سلامسلام
بین تبلت های چینی با کیفیت ترین صفحه نمایشو کدوم داره؟
میخوام خوش دستو سبک باشه باتری هم خیلی قوی !
چون برا فیلم دیدن میخوام
قیمت حدودا تا 1
یه سوال دیگه
اینایی که زدین رتینا هست دقیقا همونیه که اپل میزنه ؟!
یا فقط اسمشه ؟
مرسی
تبلت Onda V972 رو پیشنهاد می کنم تمام نیاز های شما رو برطرف می کنه ...
بله رزولیشن و کیفیت صفحه نمایش مشابه تبلت اپل(رتینا) هست ...
سلامسلام
داداش میشه لطف کنی چند تا سایت خارجی خوب معرفی کنی برای گرفتن بازی های اچ دی؟
همینطور لطف کنید شما که وارد هستید در قسمت بحث و گفتگو در مورد تب لت های همین انجمن یک تاپیک بزنید و نحوه عوض کردن و به روز کردن تبلت ها رو هم آموزش بدید و به سوالات بچه ها پاسخ بدید
مثلا من بلد نیستم چطوری میشه تبلت رو که ورژن چینی داره و چند تا از برنامه های توش نوشته های چینی داره رو بتونم ورژن انگلیسی کنم
یا مثلا به روز کردن ورژن اندروید و ...
اگه همچین تاپیکی بزنید خیلی خوب میشه و استقبال هم میشه
ممنون
برای بازی های HD سایت ها ایرانی آرشیو خیلی خوبی دارن ولی تو فروم Warez_bb.com هم یه سرچ بزنید بد نیست .
حتما در روز های آینده مطالب رو آماده می کنم ...
نه متاسفانه ، از اونجایی که کریسمس تموم شده بعید می دونم چیز مناسبی فعلا آف بخورهقربان آفر خورده بالای 9 اینچ چیزی گیر نیاوردی؟
سلامسلام.دوست گرامی قیمت این تبلت چند در میاد؟
[h=1]Freelander PD10 Typhoon[/h]MTK6577 Cortex A9 Dual Core Freelander PD10 Typhoon Android 4.0.4 tablet pc dual camera 3g gps/blake-in Tablet PCs from Computer & Networking on Aliexpress.com
شما نکته منفی در موردش ندیدید؟سایتای روسی که ازش تعریف کردن!یه سوال دیگه.الان از همه تبلتها 100 تومن گمرک میگیرن؟این تبلتو حداکثر چقدر گمرک میگیرن؟با توجه به تعطیلات چند روزه میرسه؟
تبلت خیلی خوبی هست و امکانات مناسبی داره ، 730 ت می شه
گمرکی نهایت 60 تا 70 ت می شه
14 تا 20 روزه
درسته ، کیفیت صفحه نمایش واقعا بالایی داره ...بهترین تبلتی که تو این لیست دارم میبینم N70HD هست . رزولوشن عالی با قیمت بسیار مناسب . چندتا بررسی ویدئویی ازش دیدم عالیه . پیشنهاد اول به همه اونایی که یه تبلت توپ میخوان
متاسفانه قابلیت تهیه این گوشی رو نداریم ...
ّ
Freelander PD10 Typhoon هست 730 ت ...دادا تبلت سیم کارت خور تا 700 چی پیشنهاد میدی ؟!
Last edited: