• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تبدیل لنزهای پیچی (M42) به کنون (EOS/Canon) با قیمت استثنایی (تک 20 هزار تومن)

azad8

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چیپدار برای کنون ندارید؟ فوکوس بینهایت و پین مشکلی نداره برای فول فریم میخوام؟

alivili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
نیکون خب لنز های خودش هست! درسته اینجا گرون میدن ولی منطقی نیست این همه دردسر بکشی اخرشم با ترس لرز و دلهره از اینکه به ایننه گیر نکنه بزنی به دوربین! ولی نیکونی هم داشتام تعدادش کم بود همون اول دادم به یکی از مغازه های اشنا!

دوست عزیز برای الیمپوس من که میکرو چهار سوم هست تبدیلی دارید ؟؟؟

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
چیپدار برای کنون ندارید؟ فوکوس بینهایت و پین مشکلی نداره برای فول فریم میخوام؟
هفته دیگه برامن چیپدار میرسه!
سلام
دوست عزیز برای الیمپوس من که میکرو چهار سوم هست تبدیلی دارید ؟؟؟
تبدیلا دارم برادر ولی ست ائه! یعنی حدود 10 تا تبدیله!

alivili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
هفته دیگه برامن چیپدار میرسه!

تبدیلا دارم برادر ولی ست ائه! یعنی حدود 10 تا تبدیله!
داداشم یه قیمت خوب میگی که من وسوسه بشم بیام بخرم؟
داداش اگه زحمت نیست هر ده تاشو برای من میگی؟

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,692
سلام آقا وحید
میگم تبدیل پیچی به نیکون که ضخامت زیادی داشته باشه سراغ ندارین؟ یعنی دو سه برابر اون تبدیل قبلی. یه چیزی تو مایه های رینگهای معکوس.

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
داداشم یه قیمت خوب میگی که من وسوسه بشم بیام بخرم؟
داداش اگه زحمت نیست هر ده تاشو برای من میگی؟
این 10تارو من برای خودم خریده بود و یه تعدادیشم استفاده کردم ولی نکته اینه که قیمتشون موقعی خریداری شدن اکثرا بالا بوده! کلا ایناست
M42 - AR - MD - FD - F - PK - Y/C - OM - M39 - C
همه رو باهم بخواید میتونم 600 تقدیم کنم! 600 تومن در واقع فقط قیمت 3تیکه از این تبدیل هاست!

سلام آقا وحید
میگم تبدیل پیچی به نیکون که ضخامت زیادی داشته باشه سراغ ندارین؟ یعنی دو سه برابر اون تبدیل قبلی. یه چیزی تو مایه های رینگهای معکوس.

موجود بود ولی بخاطر ندادن فوکوس پرتره کسی دنبالش نمیومد!

alivili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
این 10تارو من برای خودم خریده بود و یه تعدادیشم استفاده کردم ولی نکته اینه که قیمتشون موقعی خریداری شدن اکثرا بالا بوده! کلا ایناست
M42 - AR - MD - FD - F - PK - Y/C - OM - M39 - C
همه رو باهم بخواید میتونم 600 تقدیم کنم! 600 تومن در واقع فقط قیمت 3تیکه از این تبدیل هاست!

موجود بود ولی بخاطر ندادن فوکوس پرتره کسی دنبالش نمیومد!
آقا انصافا قیمت منصفانه هست . یعنی هر تبدیل 60 تومن. در حالی که من هفته پیش از ناصرخسرو فروشگاه نورنگاه یه تبدیل FD خریدم 100 هزار تومن.
واقعا دمت گرم. قیمت خرید داری میدی.
داداشم از این تبدیلا شاید دو یا سه تاش به درد من بخوره . امکانش هست همه رو 500 تومن بدی؟ چون بخدا 600 بدم دخل و خرجم تا اخر ماه میریزه به هم . قسط و وام و ...
البته واقعا از قیمت منصفانت

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
آقا انصافا قیمت منصفانه هست . یعنی هر تبدیل 60 تومن. در حالی که من هفته پیش از ناصرخسرو فروشگاه نورنگاه یه تبدیل FD خریدم 100 هزار تومن.
واقعا دمت گرم. قیمت خرید داری میدی.
داداشم از این تبدیلا شاید دو یا سه تاش به درد من بخوره . امکانش هست همه رو 500 تومن بدی؟ چون بخدا 600 بدم دخل و خرجم تا اخر ماه میریزه به هم . قسط و وام و ...
البته واقعا از قیمت منصفانت
البته یه نکته مهم رو فراموش کردید اونم اینه که تبدیل هایی مثه اف دی و ام42 و نیکون ممکنه رنج قیمتشون همین 100 تا 120 باشه ولی کونیکا و پنتکس و مینولتا و الیمپوس نزدیک به این اعداد هم نیست (مثلا کونیکا 3برابر قیمت ام42 ائه) و در ضمن یه سری از تبدیل های من مثه FD ام یکم برندشون از باقی جنسهای بازار بهتره!
یه راه حل خیلی خوب این وسط هست! شما 500 تومن هزینه کن و من برات سفارشی تبدیل بیارم! این وسط تا تبدیل ها برسه حدود 30 روز زمان میبره ولی تو این مدت هر کدوم از تبدیل های منو خواستی میتونی ببری و استفاده کنی! این خوبیش اینه که اولا همه تبدیل هات نو میشه و دوما قیمتش برات بصرفه میوفته و سوما ممکنه بشه 1-2 تا تبدیل دیگه هم با همین رقم به مجموعه اضافه کرد و از همه مهمتر میشه تبدیل ترکیبی خرید (مثلا میشه تبدیل M42 نخرید و تبدیل EOS خرید و روش M42 و نیکون و پرکتیکا و الیمپوس رو هم استفاده کرد که یه تیر و چند نشونه و قیمتا خیلی بصرفه تره)

alivili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
این راه
البته یه نکته مهم رو فراموش کردید اونم اینه که تبدیل هایی مثه اف دی و ام42 و نیکون ممکنه رنج قیمتشون همین 100 تا 120 باشه ولی کونیکا و پنتکس و مینولتا و الیمپوس نزدیک به این اعداد هم نیست (مثلا کونیکا 3برابر قیمت ام42 ائه) و در ضمن یه سری از تبدیل های من مثه FD ام یکم برندشون از باقی جنسهای بازار بهتره!
یه راه حل خیلی خوب این وسط هست! شما 500 تومن هزینه کن و من برات سفارشی تبدیل بیارم! این وسط تا تبدیل ها برسه حدود 30 روز زمان میبره ولی تو این مدت هر کدوم از تبدیل های منو خواستی میتونی ببری و استفاده کنی! این خوبیش اینه که اولا همه تبدیل هات نو میشه و دوما قیمتش برات بصرفه میوفته و سوما ممکنه بشه 1-2 تا تبدیل دیگه هم با همین رقم به مجموعه اضافه کرد و از همه مهمتر میشه تبدیل ترکیبی خرید (مثلا میشه تبدیل M42 نخرید و تبدیل EOS خرید و روش M42 و نیکون و پرکتیکا و الیمپوس رو هم استفاده کرد که یه تیر و چند نشونه و قیمتا خیلی بصرفه تره)
من یه پرانتز وسط حرفات باز کنم دادا:
شما دوربین الیمپوس کارکرده epl7. یا omd کارکرده قیمت خوب سراغ نداری که من این هزینه ها رو واسه اون بکنم؟؟؟

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
این راه

من یه پرانتز وسط حرفات باز کنم دادا:
شما دوربین الیمپوس کارکرده epl7. یا omd کارکرده قیمت خوب سراغ نداری که من این هزینه ها رو واسه اون بکنم؟؟؟
کلا کارکرده خیلی کم پیدا میشه! یه پاناسونیک GX7 یکی از بچه ها داشت نمیدونم هنوز موجوده یا نه!

alivili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ایول دادا . هر وقت آمار گرفتی خوشحال میشم

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
ایول دادا . هر وقت آمار گرفتی خوشحال میشم
راستش جواب نداد! ولی یادمه با یه لنز 14-42 نسل دوم و یه لنز 20 اف 1.7 و یه سری باطری و فیلتر و غیره اضافی میداد 3تومن! البته خیلی وقت پیش! اگر بخوای بدنه های GH1 و GH2 هم خودم دارم برای فروش ولی خب طبیعتا GX7 یه چیز دیگه بود!

alivili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
راستش جواب نداد! ولی یادمه با یه لنز 14-42 نسل دوم و یه لنز 20 اف 1.7 و یه سری باطری و فیلتر و غیره اضافی میداد 3تومن! البته خیلی وقت پیش! اگر بخوای بدنه های GH1 و GH2 هم خودم دارم برای فروش ولی خب طبیعتا GX7 یه چیز دیگه بود![/Q
ایول. عجب دوربین بازی بوده اون.
دادا من میکرو چهار سوم میخوام نه چهار سوم.
ولی همینا چند ولی این دوتا وروجک هم دوربینایه خوبین.
راستییییی یه سوال واقعا مهم دارم
دادا من یه دوربین fujifilm hs 25 دارم دیرو بعد یه عمر روشنش کردم دیدم به به... احساس میکنم رو سنسورس غبار نشسته. تو عکس مشخص نیست ولی قبل عکس وقتی زوم رو کم و زیاد میکنم خیلی تابلوست

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
ایول. عجب دوربین بازی بوده اون.
دادا من میکرو چهار سوم میخوام نه چهار سوم.
ولی همینا چند ولی این دوتا وروجک هم دوربینایه خوبین.
راستییییی یه سوال واقعا مهم دارم
دادا من یه دوربین fujifilm hs 25 دارم دیرو بعد یه عمر روشنش کردم دیدم به به... احساس میکنم رو سنسورس غبار نشسته. تو عکس مشخص نیست ولی قبل عکس وقتی زوم رو کم و زیاد میکنم خیلی تابلوست

برادر من متوجه نشدم منظورتون از میکرو4/3 چیه! مگر دیگه اصلا 4/3 وجود داره!؟ هر چی هست و نیست میکرو4/3 ائه!
اون 2تا هم GH1 زیاد کار نکرده و حدود 650 تومن بدنه خالی (و یا با لنز 14 پنکیک 1 تومن) ولی GH2 نسبتا زیاد کارکرده و عمده استفاده اش هم فیلم برداری بوده اونم بدنه خالی حدود 1100! هر جفتشون از بابت ظاهر تمیز تمیز هستند و جعبه و وسایل دارند!

اگر تو زوم غبار تابلوئه بیشتر مربوط به المنتهای داخلی لنزه! پیش ادم وارد ببرید خیلی راحت براتون تمیز میکنه! البته در هرحال باید کل مکانیزم لنز باز بشه و این خودش یکم ریسکه!

alivili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
برادر من متوجه نشدم منظورتون از میکرو4/3 چیه! مگر دیگه اصلا 4/3 وجود داره!؟ هر چی هست و نیست میکرو4/3 ائه!
اون 2تا هم GH1 زیاد کار نکرده و حدود 650 تومن بدنه خالی (و یا با لنز 14 پنکیک 1 تومن) ولی GH2 نسبتا زیاد کارکرده و عمده استفاده اش هم فیلم برداری بوده اونم بدنه خالی حدود 1100! هر جفتشون از بابت ظاهر تمیز تمیز هستند و جعبه و وسایل دارند!

اگر تو زوم غبار تابلوئه بیشتر مربوط به المنتهای داخلی لنزه! پیش ادم وارد ببرید خیلی راحت براتون تمیز میکنه! البته در هرحال باید کل مکانیزم لنز باز بشه و این خودش یکم ریسکه!
برادر ما یه 4/3 داریم . یه m4/3. الیمپوس و پاناسونیک قدیمیا چهار سوم بودن مانت لنز یکم بزرگتر بود . و سه چهار ساله که دیگه میکرو چهار سوم تولید میکنن . الیمپوس و پاناسونیک جدید . مانت لنز یکم کوچیکتره. ولی سنسور همونه . در کل باید این دوتا رو با آداپتور به هم جفت و جور کرد
دوربین رو نماییندگی ببرم یا بدم تعمییر کار تو ناصر خسرو

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
برادر ما یه 4/3 داریم . یه m4/3. الیمپوس و پاناسونیک قدیمیا چهار سوم بودن مانت لنز یکم بزرگتر بود . و سه چهار ساله که دیگه میکرو چهار سوم تولید میکنن . الیمپوس و پاناسونیک جدید . مانت لنز یکم کوچیکتره. ولی سنسور همونه . در کل باید این دوتا رو با آداپتور به هم جفت و جور کرد
دوربین رو نماییندگی ببرم یا بدم تعمییر کار تو ناصر خسرو
برار من کماکان متوجه منظور شما نمیشم! پرواضحه که من میدونم 4/3 و میکرو 4/3 چین و جه فرقی دارن چون از 2009 تا الان خودم میگرو4/3 دارم ولی نکته اینه که مگر ما 4/3 میرورلس داریم؟ اصلا از کجا شما رسیدی به 4/3 تو حرفای من؟ از تبدیل؟ از دوربین؟ کجا من صحبت 4/3 کردم؟

alivili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
برار من کماکان متوجه منظور شما نمیشم! پرواضحه که من میدونم 4/3 و میکرو 4/3 چین و جه فرقی دارن چون از 2009 تا الان خودم میگرو4/3 دارم ولی نکته اینه که مگر ما 4/3 میرورلس داریم؟ اصلا از کجا شما رسیدی به 4/3 تو حرفای من؟ از تبدیل؟ از دوربین؟ کجا من صحبت 4/3 کردم؟
یعنی این دو تا دوربینای که گفتی مانت لنزشون میکرو چهار سوم هست؟؟؟؟؟

بالا