داداش میتونی یکم درباره گوشیت توضیح بدی؟ کیفیت صفحه دوربین اسپیکر انتن دهی و ظاهر گوشیدوستانی که zopo 980 گرفتن کدومتون رام ریخته؟
آخرین رامی که سایتneedrom گذاشته بود king smoke فکر کنم اسمش این بود.خیلی عالی شده اون استارت آپ که تبلیقات گوشیه حذف شده .
فقط نمیدونم چرا هر چی نصب میکنم فقط تو رمی که خودم نصب کردم میریزه.رم خود گوشی همون ۲۷ گیگه
سوال دیگم در مورد پایین آوردن فرکانس سی پی یو هست.یه راهنمایی کنین
عجرطون با عاغا!
Sent from my C2 using Tapatalk 4 Beta
احتمالا یه فیلم از گوشی با کارکردش میگیرم.به زودی
دوستانی که zopo 980 گرفتن کدومتون رام ریخته؟
آخرین رامی که سایتneedrom گذاشته بود king smoke فکر کنم اسمش این بود.خیلی عالی شده اون استارت آپ که تبلیقات گوشیه حذف شده .
فقط نمیدونم چرا هر چی نصب میکنم فقط تو رمی که خودم نصب کردم میریزه.رم خود گوشی همون ۲۷ گیگه
سوال دیگم در مورد پایین آوردن فرکانس سی پی یو هست.یه راهنمایی کنین
عجرطون با عاغا!
با سلام اقا این گوشی star من تو جه مرحله ای هست حدودا کی میرسه دستم
محافظ روش اشانتیون داده میشه دیگه....در مورد قیمت لوازم جانبی هم که تو سایت zopomobileshop.com هست رو ضربدر دلار 3250 بکنید.داداش امیر قیمت باطری zopo zp 980 ؟ قیمت یه محافظ؟
خسته نباشی امیر خان
گفته بودی که zte967 رو واسه خواهرتون سفارش داده بودی، رسیده؟
چون یه چند تا سوال در موردش دارم! (فقط در مورد دوربینش!!)
1- کیفیت فیلمبرداریش در چه حدا؟ 720p فیلم میگیره؟ 3gp فرمت فیلمبرداریشه؟ کلا میتونی یه کلیپ 2-3 دقیقه ای بدون کنورت و کاهش حجم از نمونه فیلمبرداریش واسمون آپلود کنی؟ (اگه آقایی کردی و داری این کارو میکنی حتما حدود 30 ثانیه از فیلم رو از مانیتورت فیلم بگیر چون میخوام بدونم همین نوشته های ریزی که تو مانیتور هست توی فیلم ب چه شکلی نمایش داده میشه ترجیحا بدون لرزش دست! کلا همین مورد خیلی مهمه واسم!)
2- زمان ممتد فیلمبردایش 30 دقیقه هست خدای نکرده؟ (فکز میکنم جایی دیدم!!!!)
تشکر...
فقط مدل thl w11 قیمت دارم که در بالا در تاپیک گذاشتم :سلام لطف کنید قیمت مدلهای زیر رو بهم بگید:
jiayu s1
thl w11 monky king
hdc galaxy s4 orochi
lenovo vibe x s960
الان هم همون 2600 هست با پست سنگاپور، من با پست TNT قیمت دادم دفعه پیش که شد 2700 .......سلام
امیر خان اون موقع که دلار گرونتر بود galaxy s4 9502 را 2600 زده بودید . حالا که دلار کلی ارزون شده 2700 قیمت میدی ؟!!!!!!!!!! چه جوری حساب کردی داداش ؟
تعطیلی دارند حدود سه چهار روز و پاسخ قیمت یابیم میره برای دوشنبه هفته آینده که روز اول هفتشونههمچنان منتظر![]()
king slim ؟
عکس تو سایت سبز بوذ ؟
راضی هستی از رام؟
فقط موندم چرا گوشیمو c2 شناخته :|
دوستان من یه رم میکرو انداختم روی گوشی هر چی میریزم فقط رو این رم نصب میشه.چیکار کنم حق انتخاب با من باشه ۲۷ گیگ گوشی تکون نمیخوره!
خسته نباشید ... باتریش چطوره ؟؟ آخه مهمترین چیز میشه گفت همونه برای من ! :دی
جی پی یو،چیپ MTK6589T تک هسته ای،درسته ؟