• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش بهترین گوشیهای چین -Amirexpress.ir laptopstockshiraz

نظرتونون رو جویا میشیم درمورد کیفیت و کار این گوشیهاو آیا خریدشون بصرفه هست یا نه

• Total voters
    394
وضعیت
موضوع بسته شده است.

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام
این گوشی هم حد نظرم بود، ولی تو سایتها که نگاه میکردم هنوز نیومده بود تو بازار. برنامه ورودش به بازار چطوریه؟ و قیمت تقریبیش
12 دیسامبر معرفی میشه ، بنابراین تا پایان سال میلادی، قابل سفارش باید باشه و بهترین گوشی دنیا رو که بهش میگن فعلا ، تو دستتون بگیرید
قیمتش بین 600 تا 800 دلاره، یعنی زیر 2.5 ملیون انشالله در میاد

a820 موجود دارید ؟
اگر آره پخ بدید مرسی

موجودی دو مدل گوشی از لنوو
a820 هفت تا و دوتا هم a760 :

Lenovo a760

Lenovo a820

------------------------------------------------------------------------
فعلا تو کار موتورولا نیستم ولی باز هم قیمت میپرسم و اگه پاسخی داد، تو سایت امیراکسپرس دات آی آر اضافه میکنم
باتشکر
این قطعه رو هم ا در تعداد میخوایم بیاریم، اگر کسی خواست اطلاع بده چون تعداد محدود میاریم و پیشفروشش احتمالا زود تموم میشه:چه عمده خریدار و چه تک سفارش :

قیمت برای مصرف کننده : 195 تومان....در تعداد 180 تومان

گبرنده تلویزیون دیجیتال برای دستگاه های اندرویدی(گوشی و تبلت)، البته برای اسمارتفونها،فقط اون گوشیهایی که OTG ساپورت میکنند.
pt115m_1.jpg

• Advanced TV Application – Watch DVB-T TV on Android Phone/Pad with USB OTG
  • Rewind and Fast Forward live TV shows with Time shifting recording
  • Electronic Program Guide (EPG) and Supporting HDTV Receiving
  • Automatic TV channels searching
  • Create favorite channels for convenient watching
  • High sensitivity under low signal broad casting area

Last edited:

ali_barsa124

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام گوشی star که برای من فرستادی موس بهش وصل میشه با کابل این یعنی otg ساپورت میکنه دیگه یا نه

manhatan1985

Registered User
لایک‌ها
2,147
پس از چند روز سروکلخ زدن با آبجی گرامیمان !
سفارش یک عدد Lenove a850

Sent from my ZP980 using Tapatalk

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام
گیرنده دیجیتال رو مطمئنی توی ایران کار میده؟ شرایط فروش چجوریاست؟
باسلام
بله، سمپل رو امتحان کردیم تو ایران و قابلیت record هم داره , shift و.....
قراره در تعداد حدود 50 تا فعلا بیاریم، حدود 20 تاش فعلا پیش فروش شده، تو همین دو روزه، برای تعداد بیشترش، سرمایه کنار نزاشتیم بنابراین اگه کسی خواست، درخدمتشیم که با سفارشهای خودمون بیاد

سلام گوشی star که برای من فرستادی موس بهش وصل میشه با کابل این یعنی otg ساپورت میکنه دیگه یا نه
خب یک فلش بزن به کابل OTG و جدیدترین ورژن es file explorer رو نصب کن، اون بالا، یک مثلث میبینی که موری و حافظه داخلیت و فلشت(اگه دستگاهت شناخته باشه) میاره...
البته مسیر اصلی در :
/mnt/ هست و معمولا نامش USB OTG و یا OTG Host و....هست.
البته راه دیگه تشخیص هم از طریق settings-->Storage هست و در اخرش، فضای (یا همون سایز فالشتون) external storage میبینید یا نه...

پس از چند روز سروکلخ زدن با آبجی گرامیمان !
سفارش یک عدد Lenove a850
خسته نباشید و چشم
باتشکر

ali_barsa124

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خب یک فلش بزن به کابل OTG و جدیدترین ورژن es file explorer رو نصب کن، اون بالا، یک مثلث میبینی که موری و حافظه داخلیت و فلشت(اگه دستگاهت شناخته باشه) میاره...
البته مسیر اصلی در :
/mnt/ هست و معمولا نامش USB OTG و یا OTG Host و....هست.
البته راه دیگه تشخیص هم از طریق settings-->Storage هست و در اخرش، فضای (یا همون سایز فالشتون) external storage میبینید یا نه...

بله هم فلش قبوا میکنه هم موس میشناسه و میشه باهاش کار کرد سوالم این بود تو مشخصاتش نگفته که کابل otg ساپورت میکنه یا نه ولی من تونستم اینکارا رو انجام بدم پس otg ساپورت میکنه دیگه دلیل سوالمم اینه که با یه جا خوندم با دستگاه تلویزیون دیجیتال که به لپ تا پ وصل میشه اگه گوشیت otg قبول کنه با نصب یه نرم افزار تلویزیون رو رو گوشیت میشه تماشا کرد همین

@pourya@

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
سلام شما اگه ميتونستيد يه سري از گوشيهارو خودتون وارد ميكرديد ودر انبار موجود مي بود فروش خيلي بهتري ميتونستيد داشته باشيد من خودم خيلي دوست داشتم يه زوپو 990 بردارم ولي به خاطر اينكه مي بايست 20 روز تا 2 ماه منتظر مي بودم پشيمون شدم و يه اكسپريا زد خريدم

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام شما اگه ميتونستيد يه سري از گوشيهارو خودتون وارد ميكرديد ودر انبار موجود مي بود فروش خيلي بهتري ميتونستيد داشته باشيد من خودم خيلي دوست داشتم يه زوپو 990 بردارم ولي به خاطر اينكه مي بايست 20 روز تا 2 ماه منتظر مي بودم پشيمون شدم و يه اكسپريا زد خريدم
باسلام
خب با پست TNT زیر ده روز دستته..بجز برندهای اصلیشون مثل شیائومی و لنوو و برندهای دنیا مثل سامسونگ و...، سایر برندها رو میشه با TNT فرستاد که در خونه تحویل میگیرید هم معمولا..گمرک هم ممکنه بخوره یا نخوره.....
اگه سایت تشریف برده بودید یا قسمت نحوه سفارش رو خونده بودید، این نوع پست سریع رو میدیدید...
باتشکر

کمتر از یکماه دیگه هشت هسته ای زوپو میاد، با همون قیمت احتمالا zp990 و یا zp980.....شما موجود چهارهسته ای با دوربین 13 و... رو با قیمت بالاتر(مثلا 1.235.000) برمیدارید یا هشت هسته ای با دوربین 14 و امکانات جدیدتر و قیمت در کل کمتر رو(مثلا 1.200.000)؟؟؟؟
به همین دلیله که گوشیهاشونوکسی موجود نمیکنه.....خودشون، دشمن گوشیهای قبلیشونن...الان ما دوهسته ای های 250 تا 350 دلاری داریم درحالیکه بهترین گوشیها با کلی امکانات بیشتر رو در اون رنج قیمت چهارهسته ای داریم.....
یکم پیشرفتشون سریعه....

ولی انشالله تا قبل از پایان سال میلادی،یکسری تعداد گوشی (حدود 20 تا 50 ملیون سرمایه)رو موجود میکنم..امیدوارم همکاری بچه ها برای فروششون به گونه ای باشه که بتونیم این روند رو ادامه بدیم همگی باهم......

سلام، برای استفاده از گیرنده دیجیتال که لازم نیست گوشی روت شده باشه؟و یک سوال دیگه، پورت اتصالش چیه؟ به LG G2 میخوره؟
فقط دو چیز نیازه:
1-دستگاهتون اندرویدی باشه
2-قابلیت OTG رو پشتیبانی کنه...(وصل کردن فلش و.....)
به اون هم بله میخوره

حالا تاپیک جداگانه وقتی تست کامل خودم انجام بدم، براتون میزارم و اینجا متعاقبا اعلام میشه......
باتشکر

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
سلام آقا امیر - من هایر 910 دارم و میخوام بفروشم و یه گوشی با کیفیت و پرقدرت برند چینی بخرم که واسم عمر کنه و معتبر باشه - شما میگی گوشی های جدیدشون بزودی میاد - اگه واقعا ارزش خرید دارن (کیفیت ساختشون بالاست) بنده صبر میکنم تا از همون سری بخرم
نظر شما چون فروشنده ای و تجربه داری برام مهمه - چون گارانتی تقریبا تو ایران هیچ ارزشی نداره بنظرتون 1و200 بدم و زوپو بگیرم (از همون 8 هسته ای ها) یا مثلا یه گوشی برند مثل سونی زد ؟

danyno1

Registered User
لایک‌ها
128
بازم یه غول ارزون قیمت 160 دلاری دیگه! xiaocai-g6-elite
صفحه نمایش 4.7 اینچی HD 720p
4 هسته ای 1.2
دوربین 12 مگا پیکسلی!!!
دوربین جلو 5 مگاپیکسلی

672x245xxiaocai-g6-camera.jpg

ashkan61

Registered User
لایک‌ها
16
فقط دو چیز نیازه:
1-دستگاهتون اندرویدی باشه
2-قابلیت OTG رو پشتیبانی کنه...(وصل کردن فلش و.....)
به اون هم بله میخوره

حالا تاپیک جداگانه وقتی تست کامل خودم انجام بدم، براتون میزارم و اینجا متعاقبا اعلام میشه......
باتشکر

امیر جان خیلی با مرامی. واقعا باهات حال میکنم که سوالای ملتو جواب میدی و ناز نداری مثل خیلیا. ایشالا زودتر تستشم بزار. LG G2 رو واسه این پرسیدم چون پورتش میکرو یو اس بی معمولی نیست و اسلیم پورت هستش. بازم میخوره؟
برای سفارش چه بکنیم و کی میرسه ایشالا؟

manhatan1985

Registered User
لایک‌ها
2,147
امیر جان وقت کردی حساب کن چقدر دیگه باید بریزم به حساب
Cube a5300

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام آقا امیر - من هایر 910 دارم و میخوام بفروشم و یه گوشی با کیفیت و پرقدرت برند چینی بخرم که واسم عمر کنه و معتبر باشه - شما میگی گوشی های جدیدشون بزودی میاد - اگه واقعا ارزش خرید دارن (کیفیت ساختشون بالاست) بنده صبر میکنم تا از همون سری بخرم
نظر شما چون فروشنده ای و تجربه داری برام مهمه - چون گارانتی تقریبا تو ایران هیچ ارزشی نداره بنظرتون 1و200 بدم و زوپو بگیرم (از همون 8 هسته ای ها) یا مثلا یه گوشی برند مثل سونی زد ؟
تاحالا کسی ننبوده که بگه نمیصرفیده خریدمثلا این گوشیها با مشابه های قیمتیش
البته TCL هم هشت هسته ای خواهد زد........بالاخره کیفیت کارهاش عالیه هرچندکه مموری نمیخوره دستگاه(البته 32گیگ حافظه داخلی برای خیلیهاکفایت میکنه)

قیمت دقیق هشت هسته ایشون معلوم نیست ولی طی همین ماه میلادی حتما معلوم میشه
گوشی سونی Z هم عالیه ولی اگه میخواید متنوع تر از بقیه گوشی دستتون باشه، گوشیهای باکیفیت چینی،خیلی بهتر دیده میشن.....درضمن دوسیمکارته هستند...درضمن مدنظر بگیرید که این چیپست دیگه بین خریداران و فروشندگان داخل خود ایران هم غریبه نخواهد بود سال دیگه...در الجی و گوشیهای سه سیمکارتش و سونی و HTC و حتی احتمالا سامسونگ دیده خواهد شد.....

امیر جان خیلی با مرامی. واقعا باهات حال میکنم که سوالای ملتو جواب میدی و ناز نداری مثل خیلیا. ایشالا زودتر تستشم بزار. LG G2 رو واسه این پرسیدم چون پورتش میکرو یو اس بی معمولی نیست و اسلیم پورت هستش. بازم میخوره؟
برای سفارش چه بکنیم و کی میرسه ایشالا؟
ممنون
والا باید یکیو پیدا کنم که چک کنم باهاش چون:
Internet Tablets and MID: G2 with OTG cable ideas

باتشکر

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
ممنون.بودجه من محدوده.خودم نظرم روی ۳۲گیگneo n003 هست چون مشخصاتش مثل بقیه هست ولی باطریش قویتره.کیفیت ساخت این گوشی چطوره؟ ارزش خرید داره؟

راستی من یه ویدیو ازش دیدم و امتیازش تو برنامه antutu حدود 11000 شد که خیلی کمه نسبت به سخت افزارش چون هایر 910 که الان دارم امتیازش 17000 هست امتیازش

میشه یه توضیحی بدی ؟ ممنون میشم

Last edited:

ashkan61

Registered User
لایک‌ها
16
سلام. امیر جان حله. اشتباه من بود. اسلیم پورت یک تکنولوژی آلترناتیو نسبت به ام اچ ال هست که در مورد انتقال تصویر دستگاه ها (مثلا گوشی ها) به دیسپلی خارجی (مثلا تلویزیون) کار میکنه. پورت هر دو میکرو یو اس بی هستش.
شرایط پیش فروش و زمان تحویل رو برام پخ کن لطفا. با تشکر.

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
ممنون.بودجه من محدوده.خودم نظرم روی ۳۲گیگneo n003 هست چون مشخصاتش مثل بقیه هست ولی باطریش قویتره.کیفیت ساخت این گوشی چطوره؟ ارزش خرید داره؟
راستی من یه ویدیو ازش دیدم و امتیازش تو برنامه antutu حدود 11000 شد که خیلی کمه نسبت به سخت افزارش چون هایر 910 که الان دارم امتیازش 17000 هست امتیازش
میشه یه توضیحی بدی ؟ ممنون میشم
گوشی نئو در دوچیز نسبت به zp980 برتری داره،یکی دوربینش که سونی هست و دیگری 3000 یلی امپر باتری
کیفیت ساختش خوب هست و رضایت خوبی داشته این گوشی، چه از لحاظ قیمت و چه از لحاظ سخخت افزار...بالاخره گوشی بود که دوسه فصل، همه منتظر اومدنش بودند
انتوتو شاید ورژن 1/4 اش اینقدر بوده وگرنه 2/32 اون امتیازی بین 14 تا 16 هزار میده
http://www.gizchina.com/2013/09/02/neo-n003-review
NEO 1080P-N003 Quad-Core Smart Phone Review | igadgetnews.com
سلام. امیر جان حله. اشتباه من بود. اسلیم پورت یک تکنولوژی آلترناتیو نسبت به ام اچ ال هست که در مورد انتقال تصویر دستگاه ها (مثلا گوشی ها) به دیسپلی خارجی (مثلا تلویزیون) کار میکنه. پورت هر دو میکرو یو اس بی هستش.
شرایط پیش فروش و زمان تحویل رو برام پخ کن لطفا. با تشکر.

منم تعجب کردم..گفتم شاید ادغام تکنولوژی صورت گرفته....توسایت amirexpress.ir این گوشی رو اضافه کن محصول رو به سبد خرید، سپس مشاهده سبد خرید، تخمین حمل و نقل، اونجا نوشته شده
پخ شد

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا