سلام
همزمان آنلاین، کم داریم واکثرا یکی کار میکنه یکی از کارمیافته هنگام تماس، بیشتر هدف استفاده از اینترنت یک سیمکارت واستفاده از تماس رو سیمکارت دیگه بوده تودوسیمها.
بهترین باتریها رو:
Lenovo p780
Umi Cross NFC
Neo n003
به قیت توسایت، حدود 100-120( 50 تومان هزینه پست از چین تا ایران، حدود 50-70 تومان هزینه های گمرکی)اضافه کنید، میشه مبلغ سفارشتون
فقط شما هزینه توسایت بعلاوه 50 تومان هزینه پست رو به من میپردازید،هزینه گمرک بعدا که اومد، به گمرک تحویل میدید.
هنوز نیومده....TCL هم میده...البته Dakele x3 هم اگه بده،کیفیت خوبی خواهد داشت...
بله
500 تومان :پیشنهاد میدم، گوشی Haier w910 رو بخرید که تو همین فروم دارند میفروشند
وحدود 400 تومان هم گوشی haier w718 گوشی خوبیه، زمانی هم گوشی Huawei y300 dual sim هم تو هون رنج قیت، بچه های همینن پیتی داشتن میفروختن
من هم آگاهم به مشخصات سخت افزاری و فنی اون پردازشگر و قابلیتهاش...وازاوا هم برای من سوال بوده ولی براساس صحبت آقا دانیال، خیلی متعجب شدم و حدس زدم شاید rev یا تغییری در خودچیپست توسط Mediatek داده شده(تاجایگزین MT6589) بشه شاید(خط تولیدشو حذف کنه و انتقال بده به چیپست جدید)...
حالا ازش خواستم، دوشنبه،اول هفتشون،دو سه عکس باهاش بگیره تا کیفیتشو به براداران و خواهران ایرانی نشون بدیم و ببییم قضیه چرا اینقدر شایعه وشبهه درشه...اگه واقعا دوربینش عالی باشه، بنابراین رو بقیه چیزها هم میتونیم مطمئن بشیم
ممنون ولی بهتره که proof یا مدرکی برای استدلال داشته باشیم..انشالله با عکسهایی گرفته شده با اون گوشی، بشه مهرتایید برویژگیهاش رو بزاریم
باتشکر
کریسمس اونهایی هم که کریسمس گیر بودن هم مبارک....