• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش بهترین گوشیهای چین -Amirexpress.ir laptopstockshiraz

نظرتونون رو جویا میشیم درمورد کیفیت و کار این گوشیهاو آیا خریدشون بصرفه هست یا نه

• Total voters
    394
وضعیت
موضوع بسته شده است.

red veyron

Registered User
لایک‌ها
33
بهتون ThL w100 و ZTE v967s پنج اینچی رو پیشنهاد میکنم باهزینه های سفارش 500 تومان و 510 تومان
ولی Lenovo a820 هم موجوده با قیمت 600 تومان...............البته هزینه سفارشش برابر 510 تومان

به این لینک حتما سر بزنید..البته قیمتها رو با حدود 50 تومان پول پست سنگاپور اضافه کنید
http://amirexpress.ir/index.php?route=product/category&path=24&sort=p.price&order=ASC&limit=100
یه خورده گیچ شدم:wacko:
همین s820 بهتره برای خانم میخوام گفتن دوربینش بالا باشه اندازه هم 5 اینچ نباشه
الان a820 قیمت 600 تومنه یا s820؟

a820 توی سایت خودتون 436 زدین با 50 هزینه پست میشه490

من s820 رو میخوام همین قرمزه که تو پست اول گزاشتین ولی توی سایت نیست

hofhom

Registered User
لایک‌ها
12
امیر جان من نمیتونم وارد وبسایتت بشم همش مینویسه و.... وسایت جدید اماده است وارد پنل شوید

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
سلام آقا امیر. وقت شما به خیر. عارضم به حضورتون که من ۲ تا گارد ژله ای برای A820 میخوام. چه طور میتونید به دستم برسونید؟ جداگانه پست میشه یا مثلا رو بسته یکی از دوستان همشهریم میشه فرستاد؟ بحثم سر هزینه اس که مقرون به صرفه باشه!

کدوم شهرید؟؟میشه بگم با سفارشی که برای شهر شماست(اگه باشه) بیاد براتون.البته بار هم هست:whistle:

فکر کنم همون با بار رفیقتون بیاد بهتر باشه. چه قدر واریز کنم برای دو عدد؟ فقط اگه از این شفاف ها باشه خیلی بهتره.

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
یه خورده گیچ شدم:wacko:
همین s820 بهتره برای خانم میخوام گفتن دوربینش بالا باشه اندازه هم 5 اینچ نباشه
الان a820 قیمت 600 تومنه یا s820؟

a820 توی سایت خودتون 436 زدین با 50 هزینه پست میشه490

من s820 رو میخوام همین قرمزه که تو پست اول گزاشتین ولی توی سایت نیست
a820 موجوده و برابر 600 تومانه
Lenovo شرکتیه که خیلی قیمتهاش تغییر میکنه و باید به روز پرسیده بشه و عملیات خرید و انجام سفارش انجام بشه

تو سایت دوباره فعالش کردم: s820 رو
http://amirexpress.ir/index.php?rou...roduct_id=78&sort=p.price&order=ASC&limit=100

امیر جان من نمیتونم وارد وبسایتت بشم همش مینویسه و.... وسایت جدید اماده است وارد پنل شوید
حتما Cache یا کش browser تون رو پاک کنید
اگه فایرفاکس استفاده میکنید:
Tools->settings/Options ---> Advance --> Network --> Clear now
رو بزنید و اگه إز browser های دیگه استفاده میکنید، تو گول سرچ کنید : پاک کردن کش {"مثلا"} کروم {یا} اپرا

باتشکر

foa.neh

Registered User
لایک‌ها
68
بزارید عرضه بشه، حتما اعلام میکنم....
تلویزیون 47 اینچی، سه بعدی...دارای اندروید و کاستوم رام مشهور MIUI و پردازشگر قوی Snapdragon600 و رم دو گیگ و حافظه 8 و ........عینک سه بعدی هم روش هدیه هست، قیمتش زیر سه ملیون به امید خدا در میاد ولی مشابهش از LG داریم که البته اصلا از لحاظ سخا فزاری مشابه این نیست ولی 47 اینچه و سه بعدی با قیمت 3.5 ملیون تو بازار .....
من تعدادی ویدوی هم ازش دیدم جالبه ولی اگه قیمتش اینقدر باشه زیاد بصرفه نیست چون ال جی و سام با گارانتی آدم میگیره البته نمیدونم اوناهم اندروئیدی زدن یا نه
ولی در کل من قیمت دلاریش ور دیدم 500 زده که میشه 1500-1600 حالا 500 هم سود فروشنده حساب کنی باز میشه 2100تومن یعنی 1تومن هزینه ارسالش میشه رو تعداد؟

ali_barsa124

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام گوشی star s7599من که قرار بود با بار بیاد بعد از 68 روز بالاخره رسید کیفیت گوشی خیلی خوبه همه چیش عالی هستش ولی به نظرم اگه هندفری روش نمیزاشتن سنگینتر بود اخه این چیه فکر کنم از این 1500 تومنیاست ولی لوازم جانبیش عالی بود همه چی روش بود

Javad_Rapid

Registered User
لایک‌ها
55
من تعدادی ویدوی هم ازش دیدم جالبه ولی اگه قیمتش اینقدر باشه زیاد بصرفه نیست چون ال جی و سام با گارانتی آدم میگیره البته نمیدونم اوناهم اندروئیدی زدن یا نه
ولی در کل من قیمت دلاریش ور دیدم 500 زده که میشه 1500-1600 حالا 500 هم سود فروشنده حساب کنی باز میشه 2100تومن یعنی 1تومن هزینه ارسالش میشه رو تعداد؟

کاملا حق باشماست بنده هم مشتری بودم با این تفاسیر بیخیال شدم نمیارزه صفحه نمایش اونچنان خوبی هم نداره چون رفلکت تصویر داره و آینه ای هست
موفق باشید

Man On Fire

Registered User
لایک‌ها
2
سلام جناب

گوشی alcatel one touch hero رونمیارین ؟ قیمتش چثدر در میاد ؟

idol x سری دو سیم کارت داره ؟

deylamans

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقا امیرچند تا سوال داشتم در باره گوشی
[h=1][/h][h=1]Alcatel One Touch Idol X[/h][h=1]1.این گوشی ساخت شرکت آلکاتل که تو سایت gsmarena هستش؟[/h][h=1]2.شما توی تاپیک در جواب یکی از دوستان گفتید که این گوشی از کارت حافظه پشتیبانی نمیکنه در صورتی که تو سایت gsmarena قید کرده که از کارت حافظه پشتیبانی میکنه لینک سایت رو میذارم تا خودتون چک کنید Alcatel One Touch Idol X - Full phone specifications
3.عکسی که تو این ریویو
http://www.igadgetnews.com/2013/07/2...t-phone-review از کوشی گذاشته پشت گوشی درج شده tcl ولی عکسی که سایت نارنجی از مراسم رونمایی از این گوشی توسط شرکت یاس گذاشته نوشته alcatel one touch[/h]4.چرا تو سایت gsmarena مدل گوشی رو میزنه One touch Idol x ولی شما تو تاپیک زدیTCL Idol X S950 آیا این دو با هم دیگه فرق دارن؟[h=1]5.و در آخر آیا این گوشیOne touch Idol x به صورت رسمی با گارانتی همون طوری که در سایت نارنجی مراسم رونمایش معرفی شد تو ایران اومده؟[/h]باتشکر
[h=1][/h][h=1][/h]

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
گوشی lenovo a830 موجود داری امیر جان
خیر، الان فقط دوستم که براش سفارش داده بودم، گوشیش اومده که پولشو نیاز داره و بهم داده(استفاده نشده) برای فروش...چون با پست سریع بوده و گمرک بالا100 تومانی گرفته شده، یکم قیمتش تنده....ولی اگه کسی خواست :

LENOVO S820 : 945
رنگ سفید

فقط یک گوشی دیگه مونده : ThL w100 که با لوازم کاملش 630 تومان میدم،...بقیه چند تا موجودیها فروش رفته

با سلام گوشی star s7599من که قرار بود با بار بیاد بعد از 68 روز بالاخره رسید کیفیت گوشی خیلی خوبه همه چیش عالی هستش ولی به نظرم اگه هندفری روش نمیزاشتن سنگینتر بود اخه این چیه فکر کنم از این 1500 تومنیاست ولی لوازم جانبیش عالی بود همه چی روش بود
استارها معمولا هدفون خوبی نمیزارن رو دستگاه هاشون

خیر عزیز
کاملا حق باشماست بنده هم مشتری بودم با این تفاسیر بیخیال شدم نمیارزه صفحه نمایش اونچنان خوبی هم نداره چون رفلکت تصویر داره و آینه ای هست
موفق باشید

وزن این تلویزیون : 25 کیلو هست، یک گوشی ژیر یک کیلو، حدود 50 تومان پستش میشه...شما تو سایتها برید میبینید نوشته فریشیپینگ ندارن برای این آیتم...از طرف دیگه حدود 500 دلار هزینه پستیش درنظر گرفتند.
درموردقیمتش هم مدنظر بگیرید که محصولات شیاومی همگی توسط عمده خرها خریداری و فروخته میشند، بنابراین محاله شما با همون قیمت اولیه کارخونه خریداری کنید(چه گوشی،چه تلویزیونش، چه در اینده، ساعتش)شاید حدود 600 دلار انشالله بفروشند تلویزیون رو جای 500 دلار، ولی بستگی داره، برای این قیمت سر چقدر سود توافق کنند...

هزینه اوردنش هم زیر یکملیون درمیاد، ولی چقدر هنوز کسی رو پیدا نکردم که به شرط و....چنین وزن و حجمی رو بتونه ازچین برام بیاره..اگه کسی بود، بهم اطلاع بدید ممنون میشم راستی

خسته نباشید آیا امکان تهیه این گوشی هست ؟
اگر هست لطفا قیمت را بگویید.
Mlais MX69 PRO MTK6592 Octa Core 1.7GHz with Android 4.2 5.7 Inch FHD IPS 1920*1080 13.0MP Camera 3G NFC Smartphone
سپاس
هنوز نیومده.....اولین اسمارتفونهای 8 هسته ای چینی رو دوشرکت zopo و Orange Greenخواهند زد که 5 روز دیگست و فروش هم(اگه گیر طرفم بیاد،چرا که فقط 5 هزارتا مثلا زوپو هست)میره برای یک هفته دیگه

سلام جناب

گوشی alcatel one touch hero رونمیارین ؟ قیمتش چثدر در میاد ؟

idol x سری دو سیم کارت داره ؟

alcatel کار نمیشه، TCL کارمیشه که فرقشون:
1-TCL دوسیمکارته میزنه ولی بدون مموری خور معمولا ولی alcatel تکسیمکارته ولی مموری خور
2-طرز رنگپاشیشون کمی فرق داره، رنگهای TCL قشنگ و خوشگله ولی رنگهای استفاده شده در آلکاتل sexy و Attractive هست.
کلا به تولیدات alcatel در چین میگن TCL مثل Lenovo که اوایل، محصولات IBM در مالزی رو به این نام میخودند(قبل از خرید سهامهای اصلی IBM توسط لنوو)

لینک هم ازش در فروشگاه :
http://amirexpress.ir/index.php?rou...duct_id=113&sort=p.price&order=DESC&limit=100

باتشکر

manhatan1985

Registered User
لایک‌ها
2,147
این کاور ژله ای c2 که برای zopo980 سفارش دادم و گفتین موجوده ارسال شد؟ اون بانک چی شد؟

راستی کسی امار این گیم پد ها رو نداره؟
vuseby9u.jpg

adyrajyb.jpg

setu5ade.jpg

9ymuta9e.jpg

Sent from my zopo 980 using Tapatalk

Last edited:

messi1381

Registered User
لایک‌ها
43

erfan1373g

Registered User
لایک‌ها
541
قیمت اینا چنده؟
جنس بدنشون از چیه؟
Xiaomi MI-3
Lenovo K900
ZOPO C2

javat1

Registered User
لایک‌ها
16
سلام
با تشکر از امیر اقا، گوشی ZP990 ما هم رسید:D

فقط چند تا سوال از دوستان که در این مورد اطلاعات دارن
این رامی که توسایت خود گوشی هست همونیه که رو گوشیه یا جدید تره؟
و یه سوال در مورد این کیف اسمارت فلیپش. واقعا کیف عالیه و کار رو با گوشی خیلی راحت تر میکنه ( یکی از دلالیل انتخابم به جای zp890 همین کیف بود)
اقا زمان باز و بست کیف صفحه گوشی روشن و خاموش میشه ولی در حالت بسته بودن کیف و وقتی کلید پاور گوشی رو میزنی اون اتفاقی که باید بیفته و ساعت و انتن و بقیه اطلاعات بیاد و تو قسمت بالا یکجا دیده بشه ، اتفاق نمیفته؟

و اخرم اینکه من نتوستم تو مد ریکاوری برم ( کلید پاور + ولوم بالا ):blush:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا