• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تبدیل لنزهای پیچی (M42) به کنون (EOS/Canon) با قیمت استثنایی (تک 20 هزار تومن)

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
دوستان یه تعداد تبدیل M42 یا همون پیچی استاندارد به کنون موجوده که تقریبا 1/3 قیمت بازار برای فروش میزارم! قیمت تکی رو که نوشتم 20 تومن ولی تعداد بشتری بخواید یه درصدی میتونم از قیمتش هم تخفیف بدم. در ضمن این تبدیل ها با پین اتو هم مشکلی ندارن (برعکس تبدیل های ارزون و قدیمی) و تهشون یه قسمت برای درگیر کردن پین Auto اضافه شده..
دوستانی که دوربین کنون SLR دارند (از هر سری اصلا تفاوتی نداره) میتونند از این تبدیل ها برای استفاده از لنز های روسی زنیت و هلیوس و غیره و لنز های ژاپنی پنتکس و یاشیکا پیچی (M42) به دوربینشون استفاده کنن.

هزینه ارسال هم برای تهران 6تومن و برای شهرستان 7 تومن هستش و تک و تعداد تو هزینه ارسال تفاوتی ندارند!

در ضمن یه سری تبدیل درجه چیپدار (یعنی فوکوس کانفیرم دارن و موقعی که ابجکت تو فوکوس باشه بوق میزنن و چراغ فوکوس روشن میشه) یاشیکا (C/Y) و الیمپوس (OM) به کنون (EOS/EF) هم موجوده که اونم هر قیمتی تو بازار بود من 1/3 میدم! بجز اینا یه سری تبدیل درجه یک مینولتا (MD) و یاشیکا (C/Y) و کنون FD و پیچی M42 به EOS M (میرورلس کنون با مانت EF/M) هم موجوده اونم حدود 1/3 قیمت بازار میتونم تقدیم کنم!

عکس ها:
m420.jpg

m421.jpg

faridm

Registered User
لایک‌ها
0
سلام تبدیل مینولتا به کنون؟
md?

farzad adam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
سلام.
ببخشید جنس تبدیل های پیچی به کنون فلزیه؟
مرسی

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
سلام تبدیل مینولتا به کنون؟
md?
برادر تبدیل مینولتا به کنون بدون عدسی که فوکوس بی نهایت نمیده! اصلا دنبال خرید تبدیل عدسی دار نباش که به قرونی نمیرزه!
سلام.
ببخشید جنس تبدیل های پیچی به کنون فلزیه؟
مرسی
اره فرزاد جان فلزیه! باید الیاز آلمینیوم باشه قاعدتا!

farzad adam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
راستی تبدیل پیچی به سونی آلفا حدود قیمتش(یا قیمت دقیقش) چه قدره؟

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
راستی تبدیل پیچی به سونی آلفا حدود قیمتش(یا قیمت دقیقش) چه قدره؟
انور اب هم قیمت همین تبدیله! ولی اینور خب طبیعتا کمتر پیدا میشه! یکی برادر اهوازی برای فروش گذاشته اونو دیدی؟ چیپدارم هست!

http://www.amazon.com/Fotodiox-Adapter-Minolta-Rokkor-Digital/dp/B003EB0AY8
تا به حال استفاده نکردم هیچ تبدیلی این رو تو امازون دیدم اینجا گشتم نبود 2تا لنز مینولتا دارم که بلا استفاده مونده

چجرا اتفاقا هست اینجا ولی هم قیمتش پرته هم کیفیتش داغونه! بهتره لنزهاتو بفروشی جاشون M42/OM/CY بخری که تبدیل بدون عدسی استفاده کنی!

farzad adam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
بله دیدم.الان بهشون پیام میدم.بازم مرسی.

Danitondar

Registered User
لایک‌ها
211
تا اسم تاپیکو دیدم گفتم سریع بپرم تو که الان بردن همه رو :D
تبدیل M42 به EOS رو قطعی میخوام ، قیمت Yashica به EOS با M42 به EOS-M رو هم بی زحمت با شماره حساب برام بفرست.
یه مورد هم من متوجه نشدم الان مدلی که AF Confirm داره به EOS فقط یاشیکا و الیمپوس هست یا M42 هم موجوده؟

Last edited:

YARAY

Registered User
لایک‌ها
164
سلام آقا وحید منم یکی میخوام لطفا شرایطو بفرستید.

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
تا اسم تاپیکو دیدم گفتم سریع بپرم تو که الان بردن همه رو :D
تبدیل M42 به EOS رو قطعی میخوام ، قیمت Yashica به EOS با M42 به EOS-M رو هم بی زحمت با شماره حساب برام بفرست.
یه مورد هم من متوجه نشدم الان مدلی که AF Confirm داره به EOS فقط یاشیکا و الیمپوس هست یا M42 هم موجوده؟
اتفاقا هیچکس تکی نخریده! از 100 تا تقریبا 70 تاشو بچه های همینجا خریدن!
فوکوس کانفیرم هم M42 موجوده اونم بهترین جنس چیپدارش میتونم بهت بدم 60 تومن! البته 1دونه از اونم بیشتر نمونده! یاشیکا هم میتونم بدم 80 تومن که اینم 1دونه مونده! قیمت روزشونم چک کنی الان 220 باید یاشیکا باشه و 175 باید کنون باشه (جنس مشابه)

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
سلام آقا وحید منم یکی میخوام لطفا شرایطو بفرستید.
سلام برادر. مخلص.. حاجی ادرستو برام بفرست برات پست کنم رسید بهت دقیق میگم چقدر میشه چون پول پستشو واقعا مطمئن نیستم..

Danitondar

Registered User
لایک‌ها
211
اتفاقا هیچکس تکی نخریده! از 100 تا تقریبا 70 تاشو بچه های همینجا خریدن!
فوکوس کانفیرم هم M42 موجوده اونم بهترین جنس چیپدارش میتونم بهت بدم 60 تومن! البته 1دونه از اونم بیشتر نمونده! یاشیکا هم میتونم بدم 80 تومن که اینم 1دونه مونده! قیمت روزشونم چک کنی الان 220 باید یاشیکا باشه و 175 باید کنون باشه (جنس مشابه)
اونی که چیپ داره EOS-M عه یا EOS؟ اگر EOS هست همینو برای ما بذار. (عکسی هم اگر ازش هست بی زحمت بفرست)
قیمت M42 به EOS M هم همین قیمته؟
یاشیکا دلیل گرونیش (کلی) چی هست ، عدسی داره؟

Last edited:

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
اونی که چیپ داره EOS-M عه یا EOS؟ اگر EOS هست همینو برای ما بذار. (عکسی هم اگر ازش هست بی زحمت بفرست)
قیمت M42 به EOS M هم همین قیمته؟
یاشیکا دلیل گرونیش (کلی) چی هست ، عدسی داره؟
اره اونی که چیپ داره EOS ائه! جنسشم فوق العاده است! دقیقا همینی که الان نگاه شاپ داره مفروشه 175 تومنه! اگر عکس لازم بود بگو برات بزارم!

M42 به EOS M هم تکی بخوای 75 تومن! ولی اگر 4تا تبدیل EOS M رو باهم بخوای اونو برات 60 حساب میکنم! جنس تبدیل های EOS M هم واقعا عالیه! من خودم کلی تبدیل دارم ولی هیچکدوم به کیفیت اینا نبودن!

یاشیکا هم گرونه چون چیپدارش خیلی کمیابتره! وقتی کمیاب تر باشه خریدش خیلی گرونتره!

hugart

Registered User
لایک‌ها
234
اگه M42 به EF-EFs باشه میخام یکی حضوری کجا میشه گرفت من تهرانم

rasoul2014

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
عزیز جان، دیگه تبدیل m42 به EOS با چیپ AF Confirm ندارید؟ :(
اگه هست هنوز بنده قطعی خریدارم...

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
عزیز جان، دیگه تبدیل m42 به EOS با چیپ AF Confirm ندارید؟ :(
اگه هست هنوز بنده قطعی خریدارم...
نه برادر تموم کردم! اون زمانی که داشتم همه بدون چیپشو میخواستن! الان اکثرا میگن چرا چیپدارش نیست! معمولا اون چیزی که من تموم میکنم خواهان بیشتری داره:D

maxmood

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
تف به این شانس ..:general208: پولام رو خرج جفنگیات کردم .. حالا اینجا اونقدر دست دست کردیم سر ماه بشه که تموم شد .. داداش اگر باز آوردی پیچی چیپدار ما هم مشتری هستیم قطعی.

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
تف به این شانس ..:general208: پولام رو خرج جفنگیات کردم .. حالا اینجا اونقدر دست دست کردیم سر ماه بشه که تموم شد .. داداش اگر باز آوردی پیچی چیپدار ما هم مشتری هستیم قطعی.
پیچی چیپدار حدود 1ماه دیگه برام میرسه! اگه لنز ندارید و دنبال خرید لنز هستید هم OM (الیمپوس منوال) یتونید به قیمت خوب بخرید و همین تبدیل های چیپدارم روش استفاده کنید! هر چی هست تو کیفیت مشابه از پیچی ارزونتره!

بالا