• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تبدیل لنزهای پیچی (M42) به کنون (EOS/Canon) با قیمت استثنایی (تک 20 هزار تومن)

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
یعنی این دو تا دوربینای که گفتی مانت لنزشون میکرو چهار سوم هست؟؟؟؟؟
طبیعتا این تبدیل هارو من برای همین 2تا دوربین خریده بودم و اعدتا تمام میرورلس های پاناسونیک و الیمپوس میکرو4/3 هستند! اتفاقا حتی GH1 هم قدیمی نشده! کماکان ویویفایندر1 مگاپیکسل داره و اسکرین چرخون 460 هزار پیکسل!

alivili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
طبیعتا این تبدیل هارو من برای همین 2تا دوربین خریده بودم و اعدتا تمام میرورلس های پاناسونیک و الیمپوس میکرو4/3 هستند! اتفاقا حتی GH1 هم قدیمی نشده! کماکان ویویفایندر1 مگاپیکسل داره و اسکرین چرخون 460 هزار پیکسل!
دادا فرمایش شما صحیح . من فکر کزدم از اون مدلاست. ولی الان سرچ کردم دیدم اشتباه کزدم. من این دوربین فوجیم رو بفروشم مزاحمت میشم دادا

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
دادا فرمایش شما صحیح . من فکر کزدم از اون مدلاست. ولی الان سرچ کردم دیدم اشتباه کزدم. من این دوربین فوجیم رو بفروشم مزاحمت میشم دادا
من در خدمتم! اون GX7 هم امارشو میگیرم ولی فکر میکنم فروخته تا الان..

alivili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من در خدمتم! اون GX7 هم امارشو میگیرم ولی فکر میکنم فروخته تا الان..
فدا . دادا نگرفتی هم عیب نداره . چون پولش به من نمیخوره. حالا اگه بادی تنهاش بود یه جوری میرسوندم خودمو بهش. Gx7 خییلیییی خوبه.

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
فدا . دادا نگرفتی هم عیب نداره . چون پولش به من نمیخوره. حالا اگه بادی تنهاش بود یه جوری میرسوندم خودمو بهش. Gx7 خییلیییی خوبه.
من خودمم اتفاقا بادی خالیشو میخواستم ولی نمیداد!

ara701

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام اوردی چیپ دار

mohammadvaiper

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام جناب تبدیل ام 42 برای دوربین کانن eosm میخواستم
چجوری میشه باهاتون خصوصی در ارتباط بود؟

semaubi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز تبدیل چیپدار پیچی به کنون آوردین؟؟ میشه قیمت رو بگید و ادرس بگید حضوری خدمت برسم شماره همراهتونم بدین ممنونم

بالا