کاهش داشته زیاد
http://www.amirexpress.ir/index.php?route=product/search&search=meizu mx3

کوپن تخفیف نیمه ماه دوباره برقرار شد

Last edited:

manhatan1985

Registered User
لایک‌ها
2,146
سلام
coolpad f1 من حدود یه هفته است ..خیلی دیر شارز میشه ..تا 50 درصد یه ساعت طول می کشه ولی از 50 تا 100 2.5 ساعت طول می کشه
ولی قبلا از صفر تا صد 2.5 ساعت طول می کشید .
یعنی باطریش خراب شده ؟
در صورتی‌ که قبلا رام عوض کردید برید سراغ کالیبره کردن
غیر اون شارژر عوض کنید
جفت گوشیهایی که شهریور پارسال سفارش دادم دارن عین عادی کار میکنن.یبار تا ۱۰۰ درصد شارژ کنید،دوباره خالیش کنید تا خاموش بشه شارژر رو وصل کنید تا ۱۰۰٪ بشه.به ریکاوری برید و وایپ باتری انجام بدید و خلاص
راحت ترین روش کالیبره

Sent from my A5300 using Tapatalk

Last edited by a moderator:

hadi.rey

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
امیر آقا مجوریم اینجا برای چندمین بار ازتون بخواهم پیگیر کار کیف گوشی بنده باشین!

2 ماه هم بیشتر شده و هنوز کیف من خبری نشده ازش!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

چند بار ایمیل و در سایتتون هم نظر گذاشتم ولی هیچ توضیحی ندادید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ادیت امیر:
براتون ارسال میشه

arya00

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
سلام
امیر جان این خبر چقدر موثقه ؟
http://www.gizchina.com/2014/12/04/jiayu-s3-price-announced-just-162-3gb-ram-lte-64bit-soc/
http://etkchina.com/2014/12/04/the-cheapest-dual-4g-3gram-jiayu-s3/
یعنی با این امکانات این قیمت میشه ؟!!
کی قراره بیاد ؟

ادیت امیر:
قراره تو ژانویه ولی انشالله ببینیم چی میشه...تاحالا ژیایو به عمده فروشها نداده ولی شاید شروع کنه.فعلا تا نیاد،بیشتر همه چی فرضیه هست..

The Viper

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تعداد 6 تا فقط، درچین موجوده با هزینه نهایی که دستتون میرسه :480 تومان...دوربین و فلشش و تاچ و غیره خیلی عالیه و درحد 600 ومان براحتی ارزش داره.از inew v3 دوربین وفلشش بهتره(که مشهور شده)
http://amirexpress.ir/index.php?route=product/product&product_id=280
- MTK6582 Quad Core 1.3GHz
- 5.0 Inch 1280 * 720 Pixel HD IPS LTPS OGS Screen
- 2GB Ram 16GB Rom
- 8.0MP(IMX175) Back Camera 5.0MP Front Camera
- 7.2mm Ultra Slim & battery:2000Mah
- Support 3G, WIFI, Bluetooth, Playstore, WIFI Direct, Multilanguage, etc

دادش چطور گفتین. 480 تومان. قیمت خام این گوشی 670 تومان هست. +125 تومان که بگیریم. نزدیک 800 تومان میشه
فکر کنم اشتباه کردین

یک فروش فوق العاده داشت با قیمت صد دلار که عمده ها خریدند و الان فقط شش تاش مونده.....هزینه نهایی اینقدره...ولی بسته کامل میده(6 تاش باهم)

The Viper

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

mgidownload

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام دوستان لطفا راهنمایی کنید به نظرتون گوشی pantech a880 بخرم خوبه یا umi zero هر 2تاشون تو ی محدوده قیمتی هستن. اگه کسی گوشی خوب دیگه ای تو این محدوده قیمت داره لطف کنه راهنمایی کنه مهم برام کیفیت صفحه و دوربین و از همه مهم تر باتری هست.....

arya00

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
سلام دوستان لطفا راهنمایی کنید به نظرتون گوشی pantech a880 بخرم خوبه یا umi zero هر 2تاشون تو ی محدوده قیمتی هستن. اگه کسی گوشی خوب دیگه ای تو این محدوده قیمت داره لطف کنه راهنمایی کنه مهم برام کیفیت صفحه و دوربین و از همه مهم تر باتری هست.....

سلام
با اجازه آقا امیر
دوست عزیز به نظرم با توجه به راه اندازی 4G تو ایران ، از الان به بعد هر کسی بخواد گوشی بگیره باید حتما این گزینه رو مد نظر داشته باشه
گوشی UMI Zero بسیار گوشی عالی هستش ولی متاسفانه چند تا ایراد داره که خود بنده رو به شخصه از خریدش منع میکنه :
اول اینکه 4G ساپورت نمیکنه
دوم اینکه یا دوسیم کارت میشه بدون کارت SD یا یک سیم با یک SD ، نمیشه همزمان دو سیم با کارت حافظه ازش استفاده کرد
سوم اینکه چیپستهای جدید 64 بیتی مدیا تک (هم 8 هسته ای و هم 4 هسته ای ) دارن میان که به احتمال زیاد دستگاهای مجهز به این چیپستها به اندروید 5 آپدیت خواهند شد و بسیار قدرتمند هم هستند حتی بالاتر از اسنپ دراگون و 4G رو هم ساپورت میکنن
به نظرم انتخاب از این نوع دستگاهها منطقی تره تا چیپستهای پارسال در ضمن قیمتشون خیلی فرق با چیپستهای قدیمی نخواهد داشت مثلا :
گوشی jiyau S3 جدید با مشخصات بی نظیر و قیمت استثنایی 162 دلار !!
http://www.gizmochina.com/2014/12/04/jiayu-s3-high-end-edition-mt6752-cost-162-33-china/
یا گوشی 64 بیتی 4 هسته ای Elephone P6000 با قیمت 169 دلار که حتما کم هم خواهد شد :
http://www.to2c.com/elephone-p6000-2gb-ram-16gb-rom.html
بنچمارک این گوشی طبق گفته خود الفون حدود 31000 هست در حالیکه Umi Zero خیلی باشه میشه 29000 در حالیکه UMI هشت هسته ایه !!
در مورد pantech a880 نظر شخصی خودم اینه که گوشی ریف نخرید . زیاد توضیح نمیدم .....
2 ماه تحمل کردن واسه ریلیز گوشیهای جدید ارزششو داره .
امیدوارم کمکی کرده باشم

Last edited:

mgidownload

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
بسیار سپاسگذار دوست عزیز ولی هر کی از گوشی یک انتظاراتی داره مثلا خود من اصلا به هیچ وجه اهل بازی با گوشی نیستم پس سخت افزار برام زیاد ملاک نیست و با همین ها هم کارم راه میفته من بیشتر برای کیفیت صفحه و دوربین و البته باتری قوی میخوام.و از جایی که عکس های ال جی جی 2 و پنتک رو مقایسه کردم و در یک حد بودن و از طرفی دیگه دوربین یومی sony imx214 هست میگم و البته باتری گوشی پنتک رو میگن خوب شارژ نگه میداره و با استفاده متوسط تا 1.5 تا 2 روز شارژ داره که برام مهمه ولی باتری یومی رو اطلاعی در موردش ندارم خودم inew v3 و dooge dg550 و kingzone k1و zopo zp980+ رو کار کردم و از همه لحاظ عالین ولی باتری افتضاح

سیدامیر

Registered User
لایک‌ها
16

RaMiN ArAz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
26
سلام خدمت دوستان عزیز گوشی هواوی اسند میت 7 16 گیگ سیلور اماده فروش خودم تکمیل تست کردم اوکی قیمت 1500
09307315151
09147987977

razmjoo123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
سلام دوستان
قول داده بودم که یک ریویو از pantech A860 بزارم. اول عذر می خوام بخاطر تاخیر.
دلیل تاخیر هم تست چند رام و همچنین ارتقا و ... بود.

نگاه اول:
با باز کردن باکس و در دست گرفتن گوشی و مخصوصا با روشن کردن آن و دیدن صفحه نمایش آن باورتان نمی شود که یک گوشی با این قیمت و این کیفیت را صاحب شده اید( بنده تا چند روز مبهوت همین قضیه بودم:D) اصلا به ظاهرش نمیاد دست دو باشه.

بررسی سخت افزاری و نرم افزاری:
1- حافظه رم و رام در حد عالی(2g , 32 g) اصلا کمبودی ندارید. سریع و کافی.
2- سی پی یو snapdragon s4 pro: نسخه پرو تقریبا با ورژن 600 برابری می کنه. بازم سریع و بدون هنگ و لگ.
3- درگاه های ارتباطی کامل(NFCتست کردم - SDکارت تا 2 ترا!!!- GPS-OTG . ....)
4- صفحه نمایش: FHD و واقعا عالی با چندین گوشی مقایسه کردم واقعا سر بود. داخل شدیدترین نور ظهر هم کاملا خوانا است.
5- دوربین 13 مگای پشت در روز جزء بهترین ها(واقعا میگم) ولی در شب متوسط یا خوب(مثلا به نوت2 نمیرسه تو شب ولی روز چرا )
6- دوربین 2 مگای جلو کار راه بندازه. تو نور روز بد نیست. راستش اونایی که اهل سلفی گرفتنن نمیتونن روش خیلی حساب کنن.
7- فیلم برداری عالی در یک کلام.
8- v-touch: خیلی جالبه. پشت گوشی جایی مث پد لمسی لب تاب داره که با فعال کردنش از منوی ابزار بالای صفحه میتونیم تو گالری خودش از پشت عکسا رو عوض کنیم و موسیقی رو عوض کنیم صفحه رو جابجا کنیم و حتی با لمسش عکس بگیریم و ..... البته فقط محدود به نرم افزارای خودشه.
9- نرم افزار و رامش خیلی روون و خوبه و در اجرای هیچ بازی و نرم افزاری اهل کم آوردن نیست. من چند رام کاستوم تست کردم ولی برگشتم به 4.4.2 خودش.
10- ظاهر گوشی هم خیلی قشنگه و با وجود تقریبا 6 اینچی بودن اصلا اذیت نمی کنه.
11- و اما باتری.........:mad: . خوبه باتریش ولی ریف بودن اینجا خودشو به من نشون داد. فقط تا 96 درصد شارژ میشه و بیشتر نمیشه .چه خاموش شارژش کنی چه روشن . من صد راه رفتم نشد که نشد. ولی ولی ولی خدایش با این وجود راحت یک روز رو حداقل جوابگوست. باتریش خوبه انصافا. البته تو بخش مدیریت appها حتما نرم افزار های کره ای رو دیسابل کنید تا باتریتون رو نخوره.!

معایب
-عیب خاصی ندیدم تو گوشی ولی اگه بخوام مشخص کرده باشم چیزی رو:
- باتری تقریبا مشکل دارش
- دوربین ضعیف جلوش
- دوربین متوسطش تو محیط تاریک(البته خیلی از گوشیا اینجورین)
- و و و راستش دیگه چیزی به ذهنم نمیاد.
- البته تاخیر زیاد (50 روزه) که آقا امیر توضیح دادن به من .

در پایان از خریدم کاملا راضیم خیلی بیشتر از پرداختی تون می ارزه.
(اگه کسی اینجا و سایت امیر آقا رو نشناسه راحت 900 به عنوان دست دو برمی داره مطمئنم)

چند نمونه عکس: (البته من عکسا رو کوچیک کردم)

20141114_1640253.jpg 20141118_1507103.jpg 20141129_1326113.jpg 20141205_1438034.jpg 20141205_1536117.jpg

mgidownload

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
آقای رمزجو بسیار سپاسگذار از توضیحات کامل و جامعتون میشه بگید کیفیت ساخت گوشی در چه حدی هست و یا صفحه نمایش گوشی در چه حدی هست؟؟؟ لطف میکنید پاسخ بدید

MohammadPWM

Registered User
لایک‌ها
510
سلام
با اجازه آقا امیر
دوست عزیز به نظرم با توجه به راه اندازی 4G تو ایران ، از الان به بعد هر کسی بخواد گوشی بگیره باید حتما این گزینه رو مد نظر داشته باشه
گوشی UMI Zero بسیار گوشی عالی هستش ولی متاسفانه چند تا ایراد داره که خود بنده رو به شخصه از خریدش منع میکنه :
اول اینکه 4G ساپورت نمیکنه
دوم اینکه یا دوسیم کارت میشه بدون کارت SD یا یک سیم با یک SD ، نمیشه همزمان دو سیم با کارت حافظه ازش استفاده کرد
سوم اینکه چیپستهای جدید 64 بیتی مدیا تک (هم 8 هسته ای و هم 4 هسته ای ) دارن میان که به احتمال زیاد دستگاهای مجهز به این چیپستها به اندروید 5 آپدیت خواهند شد و بسیار قدرتمند هم هستند حتی بالاتر از اسنپ دراگون و 4G رو هم ساپورت میکنن
به نظرم انتخاب از این نوع دستگاهها منطقی تره تا چیپستهای پارسال در ضمن قیمتشون خیلی فرق با چیپستهای قدیمی نخواهد داشت مثلا :
گوشی jiyau S3 جدید با مشخصات بی نظیر و قیمت استثنایی 162 دلار !!
http://www.gizmochina.com/2014/12/04/jiayu-s3-high-end-edition-mt6752-cost-162-33-china/
یا گوشی 64 بیتی 4 هسته ای Elephone P6000 با قیمت 169 دلار که حتما کم هم خواهد شد :
http://www.to2c.com/elephone-p6000-2gb-ram-16gb-rom.html
بنچمارک این گوشی طبق گفته خود الفون حدود 31000 هست در حالیکه Umi Zero خیلی باشه میشه 29000 در حالیکه UMI هشت هسته ایه !!
در مورد pantech a880 نظر شخصی خودم اینه که گوشی ریف نخرید . زیاد توضیح نمیدم .....
2 ماه تحمل کردن واسه ریلیز گوشیهای جدید ارزششو داره .
امیدوارم کمکی کرده باشم
دقیقا همین طور...
سی پی یو توی گوشی حرف اول رو میزنه چون همه چیه گوشی مثه سی پی یو-رم-گرافیک-وای فای-جی پی اس-...توش قرار داره که بهش اصطلاحا میگن SoC .
برا دوربین هم بگم که مثلا همین مدیاتک ها تا همین 6595 شون تا 16 مگاپیکسل رو بیشتر ساپورت نمیکنن به اضافه اینکه قدرت پردازش تصویرشون در مقابله مثلا اسنپ800 خیلی ضعیفتره به همین دلیل سی پی یو های قدیمی تره مدیا خوب نمیتونن از قابلیتهای توی چیپست هایی مثل IMX214 استفاده کنن...
به نظر من سری 65xx خیلی قدیمی شدن چون معماری Cortex A7 هستند. سری جدید مدیا خیلی خوبه که سری 67xx هستند و از معماری Cortex A53 استفاده میکنه که 64bit هستند که اندرویید L صدرصدی واسه گوشی هایی که از این نوع سی پی یو دارن...
در حال حاضر به نظر من این Jiayu s3 نسخه 3GB رمش بهترینه با قیمت 162 دلاریش. و سی پی یوی خفنش که فک میکنم از اسنپ800 بالاتر باشه...
داش امیر منتظر Jiayu s3 هستیم...

solbi

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
دوستان من میخواستم یدونه از این گوشی های چینی بخرم اما تنوع مدل ها خیلی زیاده بنابراین تصمیم گرفتم مشخصات مد نظرمو بگم تا دوستان و آقا امیر بهترین ها تو اون زمینه رو پیشنهاد بدن.

1- صفحه نمایش 5 تا 6 اینچ با وضوح رنگ خوب تا عالی (کیفیت صفحه نمایش خیلی برام مهمه)
2- حداقل 2gb RAM و 8gb ROM
3- سیم کارت رایتل و 4g رو ساپورت کنه
4- OTG رو ساپورت کنه و NFC هم داشته باشه خوبه
5- باتری حداقل 2500mah
6- دوربین اصلی خوب باشه ( مگاپیکسل مهم نیست، کیفیت عکس مهمه. یادش به خیر یه sony ericsson w810 داشتم دوربینش 2 مگاپیکسل بود ولی کیفیت عکسش حرف نداشت)
7- زیاد اهل بازی نیستم ولی cpu خیلی هم ضعیف نباشه
8- و مهمتر از همه قیمتش زیر 900 باشه

mgidownload

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام
دوستان من میخواستم یدونه از این گوشی های چینی بخرم اما تنوع مدل ها خیلی زیاده بنابراین تصمیم گرفتم مشخصات مد نظرمو بگم تا دوستان و آقا امیر بهترین ها تو اون زمینه رو پیشنهاد بدن.

1- صفحه نمایش 5 تا 6 اینچ با وضوح رنگ خوب تا عالی (کیفیت صفحه نمایش خیلی برام مهمه)
2- حداقل 2gb RAM و 8gb ROM
3- سیم کارت رایتل و 4g رو ساپورت کنه
4- OTG رو ساپورت کنه و NFC هم داشته باشه خوبه
5- باتری حداقل 2500mah
6- دوربین اصلی خوب باشه ( مگاپیکسل مهم نیست، کیفیت عکس مهمه. یادش به خیر یه sony ericsson w810 داشتم دوربینش 2 مگاپیکسل بود ولی کیفیت عکسش حرف نداشت)
7- زیاد اهل بازی نیستم ولی cpu خیلی هم ضعیف نباشه
8- و مهمتر از همه قیمتش زیر 900 باشه

به نظرم پنتک a900 گزینه بسیار مناسبی هست

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا