• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش بهترین گوشیهای چین -Amirexpress.ir laptopstockshiraz

نظرتونون رو جویا میشیم درمورد کیفیت و کار این گوشیهاو آیا خریدشون بصرفه هست یا نه

• Total voters
    394
وضعیت
موضوع بسته شده است.

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام امیر خان میخواستم ببینم گوشی الان موجود چیزی داری؟ اینی که نوشتی موجود داری از لنوو درست خوندم یا اشتباه برداشت کردم
اگه ممکنه قیمت و اطلاعات رو واسم پیام کنی ممنونت;)
پخ شد ولی موجودیها در لینک زیر هست:
موجودیها

سلام خسته نباشید
چند سوال:
1- این گوشی رو دارید؟ Lenovo A706 - Smartphone Optimized for Mobile Videos | Lenovo (AE)
2- چرا تو این لینک هایی که قرار دادید a760 گرونتر از a850 هه؟
3- zte v967s قابلیت OTG رو داره؟
4- گوشی ها مونتاژ کارخونه خودشونن؟ منظور lenovo هاست بیشتر
با تشکر
باسلام
1-قابل سفارشه
2-قیمت گوشیها موجودشون گرونتره، ولی سفارشیشون، بله، a760 از a850 ارزونتره..
3-بله، خودم هم امتحان کردم و براحتی فلش تا 16 گیگ رو خوند)...کیفیت کارش هم بالاست
4-از خود کارخونه خریداری میشن و اگه در انباری کارخونه موجود نبودن، اونوقت تازه از عاملهای فروش رسمی گرفته میشه

امیر خان خسته نباشید چند تا سوال!
تو سایتت یه مدلی هست Lenovo A390 دو هسته ای و قیمتشو حدود 260 زدی!
1- من 3 یا 4 تا از این رو بخوام واسم چند در میاد؟
2- و اینکه با یه بار سفارش چقدر باید پول پست بدم؟ (چون دارم 3 یا 4 تا میگیرم شاید با TNT سفارش بدم پس قیمت هردو پست TNTو سنگاپور رو لطف کنی ممنون میشم)
3- در مورد کمرک این تعداد هم اگه یه راهنمایی کنی ممنون میشم! (البته یه دونه a850 هم احتمال 95% با همین سفارش میگیرم!)
4- تو دو هسته ای و ارزون ارزون جز این مدل چیزی پیشنهاد میدی؟
1-با پست سنگاپور و یا TNT حدود 12 تومان به ازای هر کالا از هزینه کلی(قیمت خام کالا که تو سایت زدم،بعلاوه : 1-پست سنگاپور:50تومان 2-پست TNT حدود 185 تومان) کم کن.
2-شما دوتا دوتا براتون فرستاده میشه...هرنفر در سال میتونه فقط دو بسته خارجی و درهر بسته فقط دوجنس داشته باشه ودرغیراینصورت،تجاری محسوب میشه و قابل دریافت با همون روش عادی و هزینه عادی نیست و.......البته TNT شایدبعضی شهرها بهتون گیر ندن که درسال چندین بار براتون بیاد و در هربسته هم مثلا 3 تا باشه ولی تفاوت عملکرد و رفتاری در جای جای مختلف میهنمون دیدیم
3-گمرکها یکی هست، بین 40-90 میگیرن....معمول 45-75 تومانه
4-همون haier W718 هست که بچه های پیتی دارن میارن.....و ZTE V889s با هزینه سفارش:275 تومان(گمرک هم حدود35-55 تومان)

به نقل از ahmadra.2520 :
سلام من با سایت تولید کننده این تبلت مکاتبه کردم این لینک رو برای خرید بهم دادن،شما میتونید این تبلت رو برام بخرید و بدستم برسونید؟هزینه تمام شده برای من چقدر درمیاد؟
اینم لینک
Wholesale 9.7 Inch Android Tablet - Quad Core Tablet From China
میدمش به طرفم.ببینم قابل تهیه هست و چجوری همکاری میکنن تو این قضیه....
فقط یک قضیه رو بگم بدونید..اینها چون OEM خستند، اگه اندرویدشون بالا نیومد و یا خواستید به هردلیلی فلشش کنید، نمیتونید چون رام یا فریمورشونو ندارید
درضمن امیدوارک کیفیت سخت افزاری خوبی داشته باشه

سلام دوست عزیز من بین لنوو a850 و a820 و تی اچ ال w100 و زوپو zp820 و zp910 موندم..کدومشون بهتره؟؟قیمتاشون رو تحویل در خونه لطف میکنی؟؟یا مثلا بیاد پست ایران هزینه گمرکش رو خودم بدم..

اول از همه چرا گوشیهای UMI X1S با صفحه ضدخش و vowney v5 با پشتیبانی از OTG و باتری 2500 رو دکر نکردید وقتیکه zopo zp910 و cube a5300 رو بودجشو داشتید؟؟؟

به ترتیب:
Cube 5H
Lenovo a850
thL w100
Zopo ZP820
Zopo Zp910
Lenovo a820

لینک مرتب سازی براساس قیمت:
گوشی و اسمارتفونها

kaveh2nd

Registered User
لایک‌ها
85
[h=1]چهار نکته اصولی برای افزایش عمر باتری گوشی یا لپ‌تاپ[/h]
باطری به کار رفته در گوشی‌های هوشمند و لپ تاپ از نوع Lithium-ion می‌باشد. موارد مختلفی در خصوص نگهداری این‌گونه باتری‌ها مطرح شده است، بعضی‌ها می‌گویند بعد از مصرف ۴۰ درصد تا ۸۰ درصد شارژ باتری باید مجدداً به شارژ متصل شود، عده‌ای دیگر معتقد هستند شارژ باتری باید کاملاً تخلیه و مجدداً به صورت کامل شارژ شود. اما واقعا بهترین راه‌حل برای شارژ این نوع باتری‌ها چیست؟

یکی از دلایل این سردرگمی‌ها به دلیل تفاوت این باتری‌ها با باتری‌های قدیمی نیکلی است. شارژ نادرست این باتری‌ها منجر به کاهش عمر آن‌ها خواهد شد. بیشتر باطری‌های لیتیومی باید چند سالی برای شما دوام بیاورند، اما نگه‌داری نادرست آن‌ها باعث می‌شود شارژ کمتری را نگه داری کند. در پایین نکاتی را برای افزایش عمر باتری گجت شما مطرح می‌کنیم.

- قبل از اینکه شارژ باتری کامل تمام شود، مجدد باتری را شارژ نمایید. به جای اینکه بگذارید شارژ گوشی کاملاً تمام شود و به صفر درصد برسد، بهتر است زمانی که مقداری از شارژ باتری باقی مانده است آن‌را مجدد شارژ نمایید. همان‌طور که در سمت راست جدول زیر مشاهده می‌کنید، باتری‌های لیتیومی زمانی که با شارژ حدود ۵۰ درصد مجدد شارژ می‌شوند از عمر بیشتری برخوردار خواهند بود و باتری با میزان شارژ ۹۰ درصد و میزان شارژ صفر درصد عمر کمتری خواهد داشت.

- باتری را در حالت شارژ کامل رها نکنید. باتری‌های لیتیوم آیون نیاز به شارژ کامل و ۱۰۰ درصد ندارند. در واقع بهتر است که شارژ آن‌ها بین ۴۰ تا ۸۰ درصد نگه داشته شود. در صورت امکان برای طول عمل باتری خود سعی کنید شارژ باتری را در همین حدود نگه دارید. اما اگر باتری را ۱۰۰ درصد شارژ کردید آن‌را به در حالی که به برق است رها نکنید. بیشتر ما این کار را انجام می‌دهیم غافل از اینکه این امر به عمر باتری ما صدمه خواهد زد. اگر در شرایطی هستید که شب باتری را شارژ می‌کنید، از دستگاه‌های قطع کنند خودکار جریان برق استفاده کنید تا بعد از شارژ شدن باتری جریان برق قطع شود.

- هر ماه یک‌بار شارژ گوشی را کاملاً تخلیه نمایید. این امر ممکن است مقداری متناقض به نظر برسد. در صورتی که شارژ باتری‌های لیتیومی نباید کاملاً خالی شود، اما بیشتر گوشی‌ها و لپ‌تاپ‌ها قبل از تخلیه کامل شارژ به شما هشدار داده و در نتیجه شارژ باطری کاملاً خالی نمی‌شود. (حدود ۲ تا ۱۵ دقیقه قبل از تخلیه کامل شارژ پیغام هشدار داده می‌شود) بعد از چندین بار متناوب تنظیم باتری شما به هم خواهد ریخت. بنابراین سازندگان توصیه می‌کنند تا هر ماه یک‌بار برای تنظیم باتری خود شارژ آن‌را کاملاً تخلیه نمایید.

- باتری را در جای سرد نگه دارید. بیشتر افراد این گزینه را نادیده می‌گیرند. گرمای اضافی نه تنها برای پردازنده دستگاه که برای باتری نیز مضر است. به جدول زیر توجه کنید، همان‌طور که مشاهده می‌کنید گرم بودن باتری باعث کم شدن میزان عمر آن خواهد شد. به همین دلیل اگر از لپ تاپ استفاده می‌کنید اکیداً توصیه می‌کنیم که از پایه‌های خنک‌کننده موجود در بازار استفاده نمایید. در خصوص گوشی همراه نیز سعی کنید تلفن خود را در مجاورت گرما قرار ندهید.

مطمئناً با رعایت موارد گفته شده طول عمر باتری شما بیشتر خواهد شد. البته زیاد هم نیازی نیست که در انجام موارد بالا وسواس به خرج دهید وکارایی خود را فدای طول عمر باتری نکنید، اگر در شرایطی هستید که شارژ در اختیار ندارید، مشکلی نیست تا شارژ باتری شما کاملاً تا صفر درصد خالی شود و یا اینکه برای یک مسافرت هوایی تا میزان صد درصد شارژ انجام دهید.

به یاد داشته باشید که عمر باتری شما بیشتر از چند سال نخواهد بود، حتی اگر باتری را بر روی طاقچه اتاق با دقت نگه دارید باز هم بیشتر از همان چند سال عمر نخواهد کرد. همان‌طور که گفتیم وسواس زیادی به خرج ندهید و در هنگام نیاز از باتری خود استفاده نمایید. اما اگر در منزل نشسته و یا زمان مناسبی را در کافی‌شاپ به سر می‌برید، دستورالعمل‌های ذکر شده را برای طول عمر و دوام باتری خود انجام دهید!

فارنت

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
خوب خدارو شکر مثل اینکه اینجا ما پست میدیم و میپرسیم دیده نمیشه
باسلام
خب هنوز نیومده..اگه بیاد حتما اینجا کلی در وردش صحبت میشد، علاوه براینکه تو سایت امیراکسپرس هم میزاشتم و شما تو قسمت کالاهای جدید میدیدیدش...
انشالله اولین هشت هسته ای ها و ......روز 12 دیسامبر هست تازه عرضش..انشالله از 15 بشن قابل سفارش
باتشکر

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام...
قربان تا 400 420 چیزی موجود دارین همینجا؟
خیر و پیشنهاد میکنم یکی از این دوگوشی رو بردارید:
Huawei y300 dual sim:~410
Haier w718:~330
اگه دوسه هفته میتونستید صبر کنید، گوشی عالی lenovo a760 تقریبا همون قیمت پاتون در میومد
Lenovo a760
باتشکر

red veyron

Registered User
لایک‌ها
33
دادا سفارش ما ثبت شد؟
این گوشی های Xiaomi لوازم جانبی ندارن؟
قاب و محافظ صفحه از کجا گیر بیارم؟

پ.ن:اون 15 تومن کوپن برگشت داده نمیشه؟:lol:

ali_barsa124

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام یه در برا گوشیم میخواستم گفتین میشه سفارش داد (star s7599(

imon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
با سلام این گوشی ztev 967s رم ساپورت میکنه اگه آره تا چند گیگ میشه براش گذاشت؟
این گوشی رو موجود دارین اگر نه کی این گوشی موجود میشه که بشه خرید ؟

hr40c

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام به همه گوشی zopo zp 980 من امروز رسید خیلی گوشی خفنیه

titanium834

Registered User
لایک‌ها
17
دوستان کسی مدل thl w100 رو خریده؟ راضی بودید ازش؟ من میخوام بردارم !

titanium834

Registered User
لایک‌ها
17
وقت بخیر
دوست عزیز لطفا مبلغ نهایی ارسال یه thl w100 به قم رو برای من بفرستید.
و یه سوال ، این گوشی مطمئنه ؟ مرجوعی نداشته؟ سیمکارت ایرانسل و همراه اول هر دورو جواب میده؟ و اینکه مشکلی با فارسی نداره؟
اگر مدل بهتری هست تو همین رنجای قیمت بفرمایید که اون وبردارم ، ولی ظاهرا این گوشی خوبی باید باشه .
لطفا شماره کارت هم بدید .

hofhom

Registered User
لایک‌ها
12
وقت بخیر
و یه سوال ، این گوشی مطمئنه ؟ مرجوعی نداشته؟ سیمکارت ایرانسل و همراه اول هر دورو جواب میده؟ و اینکه مشکلی با فارسی نداره؟
اگر مدل بهتری هست تو همین رنجای قیمت بفرمایید که اون وبردارم ، ولی ظاهرا این گوشی خوبی باید باشه .

lenovo a820 بگبر بهتره

yaghout

Registered User
لایک‌ها
30
سلام
آقا ۳ تا سوال تا سفارش بدم
۱-کالا رو به آدرس ما میفرستین و ترخیصش با خودمونه؟
۲-اگر به آدرس خودمون هست و من ۳ تا گوشی A850 سفارش بدم گمرک پست بهم تحویل میده یا گیر میکنه؟
۳-اگه تحویل میدن گمرکش حدودا چقدر برام تموم میشه؟

درضمن تهران هستم

arya00

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
وقت بخیر

من این گوشی رو واسه دوستم گرفتم میتونم بگم تو این رنج قیمت بهترین هستش
گوشی قبلیم Lenovo A820 بودش ولی THL W100 سر تر از لنوو هستش
دو سیمکارت رو جوابت میده و مشکلی نیست . مولتی لنگویچ هستش ولی فارسی نداره . البته میتونید فارسی بنویسید و نوشتهای فارسی رو هم ببینید
مزایای THL W100 :
دوربین جلو ( لنوو A820 دوربین جلو نداره )
فلش ال ای دی پشت داره ( لنوو نداره )
کیفیت صفحه نمایش خیلی بهتر از لنوو هستش
قیمتش هم پایینتره
لوازم جانبیش هم بیشتره

در بقیه موارد یکی هستن ولی کیفیت ساخت لنوو یکم بهتره و برند لنوو تو ایران بیشتر شناخته شده تره تا THL.

من پیشنهادم گوشی THL W200 هستش همه چی تمومه با قیمت استثنایی
حافظه داخلی بالاتر
صفحه بزرگتر (5 اینچ ) و کیفیت HD
CPU قویتر و ضمنا گرافیک قویتر (البته همون گرافیکه ولی کلاک بالاتری داره )
کیفیت ساخت خیلی عالی
بدنه خیلی نازک و شیک
و سایر موارد دیگه ...

Last edited:

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
دوستان کسی مدل thl w100 رو خریده؟ راضی بودید ازش؟ من میخوام بردارم !
کلا شاید thL کمترین خرابی رو میون کارخونه های چینی درجه دو داره(از زوپو مثلا خیلی کمتر)

سلام
آقا ۳ تا سوال تا سفارش بدم
۱-کالا رو به آدرس ما میفرستین و ترخیصش با خودمونه؟
۲-اگر به آدرس خودمون هست و من ۳ تا گوشی A850 سفارش بدم گمرک پست بهم تحویل میده یا گیر میکنه؟
۳-اگه تحویل میدن گمرکش حدودا چقدر برام تموم میشه؟
درضمن تهران هستم
1-بله
2-هر بسته فقط دو کالا میتونه توش باشه،بنابراین باید به دو نام و یا دو آدرس بیاد(حالا یا دوست و خودتون و یا خودتون و یکی از افرادخانواده)---هر نفر فقط دوبار میونه براش بسته بیاد درسال و هربسته هم فقط دو کالا درش باشه، بالاتراز اون ، کارت بازرگانی میخواد و تجاری محسوب میشه
3-هرگوشی بین 40 تا 75 درکل (هزینه گمرک و چیزی به نام هزینه پست که قبلا بهش میگفتن ترخیص) ازتون میگیرن در تهران،چهار راه لشگر

باتشکر

ahmadra.2520

Registered User
لایک‌ها
163
سلام من با سایت تولید کننده این تبلت مکاتبه کردم این لینک رو برای خرید بهم دادن،شما میتونید این تبلت رو برام بخرید و بدستم برسونید؟هزینه تمام شده برای من چقدر درمیاد؟
اینم لینک
http://www.chinavasion.com/china/wh...M_1.6GHz_CPU_2048X1536_8000mAh_Battery_Black/

عزیزان این درخواست ماروهم لطفا بررسی کنید خیلی خیلی ممنون

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا