جی پی یو،چیپ MTK6589T تک هسته ای،درسته ؟
بله درسته ولی همه بازیا میاره و روون اجرا میکنه خیالت راحت
جی پی یو،چیپ MTK6589T تک هسته ای،درسته ؟
سلام دوست عزیز
هر زمانی ما بخواهیم از شما گوشی بخریم با قیمت دلار همون موقع حساب می کنید؟ یا جوری دیگه ای حساب می کنید؟
ممنون بابت جوابتون!
بررسی میکنم ببینم چی پیدا میشه کرد!!
امیر خان دنبال یه مدل میگردم که رمش 2 گیگ باشه و حافظه داخلی 32 یا 16 نباشه که قیمت بالا بره!!!!!
چون یه رم 32 کلاس 10 خیلی وقته دارم انداختمش روی X1که واسه یه گوشی هوشمند کنار گداشتمش! ولی هر چی میگردم 2 گیگ رم با قیمت پایین (و حافظه داخلی پایین) پیدا نمیکنم!!
اگه چیزی در نظر داری ممنون میشم اعلام کنی ...
thl w11 موجوده یا باید سفارش بزاریم؟
برندی مثل Lenovo که تو دنیای لپتاپ شناخته شده هست ارجهیتی نسبت به باقی برندها نداره؟
این شرکت تولید کننده گوشی با شرکت سازنده کامپیوتر یکی هست؟
دوست عزیز گوشی تا 250 تومن هم دارین؟
قيمت اين گوشى 85$
دو هسته اى
512 ram
4g rom
Gps
دو دوربين
4.3اينچ
اندرويد 4
Ips
من يکى ميخام دوستان اگه ميخان فکر کنم تعداد زىاد باشه آقا امير قبول کنه.
مخصوصا الان که دلار اسکناس نه حواله 2910 هستش
Tatop W858 Smartphone Android 4.0 MTK6577 Dual Core 3G GPS 4.3 Inch IPS Screen
thl w11 موجوده یا باید سفارش بزاریم؟
سفارش عزیز، که با قیمت امروز ارز، برابر 510 تومانه
گوشی Huawei p6 هست با قیمت بالای 1.350 با هارد هشت و رم دوممنون بابت جوابتون!
بررسی میکنم ببینم چی پیدا میشه کرد!!
امیر خان دنبال یه مدل میگردم که رمش 2 گیگ باشه و حافظه داخلی 32 یا 16 نباشه که قیمت بالا بره!!!!!
چون یه رم 32 کلاس 10 خیلی وقته دارم انداختمش روی X1که واسه یه گوشی هوشمند کنار گداشتمش! ولی هر چی میگردم 2 گیگ رم با قیمت پایین (و حافظه داخلی پایین) پیدا نمیکنم!!
اگه چیزی در نظر داری ممنون میشم اعلام کنی ...
سلام Thl w100 موجود دارید . اگه نه می خواستم سفارش بدم . لطفا شماره حساب رو بدید.
نحوه های سفارش برات پخ میکنم....داداش امین اگه این از لحاظ نرم افزاری تایید شدس که حله ولی اگه ازین قویترو مطمئنترم سراغ داری بگو، 200 ام بالاتر موردی نداره. مهم کیفیت گوشیه واسم.ال سیدیشم تا همون 5 ، (حداکثر 5.x) روش سفارشم پ خ کن اگه سریع ترم میشه تحویل گرفت بگو.
الهی شاد باشی عزیز.
از بین دوستان اگر کسی فیدبک از Lenovo S920 داره و استفاده کرده لطف کنه برام بفرسته یا همینجا بذاره
قابلیت هاش.سرعت اجرای بازی وبرنامه.تاچ و ...
ارزش خرید با این قیمت رو بنظرتون داره؟
واینکه بنسبت تفاوت ۴۰۰ هزار تومنی با Lenovo a830 توجیه خرید داره یا همین a830 مناسب هست؟
خیر عزیزمدوست عزیز گوشی تا 250 تومن هم دارین؟
ممنون از پیشنهادتون و پاسخگوییتون وقتی من نیستم....+Cubot C9 حدود 75 دلار قیمتشه . ولی نمیدونم تو برنامه امیر خان باشه . چون امیر آفا فقط گوشیهایی معرفی می کنند که امتحانشونو پس داده باشند !
من ترجیح میدم از hero,cubot,amoi,.....انتخاب کنم تو رنج قیمت پایین تا اون مدلهای ناشناخته که احتمالا فیکش هم تو بازار هست.قیمتش خوبه ولی رمش 512 هستش که اصلا جالب نیست.
این خیلی بهتره:
Mini S4 Smartphone Android 4.2 MTK6572 Dual Core 1.2GHz 4.3 Inch 3G GPS -White
اگرم بشه با رمش کنار اومد این زبری بهتره دوربین 12 داره:
S9920 Smartphone Android 4.0 MTK6577 Dual Core 4.0 Inch Screen 12.0MP Camera- White
البته فکر نکنم امیر آقا راضی یشن دو هسته ای بیارن.
البته من به ایشون پیشنهاد میکنم حداقل یک دو هسته ای ارزون معرفی کنن چون دو هسته ای هم کار خیلیا رو راه میندازه.
امیر آقا قیمت لنوو s750 چقدر در میاد؟مدل ضد آب بهتری سراغ دارید؟
با تشکر فراوان.
Lenovo a760 داداش این گوشی با توجه ارزان شدن دلار الان قیمتش چنده ؟