amirbahalegharn
Registered User
فقط ورژن Tegra4 اش فعلا هست و ورژن اسنپ دراگونش میره برای سال دیگه احتمال زیاد که قابل عرضه بشهامیر جان xiaomi mi-3 هم داری؟چند در میاد با پستش برای تهران؟
به لینک زیر برو:
http://amirexpress.ir/index.php?rou...oduct_id=132&sort=p.price&order=ASC&limit=100
حالا بزن اضافه به سبد خرید، حالا بالا رو سبد خرید کلیک کن و بزن مشاهده سبد،حالا بزن "تخمین حمل و نقل"، اونجا استان و یک کدپستی بده و بزن "بررسی"، حالا دیگه توضیحات برات میاد که چجوره...گمرک بعدا میخوره و در قیمت برای همینم لحاظ نمیشه
اینلاکس پرشین تولزت پر شده، خالیش کن عزیزسلام برا من یه کد فرستادی برا پست پیشتاز ولی تو سایت وارد میکنم میگه اشتباست رقماشو شمردم 19 رقم بود فکر کنم باید 20 رقم باشه میشه دوباره یه نگاه کنی با تشکر...
باسلام
اس کن هم شهر و نامتو
باتشکر
09178947742
A830 کل هزینش چقد میشه؟
Sent from my C2105 using Tapatalk 4
635 تومان هزینه سفارشش با پست سنگاپور هست و گمرک میخوره که برابر 45-75 تومانه که وقتی رسید ایران میگیرن ازت خودشون
سایز 5 اگه میخوای، a830 گوشی خوبیه بعلاوه ThL w200 ولی اگه سایز 5.5 اینچ میخوای و پولتم به بالای 600 میرسه،پیشنهادم Cube 5H هست ولی اگه زیر 600 داری، a850 تنها گزینت میمونهامیر جان بنظرت LENOVO a850 خوبه یا a830
a830 نسبت به خود a850 بدون درنظرگیری سایزهم، برتری کلی داره ازنظر من...
کدوم شهرید؟؟میشه بگم با سفارشی که برای شهر شماست(اگه باشه) بیاد براتون.البته بار هم هستسلام آقا امیر. وقت شما به خیر. عارضم به حضورتون که من ۲ تا گارد ژله ای برای A820 میخوام. چه طور میتونید به دستم برسونید؟ جداگانه پست میشه یا مثلا رو بسته یکی از دوستان همشهریم میشه فرستاد؟ بحثم سر هزینه اس که مقرون به صرفه باشه!
باتشکر