گوشی lenovo a830 موجود داری امیر جان
خیر، الان فقط دوستم که براش سفارش داده بودم، گوشیش اومده که پولشو نیاز داره و بهم داده(استفاده نشده) برای فروش...چون با پست سریع بوده و گمرک بالا100 تومانی گرفته شده، یکم قیمتش تنده....ولی اگه کسی خواست :
LENOVO S820 : 945
رنگ سفید
فقط یک گوشی دیگه مونده : ThL w100 که با لوازم کاملش 630 تومان میدم،...بقیه چند تا موجودیها فروش رفته
با سلام گوشی star s7599من که قرار بود با بار بیاد بعد از 68 روز بالاخره رسید کیفیت گوشی خیلی خوبه همه چیش عالی هستش ولی به نظرم اگه هندفری روش نمیزاشتن سنگینتر بود اخه این چیه فکر کنم از این 1500 تومنیاست ولی لوازم جانبیش عالی بود همه چی روش بود
استارها معمولا هدفون خوبی نمیزارن رو دستگاه هاشون
خیر عزیز
کاملا حق باشماست بنده هم مشتری بودم با این تفاسیر بیخیال شدم نمیارزه صفحه نمایش اونچنان خوبی هم نداره چون رفلکت تصویر داره و آینه ای هست
موفق باشید
وزن این تلویزیون : 25 کیلو هست، یک گوشی ژیر یک کیلو، حدود 50 تومان پستش میشه...شما تو سایتها برید میبینید نوشته فریشیپینگ ندارن برای این آیتم...از طرف دیگه حدود 500 دلار هزینه پستیش درنظر گرفتند.
درموردقیمتش هم مدنظر بگیرید که محصولات شیاومی همگی توسط عمده خرها خریداری و فروخته میشند، بنابراین محاله شما با همون قیمت اولیه کارخونه خریداری کنید(چه گوشی،چه تلویزیونش، چه در اینده، ساعتش)شاید حدود 600 دلار انشالله بفروشند تلویزیون رو جای 500 دلار، ولی بستگی داره، برای این قیمت سر چقدر سود توافق کنند...
هزینه اوردنش هم زیر یکملیون درمیاد، ولی چقدر هنوز کسی رو پیدا نکردم که به شرط و....چنین وزن و حجمی رو بتونه ازچین برام بیاره..اگه کسی بود، بهم اطلاع بدید ممنون میشم راستی
هنوز نیومده.....اولین اسمارتفونهای 8 هسته ای چینی رو دوشرکت zopo و Orange Greenخواهند زد که 5 روز دیگست و فروش هم(اگه گیر طرفم بیاد،چرا که فقط 5 هزارتا مثلا زوپو هست)میره برای یک هفته دیگه
سلام جناب
گوشی alcatel one touch hero رونمیارین ؟ قیمتش چثدر در میاد ؟
idol x سری دو سیم کارت داره ؟
alcatel کار نمیشه، TCL کارمیشه که فرقشون:
1-TCL دوسیمکارته میزنه ولی بدون مموری خور معمولا ولی alcatel تکسیمکارته ولی مموری خور
2-طرز رنگپاشیشون کمی فرق داره، رنگهای TCL قشنگ و خوشگله ولی رنگهای استفاده شده در آلکاتل sexy و Attractive هست.
کلا به تولیدات alcatel در چین میگن TCL مثل Lenovo که اوایل، محصولات IBM در مالزی رو به این نام میخودند(قبل از خرید سهامهای اصلی IBM توسط لنوو)
لینک هم ازش در فروشگاه :
http://amirexpress.ir/index.php?rou...duct_id=113&sort=p.price&order=DESC&limit=100
باتشکر