saeed74
Registered User
Motorola Moto G هم میتونین وارد کنید؟ 16 گیگش چقدر درمیاد؟
Sent from my C2105 using Tapatalk 4
Sent from my C2105 using Tapatalk 4
12 دیسامبر معرفی میشه ، بنابراین تا پایان سال میلادی، قابل سفارش باید باشه و بهترین گوشی دنیا رو که بهش میگن فعلا ، تو دستتون بگیریدسلام
این گوشی هم حد نظرم بود، ولی تو سایتها که نگاه میکردم هنوز نیومده بود تو بازار. برنامه ورودش به بازار چطوریه؟ و قیمت تقریبیش
a820 موجود دارید ؟
اگر آره پخ بدید مرسی
باسلامسلام
گیرنده دیجیتال رو مطمئنی توی ایران کار میده؟ شرایط فروش چجوریاست؟
خب یک فلش بزن به کابل OTG و جدیدترین ورژن es file explorer رو نصب کن، اون بالا، یک مثلث میبینی که موری و حافظه داخلیت و فلشت(اگه دستگاهت شناخته باشه) میاره...سلام گوشی star که برای من فرستادی موس بهش وصل میشه با کابل این یعنی otg ساپورت میکنه دیگه یا نه
خسته نباشید و چشمپس از چند روز سروکلخ زدن با آبجی گرامیمان !
سفارش یک عدد Lenove a850
Sent from my ZP980 using Tapatalk
باسلامسلام شما اگه ميتونستيد يه سري از گوشيهارو خودتون وارد ميكرديد ودر انبار موجود مي بود فروش خيلي بهتري ميتونستيد داشته باشيد من خودم خيلي دوست داشتم يه زوپو 990 بردارم ولي به خاطر اينكه مي بايست 20 روز تا 2 ماه منتظر مي بودم پشيمون شدم و يه اكسپريا زد خريدم
فقط دو چیز نیازه:سلام، برای استفاده از گیرنده دیجیتال که لازم نیست گوشی روت شده باشه؟و یک سوال دیگه، پورت اتصالش چیه؟ به LG G2 میخوره؟
فقط دو چیز نیازه:
1-دستگاهتون اندرویدی باشه
2-قابلیت OTG رو پشتیبانی کنه...(وصل کردن فلش و.....)
به اون هم بله میخوره
حالا تاپیک جداگانه وقتی تست کامل خودم انجام بدم، براتون میزارم و اینجا متعاقبا اعلام میشه......
باتشکر
تاحالا کسی ننبوده که بگه نمیصرفیده خریدمثلا این گوشیها با مشابه های قیمتیشسلام آقا امیر - من هایر 910 دارم و میخوام بفروشم و یه گوشی با کیفیت و پرقدرت برند چینی بخرم که واسم عمر کنه و معتبر باشه - شما میگی گوشی های جدیدشون بزودی میاد - اگه واقعا ارزش خرید دارن (کیفیت ساختشون بالاست) بنده صبر میکنم تا از همون سری بخرم
نظر شما چون فروشنده ای و تجربه داری برام مهمه - چون گارانتی تقریبا تو ایران هیچ ارزشی نداره بنظرتون 1و200 بدم و زوپو بگیرم (از همون 8 هسته ای ها) یا مثلا یه گوشی برند مثل سونی زد ؟
ممنونامیر جان خیلی با مرامی. واقعا باهات حال میکنم که سوالای ملتو جواب میدی و ناز نداری مثل خیلیا. ایشالا زودتر تستشم بزار. LG G2 رو واسه این پرسیدم چون پورتش میکرو یو اس بی معمولی نیست و اسلیم پورت هستش. بازم میخوره؟
برای سفارش چه بکنیم و کی میرسه ایشالا؟
گوشی نئو در دوچیز نسبت به zp980 برتری داره،یکی دوربینش که سونی هست و دیگری 3000 یلی امپر باتریممنون.بودجه من محدوده.خودم نظرم روی ۳۲گیگneo n003 هست چون مشخصاتش مثل بقیه هست ولی باطریش قویتره.کیفیت ساخت این گوشی چطوره؟ ارزش خرید داره؟
راستی من یه ویدیو ازش دیدم و امتیازش تو برنامه antutu حدود 11000 شد که خیلی کمه نسبت به سخت افزارش چون هایر 910 که الان دارم امتیازش 17000 هست امتیازش
میشه یه توضیحی بدی ؟ ممنون میشم
سلام. امیر جان حله. اشتباه من بود. اسلیم پورت یک تکنولوژی آلترناتیو نسبت به ام اچ ال هست که در مورد انتقال تصویر دستگاه ها (مثلا گوشی ها) به دیسپلی خارجی (مثلا تلویزیون) کار میکنه. پورت هر دو میکرو یو اس بی هستش.
شرایط پیش فروش و زمان تحویل رو برام پخ کن لطفا. با تشکر.