احسانبزرگي
Registered User
دادا این گوشی thl t100 قیمتش معلوم شده؟
منم تعجب کردم..گفتم شاید ادغام تکنولوژی صورت گرفته....توسایت amirexpress.ir این گوشی رو اضافه کن محصول رو به سبد خرید، سپس مشاهده سبد خرید، تخمین حمل و نقل، اونجا نوشته شده
پخ شد
مگه ادم با گوشی میخواد چی کار کنه که 4هسته ای نمیشه و باید 8 هسته ای خرید این جز مصرف بیشتر باطری چیزی نداره همین گوشی 4 هسته ای من اعصاب منو از باطری خورد کرده همش تو شارژهما منتظر هشت هسته ایش هستیم !!!
آقا چی میاد ؟ کی میاد ؟ مردیم از صبر !
این zopo zp998 چطوره ؟ ریویو من ندیدم هنوز ازش . باتریش جواب میده ؟
TCL Diablo X چطور ؟
باسلامدادا 2 دوتا گوشی سفارش بدم باز بهمون 50 تومن هزینه پست میخوره یا واسه هر کدوم 50 اضافه میشه؟
واسه Hongmi میشه رنگ انتخاب کرد؟(Red Rice)
یه دونه Hongmi میخوام یه دونه ZTE V889S - BLADE C
اول موجودیها:سلام.
دوست عزیز من یه گوشی 5 اینچی خوب میخوام (نیم اینچ پایین یا بالا مهم نیست). با صفحه نمایش و قدرت سخت افزاری خوب که دردسر نداشته باشه . بهترین و پرفروش ترین مدلتون چیه ؟ (تو رنج قیمت 500-600) ؟ یه چیزی که از گرفتنش پشیمون نشم و درس خودشو پس داده باشه
ریویو خاصی ازش بیرون نیومده....تنها یک چیز رو میشه فهمید و اون در مورد باتری نگه داری MTK6593 هست...و فکر پشت قضیه شرکتهای چینی که چرا هشت هسته ایهاشون رو با mAh کمتر دارند میزنن....درحقیقت باتری 3000 با MTK6589T چهار هسته ای تقریبا برابر 2650-2750 میلی امپر MTK6592 هشت هسته ای هست......چون چند رویو که خوندم درباره این گوشی، مشخص بود که با این سایز و ....، همگی گفته بودند یک روز رو دووم میاره و این یعنی تقریبا همچین نتیجه ای داره مصرف باتری MTk6592 1.7ghzسلام امیراقا
نظرت درمورد گوشی jiake v8 چیه؟!
کیفیتش خوبه؟!
قیمتش چنده؟!
ما منتظر هشت هسته ایش هستیم !!!
آقا چی میاد ؟ کی میاد ؟ مردیم از صبر !
این zopo zp998 چطوره ؟ ریویو من ندیدم هنوز ازش . باتریش جواب میده ؟
TCL Diablo X چطور ؟
مگه ادم با گوشی میخواد چی کار کنه که 4هسته ای نمیشه و باید 8 هسته ای خرید این جز مصرف بیشتر باطری چیزی نداره همین گوشی 4 هسته ای من اعصاب منو از باطری خورد کرده همش تو شارژه
این کوپن رو پیدا نکردم همینجوری تسویه حساب کردمباسلام
حدود 15 تومان کمتر میشه هزینه پست که با زدن کوپن "222" ، کمترکردن براتون لحاظ میشد.....
رنگهای Hot rice هست : Gray & Red.....هردو تا پدیروز موجود بودن ولی از اونجاییکه پرفروش هستند ممکنه تموم شده باشه رنگیش...اگه "حتما" فقط یک رنگ خاص میخواید، تو سفارشاتتون قید کنید "حتما رنگ فلان" تا درصورت ناموجود بودن،بهتون اطلاع داده بشه واگه ترجیحی میخواید، رنگ مدنظرتونو اعلام کنید
ازطریق سایت و پرداخت اینترنتی و... قابل سفارش هستند
سلام دوست عزیز من بین لنوو a850 و a820 و تی اچ ال w100 و زوپو zp820 و zp910 موندم..کدومشون بهتره؟؟قیمتاشون رو تحویل در خونه لطف میکنی؟؟یا مثلا بیاد پست ایران هزینه گمرکش رو خودم بدم..
گوشی خوبیه کیفیت تصویر خوبی داره ولی خب اون مارک چینی پشتش تو ذوق میزنه..Cube a5300 جا انداختی
Sent from my ZP980 using Tapatalk
گوشی خوبیه کیفیت تصویر خوبی داره ولی خب اون مارک چینی پشتش تو ذوق میزنه..
اینم حرفیه
Sent from my ZP980 using Tapatalk