amirbahalegharn
Registered User
پخ شد ولی موجودیها در لینک زیر هست:سلام امیر خان میخواستم ببینم گوشی الان موجود چیزی داری؟ اینی که نوشتی موجود داری از لنوو درست خوندم یا اشتباه برداشت کردم
اگه ممکنه قیمت و اطلاعات رو واسم پیام کنی ممنونت
موجودیها
باسلامسلام خسته نباشید
چند سوال:
1- این گوشی رو دارید؟ Lenovo A706 - Smartphone Optimized for Mobile Videos | Lenovo (AE)
2- چرا تو این لینک هایی که قرار دادید a760 گرونتر از a850 هه؟
3- zte v967s قابلیت OTG رو داره؟
4- گوشی ها مونتاژ کارخونه خودشونن؟ منظور lenovo هاست بیشتر
با تشکر
1-قابل سفارشه
2-قیمت گوشیها موجودشون گرونتره، ولی سفارشیشون، بله، a760 از a850 ارزونتره..
3-بله، خودم هم امتحان کردم و براحتی فلش تا 16 گیگ رو خوند)...کیفیت کارش هم بالاست
4-از خود کارخونه خریداری میشن و اگه در انباری کارخونه موجود نبودن، اونوقت تازه از عاملهای فروش رسمی گرفته میشه
1-با پست سنگاپور و یا TNT حدود 12 تومان به ازای هر کالا از هزینه کلی(قیمت خام کالا که تو سایت زدم،بعلاوه : 1-پست سنگاپور:50تومان 2-پست TNT حدود 185 تومان) کم کن.امیر خان خسته نباشید چند تا سوال!
تو سایتت یه مدلی هست Lenovo A390 دو هسته ای و قیمتشو حدود 260 زدی!
1- من 3 یا 4 تا از این رو بخوام واسم چند در میاد؟
2- و اینکه با یه بار سفارش چقدر باید پول پست بدم؟ (چون دارم 3 یا 4 تا میگیرم شاید با TNT سفارش بدم پس قیمت هردو پست TNTو سنگاپور رو لطف کنی ممنون میشم)
3- در مورد کمرک این تعداد هم اگه یه راهنمایی کنی ممنون میشم! (البته یه دونه a850 هم احتمال 95% با همین سفارش میگیرم!)
4- تو دو هسته ای و ارزون ارزون جز این مدل چیزی پیشنهاد میدی؟
2-شما دوتا دوتا براتون فرستاده میشه...هرنفر در سال میتونه فقط دو بسته خارجی و درهر بسته فقط دوجنس داشته باشه ودرغیراینصورت،تجاری محسوب میشه و قابل دریافت با همون روش عادی و هزینه عادی نیست و.......البته TNT شایدبعضی شهرها بهتون گیر ندن که درسال چندین بار براتون بیاد و در هربسته هم مثلا 3 تا باشه ولی تفاوت عملکرد و رفتاری در جای جای مختلف میهنمون دیدیم
3-گمرکها یکی هست، بین 40-90 میگیرن....معمول 45-75 تومانه
4-همون haier W718 هست که بچه های پیتی دارن میارن.....و ZTE V889s با هزینه سفارش:275 تومان(گمرک هم حدود35-55 تومان)
میدمش به طرفم.ببینم قابل تهیه هست و چجوری همکاری میکنن تو این قضیه....به نقل از ahmadra.2520 :سلام من با سایت تولید کننده این تبلت مکاتبه کردم این لینک رو برای خرید بهم دادن،شما میتونید این تبلت رو برام بخرید و بدستم برسونید؟هزینه تمام شده برای من چقدر درمیاد؟
اینم لینک
Wholesale 9.7 Inch Android Tablet - Quad Core Tablet From China
فقط یک قضیه رو بگم بدونید..اینها چون OEM خستند، اگه اندرویدشون بالا نیومد و یا خواستید به هردلیلی فلشش کنید، نمیتونید چون رام یا فریمورشونو ندارید
درضمن امیدوارک کیفیت سخت افزاری خوبی داشته باشه
سلام دوست عزیز من بین لنوو a850 و a820 و تی اچ ال w100 و زوپو zp820 و zp910 موندم..کدومشون بهتره؟؟قیمتاشون رو تحویل در خونه لطف میکنی؟؟یا مثلا بیاد پست ایران هزینه گمرکش رو خودم بدم..
اول از همه چرا گوشیهای UMI X1S با صفحه ضدخش و vowney v5 با پشتیبانی از OTG و باتری 2500 رو دکر نکردید وقتیکه zopo zp910 و cube a5300 رو بودجشو داشتید؟؟؟
به ترتیب:
Cube 5H
Lenovo a850
thL w100
Zopo ZP820
Zopo Zp910
Lenovo a820
لینک مرتب سازی براساس قیمت:
گوشی و اسمارتفونها