احسانبزرگي
Registered User
امیر جان این هواوی 3ایکس بزودی عرضهمیشه تو چین؟
ONDA V975M از پردازنده های نسل جدید استفاده می کنه، و هنوز عرضه نشده ، ما انشاللله همون شرکت rockchip هم پردازشگرش. طی دو سه اه اول 2014 بیرون خواهد زد و یا allwinner a80....Pipo M6Pro 3g: اومده
Pipo M6Pro-3G WCDMA Android 4.2 RK3188 Quad Core Tablet PC 9.7 inch Retina Screen 2048*1536 2GB/32GB - GeekBuying.com
ONDA V975M هنوز نیومده
Onda V975M Advanced Quad Core 2.0GHz RAM 2GB 9.7 Inch Retina Screen
كدوم يك از تبلت هاى بالا به نظر شما بهتره باذكر دليل بگيد بعد كدوم فلش رو قبول مى كنه يا به تلويزيون وصل مى شه
اما چیزیکه آخرین تبلتهای اومده هست،بهترینشون،Pipo M6pro 3g هست
هردو فلش رو قبول می کنندف و قسمت HDMI دارند...
فقط گفته شدند، عرضه نشدند.....اگه گوشی بدردبخوری بیاد، با کیفیت خوب، تو سایت میزارم(شاید تنها شرکت درست حسابی که اضافه نکردم: dakele هست و محصولاتش)سلام امیر جان
چند تا مدل حدید گوشی اومده بی زحمت چک میکنی؟
Quad-core, 1080 FHD Saga Z1 is a $180 Xiaomi Mi2S Clone! : Gizchina.com
$132 InFocus M310 gets an official launch; Bookings open in China : Gizchina.com
iNew V3 Smartphone MTK6582 Quad Core Android 4.2 OS 5.0 Inch HD Screen 3G [986] :
میخواستم ببینم قیمت هر کدوم چند درمیاد ؟
کیفیتشون چطوریه ؟ ارزش خرید دارن ؟
Inew v3 از همون کارخونه ThL داره بیرون میاد، بنابراین کیفیتش مناسبه...قیمت رو طرفم بگه، تو سایت اضافه میکنم
saga ها مثل star و orient ها میمونند و جنس درجه سه حساب میشند که سعی کردم کار نکنم،چون خرابی توشون یافت میشه هرچند مشخصات خوب و قیمتهای خوبی داشته باشند....
حتی hasee e50 هم خوبه ولی عرضه نشدند(مارک معتبرتریه نسبت به saga,infocus)
بهتون گفتم پیشفروش نخرید یا نمیکنم، برای همین بود...درضمن گفتمتون که ممکنه اولین گوشیها با این چیپست حالت آزمایشی بشن براتون و bug-free یا بدون مشکل نرم افزاری نباشند...بهترین گوشیها ممکنه اوایل فوریه بییرون بیان که خیالتون جمع تر باشه....ای بابا !!! دیدید zopo چجوری سر کارمون گذاشت؟؟
تازه حالا معلوم نیست که کی گوشیمونو میفرستن!
عرضه میشه،کی، معلوم نیست، همه چی میافته در هرصورت در بهترین حالتش به بعداز تعطیلات چینامیر جان این هواوی 3ایکس بزودی عرضه میشه تو چین؟
لنوو فعلا حرف از این گوشی زده:ما نیز از زوپو قطع امید کردیم امیر جان احتمال داره لنوو 8هسته ای بزنه
Lenovo S939 MTK6592 OCTA Core 1GB RAM 6.0 Inch HD Screen Android 4.2 Smart Phone
ولی قیمتش بالاست
پیشنهاد میکنم از TCL و غیره بگیرید...امسال تو بازار خودمون هم از sony و MTK6592 خواهیم دیدزیاد.....باقیمتهای عالی سونی و امکانات انشالله فوق العاده ...(کارما روکساد کنه)
باتشکر
بهتون گفتم پیشفروش نخرید یا نمیکنم، برای همین بود...درضمن گفتمتون که ممکنه اولین گوشیها با این چیپست حالت آزمایشی بشن براتون و bug-free یا بدون مشکل نرم افزاری نباشند...بهترین گوشیها ممکنه اوایل فوریه بییرون بیان که خیالتون جمع تر باشه....
باتشکر
دوستانی که باسوادن این یعنی چه؟
Arrived at overseas (Country code: IR)
Sent from my C2 using Tapatalk
من خودم بین چهارتای شما، گوشی lenovo a850 رو برمیدارم ولی ازچینیها،گوشی Cube 5H رو بهترمیبینم و xioami red Rice......تورنج قیمت پایین تر، zte v967s که فعلا دیگه تولید نمیشه و نیز گوشی Cubot One رو مدنظرم میگرفتمآقا من یه کمکی میخواستم ببینم بین این 4 تا گوشی کدومشون بهتره بخوام بگیرم!!!!
لنوو: a706 - a820 - a850
آلکاتل:snaps
پارس مایکروتل خوب عمل کرده در قیمت هواوی...ولی انصافا امیر جان هواوی زیاد نمکیشه رو جنس نمونش جی 700 و جی 610 ولی الکاتل خیلی گرون هست ایران
الانم زرنگ باشه مایکروتل سه سوت 3سی و 3ایکس رو وارد کنه البته حاج امیر 3سی مثل اینکه عرضه شده تو چین واقعا سرعت خوبی داره 2تا ویدئو انباکس گذاشتن
صد درصد پرچمها به نشانه موافقت با این حرف بالاست.......کلید اسرار :lol:
دوستان عبرت بگیرید و فقط از امیر خان گوشی بخرید تا مثل ما نشید :happy:
Inew v3 از همون کارخونه ThL داره بیرون میاد، بنابراین کیفیتش مناسبه...قیمت رو طرفم بگه، تو سایت اضافه میکنم
باتشکر
درتعداد دوتا حداکثر در یک بسته، شما میتونید خودتون ترخیص کنید....هرنفر در هرسال، فقط دو بسته خارجی میتونه داشته باشه و در هر بسته هم فقط حداکثر دو قلم جنس میتونه باشهسلام
می خواستم بدونم هزینه گمرک این کتابخوان تقریبا چقدر در میاد .
خودم می تونم ترخیص کنم یا کارت بازرگانی لازمه ؟ کلا تا چه حد رو خودم می تونم ترخیص کنم. شما می تونید ترخیص کنید ؟
Amazon kindle paperwhite 2nd Japan version touch screen ebook e ink 4GB RAM can registered on amazon.com-in eBook Reader from Consumer Electronics on Aliexpress.com
خیلی متشکرم
میدونم، ولی تازمانیکه طرفم درچین نگه دستشه، نمیتونمسلام
تو بعضی فروم های گفته شده که ضخامت این گوشی اون چیزی نیست که شرکت سازنده ادعا می کنه. بنابراین به سایر
مشخصاتش هم نمیشه اعتماد کرد. شما مشخصات واقعیش رو چک کردین:
Sub $200 Inew V3 MTK6582 720P Screen Sony 13MP Sensor Android 4.2.2 Smartphone Thread - xda-developers
با تشکر
بله در یوتیوب مشخصاتش فرق میکنه ممکنه چند تا ورژن داشته باشه معمولا حتی همون لنوو هم این کار رو انجام میدن (الان K900 دوسیم کارت و tf ساپورت هم هست ولی شبکه های مخابراتی ایران رو پشتیبانی نمیکنن (منظورم رایتل هست))inew v3 مشخصات اشتباحه ضخامتش 8 میلیمتر هست تو ویدیویی که تو یوتیوب هستش . ازنظر من که با این گوشی های چینی کارکردم و ویدیو تور کارخونه هاشون رو دیدم هیچی لنوو و تی سی ال نمیشه.البه این نظر منه
میشه دلیلتونم بگید؟؟؟(بین 4 تا گوشی که من گفتم)من خودم بین چهارتای شما، گوشی lenovo a850 رو برمیدارم ولی ازچینیها،گوشی Cube 5H رو بهترمیبینم و xioami red Rice......تورنج قیمت پایین تر، zte v967s که فعلا دیگه تولید نمیشه و نیز گوشی Cubot One رو مدنظرم میگرفتم
بله در یوتیوب مشخصاتش فرق میکنه ممکنه چند تا ورژن داشته باشه معمولا حتی همون لنوو هم این کار رو انجام میدن (الان K900 دوسیم کارت و tf ساپورت هم هست ولی شبکه های مخابراتی ایران رو پشتیبانی نمیکنن (منظورم رایتل هست))
در کل برای کیفیت ساخت باهتون موافقم ولی تمام برند ها گوشی مقرون به صرفه و خوش قیمت و گوشی تاپ و با کیفیت دارن خیلی نمیشه کلی نظر داد
میشه دلیلتونم بگید؟؟؟(بین 4 تا گوشی که من گفتم)
سایز و برندو ویژگیها، خیلی برتر از بقیشونه....کاملا مشخصه، درضمن برتری پردازشگر MTK6589 در کل نسبت به Qualcomm هم مدنظر بگیرید-برای مدل a706-.....قیمت a850 هم بسیار مناسبه باتوجه به اندازه سایز صفحهمیشه دلیلتونم بگید؟؟؟(بین 4 تا گوشی که من گفتم)