خیلی وسوسه شدیم برای خرید این Inew v3
عکس ها که نمیاد
سایزشم که همون 7.9 هست اینجوری که پیداست
کیفیتش چطوره؟
ساپورت هم میشه از طرف شرکت؟
این طرفتون که باهاش کار کرده نظرش چی بود؟
میشه راهنمایی بفرمایین؟
امیراقا مصرف باطری lcd یه تبلت ۱۰ اینچی فول اچدی با گوشی ۵اینچی فول اچدی برابره؟!
واسه تبلت۱۰ اینچی چه رزولوشنه بهینه ایو پشنهاد میدین که نه زیاد باشه نه کم ؟
Sent from my HUAWEI Y300-0000 using Tapatalk 4 Beta
رفتم تو سایت این گوشیه Lenovo p780 دیدم کف کردم(عجب باتری داره)
جنس بدنش از چیه؟
ولی لامصب پنچمارک گوشی پایینه(12000)الان گوشی های سطح متوسط سونی مثل ال با قیمت 600 تومن همین پنچمارک را داره(تازه دو هسته ایه)
جنس بدنش از چیه؟
ولی لامصب پنچمارک گوشی پایینه(12000)الان گوشی های سطح متوسط سونی مثل ال با قیمت 600 تومن همین پنچمارک را داره(تازه دو هسته ایه)
باسلام
جنسهای کپی یا طرح کارنمیشه
باتشکر و عذرخواهی....درضمن ممکنه برخلاف فکری که مینید هشت هسته ای باشه، درواقع چهارهسته ای باشه که گوشی رو هک کردن که اینجوری نمایش بده...بماند که شما فریمور برای فلش هم ندارید اگه اندرویدتون پرید و اپدیت نرم افزاری هم به همچنین
امیراقا مصرف باطری lcd یه تبلت ۱۰ اینچی فول اچدی با گوشی ۵اینچی فول اچدی برابره؟!
واسه تبلت۱۰ اینچی چه رزولوشنه بهینه ایو پشنهاد میدین که نه زیاد باشه نه کم ؟
Sent from my HUAWEI Y300-0000 using Tapatalk 4 Beta
سوالتون سخته جواب دادن، چون به خیلی چیزها ازجمله پردازنده و برنامه هایی که شرکت ریخته جهت کاهش مصرف باتری بصورت هوشمند و...
قبلا چهارهسته ایهاشون با رزیلوشن رتینا مشکل داشتند، الان بعد از دادن SD rk3188 خیلی بهتر شده و رضایت بالا رفته
در کل تو تبلتها، اگه ONDA V975M بیاد، اون بهترینه ولی فعلا Pipo M6pro 3g خیلی خوبه که تقریبا هم قیمت هست با Chuwi v99x 3g
K860i مدتهاست تولید نمیشه
Cubot a5300 هم فعلا تهیه نمیشه
اگه باتری میخواید، همون p780
اگه کلا سیستم کامل میخواید که برتریش عیان باشه(با چشم پوشی ازباتری(3/4 روز دووم میاره) : inew v3...
اگه سایز بزرگتر براتون مهمه، Cube 5h
خودم، باتوجه به همه چیز، فعلا Cube و Inew رو بیشتر میپسندم تاp780 مگراینکه فیسبوک باز و ویچت باز باشم که مصرف باتری میشه ویژگی اجتناب ناپذیر جهت انتخاب گوشی ایده آلم
باتشکر
سلام دوستان 2 تا گوشی lenovo a760 سفارش دادم بودم که هر دو رسیدن و از گمرک پست ترخیصشون کردم
گوشی توی نور خورشید بخوبی کار میکنه و سرعت عالی داره.
برنامه های اختصاصی لنوو توی این گوشی خیلی خدشو نشون میده مثل برنامه اختصاصی مخاطبین ،پیامک و تماس و برنامه هایی از قبیل مدیریت برای کاهش مصرف باتری، فایل منیجیر بسیار زیبا و کاربردی ، برنامه share it که واقعا معرکه هست و با این برنامه میشه فایل هاتونو با وایرلس ارسال کنید یعنی یکی از گوشی ها میشه گیرنده و یکی دیگه فرستنده مثل بلوتوث گوشی اول گوشی دوم رو پیدا میکنه و ارسال میکنه و من 300 مگابایت موزیک رو توی 1 دقیقه ارسال کردم (فقط 1 دقیقه)
برنامه های اختصاصی ساپورت خوبی دارن و هرموقع که ورژن جدید بیاد درخواست اپدیت میکنه و رام گوشی هم قابل آپدیت هست و چون حجمش 418 مگ بود هنوز آپدیت نکردم.
صدای اسپیکرش واضح و شفاف و بلند هست دوربین خوبی داره از نظر من تاحالا ندید لگ بزنه یا کند بشه سرعت دریافت فایل با وایرلس عالیه و بلوتوثش هم پرسرعت هستش.مکالمه باهاش با کیفیت هست باتری با استفاده مداوم از وایرلس 2 روز داوم میاره.
یه چیز جالب این بود که گوشی ها یکیش منو فارسی داشت و اون یکی مداشت و لانچرش با هم فرق داشت و اونی که نداشت ورزنش پایینتر بود که بعد از آپدیت اونم زبون فارسیش فعال شد و لانچرش هم مثل اون یکی شد و هم ورژن شدن.
در کل هم من و هم خانومم هر دو از گوشی هامون راضی هستیم.دست امیر خان درد نکنه که سفارش مارو پیگیری کردن
جنس بدنش از چیه؟
دوست عزیز من P780 دارم بنچمارکی که الان گرفتم با آخرین ورژن Antutu با رام رسمی خودش 14700 شد که عدد بدی نیست و تو بازیها مشکلی نداره ولی اگر میخواید چندین برنامه رو با هم در حالت اجرا داشته باشید (بیشتر از 10 برنامه) رم 1گیگ کلا کمه و باید برید سراغ گوشی های با 2گیگ رم البته با برنامه های مدیریتی کارتون راه میفته ولی در نهایت سبب ایجاد لگ در زمان سویچ بین برنامه ها میشه
جنس بدنش هم بیشتر آلمینیومه و بعضی قسمت ها هم پلاستیک
یکم هم سنگینه که خب با توجه به باتری فوق العادش و آلمینیوم تازه سبک هم محسوب میشه!
سلام
به دوستانی که میخوان تبلت بخرن پیشنهاد میکنم حتما Ramos i9 رو هم بررسی کنن
من یه هفته قبل این تبلت رو تحویل گرفتم ، طبق چیزایی که توی اینترنت خونده بودم میدونستم کیفیت خوبی داره ، اما بعد از این که خودم تبلت رو دیدم واقعا غافلگیر شدم
کیفیت این تبلت واقعا یه سر و گردن از بقیه تبلت های چینی که تا حالا عرضه شدن بالاتره
پردازنده این تبلتIntel Atom z2580 2Ghz هست (مشابه Lenovo K900) که عملکردش به مراتب بهتر از rk3188 هست .
کیفیت و طراحی بدنه هم از نظر من عالیه ، مخصوصا به خاطر صفحه شیشه ای پشت تبلت و بدنه فلزی . طراحی تبلت شباهت زیادی به آیفون داره و آدم احساس میکنه یه آیفون بزرگ توی دستشه
کیفیت صفحه نمایش خیلی خوبه و حداکثر روشنایی اون هم خیلی بالاست ، زیر نور مستقیم آفتاب هم میتونید با تبلت کار کنید
این تبلت قابلیت widi داره که توی تبلت های دیگه خیلی کم پیدا میشه
حافظه Ram این تبلت توی بنچمارک هایی که گرفتم از گوشی های پرچمداری مثل HTC One و Galaxy S4 و ... امتیاز بالاتری داره
از لحاظ کارایی Storage هم که معمولا نقطه ضعف تبلت های چینی هست کافیه مقایسه بنچمارک های زیر رو ببینید
iFive x2 (rk3188) Androbench MicroBench Target:/data (ext4) Use Buffer : No Seq RD:7.81MB/s Seq WR:39.68MB/s RND RD:1745.17 IOPS(4K) RND WR:69.3 IOPS(4K) yes I think your right
Ainol Novo Spark A31 (clocked at 1.2Ghz) Target:/data (ext4) Use Buffer : No Seq RD:23.59MB/s Seq WR:4.86MB/s RND RD:2990.38 IOPS(4K) RND WR:72.22 IOPS(4K)
Compared to the Intel Ramos i9 MicroBench Target:/data (ext4) Use Buffer : No Seq RD: 68.89MB/s Seq WR:10.55MB/s RND RD:3347.95 IOPS(4K) RND WR:270.0 IOPS(4K)
با اینکه اقا امیر گفته بودن هر گوشی حدودا 50 تومن کمرگی میخوره هنوز بر این بارو بودم که ممکنه کمتر باشه
دیروز در کمال ناباوری مبلغ 100 هزار برای دو گوشی پرداخت کردم!!!
ازم سوال کردن چقدر خریدی؟ گفتم یکی 200 یکی 600 جمعا 800
گفتن حساب میکنیم باهات تماس میگیرن دوباره زنگ زدن و کلی منت سرم گزاشتن که این 100 تومن هم بهت تخفیف دایم وگرنه بیشتر میشد!
ولی من توش موندم درصد گمرکی واقعا چقدره؟؟ الان حدوده 12 درصد ازم گرفتن
اگه میگفتم کلش 500 تومن ارزش داره کمتر میشد؟ یا اگه میگفتم 1.5 میلیون بیشتر؟
با اینکه اقا امیر گفته بودن هر گوشی حدودا 50 تومن کمرگی میخوره هنوز بر این بارو بودم که ممکنه کمتر باشه
گفتن حساب میکنیم باهات تماس میگیرن دوباره زنگ زدن و کلی منت سرم گزاشتن که این 100 تومن هم بهت تخفیف دایم وگرنه بیشتر میشد!
توی تهران تا حالا ندیدم بپرسن چند خریدی ، از اینترنت قیمت درمیارن که معمولا بالاتر از قیمت خرید هست
مثلا برای گوشی Lenovo A820 قیمت زد 150 دلار و 31 تومن هزینه گمرک شد
برای تبلت راموس i9 هم 250 دلار و 40 تومن هزینه گمرک
حدودا 25 تومن هم هزینه ترخیص پست برای هر بسته میگیرن
اما دوستم گوشیشو توی اردبیل تحویل گرفته بود ، میگفت مسوول گمرک در بسته رو باز کرد و به قیافه گوشی نگاه کرد . بعد گفت برو 100 تومن واریز کن و بیا گوشیتو ببر
میگه بهش گفتم دوستم توی تهران واسه همین گوشی 31 تومن پول گمرک داده ، گفت دوستت حتما با مامور گمرک زد و بند کرده
امیر خان ببخشید اینقدر سوال میکنم:
بین این دو تا کدوم بهتره:
Xiaomi Redmi
Inew – V3
تو بسته Inew – V3 اشانتیون هاش هم هست ؟
یکی هم اینا معنی کنه؟
Features
Attention Please:
As to the iNew V3 smartphone, the official information updates to have the OTG function; but the LED Motion, aka Air Gesture is not available due to the software problems. We comfirmed the official information by testing our stock samples. The product video will show you this clearly. And a flip cover case will be sent to all orders for free -Dec 30th, 2013
Good News:
1pc 3-in-1 multi-functional accessory(sku43913: USB cable + card reader + strap) will be sent as GIFT since Dec 23rd