S H 4 H 4 i3
Registered User
- نوشتهها
- 1,573
- لایکها
- 1,482
خوب اینا یه سریشون قیمتاشون از برند بالاتره
اينا خودشون همه برندن!
هركدومو با همرده خودش مقايسه كن...
Sent from my NOKIA1100 using Tapatalk 2
بله کسی منظورش تورنج 800 تومن یا یخورده بیشتر یا کمترش نبود
منظورم اینه که zte که نزدیک به 2تومنه میشه عقل سلیم میگه که میشه یه گوشی توپ باگارانتی خرید
بله لنوو 820و830*850و مدلهای مشابه تو این قیمت خوب هستند ولی مدلهایی که قیمتشون دیگه قیمتشون تند میشه یخورده ادم تو خریدشون باید دقت کنه چون پشتیبانی ندارن و فقط مشکلی پیش بیاد فکرشو بکنین باید چیکار کرد بله نسبت به پولشون یه سری قیمتشون خوبه ولی باید همه جوانب رو در نظر گرفت
دیگه موقع فروششون هم داستان نداریم این برندارو
حالا شما هرچی بگی این برند هست فلان هست تا پشتیبانی نداشته باشه فایده نداره
پپیشنهادم با دلار فعلی، همون ThL W8s هست که خیلی کامله و خیلی کیفیت کارخوبی داره ، درضمن لوازم جانبی، شامل قاب ژله ای و کیف و ضدخش و باتری اضافه رو با خودش داره..هزینه سفارش روزش برابر950 تومانه که با هزینه داخلی ایران،همون حدودیک ملیون در میاد
ThL W8s 2GB/32GB
![]()
- 5.0inch FHD Capacitive screen, 1920 x 1080 pixels
- MTK6589T Quad core cpu , Cortex A7 1.5GHz
- 2G RAM +32G ROM
- 12.0MP back camera and 5.0MP front camera , support 1280p HD record
- Android 4.2 OS
- Support extend card 64GB
- 2000mAh
داداش امین اگه این از لحاظ نرم افزاری تایید شدس که حله ولی اگه ازین قویترو مطمئنترم سراغ داری بگو، 200 ام بالاتر موردی نداره. مهم کیفیت گوشیه واسم.ال سیدیشم تا همون 5 ، (حداکثر 5.x) روش سفارشم پ خ کن اگه سریع ترم میشه تحویل گرفت بگو.
الهی شاد باشی ناز.
دوست عزیز UMI X2 یه دستم رسید، همه چیز علی بود خیلی ممنون، ابشالا که همیشه موفق باشین
آقا ما 40 روز پیش تقریبا سفارش یک گوشی thl w100 اکی کردیم.. بابا پس چییی شد!!!
اولش که گفتین حداکثر دوهفته ای میارن و پست نمیشه بهد 1 ماه گفتین بدقولی کردن و دیر شده و...
بابا تا ابد که صبر نمی کنن واسه یک گوشی دیگه![]()
![]()
- ادیت -
منم واسه مشتریم 3 تا دستگاه سفارش دادم قول دوهفته ای شد 1 ماه و اندی
بدجوری اوضاع خراب شده
خدا خودش به یخر بگزرونه
صبر کنید. احتمالاً این سفارشات با پست نمیان . ازطریق دبی میان که هزینه ش کمتر بشه واسه شما . ولی خب یه مقدار بیشتر طول میکشه ! احتمالاً 40-50 روز
اقا كاوه شما از جزئيات هزينش خبر دارين؟!
اينكه از دوبي بياد؟!
اقا من سفارش ندارم الان!
قبلا سفارش داده بودم...
واسه دفعه بعد ميخواستم بدونم چجوريه هزينه اين روش كه اگه شد بجاي پست چين يا سنگاپور از دوبي بيارن اميراقا.
دفعه پيش پست سنگاپور يكم ديركرد داشت ولي رسيد...
ديروزود داره سوختو سوز نداره..
امير اقا به موقع سفارش داده بودنو زود كدپيگيري داده بودن همه چيم عالي بود خيلي راضي بودم
آقا ما 40 روز پیش تقریبا سفارش یک گوشی thl w100 اکی کردیم.. بابا پس چییی شد!!!
اولش که گفتین حداکثر دوهفته ای میارن و پست نمیشه بهد 1 ماه گفتین بدقولی کردن و دیر شده و...
بابا تا ابد که صبر نمی کنن واسه یک گوشی دیگه :hmm::hmm:
- ادیت -
براتون پخ شدسلام
اگه ممکنه یه شماره تماس محبت کنید تا در مورد سفارش THL W8 چهار گیگ چند تا سوال بپرسم
میشه سفارش داد ولی فقط 32 گیگابایت با هزینه پست سنگاپور برابر 2.700.000 درمیاد.سلام
قربان samsung galaxy s4 i9502 16gb سفارش میگیرید ؟ قیمت چند در میاد ؟
ممنون
16 گیگش برابر1,100,000 تومانه..tcl idol x چند؟
تا عمده فروشها نخرند و به بازار عرضه نشه و نبینیم با چه قیمتی میدن، هرگونه قیمتی دادن، اشتباهه و نادرست..مطمئن باشید، اومد، میزارم تو تاپیک(اواخر اکتبر)سلام
xiaomi mi3 رو ماه بعد میدن بیرون و 16 رو 327 دلار قیمت دادن اون برامون چند درمیاد بطور پیش فرض؟
اولی 8 دلار(8*3250= تومان26)سلام امیراقا میشه قیمت سفارش zopo zp980 /2/32g رو بگی ؟ با یه باطری اضافه؟ بدون اونها چند میشه؟ کیف چه رنگایی داره؟منظورم این
کیفهBuy Zopo Mobile Phone at Authorized Official Site
و این کیفBuy Zopo Mobile Phone at Authorized Official Site
قیمت این چنده؟Buy Zopo Mobile Phone at Authorized Official Site لطفا قیمتاشونو جداجدا بگو ممنون
آقا امیر اگه خودت بودی تا قیمت یک تومان چه گوشی میگرفتی ؟
من از سایت خرید ندارم و طرف خودمونو تو چین داریم و زش سفارشات مختلف رو میگیریمسلام داداش چه جوری خرید کردی من هر کاری میخوام کنم از سایت های خارجی خرید کنم نمیتونم! ترس دارم پولم پرت شده به قولی باد بره میتونی روششو به ایمیلم ارسال کنی یا توهمین پست بهم بگی ممنون میشم...قیمت گوشی zopo zp980...[email protected]
سلام
داخل ایران چیزی موجود ندارید؟
Sent from my LG-P880 using Tapatalk 4
من پیشنهادم Lenovo a830 با هزینه سفارش 670 تومانه(گرون شده توسط کارخونه) و یا Vowney v5 با هزینه سفارش 655 تومانزیر 700 دو سیم کارت خوب با کیفیت درس حسابی چی داری دوس عزیز
برند هایر رو تو درجه سه از پنج رنج قرار میدیم(مثل star,amoi,hero,......) و جنسهای درجه یک اونایی هستند که اول تاپیک گذاشتیم (پردازشگر کوالکام و دوربین لنز سونی)و درجه دو هم اونهایی که MTK6589/MTK6589T دارند......با سلام
هایر w910 برای فروش دارین ؟
اصلا این برند رو قبول دارین ؟
Sent from my NexusHD2 using Tapatalk 2
بسته به انتخاب روش ارسالتون داره که در نحوه سفارش گفته شدهچند روزه میرسه داداش؟
هیچ فعلا عزیزسلام
موجودی چی داری؟
میگم گوشی Vivo X3 به بازار اومده؟؟؟؟
اگه اومده لطف کن قیمت + مشخصات کامل بدید
ممنون
670 تومان (لنوو گرون کرده این گوشی رو)Lenovo a830
چند در میاد دوست عزیز؟
باسلامسلام امیر خان ... آقا کجایی نیستی ؟؟
این NEO N003 مارو آمار گرفتی ؟ :دی