amirbahalegharn
Registered User
سایتتون مشکل داره یا در حال اپدیت هستین؟باز نمیشود کاکو
It is open
Plz Check again
Thnx
Sent from my zopo980 using Tapatalk
سلام
به دوستانی که میخوان تبلت بخرن پیشنهاد میکنم حتما Ramos i9 رو هم بررسی کنن
من یه هفته قبل این تبلت رو تحویل گرفتم ، طبق چیزایی که توی اینترنت خونده بودم میدونستم کیفیت خوبی داره ، اما بعد از این که خودم تبلت رو دیدم واقعا غافلگیر شدم
کیفیت این تبلت واقعا یه سر و گردن از بقیه تبلت های چینی که تا حالا عرضه شدن بالاتره
پردازنده این تبلتIntel Atom z2580 2Ghz هست (مشابه Lenovo K900) که عملکردش به مراتب بهتر از rk3188 هست .
کیفیت و طراحی بدنه هم از نظر من عالیه ، مخصوصا به خاطر صفحه شیشه ای پشت تبلت و بدنه فلزی . طراحی تبلت شباهت زیادی به آیفون داره و آدم احساس میکنه یه آیفون بزرگ توی دستشه
کیفیت صفحه نمایش خیلی خوبه و حداکثر روشنایی اون هم خیلی بالاست ، زیر نور مستقیم آفتاب هم میتونید با تبلت کار کنید
این تبلت قابلیت widi داره که توی تبلت های دیگه خیلی کم پیدا میشه
حافظه Ram این تبلت توی بنچمارک هایی که گرفتم از گوشی های پرچمداری مثل HTC One و Galaxy S4 و ... امتیاز بالاتری داره
از لحاظ کارایی Storage هم که معمولا نقطه ضعف تبلت های چینی هست کافیه مقایسه بنچمارک های زیر رو ببینید
مقایسه گرافیک I9 و Pipo M9 Pro که رزولوشن مشابهی دارن:iFive x2 (rk3188)
Androbench
MicroBench
Target:/data (ext4)
Use Buffer : No
Seq RD:7.81MB/s
Seq WR:39.68MB/s
RND RD:1745.17 IOPS(4K)
RND WR:69.3 IOPS(4K) yes I think your right
Ainol Novo Spark A31 (clocked at 1.2Ghz)
Seq RD:23.59MB/s
Seq WR:4.86MB/s
RND RD:2990.38 IOPS(4K)
RND WR:72.22 IOPS(4K)
Compared to the Intel Ramos i9
MicroBench
Seq RD: 68.89MB/s
Seq WR:10.55MB/s
RND RD:3347.95 IOPS(4K)
RND WR:270.0 IOPS(4K)
Ramos i9 vs. Pipo M9 pro in GFXBench – unified graphics benchmark based on DXBenchmark (DirectX) and GLBenchmark (OpenGL ES)
فکر میکنم امیر خان هم از لحاظ سابقه این شرکت ، کیفیت تبلت های راموس رو تایید بکنن
خیلی خیلی ممنونم ازوقتی که گذاشتی و مرور و نکاتی رو مطرح کردی
بله، راموس،پیپو،اوندا،آیفایو، کمی از بقیه سروگردنی بالاترهستند بصورت کلی
انتخاب سختیه ولی تو قیمت و ظاهر واقعاInew چیز دیگریهامیر خان ببخشید اینقدر سوال میکنم:
بین این دو تا کدوم بهتره:
Xiaomi Redmi
Inew – V3
تو بسته Inew – V3 اشانتیون هاش هم هست ؟
یکی هم اینا معنی کنه؟
Features
Attention Please:
As to the iNew V3 smartphone, the official information updates to have the OTG function; but the LED Motion, aka Air Gesture is not available due to the software problems. We comfirmed the official information by testing our stock samples. The product video will show you this clearly. And a flip cover case will be sent to all orders for free -Dec 30th, 2013
Good News:
1pc 3-in-1 multi-functional accessory(sku43913: USB cable + card reader + strap) will be sent as GIFT since Dec 23rd
من بین این دو ،هردو رو انتخاب میکنم(دیگه ببخشید:happy
بعضی وقتها رایگان نیست و با کمی مبلغ بیشتر رو کالا کشیدن، عرضه میشه، میپرسم از طرفممنم چشم رو گرفته این inew v3
یه بررسی کامل از لوازم جانبیش بدست بیارید برا گوشی دوم خوبه
Sent from my zopo980 using Tapatalk
مثل zopo zp700 که بهم میگفتن هدیه داره ولی درحقیقت 15 دلاره، و روقیمت کالا کشیده میشه..
شانست خوب بوده...سلام به همه دوستان من وقتی گوشیمو تحویل گرفتم zopo zp980 کل هزینه پست و گمرکش 25000 تومان شد یعنی معافیت گمرکی خورده؟
یادش بخیر، بهش میگفت 5 تومان هزینه ترخیص(درخونه هم تحویل میدادند بسته رو و پولشومیگرفتند)،بعد عوض شد اسمش،شد"پست" و 15 تومان(وگمرک باید میرفتی دیگه) وحالا هم 24 تومان...
حاج امیر این هانور 3سی تو چین مدل 2گیگ رمش 160 دلار مگه نیست پس چرا یه سری قیمتهای پرت نزدیک 700 گزاشتن سفارشی؟
از من نپرس، هردو طرفم بهم میگن presell هست وگره تاحالا5-6 نفر پرسیدن و میزاشتم حتما توسایت
بیا همین inew v3 روبخر، اونو ول کن(کلا حال میکنی با هواوی، قبلا هم امضات Mate اش بود)
باتشکر
Last edited: