Milad.Alef
Registered User
سلام دوست عزیز
امکان خرید سفارشی Huawei Honor3x هم هست ؟؟
چقدر طول میکشه برسه و قیمت نهاییش چقدر میشه ؟؟
توسایز بزرگ گوشی عالی دوسیمکارته Lenovo K910 رو داریم بالینک زیر: رقیب Note 3 هست از شرکت مشهور لنوو که این شرکت نفر سوم تو فروش بود اخر سال 2013 درقسمت موبایلچه فبلتایی همراه با قلم هستن؟قیمت تموم شده چند میشه؟ نسخه همراه با قلم وان تاچ هیرو تولید نمیشه؟
Inew I6000 32GB این از همه لحاظ بلندی صدا کیفیت ساخت دوربین در حد سیزده واقعی و سخت افزار و صفحه نمایش چجوریه؟
یا این: Umi Cross
و قاعدتا نمیخوام قیمت خیلی بالا باشه اگه بخوام یک و هفتصد مثلا پیاده شم میرم نوت 3 میخرم
کارخونه میگه آره وبه طرفم هم همینو گفتهف فردا انشالله بهم خودش بگه اون سمپل خریداری شده، چنده ضخامتشامیرخان inew v3 واقعا 6.5 میله؟؟؟
فعلا خیر،در ماه های عادی سال، حدود هفته سوم میرسه دسستون،اما الان بدلیل کریسمس، دوهفته تعطیلی اونور داریمسلام دوست عزیز
امیر خان پرسیدید؟کارخونه میگه آره وبه طرفم هم همینو گفتهف فردا انشالله بهم خودش بگه اون سمپل خریداری شده، چنده ضخامتش
ZTE اصلا محل نمیزاره...درمورد لنووهم حتما دلایلی هست که نشده....هیچ شرکت داخلی بزرگی که با دلار بانکی میخرن، بدشون ازسود بیشتر نمیاد...خداییش حاج امیر جای پرستیج باید لنوو رو وارد میکردن گارانتی میکردن نمیدونم چرا الکاتل و پرستیج وارد کردن اونوقت zte وlenovo وارد نکردن بلاخره مدلهای خوش قیمت کم نیست تو این دو برند
هنوز هیچکدوم از گوشیهای هشت هسته ای نیومدند،اگر بیان، به سایت اضافه میشهخسته نباشید امکان آوردن این گوشی هست
گوشی ۸ هسته ای THL T200
پرسیدم و طرفم قسمت OTG رو امتحان کرد،نمیخوند،میگفت پاور یا برق کافی نداره اون قسمت Micro-usb اش.....امیر خان پرسیدید؟
لطفا چندتا گوشی با ضخامت کمتر از 7 میل معرفی کنید
Inew v3به سایت اضافه شد.....گوشی امکاناتش همونی شد که گفته شده....سری اولی که به بازار عرضه شده،دارای اون تفاوتها بود، این سری جدید، مشخصات عین خودشه و ویژگیهای OTG و... توسط طرفم درچین شخصا انجام شد و تایید شد.
Inew v3
Lenovo k900
TcL Idol X S950 16GB
TCL idol x s950 32GB
Vivo x3
در کنار بسیاری از قابلیتهای جالب inew v3 شاید بشه گفت دوربین 13 مگاپیکسل سونی اون از همه دل چسب تره!
اونهایی که تجربه استفاده از گوشی های سونی رو دارند می فهمند چی میگم
کلاً دیزاینش کپی از اکسپریا زده ! مخصوصاً دکمه بغلش !
دوربینش اگه همون سنسور زد باشه افتضاحه !!!!!
(خودم زد دارم)
مال من هنوز صفحه 38 هست...(توپروفایل دست بزنید)درهرصورت ممنون....ضخامت بدنه 6.5 میلیمتر تایید شد؟؟
روی گوشی فلیپ کاور و اسکرین گارد هم هست دیگه؟
حدودا چقدر گمرکی میخوره؟
تحویل چندروزه؟
قیمت تمام شده هم همونیه که تو سایته دیگه(یعنی با پول پست سنگاپور)؟
یکصدمین صفحه تاپیک مبارک
سپاس
موتورولا فعلاکار نمیشهسلام. موتو جی وارد بازار چین نشده هنوز؟
حدود 580تومان با پست سنگاپوره...پست TNT هم که دیگه هیچی، چون نزدیک 75 دلار میشه هزینه پستیش(بجز گمرکش)باسلام
امیرخان گوشی inew v3باپست سنگاپوروپست های دیگرچقدرتمام
می شودباتشکر
سری اولش با خودش نمیخوند و بصورت OEM داد بیرون ولی صداش در اومد، سری دومش همون چیزی شد که دیگه گفته بود.....درحقیقت، قرار بود v3 هشت هسته ای باشه ولی نظر میرسه بدلایلی ورژن چهارهسته ایشو زده تا قبل از هشت هسته ایش، نامشو برسر زبانها بندازه وبیاد بالا...قبلا هم گفتم، تیم روسی پشت آی نیو هستند و از کارخونه THL جهت خط تولیدش استفاده میکنه که باعث میشه بگیم برند معتبرتریه و هم رده THL میتونه قرار بگیره....inew v3 واقعاً 6.5 میله ؟
من تو ریووها دیدم میگن لبش انقده و 8 میلیمتره !
585 تومان با پست سنگاپور، حدود 40-70 تومان تو گمرک ازتون میگیرنباسلام
امیرخان گوشی inew v3باپست سنگاپوروپست های دیگرچقدرتمام
می شودباتشکر
انشالله ریویوش رو درسایتها به زودی خواهیم دید.....گوشی من Xperia U هست ، و با اینکه تقریبا پایین ترین رده تو سری Xperia هستش ولی کیفیت عکس و فیلمش نسبت به سایر رقبای هم قیمتش خیلی خوبه.
با همه اینها باید دید که کیفیت دوربین inew V3 در عمل چطوره