• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

'''فروش تبلت ها و موبایل های چینی (فقط موارد موجود در داخل ایران)'''

exelance

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام قیمت pipo s2 , pipo s3 رو لطف کنین؟

Bahmankara

Registered User
لایک‌ها
31
سلام آقای مهیاری تبلت ما هم بدستمون رسید شما گفته بودید 20 یا 30 روزه خواهد رسید ولی خوشبختانه با این وضعیت ژانویه 15 روز هم نشد ممنون از زحمات شما
در ضمن 2 عدد مودم 3g usb و 2 عدد کابل mini hdmi و دو عدد قلم خازنی چند در میاد برام لطفا لینک یا مشخصات لوازم جانبی برام ارسال کنید

concordd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در قابل اعتماد بودن استارتر تاپیک شکی نیست، خیلی ها از ایشون خرید کردن... احتمال خودم هم مزاحم ایشون بشم.

اما...
قصد جسارت ندارم. اما ارسال های این دو یوزر محترم که تعداد پست هاشون به انگشتان یک دست هم نمیرسه و فقط جانب داری کردن... به بنده احساس خوبی نمیده. :eek:

به احساساتتون تکیه کنید . اعتماد به احساسات 90% کار رو تضمین میکنه.
ما که والا با دو پست تبلت 900 تومنی خریدیم.(( از جناب محیاری بپرسید ))
اینجا یه سایت خرید و فروشه .
فکر نکنم با توجه به تعداد پستها که بالای 80% بعضا اسپم هست بشه اعتبار سنجی کرد در مورد افراد . وگرنه در 24 ساعت میشه تعداد پستها رو به 300 و یا کمی بیشتر (27) رسوند.
یه پست میدی فلان چی دارید؟ . اگر OK بود دیگه تو پیام خصوصی ادامه میدن بقیشو
میدونید که قصد جسارت ندارم.
اونهایی که باید از پست قبلیم 1731 پیامشو بگیرن که گرفتن . بقیه دوستان هم که امیال درونی و طرز فکراشونو میگن که در این زمینه ها بحثی نیست.
جناب محیاری قربونت برا اعتبار خودتم که شده پستهاتو به یه 2 یا 3 هزارتایی برسون چون شما فروشنده در این فروم هستی.:D
چه چیزایی ادم تو بعضی فرومها میبینه.
حیف وقت.

Last edited:

ahram

Registered User
لایک‌ها
29
شما خودتان کدام را پیشنهاد می‌دهید
برای وب گردی و بازی ؟
7 اینچی Window N70HD
10 اینچی onda v972
سلام

ببخشید اینقدر سوال میپرسم
من بهتر نیست که یه تبلت با کیفیت و سخت افزار قوی بگیرم و بعد بهش مودم سیمکارت (دانگ) وصل کنم ؟
با دانگ سیمکارت میشه مکالمه کرد ؟ / میشه سیمکارت رایتل استفاده کرد ؟

الان تبلت با کیفیت بالا و سخت افزار قوی و GPS چه تبلتی سراغ دارید که دانگ هم ساپرت کنه ؟

با سپاس
سلام
بهترین کار همین هست
یه تبلت مثل Ainol Hero تهیه کنید + دانگل
رایتل بله
مکالمه نه ، فقط دیتا

GPS دار قوی فعلا چیزی نیست ، بدون GPS تبلت Ainol Hero
سلام
این رو هم میگم که دوستان خریدار بدونن و هم آقای مهیاری بخونن :دی

من هشت تا تبلت تا الان سفارش دادم
سه تا فلیم
دو تا Pipo U2
دو تا Ampe A77
یکی هم SANEI N10

7 تا دیگه هم در حال تکمیل درخواست ها هستم و دادن سفارش

اما چند تا نکته بگم تا دوستان بدونن
تبلت ها بعد از گرفتن کد رهگیری فقط 6 -7 روز کاری طول میکشه تا بیاد تهران
نکته ای که میخوام به شما بگم دقیقا همینه
اونم اینکه اگه ادرس تهران داده باشید بعد از اینکه تبلت میرسه تهران یک روز یا دو روز بعد نامه تحویلش براتون ارسال میشه و میتونید برید تحویل بگیرید
اما اگر آدرستون غیر تهران باشه مثلا دیگه نزدیک ترینش کرج باشه. بسته بعد از اینکه میرسه تهران چند روز بعد فرستاده میشه به کرج تازه بعد اونجا دوباره چند روز طول میکشه تا نامه تحویلش رو براتون ارسال کنن و دو روز طول میکشه تا نامه بیاد در خونتون و بعد برید تحویل بگیرید!
اینطوری بهتون بگم
تبلت هایی که همزمان ارسال شدن و همزمان رسیدن تهران. اونایی که تهران بوده ده روز پیش تحویل گرفته شده ولی اونایی که کرج بوده تازه امروز نامش اومده! و کلا ترخیص گمرک هم شنبه تا چهارشنبه هست که باز امروز نامه اومده تحویلش میره برای یکشنبه چون فردا که ندارن و شنبه هم تعطیله!
پس از من به شما نصیحت به هیچ عنوان ادرس شهرستان ندید حتی همین کرج که چسبیده بغل گوش تهران!
آدرس دوست و آشناهاتون توی تهران رو بدید و بعد اونا تحویل بگیرن خیلی زودتر تبلت به دستتون میرسه

تبلت هایی که توی تهران تحویل گرفته شده هنوز به دستم نرسیده تبلتهای کرج رو هم که یکشنبه باید برم تحویل بگیرم.
در هر حال وقتی به دستم رسیدن حتما توضیحات بیشتری درمورد تبلتها میدم و همینطور امتیاز بازارچه جناب مهیاری هم میدم. فقط نمیدونم قوانین بازارچه چطوریه :D
الان من که هشت تا تبلت مختلف خریدم باید هشت تا امتیاز بازارچه بدم به آقای مهیاری؟ یا یکی؟ :D
سلام
خوشحال شدم ، امیدوارم راضی باشید
:دی شما دوست داشتی اصلا امتیاز هم نده
سلام قیمت pipo s2 , pipo s3 رو لطف کنین؟
سلام
pipo s2 555
pipi s3 475
سلام آقای مهیاری تبلت ما هم بدستمون رسید شما گفته بودید 20 یا 30 روزه خواهد رسید ولی خوشبختانه با این وضعیت ژانویه 15 روز هم نشد ممنون از زحمات شما
در ضمن 2 عدد مودم 3g usb و 2 عدد کابل mini hdmi و دو عدد قلم خازنی چند در میاد برام لطفا لینک یا مشخصات لوازم جانبی برام ارسال کنید
سلام
مبارکتون باشه
فردا حتما براتون پیغام خصوصی می کنم ...

djmehdi_67

Registered User
لایک‌ها
23
سلام
خدمت دوستان عرض کنم تبلت من هم خدا رو شکر به دستم رسید CUBE U20GT
ضمن تشکر از جناب محیاری عزیز
تبلت یک بار فرستاده شد و به دستم رسید ولی متاسفانه چون مشکل داشت جناب محیاری با کمال محبت دستگاه رو پس گرفتند و یکبار دیگه یه دستگاه دیگه فرستاده شد که خدا رو شکر این سری همه چیز اکی بود
فقط چون بار دومم بود دیگه معافیت گمرکی نداشتم و 23 هزار تومن گمرکی خورد بهش و کلا حدود 40 هزار تومن خرج کردم برای ترخیص در مرتبه ی دوم :lol:
در مورد دستگاه هم عرض کنم خوب نسبت به قیمتش خوبه ولی معایب هم زیاد داره مثل ناشتن بلوتوث جی پی اس و ...
فقط یک سوالی داشتم از جناب محیاری و مابقی دوستان با تجربه گرچه میدونم اینجا جاش نیست
من یه Galaxy Tab P1000 دارم که آندوریدش خیلی قدیمیه ولی تو تنظیمات Display خیلی قابلیت ها وجود داره مثل تنظیم میزان سفیدی و یا سیاهی نمایشگر یا تنظیم غلظت رنگ ها و ... ولی این تبلت جدیده فقط تنظیم روشنایی داره و بس با اینکه آندروید 4.0.4 داره و IPS هست و گرافیک Mali 400 ولی واقعا حالم رو گرفت
هیچ برنامه ای رو هم برای این کار پیدا نکردم چون تنظیمات Default خود تبلت برای نمایشگر واقعا بی حال و اذیت کننده ست برام
کسی میدونه علت نداشتن این تنظیمات چیه ؟؟؟ همه ی تبلت های چینی این مشکل رو دارن ؟؟ :(

aiza1372

Registered User
لایک‌ها
86
سلام آقای محیاری.خسته نباشید.1سوال داشتم: میخواستم ببینم شما
Ampe A10 quad Core وارد میکنین؟(نه اونی که تو لیست شما هست)؟؟؟اگه آره: هزینش چقدر میشه؟؟؟ تو مقایسه با هیرو10 کدومش سرتره؟؟؟
ممنون میشم زود جواب منو بدین

aidinfreedom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
تبلت یک بار فرستاده شد و به دستم رسید ولی متاسفانه چون مشکل داشت جناب محیاری با کمال محبت دستگاه رو پس گرفتند و یکبار دیگه یه دستگاه دیگه فرستاده شد که خدا رو شکر این سری همه چیز اکی بود
فقط چون بار دومم بود دیگه معافیت گمرکی نداشتم و 23 هزار تومن گمرکی خورد بهش و کلا حدود 40 هزار تومن خرج کردم برای ترخیص در مرتبه ی دوم :lol:
در مورد دستگاه هم عرض کنم خوب نسبت به قیمتش خوبه ولی معایب هم زیاد داره مثل ناشتن بلوتوث جی پی اس و ...
فقط یک سوالی داشتم از جناب محیاری و مابقی دوستان با تجربه گرچه میدونم اینجا جاش نیست
من یه Galaxy Tab P1000 دارم که آندوریدش خیلی قدیمیه ولی تو تنظیمات Display خیلی قابلیت ها وجود داره مثل تنظیم میزان سفیدی و یا سیاهی نمایشگر یا تنظیم غلظت رنگ ها و ... ولی این تبلت جدیده فقط تنظیم روشنایی داره و بس با اینکه آندروید 4.0.4 داره و IPS هست و گرافیک Mali 400 ولی واقعا حالم رو گرفت
هیچ برنامه ای رو هم برای این کار پیدا نکردم چون تنظیمات Default خود تبلت برای نمایشگر واقعا بی حال و اذیت کننده ست برام
کسی میدونه علت نداشتن این تنظیمات چیه ؟؟؟ همه ی تبلت های چینی این مشکل رو دارن ؟؟ :(

بله دوست عزیز..حق با شماست..متاسفانه این ایراد مربوط به تبلت نیست و برای تبلتهای با آندذوید ورژن بالا این تنظیمات دیگه وجود نداره..این ابراد مربوط به آندروید هست نه تبلت..به احتمال زیاد باید برنامه ای برای این کار وجود داشته باشه که من در جریانش نیستم.

hofhom

Registered User
لایک‌ها
12
سلام میخواستم بدونم تبلت onda v972 کی واسه فروش مستقیم اماده میشه
؟ ممنون

soodi1100

Registered User
لایک‌ها
11
سلام

خیلی ببخشید
قیمت این ampe a10 3g چقدر هست الان ، چون قیمت ها دائما تغییر میکنه میپرسم ، شرمنده :blush:
باسپاس

azimkhan

Registered User
لایک‌ها
84
سلام
شما گوشی اندویدی هم سفارش میگیری ؟
تو سایت های چینی که قبلا معرفی کردی مدلای خوبی گیر میاد

ahram

Registered User
لایک‌ها
29
سلام
سلام
خوشحال شدم ، مبارکتون باشه ...
اندروید 4 کلا همچین امکانی نداره ...
سلام آقای محیاری.خسته نباشید.1سوال داشتم: میخواستم ببینم شما
Ampe A10 quad Core وارد میکنین؟(نه اونی که تو لیست شما هست)؟؟؟اگه آره: هزینش چقدر میشه؟؟؟ تو مقایسه با هیرو10 کدومش سرتره؟؟؟
ممنون میشم زود جواب منو بدین
سلام
1- بله 815 ت می شه
صد در صد هیرو بهتر هست ...
آقا از این مینی پی سی ها هم میارید؟
Android Mini PC's
همون
mk802
mk802 II
mk802 III
mk802 IIIS
سلام
فعلا نه متاسفانه ...
سلام میخواستم بدونم تبلت onda v972 کی واسه فروش مستقیم اماده میشه
؟ ممنون
ریلیز شده
تحویل 14 تا 20 روزه ...
سلام

خیلی ببخشید
قیمت این ampe a10 3g چقدر هست الان ، چون قیمت ها دائما تغییر میکنه میپرسم ، شرمنده :blush:
باسپاس
سلام
خواهش می کنم ، قیمت پست اول بروز هست ...
سلام
شما گوشی اندویدی هم سفارش میگیری ؟
تو سایت های چینی که قبلا معرفی کردی مدلای خوبی گیر میاد
سلام
بله، امکانش هست ...

Bahmankara

Registered User
لایک‌ها
31
سلام آقای محیاری پس چی شد این قیمت و لینک لوازم جانبی تبلت ها ممنون

azimkhan

Registered User
لایک‌ها
84
ممنون
پس یه چندتا مدل که خودت میدونی خوبه بزار اگر امکانش هست

aiza1372

Registered User
لایک‌ها
86
سلام...آقای محیاری واقعا به شما زحمت دادیم تو این چند روزه!ممنون بابت راهنمایاتون>
یه سوال دیگه داشتم...تو مقایسه هیرو 10 با کیوب u30gt کدومش سرتره؟(از لحاظ کیفیت صفحه نمایش و کم هنگ کردن و ........)
و این هیرو 10 دو که تازه اومدن و چهار هسته ای هستن از هیرو 1 بهترن یا نه؟؟؟(تو سرعت و کارآیی)
واقعا ممنونم بابت مقایسه تون...و اگه لطف کنید و جواب بدین دیگه من تصمیم نهاییو میگیرم

Last edited:

saeed_ice

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام امکان تهیه این تبلت رو دارید؟ قیمت؟؟؟ Huawei Media Pad 7

gharibehtarin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ﺳﻼﻡ
ﻳﻪ ﺗﺒﻠﺖ ﻭﻳﻨﺪﻭﺯﻣﻴﺨﻮﺍﻡ
ﺗﺮﺟﻴﺠﺎﻫﺎﺭﺩﺵ ﺑﺎﻻﺑﺎﺷﻪ
ﻣﻴﺸﻪ ﻣﻌﺮﻓﻲ ﻛﻨﻴﺪ

ahram

Registered User
لایک‌ها
29
ممنون
پس یه چندتا مدل که خودت میدونی خوبه بزار اگر امکانش هست
CUBOT A8809 670
JIAYU G3 775
ThL W5 860

سلام...آقای محیاری واقعا به شما زحمت دادیم تو این چند روزه!ممنون بابت راهنمایاتون>
یه سوال دیگه داشتم...تو مقایسه هیرو 10 با کیوب u30gt کدومش سرتره؟(از لحاظ کیفیت صفحه نمایش و کم هنگ کردن و ........)
و این هیرو 10 دو که تازه اومدن و چهار هسته ای هستن از هیرو 1 بهترن یا نه؟؟؟(تو سرعت و کارآیی)
واقعا ممنونم بابت مقایسه تون...و اگه لطف کنید و جواب بدین دیگه من تصمیم نهاییو میگیرم
خواهش می کنم ، پخ دادم
سلام امکان تهیه این تبلت رو دارید؟ قیمت؟؟؟ Huawei Media Pad 7
سلام
نه متاسفانه ...
ﺳﻼﻡ
ﻳﻪ ﺗﺒﻠﺖ ﻭﻳﻨﺪﻭﺯﻣﻴﺨﻮﺍﻡ
ﺗﺮﺟﻴﺠﺎﻫﺎﺭﺩﺵ ﺑﺎﻻﺑﺎﺷﻪ
ﻣﻴﺸﻪ ﻣﻌﺮﻓﻲ ﻛﻨﻴﺪ
سلام
متاسفانه قابلیت تهیه تبلت ویندوزی رو نداریم ...

Bahmankara

Registered User
لایک‌ها
31
سلام آقای محیاری این2 گوشی را میتونید برام سفارش بدید
1- samsung ii9310

2- HDC Mobile Phone HDC Galaxy S3 i9308

بالا