• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تبدیل لنزهای پیچی (M42) به کنون (EOS/Canon) با قیمت استثنایی (تک 20 هزار تومن)

rasoul2014

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
نه برادر تموم کردم! اون زمانی که داشتم همه بدون چیپشو میخواستن! الان اکثرا میگن چرا چیپدارش نیست! معمولا اون چیزی که من تموم میکنم خواهان بیشتری داره:D
والا ما خبر نداشتیم :general503: و گرنه چیزی ازشون باقی نمونده بود :general705:
داداش اومد واست خبرمون کن خلاصه :)

• Like
Reactions: rax

maxmood

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
نمیدونم والله شما چطور میگین ارزونه من چنتا اولمپیوس پیدا کردم ناصر خسرو فیکس 3 برابر معادل روسی یا ژاپنی پیچی قیمت دادن .. طرف خودشون میگفتن چند سال پیش خریدن و با اینکه میدیدن مشتری نداره اما سادیسم اینو داشتن که به اون قیمت بزارن برا فروش همین اواخر 85mm رو 2میلیون و دویست هزار قیمت دادن .. حالا شما منظورتون کدوم لنز اولمپیوس ارزونه نمیدونم.
باشه داداش صبر میکنیم تا 1 ماه .. باکی نیست.:general507:

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
نمیدونم والله شما چطور میگین ارزونه من چنتا اولمپیوس پیدا کردم ناصر خسرو فیکس 3 برابر معادل روسی یا ژاپنی پیچی قیمت دادن .. طرف خودشون میگفتن چند سال پیش خریدن و با اینکه میدیدن مشتری نداره اما سادیسم اینو داشتن که به اون قیمت بزارن برا فروش همین اواخر 85mm رو 2میلیون و دویست هزار قیمت دادن .. حالا شما منظورتون کدوم لنز اولمپیوس ارزونه نمیدونم.
باشه داداش صبر میکنیم تا 1 ماه .. باکی نیست.:general507:
ببین بستگی داره از کی قیمت بگیری! یکم دیر گفتید وگرنه یه 50 اف 1.4 با بدنه در حد نو فروختم 200 تومن! الانم 2-3 تا لنز و بدنه دارم منتها شاید مورد پسند همه نباشه چون تمیز نیستن! یه 50 اف 1.8 دارم با یه 35 اف 2.8! 35 ائه کوتینگ جلوش خط و خش داره و زیادم تمیز نیست (رابر فوکوسشم کنده شده) 50 ائه هم المنتهای داخلیش خط و خش دارن منتها باهاش عکس انداختم به نظرم عادی امد!
یه تمرون 28 اف 2.8 مانت الیمپوسم دارم که امروز یکی از بچه ها یادم انداخت! تمیز تمیز! فوکوس روون و دیاف سالم سالم! اپتیکی هم تمیز تمیزه! همین لنز ولی مانت OM:
https://www.flickr.com/photos/iplaylens/sets/72157637752891293/

اینو با یه تبدیل چیپدار میتونم 200 بدم به خریدار!

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,692
آقا این که همش شد کنن. واسه نیکونیا چیزی ندارین؟ چیپ دار، معمولی هر چی باشه خوبه.
یه دونه 44m-7 نسبتا تمیز گیر آوردم . یه ویدئو دیدم تو اینترنت یارو با یکم دست کاری المان پشتش فکوس بینهایتش رو حل کرد. میخوام اگه بشه همین برنامه رو روش سوار کنم.

Last edited:

bijan_darvishi

Registered User
لایک‌ها
660
آقا این که همش شد کنن. واسه نیکونیا چیزی ندارین؟ چیپ دار، معمولی هر چی باشه خوبه.
یه دونه 44m-7 نسبتا تمیز گیر آوردم . یه ویدئو دیدم تو اینترنت یارو با یکم دست کاری المان پشتش فکوس بینهایتش رو حل کرد. میخوام اگه بشه همین برنامه رو روش سوار کنم.
درود اگر لینک دارید برای من قرار بده ببینم

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
نیکون خب لنز های خودش هست! درسته اینجا گرون میدن ولی منطقی نیست این همه دردسر بکشی اخرشم با ترس لرز و دلهره از اینکه به ایننه گیر نکنه بزنی به دوربین! ولی نیکونی هم داشتام تعدادش کم بود همون اول دادم به یکی از مغازه های اشنا!

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,692
درود اگر لینک دارید برای من قرار بده ببینم
میتونید از اینجا دانلودش کنید.
http://s4.picofile.com/file/8171223...r_nikon_setup_mp4_xSgLbUUxNzE_tag18_.mp4.html
پ ن: بیژن از الان گفته باشم مسئولیتش پای خودته پس فردا نیای بگی آینه دوربینم شکست :general705:
نیکون خب لنز های خودش هست! درسته اینجا گرون میدن ولی منطقی نیست این همه دردسر بکشی اخرشم با ترس لرز و دلهره از اینکه به ایننه گیر نکنه بزنی به دوربین! ولی نیکونی هم داشتام تعدادش کم بود همون اول دادم به یکی از مغازه های اشنا!
داداش جیب خالی منطق سرش نمیشه .لامصبا بعضی از لنزهای نیکون رو از اتوفکوسها هم گرونتر میدن. حالا مسئله کیفیت به کنار خداییش آدم اصلا نمیصرفه براش که بخواد لنز آنالوگ رو با این قیمتا بخره.

Last edited:

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
میتونید از اینجا دانلودش کنید.
http://fs2.filegir.com/mohem/Lens_Helios_44-4_for_nikon_setup.mp4_[xSgLbUUxNzE]_[tag18].mp4
پ ن: بیژن مسئولیتش پای خودته پس فردا نیای بگی آینه دوربینم شکست :general705:

داداش جیب خالی منطق سرش نمیشه .لامصبا بعضی از لنزهای نیکون رو از اتوفکوسها هم گرونتر میدن. حالا مسئله کیفیت به کنار خداییش آدم اصلا نمیصرفه براش که بخواد لنز آنالوگ رو با این قیمتا بخره.
خب تبدیل مانت استفاده نمیکنی؟ خیلی از مانت ها با تبدیل روی نیکون قابل استفاده هستن! اداپتور منطورم نیستا کلا تبدیل ته مانت! الیمپوسشو خودم داشتم رو یه لنز 200 بستم و فروختم!

maxmood

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
خب تبدیل مانت استفاده نمیکنی؟ خیلی از مانت ها با تبدیل روی نیکون قابل استفاده هستن! اداپتور منطورم نیستا کلا تبدیل ته مانت! الیمپوسشو خودم داشتم رو یه لنز 200 بستم و فروختم!
برادر rax ... تبدیل مانت برای کنون هم چیزی سراغ دارین؟؟ مثلا برای مامیا یا مینولتا و ...من fd رو پیدا کردن خیلی گرون بود و البته برای یه آشنایی که 85mm f1.2L رو تهیه کرده بود و مانت تبدیل شده با چیپ بود .. میگفت توی فکوس خطای ریز اما محسوسی داره .. شما مانت تبدیل کردی نتیجه چطور بود ؟؟ ..

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
برادر rax ... تبدیل مانت برای کنون هم چیزی سراغ دارین؟؟ مثلا برای مامیا یا مینولتا و ...من fd رو پیدا کردن خیلی گرون بود و البته برای یه آشنایی که 85mm f1.2L رو تهیه کرده بود و مانت تبدیل شده با چیپ بود .. میگفت توی فکوس خطای ریز اما محسوسی داره .. شما مانت تبدیل کردی نتیجه چطور بود ؟؟ ..
برادر مشکل کنون اینه که تبدیل هاش دونه دونه فرق دارن! مثلا الیمپوس به نیکون کلا 2مدله! ولی کنون FD هر لنزش به تبدیله! من کنون تبدیل نکردم ولی مامیا به پیچی و الیمپوس به نیکون و مینولتا به الفا تبدیل کردم! همشونم اوکی بودن! خرجشونم از کنون خیلی کمتر شد! یه لنزی مثه اون 85 اف 1.2 واقعا ارزش دردسر و قیمتشو داره ولی خیلی از لنزا ارزششو ندارن بهتره اصلا بری روی میرورلس هایی شبیه A7 و خلاص!

xduck

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام.لنز با مانت m42 هم چیزی داری ؟؟

amirashkan_2008

Registered User
لایک‌ها
4
سلام من یک تبدیل برای لنز انالوگ زنیت به کنون دیجیتال و یک تبدیل برای لنز انالوگ کنون به کنون دیجیتال میخوام دارید؟در ضمن حضوری میشه خرید کرد یا نه ؟اگر امکان دارد ادرس یا تلفن را پیام خصوصی کنید.ممنون

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
سلام من یک تبدیل برای لنز انالوگ زنیت به کنون دیجیتال و یک تبدیل برای لنز انالوگ کنون به کنون دیجیتال میخوام دارید؟در ضمن حضوری میشه خرید کرد یا نه ؟اگر امکان دارد ادرس یا تلفن را پیام خصوصی کنید.ممنون
تبدیل زنیت که همین تبدیلی هستش که داخل تاپیک برای فروش گذاشتم! ولی FD به کنون دیجیتال کار نمیکنم چون کیفیت کارر و بشدت پایین میاره (چون المنت اپتیکی داره)
حضوری هم بله میتونید بعد از ظهر تشریف بیارید. من شهرک آپادانا هستم

JavadBarati

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
آقا این تبدیل چیپدار به چه کار میائ؟این لنزا که موتور فوکوس ندارن که بخاد با چیپ به بدنه وصل بشه و برق ر و بگیره
لطفا توضیح بدید

bijan_darvishi

Registered User
لایک‌ها
660
آقا این تبدیل چیپدار به چه کار میائ؟این لنزا که موتور فوکوس ندارن که بخاد با چیپ به بدنه وصل بشه و برق ر و بگیره
لطفا توضیح بدید
درود.با این چیپ شما زمانی که لنز تو مدار فوکوس باشه چراغ فوگوس تو ویزور بدنه روشن میشه یعنی در اصل این چیپ یه پالس به دوربین میفرسته که دوربین اشتباها فکر میکنه لنز شما روی مانول است و موتور وکوسی در کار نیست که بخواد کار کنه و فقط با چرخوندن لنز وقتی لنز تو فوکوس باشه چراغ روشن میشه خیلی ارزش داره این چیپ خصوصا برای بدنه هایی که ویزور بزرگی ندارن یا لایو ویو ندارن واقعا ارزش داره

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
وحید آقا تبدیل داری که سری نکست سونی باهاش لنز کنون بخوره ؟

بومدوست

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
من روش پيام خصوصي رو هنوز پيدا نكرده ام اينقدر كه تازه واردم!. براي مراجعه حضوري چه كار كنم؟ لطفا نشاني يا تلفن تماس اعلام كنين. من خريدار چيپ دار يا بدون چيپش هستم فقط بايد خدمت برسم.

hamsah

Registered User
لایک‌ها
10
سلام داداش یه توضیحی راجبه تبدیلا میدی بهم؟ من تازه دوربین dslr کنون میخوام بخرم میخوام ببینم اگه به کارم میاد و تو هزینه هام صرفه جویی میشه لنز های منوال بگیرم براشون.

saam2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام، یک تبدیل m42 به کنن میخواستم، برای شهرستان، شماره تلفن و حساب پخ کنید، ممنونم

بالا