• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش بهترین گوشیهای چین -Amirexpress.ir laptopstockshiraz

نظرتونون رو جویا میشیم درمورد کیفیت و کار این گوشیهاو آیا خریدشون بصرفه هست یا نه

• Total voters
    394
وضعیت
موضوع بسته شده است.

botparast

Registered User
لایک‌ها
33
آقا امير ميشه بگيد شما كدوم نرخ صرافي جلالي را مد نظر قرار ميUntitled-1.jpgدين

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
سلام داداش. A820 میخوام لطف کنید شرایط خرید را برام ارسال کنید.

ممنون بابت پ.خ. فقط این که امکان سفارش کاور و محافظ صفحه و اینا هم هست دیگه؟ میشه آدرس بدین خودم انتخاب کنم؟

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
آقا امير ميشه بگيد شما كدوم نرخ صرافي جلالي را مد نظر قرار ميدين
مشاهده پیوست 456806
همین که علامت زدید(یک روزه-همان روز-)، الان بین 3150-3200 هست، که میگیریم 3200 و اگه بین 3250-3300 بود، میگیریم 3300...........
اون سه روزه، یعنی از بانکهای واسط استفاده میکنند که ممکنه پولت دیرتر هم بره و یا حتی برگشت بزنند و.....اوایل با اون نرخ ارزوتر حواله میزدم ولی مساله دار شده بود دو سه بار، رفتم رو حالت مستقیم،هرچند گرونتر تا مساله ای تو قسمت حواله دیگه پیش نیاد.....
ممنون بابت پ.خ. فقط این که امکان سفارش کاور و محافظ صفحه و اینا هم هست دیگه؟ میشه آدرس بدین خودم انتخاب کنم؟
آره، لینک از لوازم جانبیش ندارم ولی قیمت لوازم جانبیش:
کیفش : 26 تومان
باتری اضافه خوب(باید بپرسم همراهش داره یانه اگه نبود : ) : 24 تومان
ضدخش: هدیه رایگان
باتشکر

dariush_abbasi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من ترجیح میدم از hero,cubot,amoi,.....انتخاب کنم تو رنج قیمت پایین تا اون مدلهای ناشناخته که احتمالا فیکش هم تو بازار هست.

این نیست که من کار نمیکنم، بلکه اینه که تفراد دیگه دارند کار میکنند حسابی و تو بازار هم دوهسته ایش اومده، چه ایران و چه دبی، بنابراین اونها مسلما هزینه های کمتری براشون داره که بخوان با قیمت کمتر بهتون بدند تا من که هزینه پست سنگاپور و.... میافته براتون....

امیر آقا عزیز قصد جسارت نبود شما استادید و اطلاعات و تجربه شما بسیار خوب است.
از راهنماییتون بسیار ممنونم.
موفق باشید.

silver_s

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
لطفا شرايط سفارش و زمان رسيدن سفارش رو برام پخ كنين.. و اينكه با چه پستي به سريعترين زمان ممكن بدستم ميرسه و با چه هزينه اي ...ممنون

victorman

Registered User
لایک‌ها
6
آقا میشه حداقل یکی رو به من معرفی کنید که گوشی دو هسته ای با کیفیت مثل خودتون کار میکنه. نیاز دارم.

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
آره، لینک از لوازم جانبیش ندارم ولی قیمت لوازم جانبیش:
کیفش : 26 تومان
باتری اضافه خوب(باید بپرسم همراهش داره یانه اگه نبود : ) : 24 تومان
ضدخش: هدیه رایگان
باتشکر

کیف منظورتون همون بامپره؟

momo8182

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقا امیر با توجه به کاهش 10 درصدی ارز شما قیمتهارو تغییر نمی دید؟؟چون قیمتها همون قیمتهای خیلی وقت پیشه.

Javad_Rapid

Registered User
لایک‌ها
55
دوستان گرامی کسی هست که اینجا گوشی لنووA820 گرفته باشه یه توضیح درمورد گوشی صفحه نمایش GPS وبنچمارک دستگاه و دوربین که با چه کیفیتی عکسبرداری وفیلم برداری میکنه با چه فرمتی و چه رزولیشنی؟
ببخشید سوالاتم زیاد شد واینکه صفحه نمایشگرزیرنورآفتاب انعکاس نورشدید داره یعنی مثل آینه عمل میکنه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

hofhom

Registered User
لایک‌ها
12
دوستان گرامی کسی هست که اینجا گوشی لنووA820 گرفته باشه یه توضیح درمورد گوشی صفحه نمایش GPS وبنچمارک دستگاه و دوربین که با چه کیفیتی عکسبرداری وفیلم برداری میکنه با چه فرمتی و چه رزولیشنی؟
ببخشید سوالاتم زیاد شد واینکه صفحه نمایشگرزیرنورآفتاب انعکاس نورشدید داره یعنی مثل آینه عمل میکنه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

برسی گوشی lenovo a820 - ایران شیپینگ

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
امیر آقا عزیز قصد جسارت نبود شما استادید و اطلاعات و تجربه شما بسیار خوب است.
از راهنماییتون بسیار ممنونم.
موفق باشید.
نه عزیزم....خیلی ها این سوال رو میکنن، دلیل اصلی که سراغ اینکار نمیرم هم همینه، برای همین دوست دارم از افرادی که با دبی و... کار میکنند،بخواید این گشیها رو بیارند چرا که هزینه کمتری براشون میافته و.....
ممنون
سلام
لطفا شرايط سفارش و زمان رسيدن سفارش رو برام پخ كنين.. و اينكه با چه پستي به سريعترين زمان ممكن بدستم ميرسه و با چه هزينه اي ...ممنون
پخ شد..نحوه های سفارش.....
فعلا TNT و EMS در مرحله بعد، سریعترین پست ها هستند.

آقا میشه حداقل یکی رو به من معرفی کنید که گوشی دو هسته ای با کیفیت مثل خودتون کار میکنه. نیاز دارم.

نمیگم داره کسی کار میکنه ولی تو همین فرم، فروشندگان گوشیهای چینی چند نفر هستند که همشون تقریبا دارن با دبی کار میکنن و اگه از اونها بخاید تو خود تاپیک که بیارن براتون، میتونن بیارن براتون.....

کیف منظورتون همون بامپره؟
Leather Flip case یا همون کیف لپتاپی مثل :

010005.jpg

سلام آقا امیر با توجه به کاهش 10 درصدی ارز شما قیمتهارو تغییر نمی دید؟؟چون قیمتها همون قیمتهای خیلی وقت پیشه.

قیمت تو تاپیک همیشه ثابت و براساس دلار حوالجاتی 3250-3300 هست(بالا تو تاپیک گفتم)، نرخ ارز دلار حوالجاتی یک روزه صرافی جلالی هم که قابل مشاهده هست تو خود سایتش، نسبت گیری کنید، قیمت روز بدست میاد....

با سلام و درود

اقا گوشی لنوو p780 مد نظرمه . به این ادرس:

Lenovo P780 Smartphone MTK6589 Android 4.2 5.0 Inch Gorilla Glass Screen 3G GPS OTG

قیمت نهایی و با تخفیف و خلاصه کف قیمت رو لطف کنید

------------------------------------------------------------------------------------
Lenovo p780

• 5.0inch IPS Retina capacitive screen,1280 x 720 pixels
  • MTK6589 1.2GHz Quad-Core
  • 1GB RAM +4GB ROM
  • 8.0MP back camera and 1.2MP front camera,with flash light and auto focus
  • Android4.2 OS
  • 4000mAh Unremovabe battery

هزینه سفارش :
براساس دلار 3300
975 تومان
------------------------------------------
هزینه سفارش روز :
براساس دلار روز یکشنبه که 3150 بود:
975*(3150/3300)=~ 930 تومان

باتشکر

naser521

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه عزیزم....خیلی ها این سوال رو میکنن، دلیل اصلی که سراغ اینکار نمیرم هم همینه، برای همین دوست دارم از افرادی که با دبی و... کار میکنند،بخواید این گشیها رو بیارند چرا که هزینه کمتری براشون میافته و.....
ممنون

پخ شد..نحوه های سفارش.....
فعلا TNT و EMS در مرحله بعد، سریعترین پست ها هستند.

نمیگم داره کسی کار میکنه ولی تو همین فرم، فروشندگان گوشیهای چینی چند نفر هستند که همشون تقریبا دارن با دبی کار میکنن و اگه از اونها بخاید تو خود تاپیک که بیارن براتون، میتونن بیارن براتون.....

Leather Flip case یا همون کیف لپتاپی مثل :

010005.jpg

قیمت تو تاپیک همیشه ثابت و براساس دلار حوالجاتی 3250-3300 هست(بالا تو تاپیک گفتم)، نرخ ارز دلار حوالجاتی یک روزه صرافی جلالی هم که قابل مشاهده هست تو خود سایتش، نسبت گیری کنید، قیمت روز بدست میاد....

------------------------------------------------------------------------------------
Lenovo p780

• 5.0inch IPS Retina capacitive screen,1280 x 720 pixels
  • MTK6589 1.2GHz Quad-Core
  • 1GB RAM +4GB ROM
  • 8.0MP back camera and 1.2MP front camera,with flash light and auto focus
  • Android4.2 OS
  • 4000mAh Unremovabe battery

هزینه سفارش :
براساس دلار 3300
975 تومان
------------------------------------------
هزینه سفارش روز :
براساس دلار روز یکشنبه که 3150 بود:
975*(3150/3300)=~ 930 تومان

باتشکر

تشکر از جوابت. دوست من از چه سایتی میخوای خرید کنی این گوشی رو؟ کارمزدت چقدره؟ اخه از پانداویل میشه 250 دلار نهایتن خریدش/ تفکیک کن برام قیمت ها و کارمزد و غیره رو.. تشکر

arya00

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
ممنون میشم راهنمایی کنید

من این گوشی رو حدود 5 ماهه که دارم
میتونم بگم عالیه ، خیلی سریعه ، تا حالا تو هیچ برنامه یا بازی خصوصا HD کم نیاورده
خیلی باهاش راحتم
زیر نور با برایتنس بالا مشکلی نداره ولی خیلی عالی نیست معمولیه
صفحه نمایشش خوبه رازی کننده هست ولی به صفحه HD نمیرسه
GPS خوبه من مشکلی نداشتم باهاش
کیفیت عکسها تو روز خوبه ولی به نظرم کیفیت 8 مگاپیکس واقعی نیست
فیلم برداری هم HD 720p هستش
کیفیت صدا تو فیلم واقعا عالیه
فرمت فیلم برداریش 3GP هستش
متاسفانه دوربین دوم و فلش نداره که خیلی بده
رامهای مختلفی براش هست و خیلی خوب ساپورت نرم افزاری میشه
کیفیت ساخت خوبی داره . با THL W100 مقایسه کردم . از لحاظ کیفیت ساخت خیلی از THL سرتره ولی کیفیت صفحه THL W100 بهتر از A820
در کل من باهاش خیلی خو گرفتم و حدود 12 صفحه برنامه و بازی براش ریختم ولی باز هم خیلی رون و سریع کار میکنه .
سیستم عاملشو لنوو اختصاصی کرده و منو هاش خیلی پیشرفته و کاملتر از اندرویید سایر گوشیها و خامه

dark.lord

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام آقا امیر خسته نباشی ...
آقا روز موعود فرا رسید ... امروز قرار بود آمار NEO N003 رو بگیرید و قیمتهای جدید رو هم آپدیت کنید !
کماکان بسیار منتظر و مشتاقم ! :دی

Skanstull

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
تشکر از جوابت. دوست من از چه سایتی میخوای خرید کنی این گوشی رو؟ کارمزدت چقدره؟ اخه از پانداویل میشه 250 دلار نهایتن خریدش/ تفکیک کن برام قیمت ها و کارمزد و غیره رو.. تشکر

علی‌ اکسپرس ۲۳۰ دلار هم می‌شه خرید

Wholesale Lenovo p780 - Buy Low Price Lenovo p780 Lots on Aliexpress.com

این دوستمون‌ها که ماشالا... دلار ۳۰۰۰ تومانی رو ۱۰ گرون تر حساب میکنه ۳۳۰۰

kaveh2nd

Registered User
لایک‌ها
85
این دوستمون‌ها که ماشالا... دلار ۳۰۰۰ تومانی رو ۱۰ گرون تر حساب میکنه ۳۳۰۰

دوست عزیز شما وقتی می خواهید از خارج کشور بصورت غیرحضوری خرید کنید ، باید ارز را برای فروشنده حواله کنید ! قیمت ارز حواله ایی باارز اسکناس فرق دارد !!! درضمن گاهی صرافی مبلغی هم بابت حواله کردن می گیرد که به قیمت کلی ارز اضافه می شود . شما حتی اگر با کارتهای اعتباری مثل Visa یا Master و ... هم پول به حساب طرف بریزید ، هم بابت عملیات انتقال مبلغی کسر می شود و هم بابت خود کارت و شارژ آن هزینه هائی به شما تحمیل می شود . به عبارتی ساده تر " گربه محض رضای خدا موش نمی گیرد ! " صرافی و بانکدار عاشق چشم و ابروی مشتری نیستند که ...

از طرف دیگر توجه بفرمائید که قیمت ارز که در خبر گزاریها یا صحبت اطرافیانتان می شنوید ، معمولاً قیمت خرید دلالها و صرافیهاست که با قیمت فروش (مبلغی که بدست من و شما می رسد) فرق دارد ! مثلا دیروز قیمت خرید دلار اسکناس 29100 و فروش آن 2980 تومان بود . اما برای حواله کردن آنرا 3160 می فروختند وتازه برای هر دلار حواله ایی هم گاه 30 تا 50 تومان دستمزد می گیرند !!!

امیدوارم با این توضیحات متوجه روند کار و قیمت ارز محاسبه ائی شده باشید .

امیر آقای ما انسان شریف و درستکاری هستند و بزرگترین مزیت روش کاری ایشان اینست که رابط خوبی در چین دارند که اجناس سفارشی شما را قبل از ارسال تست می کند . بنابراین احتمال اینکه خراب بدست شما برسد بسیار کم است .( شاهد این امر رضایت مشتریان است که تا کنون جنس خرابی نداشته اند) و ازطرف دیگر مسئولیت خرابی در موقع تحویل را هم بعهده می گیرند ! قیمتهائی که شما اکنون در صفحه اول تایپیک می بینید عمدتا بر اساس دلار 3300 تومانی حساب شده اند و خب اگر قیمت ارز کمتر شود اینها هم به نسبت کم می شوند .از طرف دیگر گاه تخفیف هایی که ناگهانی بروی جنسی اعمال میشود را بصورت آنی ندارند . بنابراین شما اگر برای خرید جنسی تصمیم نهائی گرفته اید و متوجه تخفیف کارخانه ایی یا تفاوت قابل توجه می شوید حتما از ایشان بخواهید تا قیمت روز را بگیرند !

موفق باشید

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا