• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش بهترین گوشیهای چین -Amirexpress.ir laptopstockshiraz

نظرتونون رو جویا میشیم درمورد کیفیت و کار این گوشیهاو آیا خریدشون بصرفه هست یا نه

• Total voters
    394
وضعیت
موضوع بسته شده است.

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سایتتون مشکل داره یا در حال اپدیت هستین؟باز نمیشود کاکو

It is open
Plz Check again
Thnx

Sent from my zopo980 using Tapatalk

سلام
به دوستانی که میخوان تبلت بخرن پیشنهاد میکنم حتما Ramos i9 رو هم بررسی کنن
من یه هفته قبل این تبلت رو تحویل گرفتم ، طبق چیزایی که توی اینترنت خونده بودم میدونستم کیفیت خوبی داره ، اما بعد از این که خودم تبلت رو دیدم واقعا غافلگیر شدم
کیفیت این تبلت واقعا یه سر و گردن از بقیه تبلت های چینی که تا حالا عرضه شدن بالاتره
پردازنده این تبلتIntel Atom z2580 2Ghz هست (مشابه Lenovo K900) که عملکردش به مراتب بهتر از rk3188 هست .
کیفیت و طراحی بدنه هم از نظر من عالیه ، مخصوصا به خاطر صفحه شیشه ای پشت تبلت و بدنه فلزی . طراحی تبلت شباهت زیادی به آیفون داره و آدم احساس میکنه یه آیفون بزرگ توی دستشه
کیفیت صفحه نمایش خیلی خوبه و حداکثر روشنایی اون هم خیلی بالاست ، زیر نور مستقیم آفتاب هم میتونید با تبلت کار کنید
این تبلت قابلیت widi داره که توی تبلت های دیگه خیلی کم پیدا میشه
حافظه Ram این تبلت توی بنچمارک هایی که گرفتم از گوشی های پرچمداری مثل HTC One و Galaxy S4 و ... امتیاز بالاتری داره
از لحاظ کارایی Storage هم که معمولا نقطه ضعف تبلت های چینی هست کافیه مقایسه بنچمارک های زیر رو ببینید

iFive x2 (rk3188)
Androbench
MicroBench
Target:/data (ext4)
Use Buffer : No
Seq RD:7.81MB/s
Seq WR:39.68MB/s
RND RD:1745.17 IOPS(4K)
RND WR:69.3 IOPS(4K) yes I think your right

Ainol Novo Spark A31 (clocked at 1.2Ghz)
Seq RD:23.59MB/s
Seq WR:4.86MB/s
RND RD:2990.38 IOPS(4K)
RND WR:72.22 IOPS(4K)

Compared to the Intel Ramos i9
MicroBench
Seq RD: 68.89MB/s
Seq WR:10.55MB/s
RND RD:3347.95 IOPS(4K)
RND WR:270.0 IOPS(4K)
مقایسه گرافیک I9 و Pipo M9 Pro که رزولوشن مشابهی دارن:
Ramos i9 vs. Pipo M9 pro in GFXBench – unified graphics benchmark based on DXBenchmark (DirectX) and GLBenchmark (OpenGL ES)

فکر میکنم امیر خان هم از لحاظ سابقه این شرکت ، کیفیت تبلت های راموس رو تایید بکنن

خیلی خیلی ممنونم ازوقتی که گذاشتی و مرور و نکاتی رو مطرح کردی
بله، راموس،پیپو،اوندا،آیفایو، کمی از بقیه سروگردنی بالاترهستند بصورت کلی

امیر خان ببخشید اینقدر سوال میکنم:
بین این دو تا کدوم بهتره:
Xiaomi Redmi
Inew – V3
تو بسته Inew – V3 اشانتیون هاش هم هست ؟
یکی هم اینا معنی کنه؟
Features

Attention Please:
As to the iNew V3 smartphone, the official information updates to have the OTG function; but the LED Motion, aka Air Gesture is not available due to the software problems. We comfirmed the official information by testing our stock samples. The product video will show you this clearly. And a flip cover case will be sent to all orders for free -Dec 30th, 2013

Good News:
1pc 3-in-1 multi-functional accessory(sku43913: USB cable + card reader + strap) will be sent as GIFT since Dec 23rd
انتخاب سختیه ولی تو قیمت و ظاهر واقعاInew چیز دیگریه
من بین این دو ،هردو رو انتخاب میکنم(دیگه ببخشید:happy:)

منم چشم رو گرفته این inew v3
یه بررسی کامل از لوازم جانبیش بدست بیارید برا گوشی دوم خوبه :)
Sent from my zopo980 using Tapatalk
بعضی وقتها رایگان نیست و با کمی مبلغ بیشتر رو کالا کشیدن، عرضه میشه، میپرسم از طرفم
مثل zopo zp700 که بهم میگفتن هدیه داره ولی درحقیقت 15 دلاره، و روقیمت کالا کشیده میشه..
سلام به همه دوستان من وقتی گوشیمو تحویل گرفتم zopo zp980 کل هزینه پست و گمرکش 25000 تومان شد یعنی معافیت گمرکی خورده؟
شانست خوب بوده...
یادش بخیر، بهش میگفت 5 تومان هزینه ترخیص(درخونه هم تحویل میدادند بسته رو و پولشومیگرفتند)،بعد عوض شد اسمش،شد"پست" و 15 تومان(وگمرک باید میرفتی دیگه) وحالا هم 24 تومان...

حاج امیر این هانور 3سی تو چین مدل 2گیگ رمش 160 دلار مگه نیست پس چرا یه سری قیمتهای پرت نزدیک 700 گزاشتن سفارشی؟

از من نپرس، هردو طرفم بهم میگن presell هست وگره تاحالا5-6 نفر پرسیدن و میزاشتم حتما توسایت
بیا همین inew v3 روبخر، اونو ول کن(کلا حال میکنی با هواوی، قبلا هم امضات Mate اش بود)
باتشکر

Last edited:

Aloneman4060

Registered User
لایک‌ها
284
سلام
امير خان تصميم گرفتيد واسه وارد كردن مدله بخصوصي؟

Sent from my Q74 using Tapatalk 2

SAMAN_SAM

Registered User
لایک‌ها
252
دوستان اگه کسی گوشی از برند زوپو توی ایران اماده فروش داره خریدارم

پ.خ بدید لطفا

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام داش امیر
اقا قیمت های تو سایت فروشگاه امیر اکسپرس...ارزان ،مطمئن به روز هستن یا نه ؟
بله، متویند از طریق درگاه اینترنتی payline تعبیه شده درسایت ، برای گرفتن سفارش استفاده کنید.
هزینه خام کالا درسایت هست، شما فقط هزینه 50 تومان پست سنگاپور رو بهش اضافه کنید میشه، هزینه سفارش ازچین.

A E

Registered User
لایک‌ها
189
امیر خان ، این TV Box شائومی قابل سفارش هست؟
http://hezi.xiaomi.com
گوشی Jiayu G2F چطور؟
نظرت درباره برند Jiayu چیه؟

Last edited:

signul

Registered User
لایک‌ها
938
سلام دوست عزیز
آیا inew v3 موجود دارید الان ؟
قیمت چنده کلا برای منه مصرف کننده چنده ؟

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
بالاخره یه زمانی واسش اعلام کردن!
تا عرضه،مسایل مختلفی هست که سبب تاخیر در ارایه میشه بنابراین نمیشه قطعی گفت ولی تو فوریه حتمیه(چون کمترازیکماه دیگه، تعطیلی سه هفته ای چینیها شروع میشه بدلیل سال نو وجدیدشون)

小米盒子(高清网络机顶盒)——小米官网
گوشی Jiayu G2F چطور؟
فعلا خیر
نیومده
برند معتبریه، هم رده Thlو zopo و ....و از قدیمیهای جنس عالی چینیست..

سلام دوست عزیز
فقط سفارشی
هزینه سفارش582 تومان هست....تو ایران هم، گمرک ازتون میگیره گمرک کشور ، که بین 45 تا 70 تومانه
تازه یکهفتست تو چین عرضه شده....
گوشی عالیه از لحاظ مشخصات...احتمالا زودهم تموم میشه، بدلیل اینکه هدفش سود نبوده بلکه اسمشو رو لبها بندازه(Inew)بنابراین خرید هرچه زودترش قبل از اینکه اعلام کنن دیگه تولید نمیشه، پیشنهاد میشه
حتما سریع سفارش بگیرید مخصوصا بدلیل اینکه چین کمتر از یکماه دیگه، سال نوشون شروع میشه که سه هفته تعطیلند، پس پستهاتون سه هفته تاخیر میخوره، هرچه زودتر سفارش بگیرید که ازاونطرف به اون تعطیلیشون نخوره، بهتره
باتشکر

Last edited:

mehr20

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام

قیمت گوشی inew v3 کلا تا برسه به دستمون 580 تاست یا بازم هزینه داره.؟

چرا این مدل رو خودتون تعداد زیاد وارد نمیکنید که خریدش راحت باشه چون 100% فروشی خوبی هم خواهد داشت

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
تا عرضه،مسایل مختلفی هست که سبب تاخیر در ارایه میشه بنابراین نمیشه قطعی گفت ولی تو فوریه حتمیه(چون کمترازیکماه دیگه، تعطیلی سه هفته ای چینیها شروع میشه بدلیل سال نو وجدیدشون)

گوشی Jiayu G2F چطور؟
فعلا خیر
نیومده

سلام دوست عزیز
فقط سفارشی
هزینه سفارش582 تومان هست....تو ایران هم، گمرک ازتون میگیره گمرک کشور ، که بین 45 تا 70 تومانه
گوشی عالیه از لحاظ مشخصات...احتمالا زودهم تموم میشه، بدلیل اینکه هدفش سود نبوده بلکه اسمشو رو لبها بندازه(Inew)بنابراین خرید هرچه زودترش قبل از اینکه اعلام کنن دیگه تولید نمیشه، پیشنهاد میشه
حتما سریع سفارش بگیرید مخصوصا بدلیل اینکه چین کمتر از یکماه دیگه، سال نوشون شروع میشه که سه هفته تعطیلند، پس پستهاتون سه هفته تاخیر میخوره، هرچه زودتر سفارش بگیرید که ازاونطرف به اون تعطیلیشون نخوره، بهتره
باتشکر

با سلام
چرا این مدل رو خودتون تعداد زیاد وارد نمیکنید که خریدش راحت باشه چون 100% فروشی خوبی هم خواهد داشت
بله، ولی سرمایه میخواد
کسانیکه سرمایه میزارن وسط، همین گوشی رو 850 حدودا میخوان بفروشن تو مغازه هاشون و یا .....حالا شما خودتون سفارش از چینو ترجیح میدید یا موجود با اون رنج قیمت؟؟کلا فروشنده ها تو مغزاه هاشون براحتی حدود 150-350 میکشن رو گوشیهای تاپ چینی و به مشتریشون میدن
هزینه اضافی یک هزینه حدود 45-70 تومانی داره مربوط به گمرک

Last edited:

pro_hsh

Registered User
لایک‌ها
75
سلام یه گوشی با رم دو گیگ ارزون معرفی می کنین؟

Sent from my ABROAD using Tapatalk

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485

小米盒子(高清网络机顶盒)——小米官网
گوشی Jiayu G2F چطور؟
فعلا خیر
نیومده

سلام دوست عزیز
فقط سفارشی
باتشکر

با سلام
بله، ولی سرمایه میخواد
کسانیکه سرمایه میزارن وسط، همین گوشی رو 850 حدودا میخوان بفروشن تو مغازه هاشون و یا .....حالا شما خودتون سفارش از چینو ترجیح میدید یا موجود با اون رنج قیمت؟؟کلا فروشنده ها تو مغزاه هاشون براحتی حدود 150-350 میکشن رو گوشیهای تاپ چینی و به مشتریشون میدن
هزینه اضافی یک هزینه حدود 45-70 تومانی داره مربوط به گمرک

Aloneman4060

Registered User
لایک‌ها
284
سلام
اقا امير ميشه يه چند تايي از اين inewواسه من بياريد با پست TNT؟

erfan1373g

Registered User
لایک‌ها
541
سلام
اقا امير ميشه يه چند تايي از اين inewواسه من بياريد با پست TNT؟

امیر خان اگه چند تا گوشی با پست tnt سفارش بدیم برای هر گوشی 100 دلار اضافه میشه یا کلش با هم میشه 100 دلار هزینه پست؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا