• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش بهترین گوشیهای چین -Amirexpress.ir laptopstockshiraz

نظرتونون رو جویا میشیم درمورد کیفیت و کار این گوشیهاو آیا خریدشون بصرفه هست یا نه

• Total voters
    394
وضعیت
موضوع بسته شده است.

danyno1

Registered User
لایک‌ها
128
آپدیت: به گمونم این شخصی که باهاش صحبت کردم احتمال 99% گوشی سری اول گیرش اومده

دوستان من با یک نفر که گوشی رو خریده در مورد تمام چیز ها ازش پرسیدمو ایشون هم تایید کردن که گوشی فقط بالا و پایین 6.5 میلیمتر هست و بدنه فلت نیست و حالت قوسی داره، و حد اکثر به همون 8 میلیمتر میرسه(خودمونیم این 1 میلیمتر اصلا محسوس نیست که ما انقد داریم روش بحث میکنیم!)، اما خودش ابراز که کرد با وجود این، خود گوشی واقعا باریک هست. کیفیت دوربینش رو oppo find 5 مقایسه کرده و میگه مثل هم هستند فقط oppo find 5 یکمی سریعتر فوکس میکنه، اما از نظر کیفیت ساخت تایید کرد که واقعا گوشی خوش ساختی هست و بدنه با کیفیتی داره، جالب اینجاست که کیفیت صفحه نمایش با اینکه 720 پیکسل هست اما ایشون میگن از نظر رنگ و کانتراست خیلی بهتر از oppo find 5 هست و حتی میگه که از صفحه نمایش 1080 پیکسل oppo find 5 با کیفیت تره. در کل این آدم پسرش oppo find 5 داره و با اون گوشی رو مقایسه کرده و الان میگه این گوشی از خیلی جهات از اون بهتره و راضیه.
بخشی از مکالمات من و ایشون که خودتون میتونید بخونید:
1.png2.png3.png

به شخصه تنها مشکل شدیدم با این گوشی باتری هست...:(
نمیدونم این گوشی اصلا آپدیت به اندروید 4.4 کیت کت خواهد شد یا نه.. ولی بعید میدونم به این زودی ها خبری از آپگرید بشه!
-----------
سوال تخصصی این همه آدم که خرید میکنن و به فروشنده چینی میگن قیمت رو زیر 50 دلار بزن یا رو بسته بزنید گیفت، واقعا باعث میشه گمرکی نگیرن؟؟
تو ایران اصلا ممکنه گمرک آدمو قارت نکنه؟:eek:

Last edited:

R@R#M@N

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان من با یک نفر که گوشی رو خریده در مورد تمام چیز ها ازش پرسیدمو ایشون هم تایید کردن که گوشی فقط بالا و پایین 6.5 میلیمتر هست و بدنه فلت نیست و حالت قوسی داره، و حد اکثر به همون 8 میلیمتر میرسه(خودمونیم این 1 میلیمتر اصلا محسوس نیست که ما انقد داریم روش بحث میکنیم!)، اما خودش ابراز که کرد با وجود این، خود گوشی واقعا باریک هست. کیفیت دوربینش رو oppo find 5 مقایسه کرده و میگه مثل هم هستند فقط oppo find 5 یکمی سریعتر فوکس میکنه، اما از نظر کیفیت ساخت تایید کرد که واقعا گوشی خوش ساختی هست و بدنه با کیفیتی داره، جالب اینجاست که کیفیت صفحه نمایش با اینکه 720 پیکسل هست اما ایشون میگن از نظر رنگ و کانتراست خیلی بهتر از oppo find 5 هست و حتی میگه که از صفحه نمایش 1080 پیکسل oppo find 5 با کیفیت تره. در کل این آدم پسرش oppo find 5 داره و با اون گوشی رو مقایسه کرده و الان میگه این گوشی از خیلی جهات از اون بهتره و راضیه.
بخشی از مکالمات من و ایشون که خودتون میتونید بخونید:
مشاهده پیوست 511427مشاهده پیوست 511428مشاهده پیوست 511429

به شخصه تنها مشکل شدیدم با این گوشی باتری هست...:(
نمیدونم این گوشی اصلا آپدیت به اندروید 4.4 کیت کت خواهد شد یا نه.. ولی بعید میدونم به این زودی ها خبری از آپگرید بشه!
-----------
سوال تخصصی این همه آدم که خرید میکنن و به فروشنده چینی میگن قیمت رو زیر 50 دلار بزن یا رو بسته بزنید گیفت، واقعا باعث میشه گمرکی نگیرن؟؟
تو ایران اصلا ممکنه گمرک آدمو قارت نکنه؟:eek:
مرسی دانیال جان !
همونطور که انتظار میرفت بدنش اونقدراهم نازک نیس !
البته به قول شما ما توقعمون بالا بوود :دی زد منم 8 میلیمتره :))
تازه این 6.5 دورشه !!!

danyno1

Registered User
لایک‌ها
128
آخه دیگه فکر کنید گوشی با ضخامت نیمسانت تو دست بخوای بگیری کار کنی اصلا خوشدست نیس دیگه
به قولا باش که تنه درخت نمیخوایم قطع کنیم که باریک و تیز باشه:D

mahdi255

Registered User
لایک‌ها
42
آخه دیگه فکر کنید گوشی با ضخامت نیمسانت تو دست بخوای بگیری کار کنی اصلا خوشدست نیس دیگه
به قولا باش که تنه درخت نمیخوایم قطع کنیم که باریک و تیز باشه:D
مسئله اصلی این نیست که ضخامتش 6.5 هست یا 8 .
موضوع اینه که وقتی ضخامت رو بدروغ 6.5 عنوان می کنه چجوری میشه به بقیه مشخصاتش اعتماد کرد. مثلا شما می تونید مطمئن باشید دوربین مال سونی هست یا اونم خالی بندیه و همینطور بقیه ادعاهاش
(ضمناً وقتی بدنه گوشی 6.5 نباشه و قوسی هم باشه اون وقتعکس هاش گوشی فوق العاده زیبا نشون داده میشه ولی وقتی از نزدیک ببینیش ممکن کاملا بخوره تو ذوقت)

danyno1

Registered User
لایک‌ها
128
مسئله اصلی این نیست که ضخامتش 6.5 هست یا 8 .
موضوع اینه که وقتی ضخامت رو بدروغ 6.5 عنوان می کنه چجوری میشه به بقیه مشخصاتش اعتماد کرد. مثلا شما می تونید مطمئن باشید دوربین مال سونی هست یا اونم خالی بندیه و همینطور بقیه ادعاهاش
(ضمناً وقتی بدنه گوشی 6.5 نباشه و قوسی هم باشه اون وقتعکس هاش گوشی فوق العاده زیبا نشون داده میشه ولی وقتی از نزدیک ببینیش ممکن کاملا بخوره تو ذوقت)

دقیقا همین مسائل رو با فروشندگان چینی بحث میکردم.
البته فکر نکنید قوسی که میگیم که توپ گرد پشت گوشی هست، 14 سانت ارتفاع داره و به صورت ظریف از 6.5 میلیمتر چند دهم چند دهم میلیمتر اضاف میشه تا بشه 7.9 و بازم همینجوری کم میشه تا بشه 6.5
nfc تایید شده، OTG هم توی بار دومشون فعال شده، led motion هم اعلام کردند که تا یک هفته دیگه آپدیت نرم افزاری میدن و فعال میشه
دوربین سونی که میگن حالا فکر نکنید خیلی مسئله مهم یا مثلا چیز خارق العاده ای هست که بقیه دوربین ها نیست. شرکت های سونی و سامسونگ تنها محصولات خودشون رو تولید نمیکنن، بلکه قطعات اولیه هم تولید میکنن و به سایر شرکت ها میدن. نمونه بارزش cpu های اکسینوس سامسونگ که اول فقط تو گوشی های گلکسی بود و یکم بعد تو خیلی دیگه از گوشی های تولید چین دیدید.
بماند که دوربین های اکسپریا سونی هم به نسبت مقایسه با دوربین های نوکیا لومیا همچین قابل رقابت نیستند

danyno1

Registered User
لایک‌ها
128
البته فروشنده چینی که ازش پرسیدم میگه که این سری جدیده 6.5 میلیمتر واقعی هست :-? یعنی قبلیا 6.5 میلیمتر دروغی بوده؟؟:blink:
INEW_V3_MTK6582_quad_core_NFC_5.0_FHD_Screen_1.3GHz_Android_4.2_1GB_16GB_1280_720_-To2c.com_-_20.png

red veyron

Registered User
لایک‌ها
33
بردار این بسته ما بعد از 20 روز به این موقعیت رسیده
Product Delivered (Country code: IR)

حدودا چند روزه دیگه میرسه؟

manhatan1985

Registered User
لایک‌ها
2,147
بسته من رسیده در به در جور کردن گمرکیشم تو این بی پولی :(

Sent from my zopo980 using Tapatalk

S H 4 H 4 i3

Registered User
لایک‌ها
1,482
سلام امیراقا
یه گوشی دوسیم همزمان آنلاین نه فقط استندبای با باطرری عالییییی معرفی میکنی با هزینش؟!

hamid3pnn

Registered User
لایک‌ها
19
سلام دوست عزیز دوتا گوشی یکی تا اطراف 500 تومن و یکی تا 400 تومن میخوام
و اینا بعد از یه مدت استفاده , خود به خود خراب بشه چی میشه؟ چون هزینه تا چین هم زیاده
و مارک lenovo که نمایندش سازگار هست با گوشی های شما چه فرقی داره؟
انشاءالله سربلند باشید

rafiepersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام
درمورد INEW V3 دوستان یه سوالی برا من پیش اومده:
مطابق عکسی که از نتیجه انتوتو این گوشی توی سایت رسمی فروشنده و همینطور عکسی که امیرخان گذاشته cpu این گوشی MT6582M هست
که از MT6582 ضعیفتره.
مطابق اطلاعات این لینک
MediaTek MT6582M Multi-core Application Processor with Modem Datasheet | CPUlist | PDAdb.net
رزولوشن صفحه ای که MT6582M ساپورت میکنه 540x960) qHD) هست و مطابق این لینک
MediaTek MT6582 Multi-core Application Processor with Modem Datasheet | CPUlist | PDAdb.net
که مربوط به مدل MT6582 هست دوربین تا 8 مگا پیکسل ساپورت میکنه و نه 13 و اگه این اطلاعلات صحیح باشه قطعا MT6582M
دوربین درحد 8 یا کمتر ساپورت خواهد کرد ونه 13
دوستان اهل فن بررسی کنید ببینید چی به چیه INEW اطلاعات غلط میده یا لینکهایی که گذاشتم اشتباه میگن

danyno1

Registered User
لایک‌ها
128
یه مسئله عجیب! دوباره اینو همون نفری که گوشی رو خریده بود بم گفت. اینجور که پیداست سری اولیه دوربینش واقعا 18.2 مگاپیکسل بوده!! البته f2.2 ومیگه که تو antutu مدل گوشیش رو میزنه INEW V3-E پس با INEW V3 که دربارش حرف میزنیم باید فرق داشته باشه از جهات دیگه هم
123.png

erfan1373g

Registered User
لایک‌ها
541
کاش خود امیرخان بیاد تکلیف این گوشیه پر حرف و حدیثا مشخص کنه

shamid1369

Registered User
لایک‌ها
30
یه مسئله عجیب! دوباره اینو همون نفری که گوشی رو خریده بود بم گفت. اینجور که پیداست سری اولیه دوربینش واقعا 18.2 مگاپیکسل بوده!! البته f2.2 ومیگه که تو antutu مدل گوشیش رو میزنه INEW V3-E پس با INEW V3 که دربارش حرف میزنیم باید فرق داشته باشه از جهات دیگه هم
مشاهده پیوست 512026
دوست عزیز جای تعجب نداره منم خدمتتون عرض کردم حتی دقیقا با یک مدل و یک اسم ممکنه مشخصات مقداری فرق کنه یعنی ممکنه حتی دوسیم/تک سیم هم باشه که ممکنه باعث بشه ضخامت گوشی هم یک میلیمتری کمو زیاد بشه
ولی بعضی مدلها تقریبا نایابن و اصلا پیدا نمیشن
مثلا خودم Lenovo P780 خریدم که دوربین جلوش 2مگا پیکسلی هست اگر با مشخصات خاص میخواید باید کل نت رو زیرو رو کنید شاید یک سایت چینی مدل مورد نطرتون رو داشت!
کاش خود امیرخان بیاد تکلیف این گوشیه پر حرف و حدیثا مشخص کنه
طرف امیر جان که مشخصات رو تایید کردن و کامل گفت دیگه شک برای چی؟ :)

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام امیراقا
یه گوشی دوسیم همزمان آنلاین نه فقط استندبای با باطرری عالییییی معرفی میکنی با هزینش؟!
سلام
همزمان آنلاین، کم داریم واکثرا یکی کار میکنه یکی از کارمیافته هنگام تماس، بیشتر هدف استفاده از اینترنت یک سیمکارت واستفاده از تماس رو سیمکارت دیگه بوده تودوسیمها.
بهترین باتریها رو:
Lenovo p780

Umi Cross NFC

Neo n003
به قیت توسایت، حدود 100-120( 50 تومان هزینه پست از چین تا ایران، حدود 50-70 تومان هزینه های گمرکی)اضافه کنید، میشه مبلغ سفارشتون
فقط شما هزینه توسایت بعلاوه 50 تومان هزینه پست رو به من میپردازید،هزینه گمرک بعدا که اومد، به گمرک تحویل میدید.

این زوپو 998 حاج امیر قیمتش چند هست؟تو این 8هسته ایهاthl-huawei-zopo از همه معتبرترند نه؟
هنوز نیومده....TCL هم میده...البته Dakele x3 هم اگه بده،کیفیت خوبی خواهد داشت...
بله
سلام دوست عزیز دوتا گوشی یکی تا اطراف 500 تومن و یکی تا 400 تومن میخوام
و اینا بعد از یه مدت استفاده , خود به خود خراب بشه چی میشه؟ چون هزینه تا چین هم زیاده
و مارک lenovo که نمایندش سازگار هست با گوشی های شما چه فرقی داره؟
انشاءالله سربلند باشید
500 تومان :پیشنهاد میدم، گوشی Haier w910 رو بخرید که تو همین فروم دارند میفروشند
وحدود 400 تومان هم گوشی haier w718 گوشی خوبیه، زمانی هم گوشی Huawei y300 dual sim هم تو هون رنج قیت، بچه های همینن پیتی داشتن میفروختن

سلام
درمورد INEW V3 دوستان یه سوالی برا من پیش اومده:
مطابق عکسی که از نتیجه انتوتو این گوشی توی سایت رسمی فروشنده و همینطور عکسی که امیرخان گذاشته cpu این گوشی MT6582M هست
که از MT6582 ضعیفتره.
مطابق اطلاعات این لینک
MediaTek MT6582M Multi-core Application Processor with Modem Datasheet | CPUlist | PDAdb.net
رزولوشن صفحه ای که MT6582M ساپورت میکنه 540x960) qHD) هست و مطابق این لینک
MediaTek MT6582 Multi-core Application Processor with Modem Datasheet | CPUlist | PDAdb.net
که مربوط به مدل MT6582 هست دوربین تا 8 مگا پیکسل ساپورت میکنه و نه 13 و اگه این اطلاعلات صحیح باشه قطعا MT6582M
دوربین درحد 8 یا کمتر ساپورت خواهد کرد ونه 13
دوستان اهل فن بررسی کنید ببینید چی به چیه INEW اطلاعات غلط میده یا لینکهایی که گذاشتم اشتباه میگن
من هم آگاهم به مشخصات سخت افزاری و فنی اون پردازشگر و قابلیتهاش...وازاوا هم برای من سوال بوده ولی براساس صحبت آقا دانیال، خیلی متعجب شدم و حدس زدم شاید rev یا تغییری در خودچیپست توسط Mediatek داده شده(تاجایگزین MT6589) بشه شاید(خط تولیدشو حذف کنه و انتقال بده به چیپست جدید)...
حالا ازش خواستم، دوشنبه،اول هفتشون،دو سه عکس باهاش بگیره تا کیفیتشو به براداران و خواهران ایرانی نشون بدیم و ببییم قضیه چرا اینقدر شایعه وشبهه درشه...اگه واقعا دوربینش عالی باشه، بنابراین رو بقیه چیزها هم میتونیم مطمئن بشیم

دوست عزیز جای تعجب نداره منم خدمتتون عرض کردم حتی دقیقا با یک مدل و یک اسم ممکنه مشخصات مقداری فرق کنه یعنی ممکنه حتی دوسیم/تک سیم هم باشه که ممکنه باعث بشه ضخامت گوشی هم یک میلیمتری کمو زیاد بشه
مثلا خودم Lenovo P780 خریدم که دوربین جلوش 2مگا پیکسلی هست اگر با مشخصات خاص میخواید باید کل نت رو زیرو رو کنید شاید یک سایت چینی مدل مورد نطرتون رو داشت!
ممنون ولی بهتره که proof یا مدرکی برای استدلال داشته باشیم..انشالله با عکسهایی گرفته شده با اون گوشی، بشه مهرتایید برویژگیهاش رو بزاریم

باتشکر
کریسمس اونهایی هم که کریسمس گیر بودن هم مبارک....

danyno1

Registered User
لایک‌ها
128

آقا مگه اینجا الان کسی داره اقا امیر و بازخواست میکنه که شما اینجور میگی؟ :D

manhatan1985

Registered User
لایک‌ها
2,147
گوشی گرفتم
از شر آبجیم راحت شدم!
واقعا بزرگه
re6y2y4y.jpg

Sent from my zopo980 using Tapatalk

danyno1

Registered User