• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش بهترین گوشیهای چین -Amirexpress.ir laptopstockshiraz

نظرتونون رو جویا میشیم درمورد کیفیت و کار این گوشیهاو آیا خریدشون بصرفه هست یا نه

• Total voters
    394
وضعیت
موضوع بسته شده است.

behroya

Registered User
لایک‌ها
265
دوست عزیز شما وقتی می خواهید از خارج کشور بصورت غیرحضوری خرید کنید ، باید ارز را برای فروشنده حواله کنید ! قیمت ارز حواله ایی باارز اسکناس فرق دارد !!! درضمن گاهی صرافی مبلغی هم بابت حواله کردن می گیرد که به قیمت کلی ارز اضافه می شود . شما حتی اگر با کارتهای اعتباری مثل Visa یا Master و ... هم پول به حساب طرف بریزید ، هم بابت عملیات انتقال مبلغی کسر می شود و هم بابت خود کارت و شارژ آن هزینه هائی به شما تحمیل می شود . به عبارتی ساده تر " گربه محض رضای خدا موش نمی گیرد ! " صرافی و بانکدار عاشق چشم و ابروی مشتری نیستند که ...

از طرف دیگر توجه بفرمائید که قیمت ارز که در خبر گزاریها یا صحبت اطرافیانتان می شنوید ، معمولاً قیمت خرید دلالها و صرافیهاست که با قیمت فروش (مبلغی که بدست من و شما می رسد) فرق دارد ! مثلا دیروز قیمت خرید دلار اسکناس 29100 و فروش آن 2980 تومان بود . اما برای حواله کردن آنرا 3160 می فروختند وتازه برای هر دلار حواله ایی هم گاه 30 تا 50 تومان دستمزد می گیرند !!!

امیدوارم با این توضیحات متوجه روند کار و قیمت ارز محاسبه ائی شده باشید .

امیر آقای ما انسان شریف و درستکاری هستند و بزرگترین مزیت روش کاری ایشان اینست که رابط خوبی در چین دارند که اجناس سفارشی شما را قبل از ارسال تست می کند . بنابراین احتمال اینکه خراب بدست شما برسد بسیار کم است .( شاهد این امر رضایت مشتریان است که تا کنون جنس خرابی نداشته اند) و ازطرف دیگر مسئولیت خرابی در موقع تحویل را هم بعهده می گیرند ! قیمتهائی که شما اکنون در صفحه اول تایپیک می بینید عمدتا بر اساس دلار 3300 تومانی حساب شده اند و خب اگر قیمت ارز کمتر شود اینها هم به نسبت کم می شوند .از طرف دیگر گاه تخفیف هایی که ناگهانی بروی جنسی اعمال میشود را بصورت آنی ندارند . بنابراین شما اگر برای خرید جنسی تصمیم نهائی گرفته اید و متوجه تخفیف کارخانه ایی یا تفاوت قابل توجه می شوید حتما از ایشان بخواهید تا قیمت روز را بگیرند !

موفق باشید

لایک.................

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
تشکر از جوابت. دوست من از چه سایتی میخوای خرید کنی این گوشی رو؟ کارمزدت چقدره؟ اخه از پانداویل میشه 250 دلار نهایتن خریدش/ تفکیک کن برام قیمت ها و کارمزد و غیره رو.. تشکر
سلام آقا امیر خسته نباشی ...
آقا روز موعود فرا رسید ... امروز قرار بود آمار NEO N003 رو بگیرید و قیمتهای جدید رو هم آپدیت کنید !
کماکان بسیار منتظر و مشتاقم ! :دی
سلام این گوشی Jiayu s1 قابل سفارش هست؟
تو بازار نیومده و فقط پیش فروش شده.....
دوست عزیز شما وقتی می خواهید از خارج کشور بصورت غیرحضوری خرید کنید ، باید ارز را برای فروشنده حواله کنید ! قیمت ارز حواله ایی باارز اسکناس فرق دارد !!! درضمن گاهی صرافی مبلغی هم بابت حواله کردن می گیرد که به قیمت کلی ارز اضافه می شود . شما حتی اگر با کارتهای اعتباری مثل Visa یا Master و ... هم پول به حساب طرف بریزید ، هم بابت عملیات انتقال مبلغی کسر می شود و هم بابت خود کارت و شارژ آن هزینه هائی به شما تحمیل می شود . به عبارتی ساده تر " گربه محض رضای خدا موش نمی گیرد ! " صرافی و بانکدار عاشق چشم و ابروی مشتری نیستند که ...

از طرف دیگر توجه بفرمائید که قیمت ارز که در خبر گزاریها یا صحبت اطرافیانتان می شنوید ، معمولاً قیمت خرید دلالها و صرافیهاست که با قیمت فروش (مبلغی که بدست من و شما می رسد) فرق دارد ! مثلا دیروز قیمت خرید دلار اسکناس 29100 و فروش آن 2980 تومان بود . اما برای حواله کردن آنرا 3160 می فروختند وتازه برای هر دلار حواله ایی هم گاه 30 تا 50 تومان دستمزد می گیرند !!!

امیر آقای ما انسان شریف و درستکاری هستند و بزرگترین مزیت روش کاری ایشان اینست که رابط خوبی در چین دارند که اجناس سفارشی شما را قبل از ارسال تست می کند . بنابراین احتمال اینکه خراب بدست شما برسد بسیار کم است .( شاهد این امر رضایت مشتریان است که تا کنون جنس خرابی نداشته اند) و ازطرف دیگر مسئولیت خرابی در موقع تحویل را هم بعهده می گیرند ! قیمتهائی که شما اکنون در صفحه اول تایپیک می بینید عمدتا بر اساس دلار 3300 تومانی حساب شده اند و خب اگر قیمت ارز کمتر شود اینها هم به نسبت کم می شوند .از طرف دیگر گاه تخفیف هایی که ناگهانی بروی جنسی اعمال میشود را بصورت آنی ندارند . بنابراین شما اگر برای خرید جنسی تصمیم نهائی گرفته اید و متوجه تخفیف کارخانه ایی یا تفاوت قابل توجه می شوید حتما از ایشان بخواهید تا قیمت روز را بگیرند !

موفق باشید
خیلی ممنون وسپاسگزار از شما....
یکسری قیمت گوشیها هست که براتون میزنم :

TCL Alcatel Idol x s950 32GB : 1,135,000

K-touch v8 : 550

Neo N003 4GB/32GB : 750 / 900

Huawei D2 : 1,480,000

باتشکر

amin.khrz

Registered User
لایک‌ها
193
دوست عزیز اگه p6 داری قیمتشو واسم میفرستی؟

Sent from my HTC One using Tapatalk 4 Beta

Skanstull

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8

موفق باشید

این دوستمون آقا امیر اگر در نقل و انتقال پول مشکل داره ، پس چرا هزینش رو مشتریا باید بدند ؟؟
در حالی‌ که در همین فروم خیلی‌ها هستند که قیمت اجناس رو به نرخ دلار روز حساب میکنند

kaveh2nd

Registered User
لایک‌ها
85
این دوستمون آقا امیر اگر در نقل و انتقال پول مشکل داره ، پس چرا هزینش رو مشتریا باید بدند ؟؟
در حالی‌ که در همین فروم خیلی‌ها هستند که قیمت اجناس رو به نرخ دلار روز حساب میکنند

عزیز برادر ! امیر آقا مشکلی ندارند ! این همه من توضیح دادم که شما بفهمید که این روش و روند کار است . یا بهتر بگویم فعلاً بهترین و ارزانترین راهکار است. کسی نمی آید برای چند تا گوشی در ماه اسکناس دلار در جیب بگذارد و به چین برود برای خرید ! هر واسطه دیگری هم که در نقل و انتقال این پول کمک کند دستمزدی میگیرد که ارزانتر از این روش درنمی آید !

اگر شما راه دیگری می شناسید بفرمائید بگوئید ! من خریدارم !

آن دیگرانی که که قیمت اجناسشان را با قیمت دلار روز حساب میکنند ببینید که چه اجناسی می فروشند !؟ دبی رفته اید ؟ از آنجا خرید کرده اید ؟ دوست من ! در دبی تعداد زیادی اجناس فوق العاده سطح پائین و درجه 4 و5 چینی و عمدتا خروس نشان و حتی بی نام وجود دارد که در همانجا بروی آن و به درخواست مشتری مارک و لیبل میزنند ! آنها را به تعداد زیاد و با قیمتهائی بسیار پائیین و بصورت کاملاً قاچاق وارد می کنند . من دیده ام که یک گوشی 100 دلاری را به قیمت 40 دلار خریده اند (البته بطور عمده !). نقدی هم حساب می کنند (یعنی با دلار اسکناس ) .حال اگر ایشان همان گوشی را با دلار 2500 تومان هم بفروشد باز هم کلی سود برده ! البته با کار قاچاق چقدر به اقتصاد کشورمان ضرر زده ...بماند .

اما اجناس این تایپیک همه ارزشمند هستند و بصورت فله ایی و کنار خیابان نمی فروشند . اینها همه برند هستند و قیمت دار ! آدمهائی آنها را انتخاب می کنند که ارزششان را می فهمند . اولاً شما (و بقیه مشتریها) تکی می خرید . اگر شما هم به تعداد بخرید مسلماً قیمت کمتری برایتان تمام می شود ! درثانی وقتی شما هزینه گمرک آنرا می پردازید ، هنگام مبادله و خرید و فروش محاسبه می کنید و با افتخار می گوئید که مالیاتش پرداخت شده و به کسی مدیون نیستید !

اگر باز هم تردیدهائی برای شما وجود دارد ، بپرسید و لطفاً از کسانی هم که در تجارت خارجی دستی دارند بپرسید ... سووال کردن عیب نیست ، ندانستن عیب است !
موفق باشید.

Last edited:

Mike2012

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
عزیز برادر ! امیر آقا مشکلی ندارند ! این همه من توضیح دادم که شما بفهمید که این روش و روند کار است . یا بهتر بگویم فعلاً بهترین و ارزانترین راهکار است. کسی نمی آید برای چند تا گوشی در ماه اسکناس دلار در جیب بگذارد و به چین برود برای خرید ! هر واسطه دیگری هم که در نقل و انتقال این پول کمک کند دستمزدی میگیرد که ارزانتر از این روش درنمی آید !

اگر شما راه دیگری می شناسید بفرمائید بگوئید ! من خریدارم !

آن دیگرانی که که قیمت اجناسشان را با قیمت دلار روز حساب میکنند ببینید که چه اجناسی می فروشند !؟ دبی رفته اید ؟ از آنجا خرید کرده اید ؟ دوست من ! در دبی تعداد زیادی اجناس فوق العاده سطح پائین و درجه 4 و5 چینی و عمدتا خروس نشان و حتی بی نام وجود دارد که در همانجا بروی آن و به درخواست مشتری مارک و لیبل میزنند ! آنها را به تعداد زیاد و با قیمتهائی بسیار پائیین و بصورت کاملاً قاچاق وارد می کنند . من دیده ام که یک گوشی 100 دلاری را به قیمت 40 دلار خریده اند (البته بطور عمده !). نقدی هم حساب می کنند (یعنی با دلار اسکناس ) .حال اگر ایشان همان گوشی را با دلار 2500 تومان هم بفروشد باز هم کلی سود برده ! البته با کار قاچاق چقدر به اقتصاد کشورمان ضرر زده ...بماند .

اما اجناس این تایپیک همه ارزشمند هستند و بصورت فله ایی و کنار خیابان نمی فروشند . اینها همه برند هستند و قیمت دار ! آدمهائی آنها را انتخاب می کنند که ارزششان را می فهمند . اولاً شما (و بقیه مشتریها) تکی می خرید . اگر شما هم به تعداد بخرید مسلماً قیمت کمتری برایتان تمام می شود ! درثانی وقتی شما هزینه گمرک آنرا می پردازید ، هنگام مبادله و خرید و فروش محاسبه می کنید و با افتخار می گوئید که مالیاتش پرداخت شده و به کسی مدیون نیستید !

اگر باز هم تردیدهائی برای شما وجود دارد ، بپرسید و لطفاً از کسانی هم که در تجارت خارجی دستی دارند بپرسید ... سووال کردن عیب نیست ، ندانستن عیب است !
موفق باشید.

با اجازه بقيه دوستان
بقیه که قیمت اجناس رو به دلار حساب میکنند تا جایی‌ که من میدونم از علی‌ اکسپرس
AliExpress.com - Online Shopping for Electronics, Fashion, Home & Garden, Toys & Sports, Automobiles from China.
و
The best China Wholesale,Ideal for retail consumers - Free shipping worldwide خرید میکنند و خرید و پرداخت هم همون لحظه انجام میدند
ر خلاف این دوستمون که مشعل نقل & انتقال پول داره و مجبوره وایسهتا ۱۰ تا سفارش بگیره
که هزینه ۳۰ دلار حواله براش زیاد نشه:)
در رابطه با جنس تقلببی و به کیفیت اگر شما فقط تونستی‌ تا دوبی‌ بری من خودم چند سال در چین و هنگ
کنگ زندگی‌ کردم ، آیفون دسته دوم رو همچین برات بسته بندی میکنند که خودتم نمی‌فهمی

ه همین دلایل از کجا معلوم این رابطی که نه معلوم هست کیه و از کجا اومده اینقر پسر خوب و خدا داری هست
که Lenovo دسته دوم و تعمیری رو بسته بندی نمیکنه و می‌فرسته ایران ؟

ولی‌ در مورد قیمت دلار شاید حرف شما درست باشه که بچه تاجر و خرده پا مجبور باشند
از بازار دسته دوم دلار حواله استفاده کنند (که این هزینه در نهایت به عنوان قیمت اضافه به مشتری منتقل می‌شه)
، ولی‌ بقیه که تجربه بیشتری در تجارت دارند ، میتونند با استفاده از کانال های
تجاری به قیمت دلار اسکناس جنس بفروشند

Last edited:

drpc

Registered User
لایک‌ها
274
سلام
امیر جان ببخشید لیستی که در پست اول هستش تمامشون موجود؟هر کدوما سفارش بدیم هست

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
دوست عزیز اگه p6 داری قیمتشو واسم میفرستی؟
Sent from my HTC One using Tapatalk 4 Beta
تو بزر هست، حدوود 1300 تا 1450 بود قیمتش هفته پیش که تو بازار بودم و دیدم.

با اجازه بقيه دوستان
بقیه که قیمت اجناس رو به دلار حساب میکنند تا جایی‌ که من میدونم از علی‌ اکسپرس
AliExpress.com - Online Shopping for Electronics, Fashion, Home & Garden, Toys & Sports, Automobiles from China.
و
The best China Wholesale,Ideal for retail consumers - Free shipping worldwide
خرید میکنند و خرید و پرداخت هم همون لحظه انجام میدند
بر خلاف این دوستمون که مشعل نقل & انتقال پول داره و مجبوره وایسه تا ۱۰ تا سفارش بگیره
که هزینه ۳۰ دلار حواله براش زیاد نشه:)
در رابطه با جنس تقلببی و به کیفیت اگر شما فقط تونستی‌ تا دوبی‌ بری من خودم چند سال در چین و هنگ
کنگ زندگی‌ کردم ، آیفون دسته دوم رو همچین برات بسته بندی میکنند که خودتم نمی‌فهمی
به همین دلایل از کجا معلوم این رابطی که نه معلوم هست کیه و از کجا اومده اینقر پسر خوب و خدا داری هست
که Lenovo دسته دوم و تعمیری رو بسته بندی نمیکنه و می‌فرسته ایران ؟
ولی‌ در مورد قیمت دلار شاید حرف شما درست باشه که بچه تاجر و خرده پا مجبور باشند
از بازار دسته دوم دلار حواله استفاده کنند (که این هزینه در نهایت به عنوان قیمت اضافه به مشتری منتقل می‌شه)
، ولی‌ بقیه که تجربه بیشتری در تجارت دارند ، میتونند با استفاده از کانال های
تجاری به قیمت دلار اسکناس جنس بفروشند
باسلام
هرکس روشی داره...در مورد علی اکسپرس، من گفتم، تفاوت کارمو با اون، شما اگه خریدکردید، جنس خراب دستتون برسه،هزینه ارسال با شماست ولی هزینه تعمیر وبرگشتش با طرف چینیه..از طرف دیگه،برگرده به یران بعد از مثلا حدود دوماه، بازم گمرک میخوره...
درضمن گارانتی محصول رو بعد از مثلا نیمسال نمیتونید از فروشنده در خواست کنید حتما،چرا که علی اکسپرس فقط از پولتون برای "انجام سفارش" حفاظت میکنه(البته اونهم صد در صد نیست و روشهای دورزدن برای فروشنده روباز گذاشته) و نه انجام تعهد گارانتیشون...این به این معنی نیست که من گارانتی میکنم چیزها رو ولی حداقل اینجا کسیو میشناسم که وارده به گوشیهای چینی و کار دوستان مشتری رو اگه برخورد کنه به این چیزها، برطرف کنه.

درمورد طرفمون، هم متعهد به این چیزها هست و درحقیقت اکثر مواقع از خود کارخونه گرفته میشه تا بخواد موجود داشته باشه چیزها رو....بنابراین ریفابریش و....اتفاق نمیافته

منم میتونم برای خودم از علی اکسپرس (با دلار بازار و حتی پایینتر--این تجربه نیست، که اینهمه اختلاف قیمت ارز در کشور داریم و همه هم در بیشتر شدنش با استفاده از قیمت کمتر ارز در کارهای تجاری برای مناع کوتاه مدت شخصی خودمون شریک شدیم-- خرید کنم ولی ترجیح میدم طرفمو بشناسم تا فقط یک فروشنده که دارم ازش چیزی میگیرم(اونهم با پول بچه ها و نه پول خودم)

درهرصورت قصه سر دراز پیدا میکنه....بزارید تاپیک فقط بحث گوشیها و تجربه هاشون مخصوصا وقتیکه اینها تو بازار نیستند باشه تا مسایلی که میشه در پخ و یا تماس، صحبت کرد و حل کرد

سلام
امیر جان ببخشید لیستی که در پست اول هستش تمامشون موجود؟هر کدوما سفارش بدیم هست
خیر عزیز و همه سفارشی ازچین هستند.

اینهم یک ریویو از گوشی NEO n003 2/32GB گوشی 5 اینچی چهار هسته ای با قابلیت NFC و باتری قدرتمند 3000 میلی آمپر
Review of NEO N003 Android smartphone | GizmoChina

Mike2012

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
لطفا فقط قبل از اینکه فقط جوابی‌ بنویسید مطلب رو به دقت بخونید

اینکه ، کسی‌ دیگه‌ای مثل شما مشکل نقل * انتقال پول نداره چه ربطی‌ به سود کوتاه مدت و شناخت طرف معامله داره ؟

اینجور که شما میگی‌ لابد هر کس کاری رو که شما می‌کنید با قیمت کمتری انجام بده باعث اختلاف قیمت
دلار

در کشور شده و به اقتصاد مملکت ضرر میزنه ؟ و فقط این شما و رابط چینی‌ هستید که دلتون

برای جامعه علاقه مند به گوشی و موبایل ایران سوخته ،

خود شمارو یک ماه پیش وقتی‌ رابط قابل عتماد کد رهگیری اشتباه داده ,بود به زور میشد اینجا پیدا کرد

حالا دیگه خدمات پس از فروش و گارانتی و..........

به هر حال فقط من و شما نیستیم ، خیلی‌‌ها دنبال روش‌های تجاری خوب و مطمئن هستن

اگر اینجور بود که شما میگید لابد نصفه مردم دنیا Aliexpress رو ول کرده بودند و به جاش در مغازه شما

دخیل بسته بودند ولی‌ می‌بینید که بر عکسه

siavashdanesh

Registered User
لایک‌ها
2

S H 4 H 4 i3

Registered User
لایک‌ها
1,482
لطفا فقط قبل از اینکه فقط جوابی‌ بنویسید مطلب رو به دقت بخونید

اینکه ، کسی‌ دیگه‌ای مثل شما مشکل نقل * انتقال پول نداره چه ربطی‌ به سود کوتاه مدت و شناخت طرف معامله داره ؟

اینجور که شما میگی‌ لابد هر کس کاری رو که شما می‌کنید با قیمت کمتری انجام بده باعث اختلاف قیمت
دلار

در کشور شده و به اقتصاد مملکت ضرر میزنه ؟ و فقط این شما و رابط چینی‌ هستید که دلتون

برای جامعه علاقه مند به گوشی و موبایل ایران سوخته ،

خود شمارو یک ماه پیش وقتی‌ رابط قابل عتماد کد رهگیری اشتباه داده ,بود به زور میشد اینجا پیدا کرد

حالا دیگه خدمات پس از فروش و گارانتی و..........

به هر حال فقط من و شما نیستیم ، خیلی‌‌ها دنبال روش‌های تجاری خوب و مطمئن هستن

اگر اینجور بود که شما میگید لابد نصفه مردم دنیا Aliexpress رو ول کرده بودند و به جاش در مغازه شما

دخیل بسته بودند ولی‌ می‌بینید که بر عکسه

اقا اين اسپما چيه ميدي اميرجان چيزي نميگه شما هي پيشروي ميكني
مناسب بود بگير نبود نه!
بحث نداره كه

naser521

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام امیر اقا

قربان در مورد p780 لنوو ازتون سوال کردم . لطفا کامل و دقیق جواب بدین . ممنوووون. این گوشی در aliexpress میشه 230 دلار یا در pandawill میشه نهایتا 245 دلار خرید . با توجه به قیمت دلار پی پال یا وب مانی که الان موجوده

قیمت رو 250 دلار هم اگه درنظر بگیریم با پست رایگان و اطمینان از ارجینال بودن گوشی: 250 * 3150 تومن : 787500

اما قیمتی که فرمودین 975 هزار تومن خب خیلی تفاوت داره. قصد بی احترامی ندارم فقط واسه روشن شدنه اذهان عمومی!!! بیشتر توضیح بدین که این تفاوت قیمت ایا تمامش کارمزد حساب میشه؟!

یا اگه قیمت مربوط به قبل بوده لطفا قیمت جدید رو بفرمایین. ضمن اینکه تعرفه ی کارمزد و نرخ دلار مورد استفاده که احتمالا حوالجاتی و همون نرخ صرافی جلالی هست رو بفرمایین که بدونیم قیمت خود گوشی و قیمت تمام شده چه تفاوت ها و دقدغه هایی داره این وسط.

با تشکر فراوووون

Last edited by a moderator:

Blue Star

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

من Phablet Inew-I6000 , 2GB/32 GB با رنگ سفيد رو ميخواستم.

آيا موجود داريد؟
بين اين مدل و ZOPO 990 كه سخت افزار بسيار مشابهي دارند كداميك بهتر و معقول تره؟

اگه ميشه قيمت و زمان رسيدن به دستم رو بفرماييد.

با سپاس

Javad_Rapid

Registered User
لایک‌ها
55
سلام آقا امیرخوبی
آقا گوشی NEO N003 مورد تایید هست؟قیمتش چند درمیاد؟بندشو تاحالا نشنیدم؟فیک نباشه؟کسی تا حالا خرید کرده عیب و ایرادهاشو بگه یا بدونه؟
آقا امیر لنووa820 روبادلارروز چند به مامیدید؟قیمت تکی و 3تاش چند؟قیمت دلاریش حدود 119-125 دلار هست

Mike2012

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اقا اين اسپما چيه ميدي اميرجان چيزي نميگه شما هي پيشروي ميكني
مناسب بود بگير نبود نه!
بحث نداره كه

هر موقع با شما کار داشتم یا نظر شما لازم بود مستقیم خطابتون می‌کنم

momo8182

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آق امیر این گوشی K-touch v8 : 550 از لحاظ کیفیت و برند چه جوریه؟؟ میشه یکم در موردش توضیح بدین ممنون در ضمن جواب پیام خصوصی رو نمیدی برادر

kaveh2nd

Registered User
لایک‌ها
85
سلام امیر اقا

قربان در مورد p780 لنوو ازتون سوال کردم . لدفن کامل و دقیق جواب بدین . ممنوووون. این گوشی در aliexpress میشه 230 دلار یا در pandawill میشه نهایتن 245 دلار خرید . با توجه به قیمت دلار پی پال یا وب مانی که الان موجوده

قیمت رو 250 دلار هم اگه درنظر بگیریم با پست رایگان و اطمینان از اریجینال بودن گوشی: 250 * 3150 تومن : 787500

اما قیمتی که فرمودین 975 هزار تومن خب خیلی تفاوت داره. قصد بی احترامی ندارم فقط واسه روشن شدنه اذهان عمومی!!! بیشتر توضیح بدین که این تفاوت قیمت ایا تمامش کارمزد حساب میشه؟!

یا اگه قیمت مربوط به قبل بوده لدفن قیمت جدید رو بفرمایین. ضمن اینکه تعرفه ی کارمزد و نرخ دلار مورد استفاده که احتمالن حوالجاتی و همون نرخ صرافی جلالی هست رو بفرمایین که بدونیم قیمت خود گوشی و قیمت تمام شده چه تفاوت ها و دغدغه هایی داره این وسط.

با تشکر فراوووون

دوست عزیز لنووو قیمت بعضی گوشی ها رو کمی بالا برده و بعضی ها رو حسابی ارزون کرده ! مثلا قیمت a830 گرونتر شده و S750 حدود 60 دلار ارزونتر کرده .
قیمتی که در ابتدای تایپیک برای 780 می بینید مربوط به اوائل معرفی این گوشیه که اتفاقاً امیرآقا برای خرید بمن پیشنهاد کرد . بخاطر باتری 4000 خیلی مورد توجه قرار گرفت و همون موقع که قیمتشو بررسی کردیم با دلار حواله ای اون روزها همون حدود 1 تومن شد !! قیمت مربوط به همون روزهاست ! احتمالاً قیمتش افت کرده .اگر مصر به این مدل هستید مجددا ً بخواین قیمت جدیدشو استعلام کنه .
در ضمت باتری این گوشی قابل تعویض نیست و نوعی باتری خاص هست که در سایر گوشیها بکار نرفته !

موفق باشید

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
Ainol AX1 MTK8389 Quad Core Tablet PC 7.0 Inch HD Screen Android 4.2 3G GPS Monster Phone 8GB Bluetooth WCDMA Silver
سلام قیمت سفارش این رو اگه بگین ممنون میشم و چند روزه میرسه به دستم؟
با تشکر
530 تومان

قیمت اخر و میزان زمان رسیدن مرسوله، بستگی به نحوه سفارش داره.....

سلام امیر اقا

قربان در مورد p780 لنوو ازتون سوال کردم . لطفا کامل و دقیق جواب بدین . ممنوووون. این گوشی در aliexpress میشه 230 دلار یا در pandawill میشه نهایتا 245 دلار خرید . با توجه به قیمت دلار پی پال یا وب مانی که الان موجوده

قیمت رو 250 دلار هم اگه درنظر بگیریم با پست رایگان و اطمینان از ارجینال بودن گوشی: 250 * 3150 تومن : 787500

یا اگه قیمت مربوط به قبل بوده لطفا قیمت جدید رو بفرمایین. ضمن اینکه تعرفه ی کارمزد و نرخ دلار مورد استفاده که احتمالا حوالجاتی و همون نرخ صرافی جلالی هست رو بفرمایین که بدونیم قیمت خود گوشی و قیمت تمام شده چه تفاوت ها و دقدغه هایی داره این وسط.

با تشکر فراوووون
باسلام

من از قیمتهای طرفم در چین استفاده میکنم ونه سایت و ......
در مورد هزینه freeshipping که در سایتها زده شده، مربوط به پست چین هست (و نه سنگاپور که حدود 8 تادوازده دلار گرونتره....) درحالیکه هزینه گفته شده، براساس پست سنگاپور هست که معمولا ترجیح داده شده توسط فروشنده ها و خریدارها
هزینه سفارش روزی (که دیروز قیمت بروز همین کالا رو،از طرف چینیم گرفتم -از کارخونه - ، (همونطور که یکی از دوستان هم گفت، لنوو قیمت اجناسش خیلی عوض میشه)با احتساب دلار روز برابر 810 تومانه.... قیمت دلار حوالجاتی صرافی رو هم که امروز نگاه کنید، عدد بین 3100-3150 هست که حساب میکنیم 3150 تومان، کارمزد کار هم بین 45تا70 تومانه، اینو همه میدونن که باهام کار کردند.....

قیمت گوشی zopo zp980+ الان چقدره؟
980 تومان

سلام
من Phablet Inew-I6000 , 2GB/32 GB با رنگ سفيد رو ميخواستم.
آيا موجود داريد؟
بين اين مدل و ZOPO 990 كه سخت افزار بسيار مشابهي دارند كداميك بهتر و معقول تره؟
اگه ميشه قيمت و زمان رسيدن به دستم رو بفرماييد.
با سپاس
باسلام
موجود خیر و فقط سفارشی....
تودوربین ، فکر میکنم INEw بهتر کار کرده، ولی zopo هم گوریلاگلس(ضدخش) و هم سبکتر و هم ظاهر زیباتری داره تا Inew , از طرف دیگه زوپو همه سنسورها رو داره درحالیکه inew فقط بعضیهاشو داره(مثلا gyroscope نداره)

نحوه سفارش پخ شد

سلام آقا امیرخوبی
آقا گوشی NEO N003 مورد تایید هست؟قیمتش چند درمیاد؟برندشو تاحالا نشنیدم؟فیک نباشه؟کسی تا حالا خرید کرده عیب و ایرادهاشو بگه یا بدونه؟
آقا امیر لنووa820 روبادلارروز چند به مامیدید؟قیمت تکی و 3تاش چند؟قیمت دلاریش حدود 119-125 دلار هست
neo خیلهیا منتظرش بودند، شرکت تازه کاریه تا حدودی....میشه اونو هم لیگ iocean فرض کرد....
تازه اومده،ولی لینک ریویو ازش که گذاشتم براتون :
Review of NEO N003 Android smartphone | GizmoChina
هزینه سفارش 900 تومانه...

LEnovo a820 هم هزینه با پست سنگاپور(قیمت از کارخونه، نه موجود از قدیم):
Lenovo A820 White : 478
Lenovo A820 black : 510

زیر 5 تا، قیمت عمده تر نخواید ولی رو هرکدوم میشه حدود 5-8 تومان در تعداد خرید سه تا سفارش، تخفیف گرفت و داد.

سلام آق امیر این گوشی K-touch v8 : 550 از لحاظ کیفیت و برند چه جوریه؟؟ میشه یکم در موردش توضیح بدین ممنون در ضمن جواب پیام خصوصی رو نمیدی برادر
برند قدیمیه.... کیفیت کارش بد نیست و کارهای جالبی تو پروندش داره،میشه گفت مثل هایر هست...اگه به اون برند اعتماد میتونید بکنید، این هم همونجوره.....پیام خصوصی نگرفتم، یکبار دیگه بی زحمت بفرست برام....
در مورد Lenovo A830 هم بگم که احتمالا فعلا دیگه نمیزنتش کارخونه لنوو و تو بازار هم نیست آنچنان و قیمتش هم بالا رفته(مثل Lenovo A820و بقیه....)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا