†$H@ki®@†
Registered User
بعدا این سرویس راه میافتهيعني واقعا پنجاه هزار يونيك ميديدبا همين قيمت اخه هرچي ادم باعقل فكرميكند منطقي نيست كه يعني اينطوري بازديد واقعي باشه وارزان
شاید یک ماه هم نکشه ولی به زودی
خوب شما میتونید رنک و ازش دویمنتان رو بالا ببرید و رنکتون در الکسا برای آمریکا بسیار بالا میره و قیمتش بسیار زیاد میشه!
ببین عزیز شما مثل اینکه هنوز هم که هنوزه نفهمیدین چه خبرهسلام
با عض تشکر از سرویسی که گذاشتید . ولی بایستی بگم که داشتن 20000 ویزیتور یونیک با 1500 تومن توقع بالایی هست . شما هم بهتر است توضیح درستی بدید تا بتونید همیشه کار کنید. من 3 هزار ت به کارتتون ریختم .حدود 100 نفر ویزیتور حدود 15000 هزار صفحه رو بازدید کردن .
آیا سرویسی که شما میدید همین هست ؟
با تشکر
بابا تبلیغات متنی با خرید ترافیک خیلی تفاوت داره
شما برای تبلیغات متنی ساید با چند هزار تومن فقط چند نفر بیان تو سایتتون که البته اون واقعا بازدید کننده هستند و سایتتون رو نگاه میکنن
ولی خوب قیمت بالاست
شما الان میتونی در گوگل ادوردز با چند هزار تومن شاید اگر شانس باهات یاز باشه زیر ده نفر بیان تو سایتت و اعتبارت تموم بشه
حالا خوب ترافیک چی هست
اولا اینکه دو نوع ترافیک داریم که یکیش از راه های غیر قانونی (ایمیل و سورف و غیره) هست و دیگری آدسنز سیف هست و از دومین های پاک میاد !
ترافیک هم اینه که با همون چند هزار نفر که در گوگل ادوردز چند نفر میمود تو سایتت شما اینجا ده ها هزار نفر میان تو سایتت و اکثرا برای افزایش رنک و ارزش دومین استفاده میشه که ما میگیم به دلیل سیف بودن در آمد هم خواهید داشت
حالا ما به شما فقط دو سیستم رو توصیه میکنیم
یکی گوگل آدسنز و دیگری کلیک سور که سی پی ام هسست و در سرویس جدید شما میتونید روزانه حدود چندین هزار تومن ازش در بیارید
چون چندین هزار بازدید آمریکا دارید و حتی کلیک هم نداشته باشید در آمد رو به خاطر بازدیدتون دارید!!!!!
(البته باید سعی کنم به جای یک ریفرر چند تا درست کنم که یک خورده هزنینه داره و باید راه بیافتم و در ضمن چون میخواهم بازدید کنندگانتان وب مستر های امریکایی باشن به خاطر همین باید بخش تبلیغات کاذبم برای اون ها رو تقویت کنم که نیاز به سرور اختصاصی و هزینه های دیگر داره که به زودی فراهم میشه
بنا بر این باید شما بدونید که ترافیک میخرید و نه تبلیغ!
اگر قرار باشه 50 هزار کاربر آمریکایی در روز به سایتتون بیان و همشون متمایز باشن و سایتتون رو بخونن و حتی اگر یک روز هم بخواهید این کارو بکنید باید چند میلیون تومن در روز هزینه کنید!
ولی خوب در رابطه با ترافیک این امر صادق نیست و قیمت پایین هست چونکه کاربرانتون مثل تبلیغات متنی زیاد به سایتتون توجه نمیکنن(اما توجه کنید که شما از طریق سیستم هایی مثل کلیک سور در آمد خوبی خواهید داشت!)
آقا گوگل آنالیزتیکتون مطمئن هستید که هیچ اشکالی نداره؟و متاسفانه به نظر میاد یه چیزی این وسط باشه .
چون این ترافیک رو Google analytics اصلا نمیشناسه !!!
سیستم تبلیغاتی تون چه بازدیدی رو زده؟
چقدر در آمد داشتید؟
بعد هم اگر امکانش هست با استیت هایی مثل سایت متر و استیت های معروف دیگر چک کنید!
(اصلا آنالیزتیکت چند تا بازدی و بازدید کننده زده؟)
مشکل من هم همچنان باقی هست و دیشب هم این مشکل حل نشد.
تا وقتی سرویس رو کامل نگرفتید هیچ امتیازی ازتون کم نمیشه و هزار و پانصد تومان سر جاش هست
ولی باز هم میگم اینجا ترافیک میفروشیم و اینجا از تبلیغات متنی خبری نیست
یکی خورده تحقیق کنید که بفهمید ترافیک چی هست و برای چی میخرن و چه مزیت هیی داره
اما علاوه بر مزیت های ترافیک ما در امدت هم بهتون میدیم به صورت تضمینی!