• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تبلت فوق العاده تمیز

وضعیت
موضوع بسته شده است.

amdj

Registered User
لایک‌ها
39
منتظر پیشنهادات دوستانی که قصد تعویض یا فروش (گالاکسی نوت) خودشون رو دارن هستم.

mehran50

کاربر فعال موسیقی
لایک‌ها
1,690
سلام بزرگوار
میگویند فبلت شما بخوانید کتلت زیر موجود است
نوت 16 گیگ مشکی کار کرد 40 روز کیف هوکو اصلی دو عدد (مشکی و قرمز) کیس (قاب پشت capdase ) قهوه ای استعمال نشده یک عدد رم 16 کلاس 10 یک عدد کابلهای otg و mhl کیفیت بالا از هز کدام یک عدد یک محافظ صفحه نمایش استعمالشده و یک عدد استفاده نشده
پیشنهاد از شخص شما
یا حق

amdj

Registered User
لایک‌ها
39
با عرض سلام خدمت همه دوستان
متاسفانه به دلیل سفر غیر مترقبه ای که برام پیش اومده مجبورم تاپیک رو تا برگشتن از سفر به حالت تعلیق موقت در بیارم.
احتمالا دسترسی به اینترنت ندارم پس دوستان پ خ نفرستند چون نمیتونم جواب بدم و شرمندشون میشم.
به محض برگشتن از سفر تاپیک رو آپ خواهم کرد و برنامه فروش رو ادامه خواهم داد.
با تشکر

amdj

Registered User
لایک‌ها
39
با عرض سلام و معذرت بخاطر این تاخیر طولانی.
امروز بلافاصله بعد از رسیدن به منزل بعد از سفر تاپیک رو آپ کردم.
البته چون گوشی نوت قبل از سفر از یکی از دوستان همین سایت خریداری شد پس تعویض منتفیه.
منتظر پیشنهادات شما فقط برای خرید (نه تعویض) هستم.

amdj

Registered User
لایک‌ها
39
همچنان موجود میباشد.

amdj

Registered User
لایک‌ها
39
پیشنهادات تعویض هم بررسی میشه.
توضیح: بدلیل خرید گوشی نوت وضعیت نقدینگی زیاد جالب نیست و امکان سر دادن در معاوضه برام مقدور نیست.
پس دوستان لطفا گوشی های خیلی گرون برای تعویض مطرح نکنند مگر اینکه گوشی و تبلت رو یکجا بخوان.

Last edited:

bisan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داداش قیمت جدیدو پ خ میکنی
و آیا گوشیش هم موجوده یا گوشی های دیگه داری؟

amdj

Registered User
لایک‌ها
39
داداش قیمت جدیدو پ خ میکنی
و آیا گوشیش هم موجوده یا گوشی های دیگه داری؟
بله دوست عزیز هر دو موجوده.
اگه بخوام قیمت جدید بدم باید قیمت رو ببرم بالا.(با توجه به بالا رفتن نرخ دلار نسبت به روزی که من تاپیک زدم).
البته فعلا قیمت ها همونه و تخفیف برای فروش هر دو یکجا داده میشه.

amdj

Registered User
لایک‌ها
39
up...............................

amdj

Registered User
لایک‌ها
39

amdj

Registered User
لایک‌ها
39

dk 313

Registered User
لایک‌ها
231
قیمت اخر واسه گوشی؟

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
خیلی از تبلت خوشم اومده 3g بود خیلی خوب میشد ولی اینجوری رغبت نمیکنم ولی یاد معامله اولم با شما افتادم یادتونه ؟ منبرای شما پول رو ریختم قرار شد شما بفرستین صبح دیدم اس ام اس اومده که پول برگشته حسابم

خیلی روز پر استرسی برای هر دو بود 12 تومن پول پست و منم 24 ساعت بعدش میرفتم سفر .... خیلی هول هولکی و یه خرید تاریخی بود برام ..... بعدشم گوشی رو که 200 خریده بودم 260 فروختم به بابام :دی

Mohsenx2

Registered User
لایک‌ها
139
سلام
قیمت آخر آخر گوشی رو برام ارسال کنید و اینکه گارانتی هم داره ؟

amdj

Registered User
لایک‌ها
39
خیلی از تبلت خوشم اومده 3g بود خیلی خوب میشد ولی اینجوری رغبت نمیکنم ولی یاد معامله اولم با شما افتادم یادتونه ؟ منبرای شما پول رو ریختم قرار شد شما بفرستین صبح دیدم اس ام اس اومده که پول برگشته حسابم

خیلی روز پر استرسی برای هر دو بود 12 تومن پول پست و منم 24 ساعت بعدش میرفتم سفر .... خیلی هول هولکی و یه خرید تاریخی بود برام ..... بعدشم گوشی رو که 200 خریده بودم 260 فروختم به بابام :دی
سلام دوست عزیز آقا حمیدرضای گل از پاریس ایران
بنده نوازی فرمودید به تاپیک حقیر هم سر زدید.
واقعیتش این گوشی و تبلت و ... همه رفتنیه و این خاطرات و دوستی هاست که میمونه.
با تمام جزئیات اون روز یادمه. اولش که پول به حساب من ریختید و من یه کم دیر جوابتون رو دادم فکر کردید که پولو گرفتمو فرار کردم.
فردا صبح هم که دوباره پول برگشت به حسابتون من یه مدت تو اون سرمای زمستون تو خیابون لرزیدم تا شما کارت به کارت کنید.
کلا میشه گفت فروش گوشی با اعمال شاقه بود. ولی خوشحالم که از گوشی راضی بودید. البته من 183 تومان به شما فروختم که با کسر هزینه پست برام 178 موند.
در مورد تبلت هم قابلتون رو نداره اگه تمایل به تعویض هم داشتید با گوشی عوض میکنم.
سلام
قیمت آخر آخر گوشی رو برام ارسال کنید و اینکه گارانتی هم داره ؟
پ خ فرستادم خدمتتون.

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
قربون شما والله اونجا برای شما اونجوری بد منم اینور پدرم در اومد اخه اسمم هم یاشار هست حمیدرضا اسم شناسنامه ایم هست ولی همه پدر مادر هم از بچگی بهم گفتن یاشار قضیه داره ولی کلا یاشار به گوشم اشنا تره

شما هم بگو یاشار

راستش یه اکسپریا پورنسس دارم میخوایدش برای تعویض ؟؟؟ هم گوشی هم تبلت رو شرایطش رو بگید چطوری حاضر به تعویض هستید چه قدر سر میخواهید انجا توضیحات هست http://forum.persiantools.com/t273487.html

شرایط برای تعویض هم گوشی هم تبلت رو بگید و یه چیزی اختلاف قیمت رو مخصوصا برای تبلت اگه تصمیم بگیرم برای خریدش

یکم زیاد میشه حدودی میگم میشه 300 تومن درست تو دوتا قسط 150 راضی میشید ؟؟

amdj

Registered User
لایک‌ها
39
قربون شما والله اونجا برای شما اونجوری بد منم اینور پدرم در اومد اخه اسمم هم یاشار هست حمیدرضا اسم شناسنامه ایم هست ولی همه پدر مادر هم از بچگی بهم گفتن یاشار قضیه داره ولی کلا یاشار به گوشم اشنا تره

شما هم بگو یاشار

راستش یه اکسپریا پورنسس دارم میخوایدش برای تعویض ؟؟؟ هم گوشی هم تبلت رو شرایطش رو بگید چطوری حاضر به تعویض هستید چه قدر سر میخواهید انجا توضیحات هست http://forum.persiantools.com/t273487.html

شرایط برای تعویض هم گوشی هم تبلت رو بگید و یه چیزی اختلاف قیمت رو مخصوصا برای تبلت اگه تصمیم بگیرم برای خریدش

یکم زیاد میشه حدودی میگم میشه 300 تومن درست تو دوتا قسط 150 راضی میشید ؟؟
چشم آقا یاشار هر جور راحتید من صداتون کنم.
واقعیتش من 3 هفته پیش یه نوت گرفتم که دیگه نیازی به گوشی ندارم و الان هم برای برادرم دنبال گوشی میگردم.
البته من پیشنهادم این بود که همین اپتیموس وایت من رو برداره ولی از رنگ سفیدش خوشش نمیاد. (بیشتر دوست داره با اس دو تعویض کنم).
البته گوشیهای شما هم مدلهای خوبیه ولی اول باید با برادرم مطرح کنم ببینم که میپسنده یا نه؟
برای گوشی که تا بحال حدود 6-7 نفر پیشنهاد دادن که الان هم دارم با دو نفر مذاکره میکنم تا ببینیم به کجا میرسیم.
ولی تبلت رو بیشتر مدنظرم تعویض با گوشی مدل بالاست که نیازی به سر دادن خریدار هم نباشه.

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
اس دو هم دارم ........ ولی اگه تبلتت سیم میخورد عوض میکردم ولی اونجوری خودم بی گوشی میمونم و نظرم دست یافتم به وان ایکس هست که اونجوری میمونم

psp.2004

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
288
با نام خدا و سلام

دوست عزیز داک رو به صورت جدا میفروشید ؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا