امیر جان شما فقط گوشی چینی میارید مثلا اگه موتورولا سفارش بدیم هم میارید
یک وقتی میخواستم برم سراغش و تو تایپکی هم که مربوط به این چیزها بود مطرح کردم،متاسفانه انقدر خریدار نداشت که بصروت جدی دنبال کنم، البته یکی از بچه ها همینجا بود که جدیتر دنبال میکرد، ازاون بپرسی شاید بهتر کمکت کنه چرا که تونلشو تا الان بایدپیدا کرده باشه
دادا قیمت روزه Lenovo s820 چنده؟
بهتون ThL w100 و ZTE v967s پنج اینچی رو پیشنهاد میکنم باهزینه های سفارش 500 تومان و 510 تومان
ولی Lenovo a820 هم موجوده با قیمت 600 تومان...............البته هزینه سفارشش برابر 510 تومان
به این لینک حتما سر بزنید..البته قیمتها رو با حدود 50 تومان پول پست سنگاپور اضافه کنید
http://amirexpress.ir/index.php?route=product/category&path=24&sort=p.price&order=ASC&limit=100
باتشکر
سلام امیر جان
این گوشی Neken N6 چطور گوشی هستش ؟
آیا تائیدش میکنید ؟ مال کدون کارخونه است ؟ کیفیت ساختش خوبه ؟ کار اولشه ؟ ریویو ازش دیدید ؟
راستی CPU این مدل MTK 6589T هستش یا MTK 6589 ؟
Neken N6 Smartphone Android 4.2 MTK6589T Quad Core 5.0 Inch IPS FHD Screen 1GB 16GB
ولی شما تو قسمت معرفی این گوشی نوشتید MTK6589
راستی قیمتش هم که کاهش داشته چند در میاد ؟
راستی یه سری توضیحات تو این سایت دیدم که میگن کپی iOcean X7 هستش .
Neken N6 looks a lot like the iOcean X7! : Gizchina.com
بی زحمت یه بررسی میکنی و در مود این گوشی تو ضیحات کامل میدید تا بتونیم بهتر تصمیم بگیریم
گوشی که راضی بودن تو نفدها و تاپیکهای اینو اونور که دیدم.....برای همینم اضافه کردم به سایت..تازه کاره مثل iocean...البته یک کارخونه برای کاور و .....اسمارتفونها هست که کیفیت کارش هم مشهوره و خوبه ولی نمیدونم دوتاشون یکی هستند یانه.
MTK6589T هست.
قیمت تو سایت هست بغلاوه 50 تومان پست سنگاپور یعنی 735 تومان در میاد
کپی نیست بلکه از لحاظ ظاهری شباهت داره به iocean همونطور که iocean شباهت داشته به oppo find5 و یا محصولات THL خیلیاش شباهت به سامسونگ دارند
این هم لینک ریویوها:
اول از HTCmania
لینک دوم
آقا من یدونه zopo 980 می خوام ولی نمی تونم یک ماه صبر کنم تا بیاد
آی زن و مرد....... پیر و جووون
کمک
عزیز اگه کسی هم بیاره و بخاد بفروشه با قیمت 100-200 تومان بالاتر میده که انگار فرقی نکرده با TNT ......چکاریه؟؟!!
دوست عزیز کمی در مورد این تلوزیون توضیح بدید شاید خریدار شدیم!
بزارید عرضه بشه، حتما اعلام میکنم....
تلویزیون 47 اینچی، سه بعدی...دارای اندروید و کاستوم رام مشهور MIUI و پردازشگر قوی Snapdragon600 و رم دو گیگ و حافظه 8 و ........عینک سه بعدی هم روش هدیه هست، قیمتش زیر سه ملیون به امید خدا در میاد ولی مشابهش از LG داریم که البته اصلا از لحاظ سخا فزاری مشابه این نیست ولی 47 اینچه و سه بعدی با قیمت 3.5 ملیون تو بازار .....
از دوستان کسی نحوه روت کردن zte v967s رو بلده؟
با برنامه eroot و یا framaroot و motochopper روتش کن......برنامه های تک کلیکه هستن و کار سختی نیست....فقط درایور اندروید نصب داشته باش:
Download ADB Driver zip
گوشیتو که وصل کنی، ازت میپرسه ، که شما محتوای داخل اون زیپ رو که extract کردی، آدرس میدی و نصب میکنی
قیمت این چند تا رو لطف کنید
Ramos i9
Ramos X1
Ifive 2SHD
یه سوال هم داشتم. شما نت بوک با کیفیت از برندهای چینی سراغ ندارید؟
پخ شد...