• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش بهترین گوشیهای چین -Amirexpress.ir laptopstockshiraz

نظرتونون رو جویا میشیم درمورد کیفیت و کار این گوشیهاو آیا خریدشون بصرفه هست یا نه

• Total voters
    394
وضعیت
موضوع بسته شده است.

hofhom

Registered User
لایک‌ها
12
ما نیز از زوپو قطع امید کردیم امیر جان احتمال داره لنوو 8هسته ای بزنه

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
Pipo M6Pro 3g: اومده
Pipo M6Pro-3G WCDMA Android 4.2 RK3188 Quad Core Tablet PC 9.7 inch Retina Screen 2048*1536 2GB/32GB - GeekBuying.com

ONDA V975M هنوز نیومده
Onda V975M Advanced Quad Core 2.0GHz RAM 2GB 9.7 Inch Retina Screen

كدوم يك از تبلت هاى بالا به نظر شما بهتره باذكر دليل بگيد بعد كدوم فلش رو قبول مى كنه يا به تلويزيون وصل مى شه
ONDA V975M از پردازنده های نسل جدید استفاده می کنه، و هنوز عرضه نشده ، ما انشاللله همون شرکت rockchip هم پردازشگرش. طی دو سه اه اول 2014 بیرون خواهد زد و یا allwinner a80....
اما چیزیکه آخرین تبلتهای اومده هست،بهترینشون،Pipo M6pro 3g هست
هردو فلش رو قبول می کنندف و قسمت HDMI دارند...

سلام امیر جان
چند تا مدل حدید گوشی اومده بی زحمت چک میکنی؟
Quad-core, 1080 FHD Saga Z1 is a $180 Xiaomi Mi2S Clone! : Gizchina.com
$132 InFocus M310 gets an official launch; Bookings open in China : Gizchina.com
iNew V3 Smartphone MTK6582 Quad Core Android 4.2 OS 5.0 Inch HD Screen 3G [986] :
میخواستم ببینم قیمت هر کدوم چند درمیاد ؟
کیفیتشون چطوریه ؟ ارزش خرید دارن ؟
فقط گفته شدند، عرضه نشدند.....اگه گوشی بدردبخوری بیاد، با کیفیت خوب، تو سایت میزارم(شاید تنها شرکت درست حسابی که اضافه نکردم: dakele هست و محصولاتش)

Inew v3 از همون کارخونه ThL داره بیرون میاد، بنابراین کیفیتش مناسبه...قیمت رو طرفم بگه، تو سایت اضافه میکنم
saga ها مثل star و orient ها میمونند و جنس درجه سه حساب میشند که سعی کردم کار نکنم،چون خرابی توشون یافت میشه هرچند مشخصات خوب و قیمتهای خوبی داشته باشند....

حتی hasee e50 هم خوبه ولی عرضه نشدند(مارک معتبرتریه نسبت به saga,infocus)

ای بابا !!! دیدید zopo چجوری سر کارمون گذاشت؟؟
تازه حالا معلوم نیست که کی گوشیمونو میفرستن!
بهتون گفتم پیشفروش نخرید یا نمیکنم، برای همین بود...درضمن گفتمتون که ممکنه اولین گوشیها با این چیپست حالت آزمایشی بشن براتون و bug-free یا بدون مشکل نرم افزاری نباشند...بهترین گوشیها ممکنه اوایل فوریه بییرون بیان که خیالتون جمع تر باشه....

امیر جان این هواوی 3ایکس بزودی عرضه میشه تو چین؟
عرضه میشه،کی، معلوم نیست، همه چی میافته در هرصورت در بهترین حالتش به بعداز تعطیلات چین

ما نیز از زوپو قطع امید کردیم امیر جان احتمال داره لنوو 8هسته ای بزنه
لنوو فعلا حرف از این گوشی زده:
Lenovo S939 MTK6592 OCTA Core 1GB RAM 6.0 Inch HD Screen Android 4.2 Smart Phone
ولی قیمتش بالاست
پیشنهاد میکنم از TCL و غیره بگیرید...امسال تو بازار خودمون هم از sony و MTK6592 خواهیم دیدزیاد.....باقیمتهای عالی سونی و امکانات انشالله فوق العاده ...(کارما روکساد کنه)

باتشکر

db07

Registered User
لایک‌ها
30
آقا من یه کمکی میخواستم ببینم بین این 4 تا گوشی کدومشون بهتره بخوام بگیرم!!!!
لنوو: a706 - a820 - a850
آلکاتل:snaps

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
ولی انصافا امیر جان هواوی زیاد نمکیشه رو جنس نمونش جی 700 و جی 610 ولی الکاتل خیلی گرون هست ایران
الانم زرنگ باشه مایکروتل سه سوت 3سی و 3ایکس رو وارد کنه البته حاج امیر 3سی مثل اینکه عرضه شده تو چین واقعا سرعت خوبی داره 2تا ویدئو انباکس گذاشتن

danyno1

Registered User
لایک‌ها
128
بهتون گفتم پیشفروش نخرید یا نمیکنم، برای همین بود...درضمن گفتمتون که ممکنه اولین گوشیها با این چیپست حالت آزمایشی بشن براتون و bug-free یا بدون مشکل نرم افزاری نباشند...بهترین گوشیها ممکنه اوایل فوریه بییرون بیان که خیالتون جمع تر باشه....

باتشکر

کلید اسرار :lol:
دوستان عبرت بگیرید و فقط از امیر خان گوشی بخرید تا مثل ما نشید :(:happy:

Last edited:

manhatan1985

Registered User
لایک‌ها
2,147
دوستانی که باسوادن این یعنی چه؟
Arrived at overseas (Country code: IR)

Sent from my C2 using Tapatalk

hofhom

Registered User
لایک‌ها
12
دوستانی که باسوادن این یعنی چه؟
Arrived at overseas (Country code: IR)

به مقصدش که ایرانه رسیده . اگه سنگاپور پست باشه تا فردا عصر تو پست ایرانم میزنه

manhatan1985

Registered User
لایک‌ها
2,147
چه خوب گوشی رسیده گمرک استان :)
دقیقا از زمان سفارش ۶/۱۲/۲۰۱۳ تا رسیدن به گمرک ۲۴/۱۲/۲۰۱۳
:))

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
آقا من یه کمکی میخواستم ببینم بین این 4 تا گوشی کدومشون بهتره بخوام بگیرم!!!!
لنوو: a706 - a820 - a850
آلکاتل:snaps
من خودم بین چهارتای شما، گوشی lenovo a850 رو برمیدارم ولی ازچینیها،گوشی Cube 5H رو بهترمیبینم و xioami red Rice......تورنج قیمت پایین تر، zte v967s که فعلا دیگه تولید نمیشه و نیز گوشی Cubot One رو مدنظرم میگرفتم

ولی انصافا امیر جان هواوی زیاد نمکیشه رو جنس نمونش جی 700 و جی 610 ولی الکاتل خیلی گرون هست ایران
الانم زرنگ باشه مایکروتل سه سوت 3سی و 3ایکس رو وارد کنه البته حاج امیر 3سی مثل اینکه عرضه شده تو چین واقعا سرعت خوبی داره 2تا ویدئو انباکس گذاشتن
پارس مایکروتل خوب عمل کرده در قیمت هواوی...
سعی کردم بدلیل نمایندگی داشتن و همین قیمت نزدیک بودنش، کار نکنم هواوی رو...
کلید اسرار :lol:
دوستان عبرت بگیرید و فقط از امیر خان گوشی بخرید تا مثل ما نشید :(:happy:
صد درصد پرچمها به نشانه موافقت با این حرف بالاست.......

باتشکر

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
سلام

می خواستم بدونم هزینه گمرک این کتابخوان تقریبا چقدر در میاد .
خودم می تونم ترخیص کنم یا کارت بازرگانی لازمه ؟ کلا تا چه حد رو خودم می تونم ترخیص کنم. شما می تونید ترخیص کنید ؟

Amazon kindle paperwhite 2nd Japan version touch screen ebook e ink 4GB RAM can registered on amazon.com-in eBook Reader from Consumer Electronics on Aliexpress.com

خیلی متشکرم

mahdi255

Registered User
لایک‌ها
42
Inew v3 از همون کارخونه ThL داره بیرون میاد، بنابراین کیفیتش مناسبه...قیمت رو طرفم بگه، تو سایت اضافه میکنم

باتشکر

سلام
تو بعضی فروم های گفته شده که ضخامت این گوشی اون چیزی نیست که شرکت سازنده ادعا می کنه. بنابراین به سایر
مشخصاتش هم نمیشه اعتماد کرد. شما مشخصات واقعیش رو چک کردین:
Sub $200 Inew V3 MTK6582 720P Screen Sony 13MP Sensor Android 4.2.2 Smartphone Thread - xda-developers

با تشکر

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام

می خواستم بدونم هزینه گمرک این کتابخوان تقریبا چقدر در میاد .
خودم می تونم ترخیص کنم یا کارت بازرگانی لازمه ؟ کلا تا چه حد رو خودم می تونم ترخیص کنم. شما می تونید ترخیص کنید ؟

Amazon kindle paperwhite 2nd Japan version touch screen ebook e ink 4GB RAM can registered on amazon.com-in eBook Reader from Consumer Electronics on Aliexpress.com

خیلی متشکرم
درتعداد دوتا حداکثر در یک بسته، شما میتونید خودتون ترخیص کنید....هرنفر در هرسال، فقط دو بسته خارجی میتونه داشته باشه و در هر بسته هم فقط حداکثر دو قلم جنس میتونه باشه
فکر کنم تو ایران گیر میاد، تو همین پرشین تولز هم بگردی، شاید لینکش گیرت بیاد، نبود، تو اینترت یا همون گوگل سرچ کن :
Kindle fire تومان قیمت

سلام
تو بعضی فروم های گفته شده که ضخامت این گوشی اون چیزی نیست که شرکت سازنده ادعا می کنه. بنابراین به سایر
مشخصاتش هم نمیشه اعتماد کرد. شما مشخصات واقعیش رو چک کردین:
Sub $200 Inew V3 MTK6582 720P Screen Sony 13MP Sensor Android 4.2.2 Smartphone Thread - xda-developers

با تشکر
میدونم، ولی تازمانیکه طرفم درچین نگه دستشه، نمیتونم
آفر برای NEO
Neo N003 1GB/4GB White :630
Neo n003 2GB/32GB : 780
INew V3 هم قابل سفارشه، با هزینه سفارش : 595تومان با پست سنگاپور
در تعداد3 تا ، قیمت 580 تومان با پست سنگاپور
iNew_V3_Phone_01.png
iNew_V3_Phone_02.png

[h=3]Top Camera,make the world most beautiful[/h]
The new gernation of 13M pixel Camera with Sony Chip,Advantage F2.0 Larger aperture
Better than 12M Pixel Casio,especial seize the color in nature,night scence,and the larger aperture shooting portrait are better than the professional SLR camera.​
iNew_V3_Phone_03.png

[h=3]Sony 13M pixel camera,large aperture F2.0 night shooting artifact[/h]
Excellent to take the photo with the weak light environment,Sony 13M pixel camera with dual Philips LED flash,Sony Exmor RS series photosensitive components, stack structure brings the superfine pixel spacing & screen delicate.By 5 groups of special lenses and blue glass infrared filter, restore the true color, also support the CPU real-time HDR function, bring more shot funs. The front camera 5Mpixels, more suitable for self-photo-shot.​
iNew_V3_Phone_04.png

[h=3]NFC short distance wireless technology[/h]
iNew V3 Mobile Phone NFC is a kind of innovative technology. "NFC is a near field technology, also known as the short distance wireless communication, which is a kind of short distance wireless technology with high frequency, allowing for non contact type electronic equipmentPoint to point data transmission and exchanging.it would be widely applied to, access control management, tickets etc,., The users will be able to touch and go when the equipment,storing the ticket or passwords, touch the card reader,.On the other hand,it is used for logistics management. Touch and pay, data transmission, download music, pictures to each other and exchange mail list etc..​
iNew_V3_Phone_05.png

[h=3]Extremely clear,best view[/h]
OGS Full Lamination,Super-Quality Display 5 Inch Ultra-sensitive Touch Retina Screen,16:9 HD LCD,Pixel Density 326PPI
iNew V3 with the OGS full lamination technology, The display screen is formed directly on the touch screen, non-air-gap, transparent embellish
bright, pure color and text, pictures, feel like floating on the hand -- highest quality touching experience.Meanwhile, the display 30% slimmer and the transmission to enhance the rate of 10%​
iNew_V3_Phone_06.png

[h=3]Corning Gorilla Glass II Screen[/h]
INEW V3 Phone features Corning 2nd generation steel material external screen, wear resistance, image display sharper than the previous generation,
visible scratches by 40%, a 40% increase structural strength.​
iNew_V3_Phone_07.png

[h=3]5.0 Inch HD Display,Watch the IMAX Movie at home[/h]
5.0 inch,1280 * 720 pixels HD, support for playback via software 720P HD TV and movies, and supports surround sound: With the high-quality speakers, you would enjoy perfectly on the best bass, even the normal headphones have the nice experience,​
iNew_V3_Phone_08.png

[h=3]RAM 1GB and ROM 16GB Big Memory[/h]
iNew V3 phone would give you the best experience,RAM 1GB and ROM 16GB mass storage, you can have a number of interesting and fun APP,
play lots of wonderful games, HD video play, save every good moment during the life.​
iNew_V3_Phone_09.png
iNew_V3_Phone_12.png
iNew_V3_Phone_13.png

[h=3]iNew V3 Phone Features:[/h] OS: Android 4.2.1
CPU: MTK MT6582 Ouad Core 1.3GHZ
GPU: ARM Mali 400-MP 533MHz
RAM 1GB,DDR3
Storage 16GB
Extend Card Support TF card up to 32GB extended
Sim Card: Dual SIM Card Dual Standby
Service Provide: Unlocked
Brand:
2G: GSM 850/900/1800/1900MHz
3G: WCDMA 850/2100MHz
MS mode: WCDMA/GSM
Shell Material Plastic
Screen: Capacitive Touchscreen, 1280*720 High-resolution Screen
Size: 5.0 inch HD 5 Point Capacitive Multi Touch Display / OGS
Resolution: 1280*720
Visible Angle: 178°
Display: IPS
Daul Camera: Front camera:5.0 mega pixels, rear camera: 13.0 mega CMOS color pixels,Flash light

[h=3]iNew V3 Phone Details:[/h] Wireless transmission 3G,WIFI 802.11b/g/n,Bluetooth 2.0,EDGE,HSDPA,HSUPA
Navigation Built-in GPS chip(GPS+AGPS)
Google Play: Pre-installed
Modem FunctionMove AP--Wireless AP(WLAN Hot spot)
NFC:Support MT6605
USB: USB 2.0
Light sensor Support
Proximity sensor Support
Gravity Sensor Support
Bluetooth Support
Music/video Support
WAP Browser Support
Hand-writing Support
Skype Yes
Multilingual Support
Email and Browser: Yes, built in
WIFI: 802.11b/802.11g / 802.11n
Earphone Interface 3.5mm
Video:1080P Videp Play with formats of MP4/3GP/3G2/RM/RMVB/ASF/FLAC/APE/MOV etc.
Music MP3/WMA/FLAC/APE/WAV/RA/Ogg/MIDI/3GP etc.
Ebook UMD, TXT, PDF, HTML, RTF, FB2…
Bttery: 1830mAh
[h=3]iNew V3 Phone contain:[/h] 1 x iNew V3 Android Smart Phone
1 x USB cable
1 x Charger
1 x Battery
[h=3]iNew V3 Phone Weight: 128g

iNew V3 Phone Size: 142.5*70.8*6.5mm[/h]

Last edited:

hofhom

Registered User
لایک‌ها
12
inew v3 مشخصات اشتباحه ضخامتش 8 میلیمتر هست تو ویدیویی که تو یوتیوب هستش . ازنظر من که با این گوشی های چینی کارکردم و ویدیو تور کارخونه هاشون رو دیدم هیچی لنوو و تی سی ال نمیشه.البه این نظر منه

shamid1369

Registered User
لایک‌ها
30
inew v3 مشخصات اشتباحه ضخامتش 8 میلیمتر هست تو ویدیویی که تو یوتیوب هستش . ازنظر من که با این گوشی های چینی کارکردم و ویدیو تور کارخونه هاشون رو دیدم هیچی لنوو و تی سی ال نمیشه.البه این نظر منه
بله در یوتیوب مشخصاتش فرق میکنه ممکنه چند تا ورژن داشته باشه معمولا حتی همون لنوو هم این کار رو انجام میدن (الان K900 دوسیم کارت و tf ساپورت هم هست ولی شبکه های مخابراتی ایران رو پشتیبانی نمیکنن (منظورم رایتل هست))
در کل برای کیفیت ساخت باهتون موافقم ولی تمام برند ها گوشی مقرون به صرفه و خوش قیمت و گوشی تاپ و با کیفیت دارن خیلی نمیشه کلی نظر داد

db07

Registered User
لایک‌ها
30
من خودم بین چهارتای شما، گوشی lenovo a850 رو برمیدارم ولی ازچینیها،گوشی Cube 5H رو بهترمیبینم و xioami red Rice......تورنج قیمت پایین تر، zte v967s که فعلا دیگه تولید نمیشه و نیز گوشی Cubot One رو مدنظرم میگرفتم
میشه دلیلتونم بگید؟؟؟(بین 4 تا گوشی که من گفتم)

hofhom

Registered User
لایک‌ها
12
بله در یوتیوب مشخصاتش فرق میکنه ممکنه چند تا ورژن داشته باشه معمولا حتی همون لنوو هم این کار رو انجام میدن (الان K900 دوسیم کارت و tf ساپورت هم هست ولی شبکه های مخابراتی ایران رو پشتیبانی نمیکنن (منظورم رایتل هست))
در کل برای کیفیت ساخت باهتون موافقم ولی تمام برند ها گوشی مقرون به صرفه و خوش قیمت و گوشی تاپ و با کیفیت دارن خیلی نمیشه کلی نظر داد

والا من گوشی زوپو سی 2
گرفتم از اقا امیر و یه لنوو a820 هم دارم زوپو چندتا رام عوض کردم تا رون شده خوب شده ولی لنوو از همون اول عالی بوده و حال میکنی با گوشی کار میکنی دوربین c2 هم اصلا کیفیت لازمو اندازه 13 نداره.

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سایز و برندو ویژگیها، خیلی برتر از بقیشونه....کاملا مشخصه، درضمن برتری پردازشگر MTK6589 در کل نسبت به Qualcomm هم مدنظر بگیرید-برای مدل a706-.....قیمت a850 هم بسیار مناسبه باتوجه به اندازه سایز صفحه

soheil368

Registered User
لایک‌ها
67
چه فبلتایی همراه با قلم هستن؟قیمت تموم شده چند میشه؟ نسخه همراه با قلم وان تاچ هیرو تولید نمیشه؟
http://amirexpress.ir/index.php?route=product/product&path=62_24&product_id=69 این از همه لحاظ بلندی صدا کیفیت ساخت دوربین در حد سیزده واقعی و سخت افزار و صفحه نمایش چجوریه؟
یا این: http://amirexpress.ir/index.php?route=product/product&path=62_24&product_id=120

و قاعدتا نمیخوام قیمت خیلی بالا باشه اگه بخوام یک و هفتصد مثلا پیاده شم میرم نوت 3 میخرم

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا