• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش بهترین گوشیهای چین -Amirexpress.ir laptopstockshiraz

نظرتونون رو جویا میشیم درمورد کیفیت و کار این گوشیهاو آیا خریدشون بصرفه هست یا نه

• Total voters
    394
وضعیت
موضوع بسته شده است.

ashkan61

Registered User
لایک‌ها
16
منم تعجب کردم..گفتم شاید ادغام تکنولوژی صورت گرفته....توسایت amirexpress.ir این گوشی رو اضافه کن محصول رو به سبد خرید، سپس مشاهده سبد خرید، تخمین حمل و نقل، اونجا نوشته شده
پخ شد

امیر جان اینی که پخ کردی که مال گوشی NEO هست نه تی وی تیونر. اونو برام شرایط بگو.

red veyron

Registered User
لایک‌ها
33
دادا 2 دوتا گوشی سفارش بدم باز بهمون 50 تومن هزینه پست میخوره یا واسه هر کدوم 50 اضافه میشه؟

واسه Hongmi میشه رنگ انتخاب کرد؟(Red Rice)

یه دونه Hongmi میخوام یه دونه ZTE V889S - BLADE C

titanium834

Registered User
لایک‌ها
17
سلام.
دوست عزیز من یه گوشی 5 اینچی خوب میخوام (نیم اینچ پایین یا بالا مهم نیست). با صفحه نمایش و قدرت سخت افزاری خوب که دردسر نداشته باشه . بهترین و پرفروش ترین مدلتون چیه ؟ (تو رنج قیمت 500-600) ؟ یه چیزی که از گرفتنش پشیمون نشم و درس خودشو پس داده باشه

S H 4 H 4 i3

Registered User
لایک‌ها
1,482
سلام امیراقا
نظرت درمورد گوشی jiake v8 چیه؟!
کیفیتش خوبه؟!
قیمتش چنده؟!

Last edited:

dark.lord

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
ما منتظر هشت هسته ایش هستیم !!!
آقا چی میاد ؟ کی میاد ؟ مردیم از صبر !
این zopo zp998 چطوره ؟ ریویو من ندیدم هنوز ازش . باتریش جواب میده ؟
TCL Diablo X چطور ؟

ali_barsa124

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
TCL Diablo X چطور ؟
مگه ادم با گوشی میخواد چی کار کنه که 4هسته ای نمیشه و باید 8 هسته ای خرید این جز مصرف بیشتر باطری چیزی نداره همین گوشی 4 هسته ای من اعصاب منو از باطری خورد کرده همش تو شارژه

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
دادا 2 دوتا گوشی سفارش بدم باز بهمون 50 تومن هزینه پست میخوره یا واسه هر کدوم 50 اضافه میشه؟
واسه Hongmi میشه رنگ انتخاب کرد؟(Red Rice)
یه دونه Hongmi میخوام یه دونه ZTE V889S - BLADE C
باسلام

حدود 15 تومان کمتر میشه هزینه پست که با زدن کوپن "222" ، کمترکردن براتون لحاظ میشد.....

رنگهای Hot rice هست : Gray & Red.....هردو تا پدیروز موجود بودن ولی از اونجاییکه پرفروش هستند ممکنه تموم شده باشه رنگیش...اگه "حتما" فقط یک رنگ خاص میخواید، تو سفارشاتتون قید کنید "حتما رنگ فلان" تا درصورت ناموجود بودن،بهتون اطلاع داده بشه واگه ترجیحی میخواید، رنگ مدنظرتونو اعلام کنید

ازطریق سایت و پرداخت اینترنتی و... قابل سفارش هستند

سلام.
دوست عزیز من یه گوشی 5 اینچی خوب میخوام (نیم اینچ پایین یا بالا مهم نیست). با صفحه نمایش و قدرت سخت افزاری خوب که دردسر نداشته باشه . بهترین و پرفروش ترین مدلتون چیه ؟ (تو رنج قیمت 500-600) ؟ یه چیزی که از گرفتنش پشیمون نشم و درس خودشو پس داده باشه
اول موجودیها:
Lenovo a760 & Lenovo a820
Lenovo a760
و
Lenovo a820
و هایر
haier w910

اما سفارشیها:
توسایز5.5 اینچ:
Lenovo a850
Lenovo A850
البته ممکنه کمی بیش از 600 بشه(630 حداکثر)

تو سایز 5 اینچ :
zopo zp820
کالای یافت نشد!
(زیر 600 تومان)

توسایز 4.5 اینچ:
thL w100
ThL W100
(زیر600 تومان)

سلام امیراقا
نظرت درمورد گوشی jiake v8 چیه؟!
کیفیتش خوبه؟!
قیمتش چنده؟!
ریویو خاصی ازش بیرون نیومده....تنها یک چیز رو میشه فهمید و اون در مورد باتری نگه داری MTK6593 هست...و فکر پشت قضیه شرکتهای چینی که چرا هشت هسته ایهاشون رو با mAh کمتر دارند میزنن....درحقیقت باتری 3000 با MTK6589T چهار هسته ای تقریبا برابر 2650-2750 میلی امپر MTK6592 هشت هسته ای هست......چون چند رویو که خوندم درباره این گوشی، مشخص بود که با این سایز و ....، همگی گفته بودند یک روز رو دووم میاره و این یعنی تقریبا همچین نتیجه ای داره مصرف باتری MTk6592 1.7ghz

TCL Diablo X چطور ؟

انشاله در بهترین حالت، از 12 یا 15 دیسامبر به بازار عرضه میشند....

مگه ادم با گوشی میخواد چی کار کنه که 4هسته ای نمیشه و باید 8 هسته ای خرید این جز مصرف بیشتر باطری چیزی نداره همین گوشی 4 هسته ای من اعصاب منو از باطری خورد کرده همش تو شارژه

برای چهار هسته ای اگر مصرفتون از گوشیتون بالاست، خب چهارهسته ای زیاد مصرف میکنه ولی پیشنهاد برای سایر دوستان مشابه...حتما برای سایز 5 اینچ، زیر 3000 هزار نباشه و اگه بالای 5 اینچ هست، فعلا تنهاگوشی با باتری بالا، همون Umi cross هست....

باتشکر

Last edited:

red veyron

Registered User
لایک‌ها
33
باسلام

حدود 15 تومان کمتر میشه هزینه پست که با زدن کوپن "222" ، کمترکردن براتون لحاظ میشد.....

رنگهای Hot rice هست : Gray & Red.....هردو تا پدیروز موجود بودن ولی از اونجاییکه پرفروش هستند ممکنه تموم شده باشه رنگیش...اگه "حتما" فقط یک رنگ خاص میخواید، تو سفارشاتتون قید کنید "حتما رنگ فلان" تا درصورت ناموجود بودن،بهتون اطلاع داده بشه واگه ترجیحی میخواید، رنگ مدنظرتونو اعلام کنید

ازطریق سایت و پرداخت اینترنتی و... قابل سفارش هستند
این کوپن رو پیدا نکردم همینجوری تسویه حساب کردم
رنگ هم یادم رفت تو توضیحات بنویسم!!!
امکان ش هست اولیت با رنگ های مشکی قرمز و ابی باشه

با تشکر

manhatan1985

Registered User
لایک‌ها
2,147
مبلغ خرید cube a5300 کامل واریز شد.
گویا صندوق پیامتون پره .اینجا نوشتم

Sent from my ZP980 using Tapatalk

db07

Registered User
لایک‌ها
30
سلام امیر خان میخواستم ببینم گوشی الان موجود چیزی داری؟ اینی که نوشتی موجود داری از لنوو درست خوندم یا اشتباه برداشت کردم
اگه ممکنه قیمت و اطلاعات رو واسم پیام کنی ممنونت;)

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
سلام خسته نباشید
چند سوال:
1- این گوشی رو دارید؟ Lenovo A706 - Smartphone Optimized for Mobile Videos | Lenovo (AE)
2- چرا تو این لینک هایی که قرار دادید a760 گرونتر از a850 هه؟
3- zte v967s قابلیت OTG رو داره؟
4- گوشی ها مونتاژ کارخونه خودشونن؟ منظور lenovo هاست بیشتر
با تشکر

kaveh2nd

Registered User
لایک‌ها
85
شرکت چینی Xiaomi به رکورد تازه‌ای در فروش گوشی Mi3 دست یافته، این کمپانی توانسته در کمتر از 10 دقیقه 150 هزار دستگاه گوشی در چین به فروش برساند.

به گزارش سافت‌گذر به نقل از موبنا، رکورد فروش 150 هزار دستگاه از گوشی هوشمند Mi3 در طول 9 دقیقه و 55 ثانیه به ثبت رسیده است.
البته این سریع‌ترین رکورد شرکت Xiaomi نبود، بلکه این شرکت پیشتر در طول 86 ثانیه توانسته بود 100 هزار دستگاه از گوشی Mi3 به فروش برساند. همچنین این شرکت رکوردار فروش 110 هزار دستگاه Mi3 و 110 هزار دستگاه Hongmi در طول سه دقیقه بوده است.
از ویژگی‌های گوشی Mi3 می‌توان به پشتیبانی از تراشه تگرا 4 انویدیا، پردازنده‌ چهار هسته‌ای Cortex A15 با قدرت 1.8 گیگاهرتزی و پردازشگر گرافیکی GeFore اشاره کرد. صفحه‌ نمایش گوشی مذکور پنج اینچی IPS LCD با وضوح 1080 پیکسل است و از دوربین 13 مگاپیکسلی و باتری 3050 میلی‌آمپری است.
یکی از مهم‌ترین اتفاقاتی که در زمینه فروش گوشی Mi3 افتاده، همکاری شرکت Xiaomi با سرویس WeChat بود که خریداران تمامی مراحل خرید را از طریق این برنامه انجام داده‌اند.
گزارش‌ها حاکی است WeChat حدود 272 میلیون کاربر فعال دارد.

dante_27

Registered User
لایک‌ها
3
امیر خان خسته نباشید چند تا سوال!

تو سایتت یه مدلی هست Lenovo A390 دو هسته ای و قیمتشو حدود 260 زدی!
1- من 3 یا 4 تا از این رو بخوام واسم چند در میاد؟
2- و اینکه با یه بار سفارش چقدر باید پول پست بدم؟ (چون دارم 3 یا 4 تا میگیرم شاید با TNT سفارش بدم پس قیمت هردو پست TNTو سنگاپور رو لطف کنی ممنون میشم)
3- در مورد کمرک این تعداد هم اگه یه راهنمایی کنی ممنون میشم! (البته یه دونه a850 هم احتمال 95% با همین سفارش میگیرم!)
4- تو دو هسته ای و ارزون ارزون جز این مدل چیزی پیشنهاد میدی؟

ahmadra.2520

Registered User
لایک‌ها
163

a-shafiei

Registered User
لایک‌ها
112
سلام دوست عزیز من بین لنوو a850 و a820 و تی اچ ال w100 و زوپو zp820 و zp910 موندم..کدومشون بهتره؟؟قیمتاشون رو تحویل در خونه لطف میکنی؟؟یا مثلا بیاد پست ایران هزینه گمرکش رو خودم بدم..

manhatan1985

Registered User
لایک‌ها
2,147
سلام دوست عزیز من بین لنوو a850 و a820 و تی اچ ال w100 و زوپو zp820 و zp910 موندم..کدومشون بهتره؟؟قیمتاشون رو تحویل در خونه لطف میکنی؟؟یا مثلا بیاد پست ایران هزینه گمرکش رو خودم بدم..

Cube a5300 جا انداختی:)

Sent from my ZP980 using Tapatalk

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا