• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تبلت ویندوز 8 پرو ASUS VivoTab Smart - یکی از برترین تبلتهای ویندوزی ایران

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
یک ماه پیش یه تبلت Asus vivotab smart me400c خریدم. تجربه تاچ ویندوز 8 و نرمی اون بی نظیره و مهمتر از همه اینکه یه کامپیوتر کامل با قطر کمتر از 1 سانت همیشه همراه آدم باشه حس خوبی به آدم میده... :D ویندوز 8 بر خلاف ویندوز 7 از محیط لمسی به طور 100% پشتیبانی میکنه و مثل ویندوز 7 کار لمسی باهاش عذاب آور نیست! از جهاتی تمایل دارم که به ms surface pro ارتقاء بدم برای همین این تاپیکو زدم اگه کسی خواست اینو رد کنم و یه surface pro بگیرم، اگرم دیدم کسی تمایل نداشت و اینجا همه آندروید باز بودن همینو نگه میدارم!! فکر میکردم با خرید یه کیبورد از آمریکا حل میشه ولی وقتی کیبورد رسیده به آدرس آمریکا، مشکل داشته و پس فرستادن... منم بی خیال شدم و فکر کردم کیبوردی که از اولش مشکل داشته باشه حتی اگه دومیش هم سالم باشه، قطعاً بعد از مدتی استفاده خراب میشه! به هر حال بهترین کیبورد اینجا زیر 200 هست، کسی وقت و حوصله داشته باشه و تهران باشه قطعاً میتوانه پیدا کنه. بنابراین تصمیم گرفتم اگه کسی به قیمت خواست اینو بدم و یه surface pro از آمریکا سفارش بدم... اگرم کسی به قیمت نخواست یکی دو سال با همین کار میکنم و بعد میفروشمش...

این تبلت خصوصیات بسیار خوبی داره... تاچش حرف نداره... صفحه نمایشش 10.1 اینچ LED multi touch IPS و ضد خشه...

وزن تبلت: فقط 580 گرم!! جزو سبک ترین تبلتهای 10.1 اینچی دنیا!

قطر تبلت: 9.7 میلی متر!! یعنی کمتر از 1 سانت!! :happy:

طول عمر باطری: 9.5 ساعت واقعی در حالت کار با ویندوز و گشت و گذار در اینترنت :lol:

رم: 2 گیگ

هارد: 64 گیگ SSD (زمان بوت ویندوز بسیار سریع... از حالت کاملاً خاموش تا لود ویندوز کمتر از 7 ثانیه طول میکشه!!)

پردازنده: Intel Atom dual-core 1.8 GHz z2760

دوربینها: دوربین جلو 2 مگا پیکسل و دوربین عقب 8 مگا پیکسل!

جی پی اس (GNSS): دارد

چیپ امنیتی TPM: دارد

وایرلس، بلوتوس، NFC: دارد (بلوتوث ورژن 4 داره! :D )

صدای سونیک مستر فراگیر: دارد

ویندوز پیش فرض: ویندوز 8 - 32 بیتی (همونی که روی کامیپیوتر نصب میشه!)

بایوس American MegaTrends مجهز به Fast boot و Secure boot

خروجی HDMI: دارد

پشتیبانی از کارت حافظه micro sd تا 32 گیگابایت (با اضافه کردن یه کارت حافظه 32 گیگابایتی کلاس 10، حجم هارد دستگاه به 96 گیگابایت افزایش می یابد!)

و کلی قابلیت دیگه که میتوانید از لینک اصلی ببینید: :D
ASUS - ASUS VivoTab Smart

من برای این تبلت یه مودم سیمکاری گرفتم که از اینترنت همراه اول و ایرانسل استفاده کنم... به خوبی کار میکنه و برای کسانی که میخوان اینترنت همراه داشته باشن عالیه. مودم رو میخوام نگه دارم ولی اگه کسی مثل من اینترنت همراه براش حیاتی بود میتوانم اون رو هم به قیمت خوب بهش بدم... خودم 115 خریدم، مارک d-link هست...

مواردی که در مورد این تبلت باید بگم:

1. کیف و محافظ صفحه فابریک در اسفند 1391 که من دستگاه رو خریداری کردم، در ایران موجود نبود. البته یه کیف که توی عکس هست براش گرفتم... ساخت ایرانه و کیفیت بسیار خوبی داره... زمانی که شما این متن رو میخوانید نمیدونم محافظ صفحه و کیف فابریک براش موجوده یا نه... این تبلت ساخت ژانویه 2013 هست و چون جدیده قاعدتاً 4-3 ماه طول میکشه تا لوازم جانبیش به ایران وارد بشه یا ساخته بشه.

2. از اول که خریدم دو تا پیکسل همیشه روشن روی صفحه نمایشش داره... (عکس از پیکسلهای همیشه روشن) یکیش گوشه صفحه است و نمیگم کجاست چون خودم هم با ذره بین پیداش کردم و اگه راهنمایی نکنم شاید اصلاً متوجه نشید. یکی دیگش که حدود 3 برابر پیکسل قبلیه و در مرکز صفحه هست کمی توی ذوق میزنه... البته اگر مستقیم به تبلت نگاه کنید و زاویه نگاه کردن به تبلت عمود باشه، این پیکسل همیشه روشن کاملاً محو میشه. در رنگهای پس زمینه تیره هم بسیار کمرنگ میشه به طوری که اگه رنگ پس زمینه آبی یا سیاه یا سبزیا هر رنگ تیره باشه اصلاً معلوم نمیشه.

3. فایل ریکاوریش به مقدار 6.5 گیگ کاملاً سالمه. ولی آدرس فایل که در ویندوزه پاک شده... به هر حال با یه دستور ساده در imagex میشه عین روز اولش. وقتی فایل آدرس پاک شد من فکر کردم کلاً فایل ریکاوریش پاک شده بنابراین یه لایسنس ویندوز 8 حرفه ای به ارزش 199 دلار به قیمت 60 هزار تومان از همین فروم براش خریدم و یه ویندوز دیگه از نو براش نصب کردم. به هر حال خریدار اگه خواست هم میتوانم ویندوز کارخونه که ویندوز 8 هست رو بهش بدم، هم میتوانم ویندوز 8 حرفه ای که خودم لایسنسش رو خریدم نصب کنم... هم میتوانم ویندوز خودش رو ریکاور کنم و از قسمت add feature تبدیل به pro کنم. (توجه: این مشکل در تاریخ 22 فروردین 1392 به طور کامل مرتفع شد! الآن ویندوز 8 کارخونه ای با برنامه ها و درایورهای asus روی دستگاه نصب شده. این بند رو پاک نمیکنم چون ممکنه ایجاد شبهه بکنه، به هر حال این مشکل کاملاً حل شده!)

دوستان دقت کنید این تبلت با ویندوز 8 کامل کار میکنه... همین ویندوزی که روی کامیپوتر خونه نصب میکنید! پس هر برنامه ای رو میتوانید روش نصب کنید... من دو هفته Kaspersky Internet Security 2013 روش نصب کردم حتی ذره ای افت سرعت نداشت... حیف که لایسنس کسپرکسی گرونه و چند تا لایسنس سه ماهه nod داشتم و روش nod نصب کردم، به هر حال خریدار اگه خواست میتوانم کسپرسکی trial روش نصب کنم که ببینه این تبلت چه غولیه که با وجود کسپرسکی، اصلاً از سرعتش کم نمیشه!

برچسب شبنم و گارانتی یک ساله شرکت ویستا داره که در تاریخ 05 فوریه 2014 تموم میشه. البته برچسب شبنمش که خودم چک کردم و ok بود ولی برای asus k45 بود نه این تبلت... حالا چطور شده که اینطوری شده رو نمیدونم ولی به هر حال وقتی من خریدم دستگاه کاملاً پلمب بود و برچسب هم روی سلفون جعبه چسبونده بودن که هنوزم نگهش داشتم. خودم اسکرچش رو پاک کردم و توی اینترنت استعلام کردم، درست بود.

قیمت الآن رو ندارم، اگر مایل به خرید هستید لطف کنید قیمت نو رو با گارانتی ویستا بگیرید... دقت کنید گارانتی متفرقه هم زیاده... قیمت گارانتی ای رو بگیرید که مثل ویستا asus gold partner باشه... نسبت به قیمت روز قیمتتون رو بدید... فروش به بالاترین پیشنهاد... زمان هم تعیین نمیکنم چون عجله ای ندارم... حالا تا surface pro قیمت جهانیش یه کم تعدیل بشه، میتوانم صبر کنم!

قیمت پایه: 1.900.000 تومان
فروش به بالاترین پیشنهاد (زمان مزایده: تا زمانی که به قیمت مناسب برسه - گام افزایش: هر چی دوست دارین! :D )
لازم به ذکره یه لایسنس ویندوز 8 پرو که به قیمت 60 هزار تومان خریداری شده (199 دلار قیمت اصلی) و یه کیف با کیفیت ایرانی به قیمت 19 هزار تومان هم روی تبلت هست.

تضمین مشکل سخت افزاری و هنگ و اینا رو هم به طور 100% میکنم. به هیچ وجه مشکلی نداره. برای افراد با سابقه که تشخیص بدم 24 ساعت هم فرصت تست میدم که قشنگ مطمئن بشید خرابی توی کارش نیست و از این حرفا... برای کاربرانی که با هم دوست هستیم یا به هر نحوی تشخیص بدم، اول ارسال میکنم بعد هزینه رو دریافت میکنم!

فروش حضوری در شهر کرج امکانپذیره. هزینه ارسال با خریدار محترم. ارسال از طریق پست، تیپاکس یا اتوبوس امکانپذیره.

پکیج کامل درایورهاش رو هم به خریدار میدم... این پکیج رو هیچ جا نمیتوانید پیدا کنید الا یه فروم خاص خارجی که بچه هاش فعالن و توانستن این کارو بکنن! :guitar: این پکیج وقتی به درد میخوره که شما ویندوز خودتونو نصب کنید... مثل الآن که من ویندوز 8 pro نصب کردم... اونوقت دستگاه شما یه pc معمولی بدون تاچه... با نصب این پکیج، تبدیل به تبلت میشه و تمام درایورهاش نصب و فعال میشن.

هیچ گونه خط و خشی نداره... دوربین درست و حسابی دم دستم نبود که عین مادلها :lol: از همه جاش عکس بزارم!! همون لحظه یه ایمیل هم برام اومد که حواسم نبود و توی عکس اسم فرستندش و موضوعش افتاد، سیاهش کردم! :D

توی کاغذ یوزنیمم رو به همراه persiantools و فروردین 1392 نوشتم... اگه تار افتاده به خاطر نداشتن فوکوس دوربینه. :blush:

فایل های ضمیمه

• 210120101440.jpg
    210120101440.jpg
    230.3 KB · نمایش ها: 1,312
  • 210120101444.jpg
    210120101444.jpg
    131.6 KB · نمایش ها: 1,283
  • 210120101445.jpg
    210120101445.jpg
    245 KB · نمایش ها: 1,279
Last edited:

arash.2010

Registered User
لایک‌ها
358
سلام،ممنون که بهم خبر دادین: تعویض هم دارین یا فروش نقدی فقط؟!
http://forum.persiantools.com/t376628.html

مورد دیگه در مورد عکس ها هست،واقعا خیلی خوبن:D لطف کنین در صورت امکان از مشکل پیکسل ها ,عکس کامل فوکوس شده قرار بدین تا ببینیم مشکل در چه حدی هست.

اگر یادتون باشه با هم صحبت کرده بودیم و گفتین فروش فعلا ندارید و برای همین من قصد داشتم آکبند بخرم، برای همین پایتخت قیمت گرفتم نزدیک 2200 با گارانتی رسمی ایسوس بهم قیمت دادن. متفرقه هم بود حدود 2100.

Last edited:

siax-esmaeili

Registered User
لایک‌ها
17
دوست عزیز با توجه به اینکه پیکسل سوخته داره تو قیمت خودتون تجدید نظر کنید
و اینکه از پیکسل سوخته عکس بزارید !! حالا اونی که گوشه هست و تو دید نیستش ایرادی نداره ولی اونی که میگید تو ذوق میزنه یه عکس بزار
شماره تماست رو هم برام پخ کن

baned

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داش قیمت اخرت بفرست

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
سلام،ممنون که بهم خبر دادین: تعویض هم دارین یا فروش نقدی فقط؟!
http://forum.persiantools.com/t376628.html

مورد دیگه در مورد عکس ها هست،واقعا خیلی خوبن:D لطف کنین در صورت امکان از مشکل پیکسل ها ,عکس کامل فوکوس شده قرار بدین تا ببینیم مشکل در چه حدی هست.

اگر یادتون باشه با هم صحبت کرده بودیم و گفتین فروش فعلا ندارید و برای همین من قصد داشتم آکبند بخرم، برای همین پایتخت قیمت گرفتم نزدیک 2200 با گارانتی رسمی ایسوس بهم قیمت دادن. متفرقه هم بود حدود 2100.

خواهش میکنم، تعویض با surface pro... در غیر اینصورت فروش...

عکس از پیکسلهای همیشه روشن؟ :blink: عزیز پیکسل همیشه روشن با صفحه معیوب و شکسته فرق داره... توی عکس کاملاً مشخص نمیشه مگر اینکه یه دوربین حرفه ای داشته باشی... عرض کردم یکیش رو خودم با ذره بین پیدا کردم... اون یکیش که همینطوری معلومه توی عکس نمیفته... وجود پیکسل همیشه روشن یا همیشه خاموش تا 3 عدد جزو تعهد گارانتی بین الملی ایسوس نیست. بیشتر از 3 تا باشه صفحه رو تعویش میکنن.

اگر جای اونی که معلومه رو میخواید، توی عکس اول، روی آیکن آبی اسکای درایو هست... زیر عکس ابر سفید... اگر دقت کنید یه نقطه سفید افتاده... اون هم به خاطر اینه که مایل عکس گرفتم، اگر عمو نگاه کنید معلوم نمیشه.

عزیز نزدیک 2200 نیست، قطعاً بالای 2200 هست و روز به روز هم داره بالاتر میره... این دو سال اخیر این مسئله ثابت شده که امروز نخری، فردا گرونتر میخری. این تبلت افت قیمت خودشو کرده همونطور که عرض کردم روزی که من خریدم 2290، روز کاهش قیمتش از 2750 بوده... پس بعد از این نباید شاهد کاهش آنچنانی قیمتش باشید... حتی ممکنه افزایش هم داشته باشه.

من میخواستم کیبوردی که از آمریکا سفارش دادم رو روی این تبلت ببندم و استفاده کنم ولی توضیح دادم که کیبورد خراب بوده و رفیق ما پسش داده...

داداش رمان نوشتی ؟:p
up

گفتم عکسام واضح نیستن حداقل توضیح کامل بدم! :D
دمت گرم :rolleyes:

دوست عزیز با توجه به اینکه پیکسل سوخته داره تو قیمت خودتون تجدید نظر کنید
و اینکه از پیکسل سوخته عکس بزارید !! حالا اونی که گوشه هست و تو دید نیستش ایرادی نداره ولی اونی که میگید تو ذوق میزنه یه عکس بزار
شماره تماست رو هم برام پخ کن

عزیز پیکسل سوخته نیست... پیکسل سوخته سیاهه یا قرمزه... این پیکسل همیشه روشنه... عمود هم نگاه کنید محو میشه... در زمینه های تیره هم محو میشه. تا 3 تا هم جزو گارانتی بین المللی نیست، یعنی هر صفحه ای رو بگیرید ممکنه تا 3 تا داشته باشه... چیزی نیست که از ارزش دستگاه کم کنه. به هر حال من لازم دیدم بگم که کاملاً شفاف سازی کرده باشم.

جای پیکسل رو عرض کردم... اگر دقت کنید یه نقطه سفید معلومه... متاسفانه امکان عکسبرداری با دوربین 58 مگا پیکسلی ندارم :D همین دوربین 3 مگا پیکسلی نوکیا E66 هم به زور این عکسا رو گرفت! :D

اینکه گفتم توی ذوق میزنه، معنیش این نیست که توی ذوق میزنه... چون فرصت تست میدم اگه بگم یه پیکسل همیشه روشن داره که معلوم نیست، و برسه دست خریدار و خوب خوشش نباید کلی هزینه ارسال و برگشت برام میفته... من نهایت حدش رو گفتم... وگرنه اونطوری هم نیست... الآن یک ماهه من با تبلت کار میکنم، حدود 6-7 بار شارژ شده... با احتساب هر بار شارژ 10 ساعت هم بگیریم یعنی کمتر از 70 ساعت باهاش کار کردم... کاملاً چشمم عادت کرده و اصلاً متوجه پیکسل همیشه روشنش نیستم... اون پیکسل همیشه روشن کنار صفحه هم که به کنار... خود سازنده هم بیاد به زور باید پیداش کنه! :D

داش قیمت اخرت بفرست

قیمت آخر با خریدار گرامیه. :)

saeed31861

Registered User
لایک‌ها
24
کاش کیبورد داشت

Uniss

Registered User
لایک‌ها
65

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
با لب تاب تعویض داری؟

نه متاسفانه... فقط با surface pro تعویض دارم...

کاش کیبورد داشت
:D

اگه داشت که خودم نگهش میداشتم! :D دلیل اصلی من برای خرید surface pro داشتن کیبورده. من کار اصلی که با تبلت میکنم ارسال ایمیلهای طولانیه و با on screen keyboard کار چندان راحتی نیست... البته کیبوردهای on screen بزرگ و خوبی داره... هم استیل کامپیوتر داره، هم استیل دو انگشتی، هم حالت کامپیوتر ساده شده... هم شناسایی دست خط... ولی تایپ طولانی اونم اگه همیشه باشه، برای من که اصلاً با on screen keyboard ممکن نیست...

مثلاً یه نامه اداری توی ورد 2010 خواستم باهاش تایپ کنم، دو تا خط که با کامیپوتر زیر 1 دقیقه طول میکشید، حدود 6-5 دقیقه طول کشید!

عکس کیبوردهای on screen رو دوباره با همون دوربین فوق العاده با کیفیت و عالی گرفتم! :Dاینکه من میگم راحت نیستم حکایت پیکسل همیشه روشنه هست! :D یه وقت فکر نکنید یه چیز کوچولو موچولو ئه که امکان تایپ باهاش نیست! :D

کیبورد فارسی کامل و انگلیسی داره. همه جای ویندوز به صورت اتوماتیک در دسترسه و اصلاً برای کار با تبلت نیاز به کیبورد فیزیکی نیست... جایی که احتیاج به تایپ باشه یا خودمون روی آیکنش ضربه بزنیم، ظاهر میشه.

پ.ن. این دوربینو (گوشی E66 نوکیا) اگه کسی خواست میتوانم ازش دل بکنم و 10 میلیون تومن بفروشمش! :D :p :D

فایل های ضمیمه

• 210120101463.jpg
    210120101463.jpg
    82.2 KB · نمایش ها: 1,135
  • 210120101457.jpg
    210120101457.jpg
    108.2 KB · نمایش ها: 1,128
  • 210120101454.jpg
    210120101454.jpg
    101.3 KB · نمایش ها: 1,121
Last edited:

حسنیا

Registered User
لایک‌ها
2
قیمت خیلی خوب و مناسب.اخه یه تبلت اندرویدی که به هیچ دردی به غیر از بازی نمیخوره رو دارن 2 میلیون میفروشن.
یه قیمت پایه میذارم برای دوستمون.پایه واسه من

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
قیمت خیلی خوب و مناسب.اخه یه تبلت اندرویدی که به هیچ دردی به غیر از بازی نمیخوره رو دارن 2 میلیون میفروشن.
یه قیمت پایه میذارم برای دوستمون.پایه واسه من

تشکر داداش. :)

راستش اگه کسی 2100 بخواد تقدیمش میکنم... البته این قیمت شامل خود تبلت + کیف 19 تومنی (شاخت ایرانه و کیفیتش بالاست) + لایسنس ارجینال ویندوز 8 pro که 199 دلار می ارزه (ولی من 60 هزار تومن از دوستمون takdns توی پروموشن خریدم) هست.

arash.2010

Registered User
لایک‌ها
358
تشکر داداش. :)

راستش اگه کسی 2100 بخواد تقدیمش میکنم... البته این قیمت شامل خود تبلت + کیف 19 تومنی (شاخت ایرانه و کیفیتش بالاست) + لایسنس ارجینال ویندوز 8 pro که 199 دلار می ارزه (ولی من 60 هزار تومن از دوستمون takdns توی پروموشن خریدم) هست.

دوست گرامی من ماجرای اون پیکسل رو هنوز متوجه نشدم که به چه شکل هست و چطور دیده میشه

در مورد قیمت هم آکبند با گارانتی قیمت 2200 هست، و بر خلاف گفته شما،دوستان همه در جریان هستند که قیمت ها از اواخر اسفند رو به کاهش گذاشته و خدا رو شکر همچنان هم ادامه داره به طوری که اغلب اسمارت فون های بازار کاهش چند صد هزار تومنی داشتن.

فکر نکنم کسی پیدا بشه 100 تومان زیر قیمت آکبند دستگاه رو بخره (تازه جدا از اون مشکلی که داره)، به هر حال اگر تصمیم گرفتین به قیمت معمول و عرف اینجا درصدی معقول رو از دیوایستون کم کنید ،بهم خبر بدید من فوری خریدارم. ممنون.

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
دوست گرامی من ماجرای اون پیکسل رو هنوز متوجه نشدم که به چه شکل هست و چطور دیده میشه

در مورد قیمت هم آکبند با گارانتی قیمت 2200 هست، و بر خلاف گفته شما،دوستان همه در جریان هستند که قیمت ها از اواخر اسفند رو به کاهش گذاشته و خدا رو شکر همچنان هم ادامه داره به طوری که اغلب اسمارت فون های بازار کاهش چند صد هزار تومنی داشتن.

فکر نکنم کسی پیدا بشه 100 تومان زیر قیمت آکبند دستگاه رو بخره (تازه جدا از اون مشکلی که داره)، به هر حال اگر تصمیم گرفتین به قیمت معمول و عرف اینجا درصدی معقول رو از دیوایستون کم کنید ،بهم خبر بدید من فوری خریدارم. ممنون.

اون پیکسل همیشه روشن چیز زیاد خاصی نیست... یه پیکسل سوخته رو تصور کنید که همیشه سفید رنگه... خیلی توضیح دادم دیگه کف کردم! :D یه بار دیگه خلاصه میگم: وقتی زاویه دید عمود بر تبلت باشه، فوق العاده کمرنگ میشه به حدی که به جرات میشه گفت دیده نمیشه. در رنگهای تیره هم هر چی رنگ تیره تر باشه، محوتر میشه... در رنگ سیاه یا سبز و آبی تیره و اینجور رنگها هم فوق العاده کمرنگ و ناپدید میشه. بیشترین نمایان شدنش در رنگهای روشن و سفیده که به صورت یه سر سوزن سفید رنگ مشخص میشه.

من نمیدونم شما چرا هی جو میدی که 2200 هست قیمت این دستگاه... نمیدونم از کجا هم قیمت میگیری که بهت میگن گارانتی اصلی ایسوس... احتمالاً جنس قاچاق رو با گارانتی بین المللی میخوان بهت بدن که اینطور میگن... وگرنه تمام asus gold partner های ایران به اسم خودشون مشهورن... مثلاً میگن گارانتی آوات... گارانتی ویستا... گارانتی سازگار... هیچکی نمیگه گارانتی اصلی! به هر حال در مورد قیمت هم خدا کنه ارزون بشه، چون اگه 100 تومن این تبلت ارزون بشه، 200 تومن surface pro ارزون میشه... ولی انگار شما اینجا زندگی نمیکنی! به هر حال آرزوی قلبی من و همه مردم ایران ارزونیه... منتها باید ببینید دلار 3500 که زمان خرید این تبلت بود، آیا الآن شده 2500 که منتظر کاهش قیمتش باشید؟

این تبلت 2750 بود که من 2290 خریدم... این یعنی حباب قیمتی ورودش به بازار شکسته شد... هر چی مونده روی قیمت دلاره.... اگه دلار از 3500 اومد روی 1500، خب این تبلت هم میشه مثلاً 700 هزار تومان!

دستگاه منم با دستگاه آکبند فرقی نداره... خیلی بدم میاد کسی همش میگه دستگاهم در حد هست و با نو فرقی نداره و از این حرفا... وقتی میگم اسفند خریدم یعنی نوئه دیگه، باهاش زمین که شخم نزدم! :D

تازه همه دستگاهها یه مشکلات ناخواسته و شانسی دارن... مشکل دستگاه من اون پیکسل همیشه روشن هست... معلوم نیست دستگاه نو که شما میگیرید چه عیبی پیدا کنه! فروشنده که مثل من مهلت تست نمیده! :D

وقتی من 2100 میدم، نسبت به قیمت 2290 که خریدم، و لایسنس ویندوز ارجینال و کیفی که روی تبلت میدم، با توجه به اینکه بیشتر از 10 ماه از گارانتیش مونده فکر میکنم کسر 10% از قیمت منصفانه باشه... بنابراین 2100 قیمت منصفانه ایه! قبلاً هم توی pm عرض کردم دلیلی یا ایرادی نداره که بخوام به کسی بندازم و بگم 1900 میدم! وقتی دلیل یا ایرادی نداره، کسی که بدونه چی داره میخره هیچ وقت نمیگه 10% مقدار کمیه...

حتی ممکنه امشب یه اتفاقی برای من بیفته که پول لازم بشم اینو 1 تومن هم بفروشم... ولی فعلاً خدارو شکر مشکلی ندارم و کسر مبلغ 10% رو منصفانه میدونم. اگه قسمت نبود و یک سال باهاش کار کردم، موقع فروش شاید تا 50% هم کم کنم... ولی فعلاً با این شرایط 10% برای کسی که مصرف کننده باشه به نظرم منصفانه است.

/

این هم دو تا عکس از دو تا پیکسل همیشه روشن... اون گوشه ایه که اصلاً معلوم نیست... فقط حدودش رو مشخص کردم که بدونید کجاست!

اون یکی که وسط صفحه است رو اگه دقت کنید توی یه عکس دورش خط کشیدم و توی یه عکس نوک فلش هست... در واضح ترین حالت یعنی عکسبرداری مایل و پیش زمینه سفید که بیشترین حالتش هست عکس گذاشتم.

اصرار هم نکنید دوربینم (گوشی E66) رو نمی فروشم! :D میدونم در حیرت کیفیت عکسها انگشت به دهن موندید! :D :p :D
(جدای از شوخی، شرمنده دیگه دوربین سایبرشات یا درست و درمون دم دستم نیستم... همین عکسا نهایت چیزیه که میتوانم قرار بدم.)

فایل های ضمیمه

• 220120101466.jpg
    220120101466.jpg
    380.7 KB · نمایش ها: 1,053
  • 220120101467.jpg
    220120101467.jpg
    346 KB · نمایش ها: 1,074
Last edited:

saeed31861

Registered User
لایک‌ها
24
دوست عزیز اولا به جای عکس گرفتن اسکرین شات بزار تا کیفیتش خوب باشه(شوخی کردم.)
اگه بخواهیم داک براش پیدا کنیم به نظرم راحت پیدا نمیشه.چون اگه پیدا میشد خودتون میخریدید و زحمت فروش این خوشگلو و خرید مجدد اون سورفیس خوشگلترو نمیکشیدید.

arash.2010

Registered User
لایک‌ها
358
ممنون از توضیحات کاملتون و تصویری که قرار دادین،در مورد گوشی هم سری E حرف نداره:D منم خودم E52 دارم به عنوان گوشی اصلیم،هر اسمارت فونی که میخرم بعد یک مدت میفروشمش ولی این گوشی رو نه!

در مورد مبحث قیمت و گارانتی هم دوست گرامی احتیاج به گفتن نیست من هم تحصیلات و هم کسب درآمدم در زمینه IT هست و بهتر از خیلی ها بازار ایران رو میشناسم. دوست گرامی دو شرکت ثبت شده به صورت رسمی و با ارتباط مستقیم با دفتر ایسوس تایوان در ایران فعالیت دارن:

ویستا پخش رایانه (الماس معروف)

سازگار ارقام ( امتداد سازگار

در مورد قیمت هم نمیدونم ساکن کجا هستید ولی ضرر نداره خودتون با گارانتی اصلی قیمت بگیرید،چون ظاهرا شما تو قیمت های اوایل اسفند گیر گرفتین و با قیمت های جدید آشنایی ندارین.حتی تو همین بازارچه بخش موبایل و تبلت هم میتونین افت قیمت آکبند رو متوجه بشین.

بگذریم امیدوارم به قیمت دلخواهتون و با شرایط مورد علاقتون،فروش حوبی داشته باشید دوست گرامی.

اگه بخواهیم داک براش پیدا کنیم به نظرم راحت پیدا نمیشه.چون اگه پیدا میشد خودتون میخریدید و زحمت فروش این خوشگلو و خرید مجدد اون سورفیس خوشگلترو نمیکشیدید.

منم فقط تونستم داک مخصوص RT رو پیدا کنم،ظاهرا یادشون رفته داک این یکی رو وارد کنن:D

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
دوست عزیز اولا به جای عکس گرفتن اسکرین شات بزار تا کیفیتش خوب باشه(شوخی کردم.)

:D

عرض کردم این ساخت ژانویه 2013 هست... تا محافظ صفحه و کیف و داک براش بیاد 1 سال طول میکشه! :D محافظ صفحه ipad بهش میخوره منتها 1 سانت از چپ و راستش خالی می مونه. کیف هم خودم علاء الدین رو زیر و رو کردم و اینی که توی عکس هست گرفتم.

درباره کیبورد، همه جا کیبورد تبلت 7 اینچی رو دارن... حداقل من که کرج هستم جایی برای 10 اینچ ندیدم.

از آمریکا هم که یدونه سفارش دادم و وقتی رسید رفیقم گفت خرابه و پس فرستاد و دیگه منصرف شدم.

ولی لینک سایت اصلی (پست اول این تاپیک) رو اگه مشاهده بفرمایید کاور و کیبورد بلوتوس که ازش جدا میشه در خارج از کشور به فروش میرسه و در ماههای آتی شاید به ایران بیاد... این کاور و کیبورد برای من خیلی گرون تموم میشد اگه میخواستم از آمریکا سفارش بدم، بنابراین یه کیبورد متفرقه ارزون سفارش دادم که قیمت ریالیش با پست زیر 120 تومن میشد که کلاً پشیمون شدم! اگه بخوام کیبورد و کاور اینو بگیرم، یه 1 تومن هم میزارم روش surface pro مایکروسافت رو میگیرم دیگه... خرید داک اصلی این تبلت توجیه اقتصادی نداره وقتی surface pro خودش کیبورد داره! :D

از طرفی عکس کیبوردهای on screen تبلتمو به صورت بسیار با کیفیت، خارق العاده و چشمگیر :p :D در چند پست قبل گذاشتم... :lol: فکر نکنم کسی مشکلی باهاش داشته باشه... مگر کسی که مثل من کار اصلیش با تبلت تایپ ایمیل و نامه های اداریه.

ممنون از توضیحات کاملتون و تصویری که قرار دادین،در مورد گوشی هم سری E حرف نداره:D منم خودم E52 دارم به عنوان گوشی اصلیم،هر اسمارت فونی که میخرم بعد یک مدت میفروشمش ولی این گوشی رو نه!

در مورد مبحث قیمت و گارانتی هم دوست گرامی احتیاج به گفتن نیست من هم تحصیلات و هم کسب درآمدم در زمینه IT هست و بهتر از خیلی ها بازار ایران رو میشناسم. دوست گرامی دو شرکت ثبت شده به صورت رسمی و با ارتباط مستقیم با دفتر ایسوس تایوان در ایران فعالیت دارن:

ویستا پخش رایانه (الماس معروف)

سازگار ارقام ( امتداد سازگار

در مورد قیمت هم نمیدونم ساکن کجا هستید ولی ضرر نداره خودتون با گارانتی اصلی قیمت بگیرید،چون ظاهرا شما تو قیمت های اوایل اسفند گیر گرفتین و با قیمت های جدید آشنایی ندارین.حتی تو همین بازارچه بخش موبایل و تبلت هم میتونین افت قیمت آکبند رو متوجه بشین.

بگذریم امیدوارم به قیمت دلخواهتون و با شرایط مورد علاقتون،فروش حوبی داشته باشید دوست گرامی.

درباره سری E کاملاً با شما موافقم. :D

من قبلاً هم عرض کردم گارانتی تبلت من ویستا پخش رایانه هست و این شرکت جزو گروه asus gold partner ایرانیه. :D

من این تبلت رو 2290 خریدم... الآن نوش به قول شما 2200 هست... در صورتی که بالاتره... ولی به نظرتون من باید با قیمت 2200 قیمت بدم؟ حالا اومدیم و دلار شد 5 تومن و من با قیمت روز قیمت دادم... خداییش خود شما اولین کسی نیستی که بیای بگی چرا اینطوری قیمت دادی؟

الآن قیمتی که من دادم با شرایطی که عرض کردم از همه جهت به نفع خریدار واقعیه... ضرر من هم 270 هزار تومان (با احتساب لایسنس ویندوز و کیف) معقوله. ولی کمتر یا بیشتر از این فعلاً برام مقدور نیست چون اجباری برای فروشش ندارم.
نمودار قیمتها توی سایت دیجی کالا هست... شما اگه گوشی ای رو می بینید که 200 تومن از اسفند افت کرده، دلیل نداره همه لوازم اینقدر افت کنن... این تبلت همون اسفند بیشتر از 450 تومن افت کرد! یعنی حباب تازه وارد شدن بازارش به اصطلاح پاره شد و قیمتش با دلار 3500 تومان تقریباً هماهنگ شد... شما باید دلار رو مرجع قرار بدید... اگه این 3500 شد 3000 تومن اونوقت باید منتظر کاهش قیمت توی همه چیز باشید... به هر حال قیمت پایه رو من 1900 گذاشتم... قیمت فروش فوری رو هم 2100... شما هر قیمتی دوست دارید، میتوانید پیشنهاد بدید... حتی 1 تومن... به هر حال همونطور که حق قیمت گذاشتن برای من محفوظه و خریدار خودش با بالا پایین کردن بازار میتوانه تصمیم بگیره که خرید کنه یا نه، حق قیمت دادن شما هم برای خودتون محفوظه... شاید بیشتر از 1 تومن نتوانید هزینه کنید و مثلاً بگید 1 تومن... اگه قسمت باشه که این تبلت مال شما بشه، مطمئن باشید اتفاقی پیش میاد که من به 1 تومن هم راضی میشم و برای اینکه سریعتر نقد بشه، قبول میکنم!

تشکر از شما. انشاالله شما هم لپتاپتون رو به قیمت مورد دلخواهتون بفروشید. :)

منم فقط تونستم داک مخصوص RT رو پیدا کنم،ظاهرا یادشون رفته داک این یکی رو وارد کنن:D

کلاً مدل RT با کیبوردش به فروش میره... قیمتش هم اون موقه که من اینو گرفتم، حدود 400-300 بالاتر از این بود... چون هم کیبورد داشت هم با باطری توی کیبوردش فکر کنم تا 16 ساعت شارژ میداد... ولی RTبودنش چیزیه که هر خریداری رو پشیمون میکنه! :D

Last edited:

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
مشخصات دستگاه بروز شد... :rolleyes: یه چیزایی یادم رفته بود بنویسم مثل صفحه نمایش IPS و خروجی HDMI و پشتیبانی از کارت حافظه تا 32 گیگ و ... که اضافه کردم.

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
دوست عریر اسوس تو لپ تاپ هاش پیکسل سوخته 0 رو تضمین میکنه،یعنی حتی اگر دستگاه شما 1 پیسکل سوخته هم داشته باشه،در دوره گارانتی پنل رو به رایگان براتون عوض میکنن (گارانتی های اصلی و نماینده یعنی امرتات-سازگار و ویستا)
شما چک کنید ببینید تبلت هم همینجوریه اوضاش یا نه،که اگر باشه شما دیگه مشکلی ندارید :)

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
دوست عریر اسوس تو لپ تاپ هاش پیکسل سوخته 0 رو تضمین میکنه،یعنی حتی اگر دستگاه شما 1 پیسکل سوخته هم داشته باشه،در دوره گارانتی پنل رو به رایگان براتون عوض میکنن (گارانتی های اصلی و نماینده یعنی امرتات-سازگار و ویستا)
شما چک کنید ببینید تبلت هم همینجوریه اوضاش یا نه،که اگر باشه شما دیگه مشکلی ندارید :)

خیلی ممنونم از راهنماییتون دوست عزیز، گارانتی دستگاه من ویستا هست و روی کارت گارانتیش به وضوح نوشته شده که تا 3 عدد جزو استاندارد بین المللی هست و بالای 3 تا تعویض هست. از طرفی این پیکسل سوخته نیست، پیکسل همیشه روشن هست... چیز خیلی غیر عادی نیست... شاید یه کم بزرگنمایی کردم ولی بعد از چند ساعت اصلاً کاربر متوجهش نمیشه... من با این تبلت فیلم ندیدم ولی چند دقیقه یوتوب نگاه کردم، توی فیلم دیدن که اصلاً این پیکسل روشن مشخص نیست!

البته من یک ماه پیش توی سایت ایسوس رو هم دیدم که برای تبلت نوشته بود تا 3 تا مشمول تعویض نمیشه و بالای 3 عدد رو تعویض میکنن. الان همین مورد رو برای نمایشگرش پیدا کردم... باز گلی به جمال ایرانیا! :D خود ایسوس نوشته 5-3 عدد طبیعیه! البته بخوایم کلاهمون رو قاضی کنیم راست هم میگه... نوشته یه صفحه از میلیونها پیکسل تشکیل شده که حالا اگه چند تا دونش خراب باشه، اون صفحه نمایش در حد قابل قبول هست و مشمول تعویض نمیشه...

ASUSTeK Computer Inc. -Support- Warranty Policy VE247H

WARRANTY_END_91.jpg

باز هم تشکر میکنم از راهنماییتون. :)

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
یکی از دوستان درباره صدای دستگاه سوال کردند، باید بگم درسته که تکنولوژی انحصاری Asus یعنی sonic master رو داره، ولی از نظر میزان صدا آنچنان قوی نیست... مثلاً فکر کنید برید سیزده بدر و یه آهنگ باهاش بزارید و .... :D در کل وقتی ولوم روی 100% هست، صدای خیلی بلندی نداره.

میزان بلندی صدا رو از طریق هدفون امتحان نکردم چون هدفونی که فیشش به دستگاه بخوره ندارم. (اصولاً موزیک باز نیستم! :D)

بالا