سلام داداش. A820 میخوام لطف کنید شرایط خرید را برام ارسال کنید.
همین که علامت زدید(یک روزه-همان روز-)، الان بین 3150-3200 هست، که میگیریم 3200 و اگه بین 3250-3300 بود، میگیریم 3300...........آقا امير ميشه بگيد شما كدوم نرخ صرافي جلالي را مد نظر قرار ميدين
مشاهده پیوست 456806
آره، لینک از لوازم جانبیش ندارم ولی قیمت لوازم جانبیش:ممنون بابت پ.خ. فقط این که امکان سفارش کاور و محافظ صفحه و اینا هم هست دیگه؟ میشه آدرس بدین خودم انتخاب کنم؟
من ترجیح میدم از hero,cubot,amoi,.....انتخاب کنم تو رنج قیمت پایین تا اون مدلهای ناشناخته که احتمالا فیکش هم تو بازار هست.
این نیست که من کار نمیکنم، بلکه اینه که تفراد دیگه دارند کار میکنند حسابی و تو بازار هم دوهسته ایش اومده، چه ایران و چه دبی، بنابراین اونها مسلما هزینه های کمتری براشون داره که بخوان با قیمت کمتر بهتون بدند تا من که هزینه پست سنگاپور و.... میافته براتون....
آره، لینک از لوازم جانبیش ندارم ولی قیمت لوازم جانبیش:
کیفش : 26 تومان
باتری اضافه خوب(باید بپرسم همراهش داره یانه اگه نبود : ) : 24 تومان
ضدخش: هدیه رایگان
باتشکر
دوستان گرامی کسی هست که اینجا گوشی لنووA820 گرفته باشه یه توضیح درمورد گوشی صفحه نمایش GPS وبنچمارک دستگاه و دوربین که با چه کیفیتی عکسبرداری وفیلم برداری میکنه با چه فرمتی و چه رزولیشنی؟
ببخشید سوالاتم زیاد شد واینکه صفحه نمایشگرزیرنورآفتاب انعکاس نورشدید داره یعنی مثل آینه عمل میکنه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
نه عزیزم....خیلی ها این سوال رو میکنن، دلیل اصلی که سراغ اینکار نمیرم هم همینه، برای همین دوست دارم از افرادی که با دبی و... کار میکنند،بخواید این گشیها رو بیارند چرا که هزینه کمتری براشون میافته و.....امیر آقا عزیز قصد جسارت نبود شما استادید و اطلاعات و تجربه شما بسیار خوب است.
از راهنماییتون بسیار ممنونم.
موفق باشید.
پخ شد..نحوه های سفارش.....سلام
لطفا شرايط سفارش و زمان رسيدن سفارش رو برام پخ كنين.. و اينكه با چه پستي به سريعترين زمان ممكن بدستم ميرسه و با چه هزينه اي ...ممنون
آقا میشه حداقل یکی رو به من معرفی کنید که گوشی دو هسته ای با کیفیت مثل خودتون کار میکنه. نیاز دارم.
Leather Flip case یا همون کیف لپتاپی مثل :کیف منظورتون همون بامپره؟
سلام آقا امیر با توجه به کاهش 10 درصدی ارز شما قیمتهارو تغییر نمی دید؟؟چون قیمتها همون قیمتهای خیلی وقت پیشه.
با سلام و درود
اقا گوشی لنوو p780 مد نظرمه . به این ادرس:
Lenovo P780 Smartphone MTK6589 Android 4.2 5.0 Inch Gorilla Glass Screen 3G GPS OTG
قیمت نهایی و با تخفیف و خلاصه کف قیمت رو لطف کنید
نه عزیزم....خیلی ها این سوال رو میکنن، دلیل اصلی که سراغ اینکار نمیرم هم همینه، برای همین دوست دارم از افرادی که با دبی و... کار میکنند،بخواید این گشیها رو بیارند چرا که هزینه کمتری براشون میافته و.....
ممنون
پخ شد..نحوه های سفارش.....
فعلا TNT و EMS در مرحله بعد، سریعترین پست ها هستند.
نمیگم داره کسی کار میکنه ولی تو همین فرم، فروشندگان گوشیهای چینی چند نفر هستند که همشون تقریبا دارن با دبی کار میکنن و اگه از اونها بخاید تو خود تاپیک که بیارن براتون، میتونن بیارن براتون.....
Leather Flip case یا همون کیف لپتاپی مثل :
قیمت تو تاپیک همیشه ثابت و براساس دلار حوالجاتی 3250-3300 هست(بالا تو تاپیک گفتم)، نرخ ارز دلار حوالجاتی یک روزه صرافی جلالی هم که قابل مشاهده هست تو خود سایتش، نسبت گیری کنید، قیمت روز بدست میاد....
------------------------------------------------------------------------------------
Lenovo p780
- 5.0inch IPS Retina capacitive screen,1280 x 720 pixels
- MTK6589 1.2GHz Quad-Core
- 1GB RAM +4GB ROM
- 8.0MP back camera and 1.2MP front camera,with flash light and auto focus
- Android4.2 OS
- 4000mAh Unremovabe battery
هزینه سفارش : براساس دلار 3300
975 تومان
------------------------------------------
هزینه سفارش روز :
براساس دلار روز یکشنبه که 3150 بود:
975*(3150/3300)=~ 930 تومان
باتشکر
دوستان گرامی کسی هست که اینجا گوشی لنووA820 گرفته باشه یه توضیح درمورد گوشی صفحه نمایش GPS وبنچمارک دستگاه و دوربین که با چه کیفیتی عکسبرداری وفیلم برداری میکنه با چه فرمتی و چه رزولیشنی؟
ببخشید سوالاتم زیاد شد واینکه صفحه نمایشگرزیرنورآفتاب انعکاس نورشدید داره یعنی مثل آینه عمل میکنه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
تشکر از جوابت. دوست من از چه سایتی میخوای خرید کنی این گوشی رو؟ کارمزدت چقدره؟ اخه از پانداویل میشه 250 دلار نهایتن خریدش/ تفکیک کن برام قیمت ها و کارمزد و غیره رو.. تشکر
این دوستمونها که ماشالا... دلار ۳۰۰۰ تومانی رو ۱۰ گرون تر حساب میکنه ۳۳۰۰