amirrezaso
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 387
- لایکها
- 21
داداشی لطفا قیمت ته ته گوشی رو برام پ.خ کن
پ خ شد دوست عزیزداداشی لطفا قیمت ته ته گوشی رو برام پ.خ کن
جواب دادم دوست عزیزبا نام خدا و سلام
دوست عزیز داک رو به صورت جدا میفروشید ؟؟؟
شرمنده دوست من.داداش یه p1000 سالم و در حد آک دارم با ال جی تعویض داری؟
ببخشید سوال من این هست که مگه داک از اول تو جعبه تبلت نبوده؟ پس چرا عکسش رو جعبه هست؟اگه کسی تبلت رو بدون داک خرید داک رو جداگانه میفروشم ولی اگه یکجا فروش رفت که شرمنده.
پ خ شد دوست عزیزلطفا قیمت آخر گوشی رو برام پخ کنید
سلام دوست عزیزسلام
دوست عزیز گوشی رو 380 خریدارم
اگر مایل بودید PM بدید!
فرمایش شما کاملا درسته.ببخشید سوال من این هست که مگه داک از اول تو جعبه تبلت نبوده؟ پس چرا عکسش رو جعبه هست؟
اگر اینطور باشه و کسی بخواد تبلت رو بدون داک بخره که ناقص میشه، درسته؟
سلام دوست منسلام
من یک سوال دارم.
اینطور که توی عکس مشخصه جلوی داک درست مثل موسی هست که کیبرد لپتاپها دارند، درسته؟ این موس هست؟
اگر نه که پس چی هست؟
اگر آره و موس هست سوال من اینه که به چه درد میخوره؟ مثلا وقتی داک وصل میشه پوینتر موس تو اسکرین دیده میشه؟
با تشکر
اگه از دوستانی که دارن بپرسید یا توی اینترنت بررسیها رو بخونید حتما به این موضوع که این گوشی در عین سبک بودن بدنه محکمی داره پی می برید.کیفیت ساخت و کارایی گوشی در مقایسه با آرک اس چطوریاست؟ میشه نظرخودتون رو بگید و قیمت روی 420 نظر من هست.
ممنون از این که پاسخ دادید.
سوال اصلی هنوز برای من باقی مونده!
(برای اطمینان)
""آیا وقتی داک وصل میشه پوینتر موس روی صفحه میاد؟""
مثلا میشه تو بروزر رایت کلیک کرد و زد open in new tab؟
راستش تو بد مخمصه ای گیر کردم، موندم لپتاپ بگیرم یا اینو بخرم.
PC خیلی برام دستوپاگیر شده و بدیش اینه که جای ثابت داره و همیشه باید بری همونجا بشینی.
حالا با خودم گفتم PC رو نگه دارم و برای وبگردی و کتاب خونی تبلت بخرم یا کلا تبلت رو بیخیال بشم PC رو بفروشم و یک لپتاپ بخرم!!!!!؟؟؟؟
چقدر جاداره قیمت رو پایین بیارین؟
ممنون
دوست خوبمون جور بنده رو کشیدن و پاسخ کاملی دادن. فقط این رو اضافه کنم که قابلیت سفارشی سازی این مدل واقعا بینظیره مثلا همین کیبورد و تاچ پد (ماوس) هم میتونید فعال یا غیر فعال کنید.ممنون از این که پاسخ دادید.
سوال اصلی هنوز برای من باقی مونده!
(برای اطمینان)
""آیا وقتی داک وصل میشه پوینتر موس روی صفحه میاد؟""
مثلا میشه تو بروزر رایت کلیک کرد و زد open in new tab؟
راستش تو بد مخمصه ای گیر کردم، موندم لپتاپ بگیرم یا اینو بخرم.
PC خیلی برام دستوپاگیر شده و بدیش اینه که جای ثابت داره و همیشه باید بری همونجا بشینی.
حالا با خودم گفتم PC رو نگه دارم و برای وبگردی و کتاب خونی تبلت بخرم یا کلا تبلت رو بیخیال بشم PC رو بفروشم و یک لپتاپ بخرم!!!!!؟؟؟؟
چقدر جاداره قیمت رو پایین بیارین؟
ممنون
همونطور که در بالا گفتم باید اول نظر برادرم رو بپرسم.تبلت با HTC evo3d در حد آکبند تعویض میکنید؟
ممنون دوست عزیز بابت پاسخ مفید و کاملتون.درود دوست گرامی ، بله ، وقتی که داک رو وصل میکنید ، پوینتر ماوس رو صفحه میاد ، هم میتونید با استفاده از کلیک گزینه های مورد نظرتون رو انتخاب کنید ، هم میتونید با استفاده از تاچ اینکار رو انجام بدید. علاوه بر این میتونید یک ماوس اکسترنال رو به دستگاه وصل کنید ، و به جای ماوس خود داک ، ازش استفاده کنید.
من خودم این دستگاه رو داشتم ، و واقعاً حرف نداره. الانم اگه پولم میرسید حتماً میخریدمش .
جالبش اینه که ، روی داک دستگاه باطری اضافه قرار داره ، و اگه تبلت رو روی داک وصل کنید ، دستگاه با یک شارژ مدت بیشتری رو روشن میمونه.
دوست عزیر تو اینجا LG Optimus Black P970 - گوشی موبایل ال جی اپتیموس بلک پی 970 + اینجا فروشگاه اینترنتی موبایل نوکیا، سونی اریکسون، آی فون، سامسونگ، آندرویدسلام دوست عزیز
در مورد گوشی فکر نمیکنم با توجه به تمیزی (با آک مو نمیزنه) و کمیاب بودن (مخصوصا رنگ سفیدش) و گرون شدن دوباره دلار قیمت خیلی بالایی گذاشته باشم.
به احتمال 99% گوشی مدنظر شما اپتیموس بلک بوده نه وایت.
بعضی از دوستان توی همین سایت خط و خشدارش رو 470 گذاشتن برای فروش:
http://forum.persiantools.com/t272603.html
البته گوشی من هم بدون محافظ صفحه نمایش عملا همین 470 تومانه.
در ضمن تا بحال چند نفر 450 تومان پیشنهاد دادن که قبول نکردم.
نکته آخر این که در تمام تاپیکهایی که تا بحال داشتم قیمت پایه قیمت آخر نبوده و به خریدار واقعی تخفیف هم دادم.