• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش بهترین گوشیهای چین -Amirexpress.ir laptopstockshiraz

نظرتونون رو جویا میشیم درمورد کیفیت و کار این گوشیهاو آیا خریدشون بصرفه هست یا نه

• Total voters
    394
وضعیت
موضوع بسته شده است.

kaveh2nd

Registered User
لایک‌ها
85
خوب اینا یه سریشون قیمتاشون از برند بالاتره

البته !! ولی با چه مشخصاتی ؟ مقایسه کرده اید ؟ مثلا LG Optimus L7 II Dual با قیمتی حدود 750 را با Lenovo A830 باقیمتی همان حدود (با گمرکی) مقایسه کنید. تازه لنو وو یکی از برندهای گران است!:cool:

البته فراموش نکنید که برندها را با دلار مبادله ایی (2500) وارد میکنند و با سود هنگفت می فروشند . ولی این گوشیها با وجودیکه قیمت دلاری آنها از برندهای همترازشان خیلی کمتر است چون با دلار آزاد وارد می شوند گران تمام میشوند . اگر قیمت ارز را یکی میکردند می دیدید که قیمت اینها ارزانتر برایمان آب می خورد تا برندهای معادلشان .

Last edited:

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
بله کسی منظورش تورنج 800 تومن یا یخورده بیشتر یا کمترش نبود
منظورم اینه که zte که نزدیک به 2تومنه میشه عقل سلیم میگه که میشه یه گوشی توپ باگارانتی خرید
بله لنوو 820و830*850و مدلهای مشابه تو این قیمت خوب هستند ولی مدلهایی که قیمتشون دیگه قیمتشون تند میشه یخورده ادم تو خریدشون باید دقت کنه چون پشتیبانی ندارن و فقط مشکلی پیش بیاد فکرشو بکنین باید چیکار کرد بله نسبت به پولشون یه سری قیمتشون خوبه ولی باید همه جوانب رو در نظر گرفت
دیگه موقع فروششون هم داستان نداریم این برندارو
حالا شما هرچی بگی این برند هست فلان هست تا پشتیبانی نداشته باشه فایده نداره

kaveh2nd

Registered User
لایک‌ها
85
بله کسی منظورش تورنج 800 تومن یا یخورده بیشتر یا کمترش نبود
منظورم اینه که zte که نزدیک به 2تومنه میشه عقل سلیم میگه که میشه یه گوشی توپ باگارانتی خرید
بله لنوو 820و830*850و مدلهای مشابه تو این قیمت خوب هستند ولی مدلهایی که قیمتشون دیگه قیمتشون تند میشه یخورده ادم تو خریدشون باید دقت کنه چون پشتیبانی ندارن و فقط مشکلی پیش بیاد فکرشو بکنین باید چیکار کرد بله نسبت به پولشون یه سری قیمتشون خوبه ولی باید همه جوانب رو در نظر گرفت
دیگه موقع فروششون هم داستان نداریم این برندارو
حالا شما هرچی بگی این برند هست فلان هست تا پشتیبانی نداشته باشه فایده نداره

کاملاً حق با شماست ! من هم قبول دارم که برای قیمتهای بالا معمولاً نمی صرفه . اگه کسی می خواد حدود 2 تومن خرج کنه بهتره برند با گارانتی بگیره .مثلاً اکسپریا زد اولترا !

ولی ببینید که اغلب مشتریهای اینجا هم همین حساب کتابها رو می کنند و قیمتهای حدود 1 و کمتر از آن می پسندند ! یک گوشی 1 میلیونی کارایی یک S4 یا One یا G2 و اکسپریا زد را برای اغلب کاربریهای روتینی که ما استفاده می کنیم دارد !

موفق باشید

dante007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پپیشنهادم با دلار فعلی، همون ThL W8s هست که خیلی کامله و خیلی کیفیت کارخوبی داره ، درضمن لوازم جانبی، شامل قاب ژله ای و کیف و ضدخش و باتری اضافه رو با خودش داره..هزینه سفارش روزش برابر950 تومانه که با هزینه داخلی ایران،همون حدودیک ملیون در میاد

ThL W8s 2GB/32GB

• 5.0inch FHD Capacitive screen, 1920 x 1080 pixels
  • MTK6589T Quad core cpu , Cortex A7 1.5GHz
  • 2G RAM +32G ROM
  • 12.0MP back camera and 5.0MP front camera , support 1280p HD record
  • Android 4.2 OS
  • Support extend card 64GB
  • 2000mAh

داداش امین اگه این از لحاظ نرم افزاری تایید شدس که حله ولی اگه ازین قویترو مطمئنترم سراغ داری بگو، 200 ام بالاتر موردی نداره. مهم کیفیت گوشیه واسم.ال سیدیشم تا همون 5 ، (حداکثر 5.x) روش سفارشم پ خ کن اگه سریع ترم میشه تحویل گرفت بگو.
الهی شاد باشی ناز.

viperpix

Registered User
لایک‌ها
32
آقا ما 40 روز پیش تقریبا سفارش یک گوشی thl w100 اکی کردیم.. بابا پس چییی شد!!!
اولش که گفتین حداکثر دوهفته ای میارن و پست نمیشه بهد 1 ماه گفتین بدقولی کردن و دیر شده و...
بابا تا ابد که صبر نمی کنن واسه یک گوشی دیگه :hmm::hmm:
- ادیت -

Last edited:

S H 4 H 4 i3

Registered User
لایک‌ها
1,482
يكم دندون رو جيگر بزار مياد بلاخره
سفارش منم اينطوري شد..
تقصير كسي نيست ،پست سنگاپور به فاز رفته ديگه!

Sent from my NOKIA1100 using Tapatalk 2

sub_zero_m

Registered User
لایک‌ها
54
دوست عزیز UMI X2 یه دستم رسید، همه چیز علی بود خیلی ممنون، ابشالا که همیشه موفق باشین

Javad_Rapid

Registered User
لایک‌ها
55
منم واسه مشتریم 3 تا دستگاه سفارش دادم قول دوهفته ای شد 1 ماه و اندی
بدجوری اوضاع خراب شده
خدا خودش به یخر بگزرونه

kaveh2nd

Registered User
لایک‌ها
85
اولش که گفتین حداکثر دوهفته ای میارن و پست نمیشه بهد 1 ماه گفتین بدقولی کردن و دیر شده و...
بابا تا ابد که صبر نمی کنن واسه یک گوشی دیگه
hmmsmiley02.gif
hmmsmiley02.gif

- ادیت -
منم واسه مشتریم 3 تا دستگاه سفارش دادم قول دوهفته ای شد 1 ماه و اندی
بدجوری اوضاع خراب شده
خدا خودش به یخر بگزرونه

صبر کنید. احتمالاً این سفارشات با پست نمیان . ازطریق دبی میان که هزینه ش کمتر بشه واسه شما . ولی خب یه مقدار بیشتر طول میکشه ! احتمالاً 40-50 روز

S H 4 H 4 i3

Registered User
لایک‌ها
1,482
صبر کنید. احتمالاً این سفارشات با پست نمیان . ازطریق دبی میان که هزینه ش کمتر بشه واسه شما . ولی خب یه مقدار بیشتر طول میکشه ! احتمالاً 40-50 روز

اقا كاوه شما از جزئيات هزينش خبر دارين؟!
اينكه از دوبي بياد؟!

kaveh2nd

Registered User
لایک‌ها
85
اقا كاوه شما از جزئيات هزينش خبر دارين؟!
اينكه از دوبي بياد؟!

من نمی دونم شما چه جوری سفارش دادین ولی قرارشد که بعضی سفارشات از طریق دبی بدست خود امیرخان برسه بعد ایشون براتون پست کنه . اینجوری دیگه شما نمیرن گمرگ و ... مقداری هم ارزونتر درمیاد . البته کمی دیرتر دستتون میرسه . قبلاً امیرخان توضیح داده بودن . البته از توضیح جزئیات معذورم . فقط بگم به ایشون اعتماد کامل داشته باشین . فقط کمی صبور باشین.

S H 4 H 4 i3

Registered User
لایک‌ها
1,482
اقا من سفارش ندارم الان!
قبلا سفارش داده بودم...
واسه دفعه بعد ميخواستم بدونم چجوريه هزينه اين روش كه اگه شد بجاي پست چين يا سنگاپور از دوبي بيارن اميراقا.
دفعه پيش پست سنگاپور يكم ديركرد داشت ولي رسيد...
ديروزود داره سوختو سوز نداره..
امير اقا به موقع سفارش داده بودنو زود كدپيگيري داده بودن همه چيم عالي بود خيلي راضي بودم

kaveh2nd

Registered User
لایک‌ها
85
اقا من سفارش ندارم الان!
قبلا سفارش داده بودم...
واسه دفعه بعد ميخواستم بدونم چجوريه هزينه اين روش كه اگه شد بجاي پست چين يا سنگاپور از دوبي بيارن اميراقا.
دفعه پيش پست سنگاپور يكم ديركرد داشت ولي رسيد...
ديروزود داره سوختو سوز نداره..
امير اقا به موقع سفارش داده بودنو زود كدپيگيري داده بودن همه چيم عالي بود خيلي راضي بودم

هزینه گوشی (قیمتش) سرجای خودش هست . فقط شما چون از راه پستی باید گمرکی هم بدین ، از راه دبی دیگه نمیدین و فقط کرایه راه و پست میدین که جمعا از گمرکی کمتر در میاد ! ( مثلا بجای 90 پول گمرک ، حدود 40-50 میدین) . خوب برا خیلی از بچه ها همین مبلغ تخفیف قابل توجهی هست !

Mike2012

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بابا تا ابد که صبر نمی کنن واسه یک گوشی دیگه :hmm::hmm:
- ادیت -

بازم مدرسم دیر شد :)

dark.lord

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام امیر خان ... آقا کجایی نیستی ؟؟
این NEO N003 مارو آمار گرفتی ؟ :دی

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام
اگه ممکنه یه شماره تماس محبت کنید تا در مورد سفارش THL W8 چهار گیگ چند تا سوال بپرسم
براتون پخ شد
سلام
قربان samsung galaxy s4 i9502 16gb سفارش میگیرید ؟ قیمت چند در میاد ؟
ممنون
میشه سفارش داد ولی فقط 32 گیگابایت با هزینه پست سنگاپور برابر 2.700.000 درمیاد.

16 گیگش برابر1,100,000 تومانه..

سلام
xiaomi mi3 رو ماه بعد میدن بیرون و 16 رو 327 دلار قیمت دادن اون برامون چند درمیاد بطور پیش فرض؟
تا عمده فروشها نخرند و به بازار عرضه نشه و نبینیم با چه قیمتی میدن، هرگونه قیمتی دادن، اشتباهه و نادرست..مطمئن باشید، اومد، میزارم تو تاپیک(اواخر اکتبر)

سلام امیراقا میشه قیمت سفارش zopo zp980 /2/32g رو بگی ؟ با یه باطری اضافه؟ بدون اونها چند میشه؟ کیف چه رنگایی داره؟منظورم این
کیفهBuy Zopo Mobile Phone at Authorized Official Site
و این کیفBuy Zopo Mobile Phone at Authorized Official Site
قیمت این چنده؟Buy Zopo Mobile Phone at Authorized Official Site لطفا قیمتاشونو جداجدا بگو ممنون
اولی 8 دلار(8*3250= تومان26)
دومی 8 دلار مثل بالایی
سومی هم 2 دلاره و برابر 7 تومان بگیرید.
قیمت خود گوشی هم : یک ملیون و پنج تومان
کلا لوازم جانبی کامل زوپو برابر 78 تومانه(باتری اضافه و کیف و ضدخش قاب ژله ای)
رنگ کیف و گشی هم تو سفارش ذکر کنید
آقا امیر اگه خودت بودی تا قیمت یک تومان چه گوشی میگرفتی ؟

من اگه برم OTG مهم نبود، thl w8s با هزینه سفارش 940 رو میگرفتم و اگه مهم بود، zopo zp980+ رو...

سلام داداش چه جوری خرید کردی من هر کاری میخوام کنم از سایت های خارجی خرید کنم نمیتونم! ترس دارم پولم پرت شده به قولی باد بره میتونی روششو به ایمیلم ارسال کنی یا توهمین پست بهم بگی ممنون میشم...قیمت گوشی zopo zp980...:rolleyes:[email protected]
من از سایت خرید ندارم و طرف خودمونو تو چین داریم و زش سفارشات مختلف رو میگیریم

سلام
داخل ایران چیزی موجود ندارید؟

Sent from my LG-P880 using Tapatalk 4

برای فروش خیر عزیز

زیر 700 دو سیم کارت خوب با کیفیت درس حسابی چی داری دوس عزیز
من پیشنهادم Lenovo a830 با هزینه سفارش 670 تومانه(گرون شده توسط کارخونه) و یا Vowney v5 با هزینه سفارش 655 تومان
با سلام
هایر w910 برای فروش دارین ؟
اصلا این برند رو قبول دارین ؟
Sent from my NexusHD2 using Tapatalk 2
برند هایر رو تو درجه سه از پنج رنج قرار میدیم(مثل star,amoi,hero,......) و جنسهای درجه یک اونایی هستند که اول تاپیک گذاشتیم (پردازشگر کوالکام و دوربین لنز سونی)و درجه دو هم اونهایی که MTK6589/MTK6589T دارند......
کیفیت کار فقط تو همین سه در جه خوبه ودرجه 4 و 5، کاملا بدرد نخورند..بنابراین جنسشو قبول دارم ولی فعلا حق انحصاری سفارشش از طریق خودمو دادم به یکی دیگه فعلا...ببخشید....

چند روزه میرسه داداش؟
بسته به انتخاب روش ارسالتون داره که در نحوه سفارش گفته شده
سلام
موجودی چی داری؟
هیچ فعلا عزیز
میگم گوشی Vivo X3 به بازار اومده؟؟؟؟
اگه اومده لطف کن قیمت + مشخصات کامل بدید
ممنون

اومده

قیمتش بسیار بسیار بالاست (هرچندکه کیفیتش هم بالاست مسلما) پیشنهاد نمیشه و هزینه سفارش برابر 1.420.000 هست با پست سنگاپور...رایتل رو ساپورت نمیکنه درضمن.....

VIVO X3 OTG Android Jelly Bean Dual Sim Quad Core 5.0 inch HD [4266] - US$459.99 - Smartphone Professional - EtoTalk
Vivo X3 5.0 Inch Quad Core HiFi Android Smart Phone vivoiMIC Compass GPS OTG 16GB

Lenovo a830

چند در میاد دوست عزیز؟
670 تومان (لنوو گرون کرده این گوشی رو)
سلام امیر خان ... آقا کجایی نیستی ؟؟
این NEO N003 مارو آمار گرفتی ؟ :دی
باسلام

برای آمار قیمتها و... تو همین هفته اعلام میکنم....
در انتها ممنونم و تشکر میکنم از یوزر :آقای کاوه که به سوالات بچه ها جواب دادند و جای خالی منو پر کردن...
انشالله بچه ها کمک کنند در پیشنهادات وپاسخدهی به دوستان اگه سر رشته ای دارند و......

نمایشگاه خوب بود هرچند که یک گوشی thl w100 مونو دزدیدن رفت...

ali_barsa124

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام اقا این گوشی star من تو جه مرحله ای هست حدودا کی میرسه دستم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا