قول داده بودم یه ریویو از گوشی پنتک a890 بذارم که الان فرصت کردم و این رو نوشتم. اگه نکته دیگه ای هست ممنون میشم شما اضافه کنید.
چطور شد این گوشی رو گرفتم؟
من گوشی گلکسی اس داشتم که واقعا دیگه قدیمی شده بود و غیر از چند تا برنامه ساده نمیشد کار دیگه ای باهاش کرد. البته گوشی اس 9000 من موقعی که ارائه شد پرچمدار بود و رقیب آیفون و استقبال زیادی ازش شد و یه جورایی غولی بود واسه خودش ولی خب بعد از چهار سال دیگه جذابیتی ندشت. بنابراین دنبال گوشی ای بودم که تا حدودی نیازهامو برطرف کنه، یعنی بتونم باهاش به راحتی وبگردی کنم، برنامه های آموزشی (مثل برنامه فوق العاده آنکی) به راحتی توش اجرا بشه و کوچکترین لگی نداشته باشه، برنامه های ارتباطی رو روش بتونم اجرا کنم، و در ضمن قیمت غیرمعقولی نداشته باشه برای من. من فکر میکنم هزینه ای که میکنید برای گوشی باید نسبت معقولی با درآمدتون داشته باشه و راستش اصلا درک نمیکنم کسانی که برای اینکه به اصطلاح از قافله عقب نمونن از لذتها و تفریحات دیگه زندگیشون میزنن و خرج یه گوشی میکنن که احتمالا بیشتر امکاناتش هم براشون استفاده چندانی نداره. توی وب خیلی سرچ کردم تا اینکه پنتک توجه منو به خودش جلب کرد که نسبت به امکاناتش قیمت خیلی مناسب و معقولی داشت و امکانات به مراتب بهتری از اونی که مدنظر من بود. بنابراین تقریبا همه ویدئوهای اون رو دیدم و تصمیم گرفتم که اون رو از امیر عزیز بخرم.
طراحی و سخت افزار:
vega secret note به منظور رقابت با فبلت نوت 3 سامسونگ ساخته شده و خوب جنس بدنه پلاستیکی و دور بدنه به رنگ فلزه. طراحی گوشی در مجموع زیباست و به راحتی میشه تو دست گرفتش و موقع گرفتن گوشی توی دست حس خوبی به آدم دست میده.
سی پی یو این گوشی snapdragon 800 و جی پی یوش adreno 330 هست. رم گوشی سه گیگابایت و مموری گوشی 32 گیگابایته که نیازهای معمولی رو پاسخ میده ولی من یه 32 گیگ دیگه خریدم که بتونم فایلهای بزرگم رو هم روش بریزم و از این نظر هیچ کمبودی نداشته باشه.
صفحه نمایش:
کیفیت صفحه نمایش گوشی با رزولوشن 1080 در 1920 هست که طبیعتا در حد گوشیهای پرچمدار کنونی (مثل نوت 4) نیست ولی کاملا راضی کننده ست. تماشای ویدئو، وبگردی و .. توی این گوشی بسیار لذت بخشه و شما باید تلاش زیادی بکنید تا بتونید پیکسلهای صفحه نمایش رو تشخیص بدید.
v pen:
پنتک قلم گوشی رو v pen نامگذاری کرده که کاملا ما رو یاد s pen نوت سامسونگ میندازه. راستش من از قلم چندان استفاده نمیکنم ولی هر از گاهی هم که استفاده میکنم کاملا کاربردی هست برام. مثلا موقع ادیت کردن تصویر خیلی خوبه. یه قلم روان و با حساسیت خوب.
سیستم عامل و رام:
آخرین اپدیت رسمی گوشی اگه اشتباه نکنم اندروید 4.4.2 باید باشه. علاوه بر اون کاستوم رامهای زیادی برای این گوشی ارائه شده. با جستجو در سایتهایی که آقای فاضل آدرسشونو گذاشتن میتونید تعدادی از اونها رو روی گوشیتون تست کنید. درباره اپدیت به اندروید 5 با توجه به محبوبیت بسیار بالای گوشی در ویتنام و کره و چین به احتمال قریب به یقین این گوشی رامهایی بر اساس اندروید لالیلاپ دریافت خواهد کرد.
باتری:
برای کارهای معمولی (مدتی وبگردی و بازی و همینطور صحبت) برای یک روز جواب میده. باید رام گوشی رو به رام بهینه شده ای (مثل sphinx) تغییر بدین تا برنامه های اضافه ای که کره ایها رو گوشی گذاشتن و به درد ما نمیخورن حذف بشن. یا با استفاده از ابزارهای مخصوص این کار اون برنامه ها رو پاک بکنید. کلا انتظار باتری فوق العاده نداشته باشید.
ویژگیهای منحصر به فرد:
فینگرپرینت اسکنر منحصر به فرد نیست ولی قابلیتیه که توی گوشی نوت سه سامسونگ وجود نداره و سامسونگ از گوشی اس فایو به بعد شروع به استفاده از اون کرد. به نظر من این یکی از قابلیتهای حیاتیه که هر گوشی باید داشته باشه
میتونید برای بعد از روشن شدن صفحه فعالش کنید. و همینطور روی برنامه هاتون، یعنی برای وارد شدن به برنامه هایی که انتخاب میکنید اثر انگشت لازم باشه. این رو هم اضافه کنم که میتونید دو تا اثر انگشت ثبت کنید برای گوشی.
یه led وسط دکمه home گوشی کار گذاشته شده که میتونید بنابر نیاز تعیین کنید که هنگام خاموش بودن صفحه نمایش چه موقعی به چه رنگی دربیاد. میتونید هم کلا غیرفعالش کنید و بی خیالش بشید. من فقط برای اسمس و تماس از دست رفته فعالش کردم که وقتی اسمس دارم سفید و وقتی تماس از دست رفته دارم سبز بشه.