• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

'''فروش تبلت ها و موبایل های چینی (فقط موارد موجود در داخل ایران)'''

ahram

Registered User
لایک‌ها
29
سلام
بین تبلت های چینی با کیفیت ترین صفحه نمایشو کدوم داره؟
میخوام خوش دستو سبک باشه باتری هم خیلی قوی !
چون برا فیلم دیدن میخوام
قیمت حدودا تا 1
یه سوال دیگه
اینایی که زدین رتینا هست دقیقا همونیه که اپل میزنه ؟!
یا فقط اسمشه ؟

مرسی
سلام

تبلت Onda V972 رو پیشنهاد می کنم تمام نیاز های شما رو برطرف می کنه ...

بله رزولیشن و کیفیت صفحه نمایش مشابه تبلت اپل(رتینا) هست ...
سلام
داداش میشه لطف کنی چند تا سایت خارجی خوب معرفی کنی برای گرفتن بازی های اچ دی؟

همینطور لطف کنید شما که وارد هستید در قسمت بحث و گفتگو در مورد تب لت های همین انجمن یک تاپیک بزنید و نحوه عوض کردن و به روز کردن تبلت ها رو هم آموزش بدید و به سوالات بچه ها پاسخ بدید
مثلا من بلد نیستم چطوری میشه تبلت رو که ورژن چینی داره و چند تا از برنامه های توش نوشته های چینی داره رو بتونم ورژن انگلیسی کنم
یا مثلا به روز کردن ورژن اندروید و ...
اگه همچین تاپیکی بزنید خیلی خوب میشه و استقبال هم میشه
ممنون
سلام

برای بازی های HD سایت ها ایرانی آرشیو خیلی خوبی دارن ولی تو فروم Warez_bb.com هم یه سرچ بزنید بد نیست .

حتما در روز های آینده مطالب رو آماده می کنم ...
قربان آفر خورده بالای 9 اینچ چیزی گیر نیاوردی؟
نه متاسفانه ، از اونجایی که کریسمس تموم شده بعید می دونم چیز مناسبی فعلا آف بخوره
سلام.دوست گرامی قیمت این تبلت چند در میاد؟
[h=1]Freelander PD10 Typhoon[/h]MTK6577 Cortex A9 Dual Core Freelander PD10 Typhoon Android 4.0.4 tablet pc dual camera 3g gps/blake-in Tablet PCs from Computer & Networking on Aliexpress.com
شما نکته منفی در موردش ندیدید؟سایتای روسی که ازش تعریف کردن!یه سوال دیگه.الان از همه تبلتها 100 تومن گمرک میگیرن؟این تبلتو حداکثر چقدر گمرک میگیرن؟با توجه به تعطیلات چند روزه میرسه؟
سلام
تبلت خیلی خوبی هست و امکانات مناسبی داره ، 730 ت می شه
گمرکی نهایت 60 تا 70 ت می شه
14 تا 20 روزه
بهترین تبلتی که تو این لیست دارم میبینم N70HD هست . رزولوشن عالی با قیمت بسیار مناسب . چندتا بررسی ویدئویی ازش دیدم عالیه . پیشنهاد اول به همه اونایی که یه تبلت توپ میخوان
درسته ، کیفیت صفحه نمایش واقعا بالایی داره ...
متاسفانه قابلیت تهیه این گوشی رو نداریم ...

ّ
دادا تبلت سیم کارت خور تا 700 چی پیشنهاد میدی ؟!
Freelander PD10 Typhoon هست 730 ت ...

Last edited:

Abolfazl_real

Registered User
لایک‌ها
392
سلام
داداش میشه لطف کنی چند تا سایت خارجی خوب معرفی کنی برای گرفتن بازی های اچ دی؟

همینطور لطف کنید شما که وارد هستید در قسمت بحث و گفتگو در مورد تب لت های همین انجمن یک تاپیک بزنید و نحوه عوض کردن و به روز کردن تبلت ها رو هم آموزش بدید و به سوالات بچه ها پاسخ بدید
مثلا من بلد نیستم چطوری میشه تبلت رو که ورژن چینی داره و چند تا از برنامه های توش نوشته های چینی داره رو بتونم ورژن انگلیسی کنم
یا مثلا به روز کردن ورژن اندروید و ...
اگه همچین تاپیکی بزنید خیلی خوب میشه و استقبال هم میشه
ممنون
برای بازی برو به لینک امضام
زبان تبلت رو بذار روی انگلیسی اگه اون چندتا برنامه ی چینی انگلیسی شد که هیچی
اگه نشد راه دیگه ای نداری
ریختن کاستوم رام روی این تبلتها کار سختی نیست یه سرچ توی گوگل بزن

EHSAN™

Registered User
لایک‌ها
330
سلام
این تبلت Onda V972 قیمتش در سایت 240 دلار خورده.
Onda V972 Quad Core 9.7 Inch Retina Screen RAM 2GB Daul Camera Android Tablet PC 16GB

که با دلار 3400 تومانی پی پال میشه 816 هزار تومان

چرا قیمت شما 160 هزار تومان گران تر هست؟
قیمت پست بیشتر از 50 هزار تومان می شود؟

لطفا توضیح دهید
با سپاس

Untitled.jpg

Last edited:

aidinfreedom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
این تبلت Onda V972 قیمتش در سایت 240 دلار خورده.
Onda V972 Quad Core 9.7 Inch Retina Screen RAM 2GB Daul Camera Android Tablet PC 16GB

که با دلار 3400 تومانی پی پال میشه 816 هزار تومان

چرا قیمت شما 160 هزار تومان گران تر هست؟
قیمت پست بیشتر از 50 هزار تومان می شود؟

لطفا توضیح دهید
با سپاس

مشاهده پیوست 274602

سلام

شما هزینه ارسال و بیمه مسیر و چیزهای دیگه رو هم در نظر بگیرید قیمتش از اینم بالاتر در میاد

EHSAN™

Registered User
لایک‌ها
330
سلام

شما هزینه ارسال و بیمه مسیر و چیزهای دیگه رو هم در نظر بگیرید قیمتش از اینم بالاتر در میاد
سلام.
اگه دوستمون توضیح بدن که چرا تا این اندازه گرون تر درمیاد ممنون میشم که شبهه ای در خرید وجود نداشته باشه.
فکر میکنم مواردی مثل بیمه هم روی هزینه ارسال باشه و خیلی هزینه نداشته باشه.
چون ایشون در تاپیک عنوان کردن که با مناسب ترین قیمت محصول به خریدار تحویل میدن.

ahram

Registered User
لایک‌ها
29
سلام.
اگه دوستمون توضیح بدن که چرا تا این اندازه گرون تر درمیاد ممنون میشم که شبهه ای در خرید وجود نداشته باشه.
سلام
پاسخ ایشون کاملا درست هست ، لطفا این پست از 3 صفحه ی پیش رو مطالعه کنید توضیح داده شده
قیمت پست برای سنگاپور پست حدودا بیشتر از 30 دلار می شه ...
http://forum.persiantools.com/t263217-page114.html#post6284119

aidinfreedom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.

شما اگر همون سایتی که معرفی کردید رو با دقت نگاه کنید بیمه مسیر جدا از هزینه پست هستش و به طول مسیر هم بستگی نداره و 5 دلار هست..تمام اینها + آقای محیاری برای خیریه که این کار رو انجام نمیدن و مقداری هم سود خود ایشون باید باشه و اگر شما دردسرهای پیگیری کالا و غیره رو هم در نظر بگیرید آقای محیاری قیمتاشون واقعا مناسبه

Sasameki

Registered User
لایک‌ها
71
با درود

جناب محیاری، ارزونترین تبلتی که دارید چیه و چند در میاد (کلا با هزینه ارسال و احیانا گمرکی و ...)؟
ممنون

concordd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام.
دوستان توجه کنند یه نکته هست که ان آخریا داره کم کم نقل محفل میشه که لازم دیدم با اجازه ادمین یه پست بزارم.
اوالا اینکه من خیلی کم پست میدم و با یک یا حداکثر دو پست خرید خودمو انجام میدم که جناب محیاری میتونن اینو تایید کنن.(( اینو هم گفتم که بگم از پست دادن زیاد خوشم نمی آد بخاطر بحثهای بعدش ))
اینو خدمت دوستان عرض میکنم که این فروم و بخصوص شخص محیاری بسیار قابل اعتماد هستن . نه اینکه مثلا یه تبلت خریدیمو حالا از خوشحالی قندکم زده.
اینو از این بابت عرض میکنم که ایشون از جایی تایید شدن و میشن که باید در دنیای مجازی فرد از این طریق تایید بشه.
ایشون از طریق رقبای هم صنفشون تایید میشن. جایی که من بالای 10 محصول خرید انجام دادم و 2 تاش مشکل دار بود و بعد از پی گیریهای زیاد مسئولین گفتن که فردی هست به این نام و نشان که این میتونه نظرات شما رو بهتر از ما براورده کنه.
نکته دیگه که بخوایم بحث رو تخصصی تر کنیم اینه که یه سری هزینه ها در خرید بوجود میاد که شاید از چشم ما پنهان باشه که :
1- زمانی که محصول خریداری میشه یه هزینه بابت تحویل گرفتن هست و اگر شرکت خودش بیاره درب منزل به هر حال یه هزینه بابت تست مصولات هست.
2- هزینه ارسال محصولات به پست.
3- هزینه پست.
4- هزینه بیمه پست.
5- مهمترین آیتم تفاوت فاحش نرخ برابری ارز در برابر ارز پی پال و این قبیل ارزهای اعتباری.
6- در ضمن طرف تبلت آورده تازه اونم با کشتی که شرجی اینارو داغون میکنه بعد میخوادحداقل 40 تا 45 درصد سود گیرش بیاد حالا یه نفر که این کار رو انجام میده نمیتونه چند ده هزار تومان برای خودش سود بگیره؟؟
دوستان عزیز لطفا به این ایتمها مخصوصا شماره 5 توجه بفرمایند.
یک کلام : قیمتها عالی نیست ولی واقعا خوبه.
ببخشید گزافه گویی شد
با تشکر از همگی.

EHSAN™

Registered User
لایک‌ها
330
در قابل اعتماد بودن استارتر تاپیک شکی نیست، خیلی ها از ایشون خرید کردن... احتمال خودم هم مزاحم ایشون بشم.

اما...
قصد جسارت ندارم. اما ارسال های این دو یوزر محترم که تعداد پست هاشون به انگشتان یک دست هم نمیرسه و فقط جانب داری کردن... به بنده احساس خوبی نمیده. :eek:

aidinfreedom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در قابل اعتماد بودن استارتر تاپیک شکی نیست، خیلی ها از ایشون خرید کردن... احتمال خودم هم مزاحم ایشون بشم.

اما...
قصد جسارت ندارم. اما ارسال های این دو یوزر محترم که تعداد پست هاشون به انگشتان یک دست هم نمیرسه و فقط جانب داری کردن... به بنده احساس خوبی نمیده. :eek:

بنده خودم تازه از آقای محیاری خرید کردم و جانب داری نمیکنم..بنده فقط از نظر هزینه ای دو دو تا چهار تا کردم برای شما و هیچ گونه چیزی رو رد یا پیشنهاد نمیکنم...شما دوست عزیز در مورد قیمت ها شک داشتید که من براتون توضیح دادم و این دقیقا حساب کتابی هست که خودم موقع سفارش به آقای محیاری داشتم..تصمیم اول و آخر به عهده خود شماست

prodoctornuke

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
48
ببخشید خیلی خلاصه میپرسم بهترین تبلتی که دارید از نظر کیفیت و مشخصات و کارایی توی اندروئید ها کدوم هست ؟(محصولات خودتون)

amiralipm

Registered User
لایک‌ها
0
میخواستم بدونم کیفیت ساخت و بدنه ی galaxy note 10.1 با onda v972 برابر است ؟

کلا میشه روش حساب باز کرد

sikad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.ampe a10 quad core akharin gheymat ba takhfif chande با محافظ صفحه ضد خش

EHSAN™

Registered User
لایک‌ها
330
سلام
آیا تبلت Onda V972 رو تایید میکنید؟ امتحان خودش رو پس داده؟
آیا دستگاهی هست که بشه حداقل دو سال ازش استفاده کرد؟
بلوتوث نداره؟؟
تو این رنج قیمت پیشنهاد دیگه ای هم دارید؟

danial1

Registered User
لایک‌ها
23
سلام
دوست عزیز از این دو مدل کدوم رو در حال حاضر موجود دارید :
Window N70HD
Onda V972

ahram

Registered User
لایک‌ها
29
با درود

جناب محیاری، ارزونترین تبلتی که دارید چیه و چند در میاد (کلا با هزینه ارسال و احیانا گمرکی و ...)؟
ممنون
سلام
Ainol Legendary هست 320 ت می شه ...
گمرکی شانسی هست از 20 تا 60 ت ممکنه بخوره ...
با سلام.
دوستان توجه کنند یه نکته هست که ان آخریا داره کم کم نقل محفل میشه که لازم دیدم با اجازه ادمین یه پست بزارم.
اوالا اینکه من خیلی کم پست میدم و با یک یا حداکثر دو پست خرید خودمو انجام میدم که جناب محیاری میتونن اینو تایید کنن.(( اینو هم گفتم که بگم از پست دادن زیاد خوشم نمی آد بخاطر بحثهای بعدش ))
اینو خدمت دوستان عرض میکنم که این فروم و بخصوص شخص محیاری بسیار قابل اعتماد هستن . نه اینکه مثلا یه تبلت خریدیمو حالا از خوشحالی قندکم زده.
اینو از این بابت عرض میکنم که ایشون از جایی تایید شدن و میشن که باید در دنیای مجازی فرد از این طریق تایید بشه.
ایشون از طریق رقبای هم صنفشون تایید میشن. جایی که من بالای 10 محصول خرید انجام دادم و 2 تاش مشکل دار بود و بعد از پی گیریهای زیاد مسئولین گفتن که فردی هست به این نام و نشان که این میتونه نظرات شما رو بهتر از ما براورده کنه.
نکته دیگه که بخوایم بحث رو تخصصی تر کنیم اینه که یه سری هزینه ها در خرید بوجود میاد که شاید از چشم ما پنهان باشه که :
1- زمانی که محصول خریداری میشه یه هزینه بابت تحویل گرفتن هست و اگر شرکت خودش بیاره درب منزل به هر حال یه هزینه بابت تست مصولات هست.
2- هزینه ارسال محصولات به پست.
3- هزینه پست.
4- هزینه بیمه پست.
5- مهمترین آیتم تفاوت فاحش نرخ برابری ارز در برابر ارز پی پال و این قبیل ارزهای اعتباری.
6- در ضمن طرف تبلت آورده تازه اونم با کشتی که شرجی اینارو داغون میکنه بعد میخوادحداقل 40 تا 45 درصد سود گیرش بیاد حالا یه نفر که این کار رو انجام میده نمیتونه چند ده هزار تومان برای خودش سود بگیره؟؟
دوستان عزیز لطفا به این ایتمها مخصوصا شماره 5 توجه بفرمایند.
یک کلام : قیمتها عالی نیست ولی واقعا خوبه.
ببخشید گزافه گویی شد
با تشکر از همگی.
تشکر بابت توضیحات ...

اما...

به هر حال نمی شه خورده گرفت به نیو یوزرها من خودم از سال 2008 که ثبت نام کردم قبل از زدن این تاپیک کلا 30 تا پست هم نداشتم ...
ببخشید خیلی خلاصه میپرسم بهترین تبلتی که دارید از نظر کیفیت و مشخصات و کارایی توی اندروئید ها کدوم هست ؟(محصولات خودتون)
Onda v972 رو پیشنهاد می کنم ..
میخواستم بدونم کیفیت ساخت و بدنه ی galaxy note 10.1 با onda v972 برابر است ؟

کلا میشه روش حساب باز کرد
کیفیت بدنش اگر دقت کنید حتی نسبت به مدل های قبلی کلی پیشرفت کرده ...
بله می شه
سلام.ampe a10 quad core akharin gheymat ba takhfif chande با محافظ صفحه ضد خش
سلام
795 ت می شه ...
سلام
آیا تبلت Onda V972 رو تایید میکنید؟ امتحان خودش رو پس داده؟
آیا دستگاهی هست که بشه حداقل دو سال ازش استفاده کرد؟
بلوتوث نداره؟؟
تو این رنج قیمت پیشنهاد دیگه ای هم دارید؟
سلام
بله ، البته هنوز درست و حسابی ریلیز نشده که بشه دربارش نظر داد ولی با توجه به سابقه ی اوندا می شه روش حساب کرد ..
کیفیتشون مثل تبلت های برند هست
بلوتوث نداره
بهترین انتخاب فعلا همین هست ...
سلام
دوست عزیز از این دو مدل کدوم رو در حال حاضر موجود دارید :
Window N70HD
Onda V972
سلام
فعلا تمام تبلت ها به صورت سفارش از چین هست ...

silensio21

Registered User
لایک‌ها
250
شما خودتان کدام را پیشنهاد می‌دهید
برای وب گردی و بازی ؟

soodi1100

Registered User
لایک‌ها
11
سلام

ببخشید اینقدر سوال میپرسم
من بهتر نیست که یه تبلت با کیفیت و سخت افزار قوی بگیرم و بعد بهش مودم سیمکارت (دانگ) وصل کنم ؟
با دانگ سیمکارت میشه مکالمه کرد ؟ / میشه سیمکارت رایتل استفاده کرد ؟

الان تبلت با کیفیت بالا و سخت افزار قوی و GPS چه تبلتی سراغ دارید که دانگ هم ساپرت کنه ؟

با سپاس

Prince of Darkness

Registered User
لایک‌ها
55
سلام
این رو هم میگم که دوستان خریدار بدونن و هم آقای مهیاری بخونن :دی

من هشت تا تبلت تا الان سفارش دادم
سه تا فلیم
دو تا Pipo U2
دو تا Ampe A77
یکی هم SANEI N10

7 تا دیگه هم در حال تکمیل درخواست ها هستم و دادن سفارش

اما چند تا نکته بگم تا دوستان بدونن
تبلت ها بعد از گرفتن کد رهگیری فقط 6 -7 روز کاری طول میکشه تا بیاد تهران
نکته ای که میخوام به شما بگم دقیقا همینه
اونم اینکه اگه ادرس تهران داده باشید بعد از اینکه تبلت میرسه تهران یک روز یا دو روز بعد نامه تحویلش براتون ارسال میشه و میتونید برید تحویل بگیرید
اما اگر آدرستون غیر تهران باشه مثلا دیگه نزدیک ترینش کرج باشه. بسته بعد از اینکه میرسه تهران چند روز بعد فرستاده میشه به کرج تازه بعد اونجا دوباره چند روز طول میکشه تا نامه تحویلش رو براتون ارسال کنن و دو روز طول میکشه تا نامه بیاد در خونتون و بعد برید تحویل بگیرید!
اینطوری بهتون بگم
تبلت هایی که همزمان ارسال شدن و همزمان رسیدن تهران. اونایی که تهران بوده ده روز پیش تحویل گرفته شده ولی اونایی که کرج بوده تازه امروز نامش اومده! و کلا ترخیص گمرک هم شنبه تا چهارشنبه هست که باز امروز نامه اومده تحویلش میره برای یکشنبه چون فردا که ندارن و شنبه هم تعطیله!
پس از من به شما نصیحت به هیچ عنوان ادرس شهرستان ندید حتی همین کرج که چسبیده بغل گوش تهران!
آدرس دوست و آشناهاتون توی تهران رو بدید و بعد اونا تحویل بگیرن خیلی زودتر تبلت به دستتون میرسه

تبلت هایی که توی تهران تحویل گرفته شده هنوز به دستم نرسیده تبلتهای کرج رو هم که یکشنبه باید برم تحویل بگیرم.
در هر حال وقتی به دستم رسیدن حتما توضیحات بیشتری درمورد تبلتها میدم و همینطور امتیاز بازارچه جناب مهیاری هم میدم. فقط نمیدونم قوانین بازارچه چطوریه :D
الان من که هشت تا تبلت مختلف خریدم باید هشت تا امتیاز بازارچه بدم به آقای مهیاری؟ یا یکی؟ :D

بالا