• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش بهترین گوشیهای چین -Amirexpress.ir laptopstockshiraz

نظرتونون رو جویا میشیم درمورد کیفیت و کار این گوشیهاو آیا خریدشون بصرفه هست یا نه

• Total voters
    394
وضعیت
موضوع بسته شده است.

Star.Sky

Registered User
لایک‌ها
143
دوست عزیز قیمت گوشی که معرفی کردید چند دلار هستش ؟ Jiayu s3

این گوشی چه برتری هایی نسبت به Jiayu s1 داره و این شرکت گوشی بهتری نسبت به Jiayu s3 تولید کرده یا نه

در مورد قیمت این گوشی هم اطلاعاتی بدید ممنون میشم . ظاهرا با قیمت ارزونی عرضه شده

MohammadPWM

Registered User
لایک‌ها
510
دوست عزیز قیمت گوشی که معرفی کردید چند دلار هستش ؟ Jiayu s3

این گوشی چه برتری هایی نسبت به Jiayu s1 داره و این شرکت گوشی بهتری نسبت به Jiayu s3 تولید کرده یا نه

در مورد قیمت این گوشی هم اطلاعاتی بدید ممنون میشم . ظاهرا با قیمت ارزونی عرضه شده
قیمت رو که داداش امیر وقتی برا سفارش تو سایتش بزاره معلومه میشه ولی اینجور که تو سایت گیزچاینا و سایت خود Jiayu اعلام شده نسخه 3گیگ رمش 162 دلاره...
فعلا که همه چیزش قوی تره روی کاغذ...چون هنوز گوشی هایی با این سی پی یو هنوز نیومدن باید بیان بعد تو عمل خودشونو نشون بدن.هر چند که خود شرکت اعلام کرده که با آنتوتو 5.1 امتیاز تقریبا 37000 میاره ولی از این نکته نگذریم که چون اندرویید L نیست از64 بیت استفاده نمیکنه ولی وقتی اندرویید L بشه امتیازش بالاتره میره.
قیمتش که واقعا با همچین کانفیگی کولاکه.
حالا خودمونیم هااا از اون طرف چینی ها قیمت های گوشی رو پایین میارن از این طرف قیمت دلار میره بالا !!!

razmjoo123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
آقای رمزجو بسیار سپاسگذار از توضیحات کامل و جامعتون میشه بگید کیفیت ساخت گوشی در چه حدی هست و یا صفحه نمایش گوشی در چه حدی هست؟؟؟ لطف میکنید پاسخ بدید
سلام دوست عزیز
بنده کوچک شما رزمجو هستم ( :Dغلط املایی داشتید)
دست رو دو تا نکته گذاشتید که اتفاقاً از نظر من نقطه قوت این گوشی است.
کیفیت ساخت عالی.
صفحه نمایش که دیگه حرف نداره تو متن هم گفتم. حتی تو ظهر هم تو نور مستقیم خورشید کاملا خواناست.
رنگها زنده و واقعی است من با چند گوشی مقایسه کردم.(گوشی مثل نوت 2 و بقیه سوپر آمولد ها رنگها رو غیر واقعی اشباع می کنن که من اصلا دوست ندارم برای نمونه آسمون ظهر رو آبی آبی نشون می دن که غیر واقعیه ...)
تو این دو نکته و همچنین حافظه ها و سی پی یوش اصلا شک نکن.

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737

MohammadPWM

Registered User
لایک‌ها
510
تاپیکه جالبیه در مورد jiayu s3
https://forums.oneplus.net/threads/...ram-nfc-lte-64bit-soc-much-more.199079/page-5
فقط‌ خفن مدیاتک رو کوبوندن
یه جورایی هم راست میگن
ردمی نوتِ من هنوز ۴.۴ نیومده براش[emoji22]

Sent from my HM NOTE 1W

سلام داش علی گل خوبی دادا...
باید هم بکوبونن میگی چرا؟؟؟ معلومه دیگه چون اونایی که وان پلاس رو به قیمت های 400 دلار به بالا تو خارج خریدن حالا زورشون اومده که یه گوشی مثه کانفیگه همون شاید هم بالاتر با یه قیمت خوب اومده. و چون تحمل همچین فشاری رو ندارن میان این چیزارو می نویسن...
اونا تو فروم های خارجی اینجوری نوشتن ما هم مینویسیم Jiayu S3 VS One Plus One =Jiayu s3 is winner:D
شک نکن مدیا که 64 بیتی زده فکر همچین روزی رو هم کرده به نظرم یه مذاکراتی با گوگل داشته راجه به همین قضیه...
رام های میویی خیلی شیک-روون-...اصلا حال میکنم با راماش در کل:D 4.4 میاد براش زیاد تو فکرش نباش.

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
سلام داش علی گل خوبی دادا...
باید هم بکوبونن میگی چرا؟؟؟ معلومه دیگه چون اونایی که وان پلاس رو به قیمت های 400 دلار به بالا تو خارج خریدن حالا زورشون اومده که یه گوشی مثه کانفیگه همون شاید هم بالاتر با یه قیمت خوب اومده. و چون تحمل همچین فشاری رو ندارن میان این چیزارو می نویسن...
اونا تو فروم های خارجی اینجوری نوشتن ما هم مینویسیم Jiayu S3 VS One Plus One =Jiayu s3 is winner:D
شک نکن مدیا که 64 بیتی زده فکر همچین روزی رو هم کرده به نظرم یه مذاکراتی با گوگل داشته راجه به همین قضیه...
رام های میویی خیلی شیک-روون-...اصلا حال میکنم با راماش در کل:D 4.4 میاد براش زیاد تو فکرش نباش.

مخلصتم داش محمد[emoji6]
خخخ
راست میگیا
بیچاره ها[emoji1]
خدا کنه که این قضیه آپدیت زودتر درست شه
دمت گرم

Sent from my HM NOTE 1W

manhatan1985

Registered User
لایک‌ها
2,146
تاپیکه جالبیه در مورد jiayu s3
https://forums.oneplus.net/threads/...ram-nfc-lte-64bit-soc-much-more.199079/page-5
فقط‌ خفن مدیاتک رو کوبوندن
یه جورایی هم راست میگن
ردمی نوتِ من هنوز ۴.۴ نیومده براش[emoji22]

Sent from my HM NOTE 1W
یکسال از عمر گوشیم گذشت!
تو این گرونی باید بدم بره
برم سمت مدیاتک یا اسنپ دراگون؟
بیشتر برام کیفیت ساخت مهمه.قبلا زوپو ۹۸۰ داشتم که الان خواهرم ازش استفاده میکنه.این کیوب هم راضیم ازش
امیر جان اگر تو سایت بزاری دقیقا چقدر فی میخوره؟

Sent from my A5300 using Tapatalk

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
یکسال از عمر گوشیم گذشت!
تو این گرونی باید بدم بره
برم سمت مدیاتک یا اسنپ دراگون؟
بیشتر برام کیفیت ساخت مهمه.قبلا زوپو ۹۸۰ داشتم که الان خواهرم ازش استفاده میکنه.این کیوب هم راضیم ازش
امیر جان اگر تو سایت بزاری دقیقا چقدر فی میخوره؟

Sent from my A5300 using Tapatalk
به نظره من اسنپ دراگون
amirexpress.ir/index.php?route=product/product&product_id=426
-----------------------
پ ن : یه سوال برام پیش اومده
وقتی اسم سی پی پو این گوشی MSM8916 رو سرچ میکنم، اولین نتیجه ماله خودِ کوالکومه
https://www.qualcomm.com/products/snapdragon/processors/410
که کامل در موردش شرح داده، و وقتی به انتهای صفحه میرسی، میبینی زده
Snapdtagon 410 powered devices
و وقتی find رو میزنی، میبینی فقط HTC 510 رو نشون میده. چرا؟!!!

Sent from my HM NOTE 1W

Rain-boy

Registered User
لایک‌ها
451
دوستان به قیمت های گیز چاینا اصلا نمیشه اعتماد کرد...
من یادمه اون موقع که قرار بود ردمی نوت بیاد زده بود 130 دلار گوشی رو همچنین همین قضیه رو سر کولپد 7320 داشتیم اما بعد از اومدن گوشی توی بازار دیدیم همین ردمی نوت 190 تا 200 دلار هست...
همین الان هم یه سرچ بزنید تو علی اقا اکسپرس :D میبینید که چه قیمت هایی برای این گوشی در نظر گرفته شده بین 220 تا 240 دلار که بازم با توجه به کانفیگش عالیه...
پس الکی تو فکر 130 و 160 دلار نباشید...
هم قول میدم هم مینویسم امضا میدم...:eek:
ارادت"

MohammadPWM

Registered User
لایک‌ها
510
دوستان به قیمت های گیز چاینا اصلا نمیشه اعتماد کرد...
من یادمه اون موقع که قرار بود ردمی نوت بیاد زده بود 130 دلار گوشی رو همچنین همین قضیه رو سر کولپد 7320 داشتیم اما بعد از اومدن گوشی توی بازار دیدیم همین ردمی نوت 190 تا 200 دلار هست...
همین الان هم یه سرچ بزنید تو علی اقا اکسپرس :D میبینید که چه قیمت هایی برای این گوشی در نظر گرفته شده بین 220 تا 240 دلار که بازم با توجه به کانفیگش عالیه...
پس الکی تو فکر 130 و 160 دلار نباشید...
هم قول میدم هم مینویسم امضا میدم...:eek:
ارادت"
اون قیمتی که نوشته شده تو چندتا سایت دیگه هم 162 دلار نسخه 3 گیگ رمش هست. که قیمتیه که از دم در کارخونه بری بگیری(در بزنی بگی آقا ما یه دونه گوشی میخواییم اینم پولش...:D)شوخی کردم...;)
پول پست هست-پول واسطه ها هست تازه اگه شانس بیاریم دست عمده خرها نیوفته...
به نظر من به احتمال زیاد بین 180 تا 199دلار تموم میشه خخخ قیمت علی اکسپرسی دادم .(البته شایدم پایین تر)
البته گوشی های شیاومی کم کم دارن پول برندشونم میخورن خیلی زدن تو خط گرونی...
ولی خب تا اول ژانویه منتظر میمونم تا ببینم یه گوشی میتونه با قیمت پایین و با کانفیگه بالا شاخ شیاومی و وان پلاس و میزو رو بشکنهo_O

MohammadPWM

Registered User
لایک‌ها
510
به نظره من اسنپ دراگون
amirexpress.ir/index.php?route=product/product&product_id=426
-----------------------
پ ن : یه سوال برام پیش اومده
وقتی اسم سی پی پو این گوشی MSM8916 رو سرچ میکنم، اولین نتیجه ماله خودِ کوالکومه
https://www.qualcomm.com/products/snapdragon/processors/410
که کامل در موردش شرح داده، و وقتی به انتهای صفحه میرسی، میبینی زده
Snapdtagon 410 powered devices
و وقتی find رو میزنی، میبینی فقط HTC 510 رو نشون میده. چرا؟!!!

Sent from my HM NOTE 1W

این دوتا لینک اول به طور کامل در مورد سی پی یو ها توضیح داده به اضافه اینکه گوشی هایی هم که روشون همین سی پی یو هست رو هم نشون میده و سومی مال توان پردازشی گرافیک های چیپست هاست و چهارمی هم مشخصات ریز ریز همه ی گوشی هاست.
  1. http://en.wikipedia.org/wiki/Qualcomm_Snapdragon
  2. http://en.wikipedia.org/wiki/MediaTek
  3. http://kyokojap.myweb.hinet.net/gpu_gflops/
  4. http://www.devicespecifications.com/

A E

Registered User
لایک‌ها
189
بحث گوشی جدید Jiayu و مقایسه پردازنده های مدیاتک و اسنپ پیش اومد
این حقیقت برای همه مشخص شده که پردازنده های مدیاتک نسبت به قیمتشون ارزش خیلی بالایی دارن ، ولی این به این معنی نیست که از هر لحاظ از پردازنده های کوالکوم بهتر باشن
سیاست کلی شرکت مدیاتک فروش بالا و تسخیر بازار میان رده و پایین تره که مشتری اصلیشون هم کشورهای آسیایی و سازنده های چینی هستن
واسه همین مجبوره قیمتا رو پایین نگه داره و همزمان اعداد و ارقام تبلیغاتی رو هم بالاتر ببره تا به هدفش برسه
همین موضوع باعث میشه که اولویتش فرکانس و تعداد هسته cpu باشه و به نکات ریز توجه نمیکنه و عملا کیلویی تولید میکنه
ولی بازار اصلی اسنپ گوشی های پرچمدار هست و در نتیجه فروش اصلیش برای آخرین نسل پردازنده ای هست که ارائه داده و مسلما با قیمت بالا و فروش بالا میتونه روی همه جزییات تمرکز کنه
تا امروز توی اکثر موارد پردازنده های اسنپ از لحاظ نرم افزاری و آپدیت ، قدرت پردازنده گرافیکی ، مصرف شارژ باطری ، تولید دما ، عمر و مقاومت در برابر نوسان الکتریکی ، تبدیل صوتی ، عملکرد دوربین ، امکان تعمیر و غیره بهتر عمل کردن
به نظر من دیگه نیاز نیست انقدر روی قدرت و هسته مانور داده بشه و پردازنده های با بنچمارک آنتوتو حدود 30 تا 40 هزار مناسب هستن
از اینجا به بعد دیگه مساله نرم افزاری روی سرعت و عملکرد گوشی تاثیر میذاره و پردازنده قویتر نتیجه ای جز مصرف شارژ بیشتر نداره
شرکت مدیاتک توی ارائه نسخه های جدید اندروید کند عمل میکنه و مشکلات رو هم دیر رفع میکنه
شرکت های خسته ای!!! مثل Jiayu هم فقط موقع لانچ گوشی میبینن آخرین وضعیت نرم افزاری پردازنده چیه و خودشونو بروز میکنن ، بعد از فروش اولیه میرن سراغ ساخت گوشی بعدی و دیگه حال ندارن به گوشی قبلی توجه کنن
در کل مدیاتک برای قیمت های پایین عالیه ، ولی وقتی گوشی هایی مثل IUNI U2 و مدل های مختلف پنتک با قیمت متوسط قابل خرید هستن من اصلا به چیپ های قویتر مدیاتک مثل mt6595 فکر نمیکنم ، مگر این که قیمتشون خیلی پایین تر باشه

MohammadPWM

Registered User
لایک‌ها
510
بحث گوشی جدید Jiayu و مقایسه پردازنده های مدیاتک و اسنپ پیش اومد
این حقیقت برای همه مشخص شده که پردازنده های مدیاتک نسبت به قیمتشون ارزش خیلی بالایی دارن ، ولی این به این معنی نیست که از هر لحاظ از پردازنده های کوالکوم بهتر باشن
سیاست کلی شرکت مدیاتک فروش بالا و تسخیر بازار میان رده و پایین تره که مشتری اصلیشون هم کشورهای آسیایی و سازنده های چینی هستن
واسه همین مجبوره قیمتا رو پایین نگه داره و همزمان اعداد و ارقام تبلیغاتی رو هم بالاتر ببره تا به هدفش برسه
همین موضوع باعث میشه که اولویتش فرکانس و تعداد هسته cpu باشه و به نکات ریز توجه نمیکنه و عملا کیلویی تولید میکنه
ولی بازار اصلی اسنپ گوشی های پرچمدار هست و در نتیجه فروش اصلیش برای آخرین نسل پردازنده ای هست که ارائه داده و مسلما با قیمت بالا و فروش بالا میتونه روی همه جزییات تمرکز کنه
تا امروز توی اکثر موارد پردازنده های اسنپ از لحاظ نرم افزاری و آپدیت ، قدرت پردازنده گرافیکی ، مصرف شارژ باطری ، تولید دما ، عمر و مقاومت در برابر نوسان الکتریکی ، تبدیل صوتی ، عملکرد دوربین ، امکان تعمیر و غیره بهتر عمل کردن
به نظر من دیگه نیاز نیست انقدر روی قدرت و هسته مانور داده بشه و پردازنده های با بنچمارک آنتوتو حدود 30 تا 40 هزار مناسب هستن
از اینجا به بعد دیگه مساله نرم افزاری روی سرعت و عملکرد گوشی تاثیر میذاره و پردازنده قویتر نتیجه ای جز مصرف شارژ بیشتر نداره
شرکت مدیاتک توی ارائه نسخه های جدید اندروید کند عمل میکنه و مشکلات رو هم دیر رفع میکنه
شرکت های خسته ای!!! مثل Jiayu هم فقط موقع لانچ گوشی میبینن آخرین وضعیت نرم افزاری پردازنده چیه و خودشونو بروز میکنن ، بعد از فروش اولیه میرن سراغ ساخت گوشی بعدی و دیگه حال ندارن به گوشی قبلی توجه کنن
در کل مدیاتک برای قیمت های پایین عالیه ، ولی وقتی گوشی هایی مثل IUNI U2 و مدل های مختلف پنتک با قیمت متوسط قابل خرید هستن من اصلا به چیپ های قویتر مدیاتک مثل mt6595 فکر نمیکنم ، مگر این که قیمتشون خیلی پایین تر باشه
اوضاع همین جور نمیمونه ورق بر میگرده یادمه یه روز تو تاپیک گفتیم مدیا معماریش ضعیفه -گرافیک های چیپست هاش ضعیفه و فقط هسته میزنه و... فک میکنم 2-3 ماهه پیش بود ولی دارم سیر پیشرفت مدیا رو میبینم که تا چند وقت دیگه کوالکوم رو میگیره... هرچند که خودم از کوالکوم خوشم میاد ولی من طرف شرکتی هستم که تو همه چی موفق عمل میکنه نه صرفا قدرتش...
مثلا یه کانفیگ از مدیا رو ببینید با گرافیک قوی:http://amirexpress.ir/index.php?route=product/product&product_id=404&search=t7
من از بقیه میخوام قضاوت کنن راجع به گرافیک و سی پی یوی مدیاتکی این تبلت...
اسنپ دارگون به مراتب خیلی بیشتر از چیزی که در اختیارتون میزاره پول میگیره.
البته از این نکته نگذریم که لطف داداش امیر با موجود کردن گوشی های پنتک عالی بوده.(که همشون اسنپ دار هستند با قیمت بهینه و عالی)

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
این دوتا لینک اول به طور کامل در مورد سی پی یو ها توضیح داده به اضافه اینکه گوشی هایی هم که روشون همین سی پی یو هست رو هم نشون میده و سومی مال توان پردازشی گرافیک های چیپست هاست و چهارمی هم مشخصات ریز ریز همه ی گوشی هاست.
  1. http://en.wikipedia.org/wiki/Qualcomm_Snapdragon
  2. http://en.wikipedia.org/wiki/MediaTek
  3. http://kyokojap.myweb.hinet.net/gpu_gflops/
  4. http://www.devicespecifications.com/
منظورِ من این بود که چرا خودِ سایتِ کوالکوم تو قسمت
snapdragon 410 powered devices
نامی از این مدل v5 max و v5 s زدتی ای که از همین چیپست استفاده کرده مثه گوشیه دیزایر ۵۱۰ برده نشده؟

Sent from my HM NOTE 1W

ahadm

Registered User
لایک‌ها
47
سلام
ایا coolpad f1 (مدلی که رایتل رو پشتیبانی نمی کند )
اینترنت ایرانسل و همراه اول رو پشتیبانی می کنه ؟

قصد فروشش رو دارم ..طرف خریدار مهمه براش که اینترنت همراه داشته باشه ..گر چه خودم با وای فای استفاده می کردم

550 هزار هم قیمت گذاشتم ..به نظرتون خوبه ؟

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
سلام
ایا coolpad f1 (مدلی که رایتل رو پشتیبانی نمی کند )
اینترنت ایرانسل و همراه اول رو پشتیبانی می کنه ؟

قصد فروشش رو دارم ..طرف خریدار مهمه براش که اینترنت همراه داشته باشه ..گر چه خودم با وای فای استفاده می کردم

550 هزار هم قیمت گذاشتم ..به نظرتون خوبه ؟
فقط تو حالت 2g میشه باهاش وصل شد
تو حالت 3g وصل نمیشه

Sent from my HM NOTE 1W

mgidownload

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام دوستان من به خاطر مشکل مالی جدی که برام پیش اومده مجبورم گوشیم رو بفروشم و گفتم شاید دوستانی که اینجا هستن و از این مدل گوشی ها و عملکردشون اطلاع دارن گوشیم رو اینجا برای فروش بزارم یک گوشی inew v3 دارم که فقط 2 تا نقطه کوچیک در بالا و پایین گوشی افتاده و صفحه گوشی به هیچ عنوان خط و خش نداره و پشت گوشی هم بدون کوچکترین خط و خش از هندزفری و کیف هوشمند هم اصلا استفاده نشده و اک هست و قیمتش هم 450 جهت تماس هم میتونید با شماره 09335193085تماس بگیرید

msf66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
ارزونترین گوشی که داری مدل چیه و چند تومنه؟؟؟ دست دوم چطور؟؟؟
ممنونم

mgidownload

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
دوست عزیز اگه منظورتون با منه که فقط همین مدل رو دارم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا