• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ترافیک با قیمت عالی!

†$H@ki®@†

Registered User
لایک‌ها
4
يعني واقعا پنجاه هزار يونيك ميديدبا همين قيمت اخه هرچي ادم باعقل فكرميكند منطقي نيست كه يعني اينطوري بازديد واقعي باشه وارزان
بعدا این سرویس راه میافته
شاید یک ماه هم نکشه ولی به زودی
خوب شما میتونید رنک و ازش دویمنتان رو بالا ببرید و رنکتون در الکسا برای آمریکا بسیار بالا میره و قیمتش بسیار زیاد میشه!
سلام
با عض تشکر از سرویسی که گذاشتید . ولی بایستی بگم که داشتن 20000 ویزیتور یونیک با 1500 تومن توقع بالایی هست . شما هم بهتر است توضیح درستی بدید تا بتونید همیشه کار کنید. من 3 هزار ت به کارتتون ریختم .حدود 100 نفر ویزیتور حدود 15000 هزار صفحه رو بازدید کردن .
آیا سرویسی که شما میدید همین هست ؟
با تشکر
ببین عزیز شما مثل اینکه هنوز هم که هنوزه نفهمیدین چه خبره
بابا تبلیغات متنی با خرید ترافیک خیلی تفاوت داره
شما برای تبلیغات متنی ساید با چند هزار تومن فقط چند نفر بیان تو سایتتون که البته اون واقعا بازدید کننده هستند و سایتتون رو نگاه میکنن
ولی خوب قیمت بالاست
شما الان میتونی در گوگل ادوردز با چند هزار تومن شاید اگر شانس باهات یاز باشه زیر ده نفر بیان تو سایتت و اعتبارت تموم بشه

حالا خوب ترافیک چی هست
اولا اینکه دو نوع ترافیک داریم که یکیش از راه های غیر قانونی (ایمیل و سورف و غیره) هست و دیگری آدسنز سیف هست و از دومین های پاک میاد !
ترافیک هم اینه که با همون چند هزار نفر که در گوگل ادوردز چند نفر میمود تو سایتت شما اینجا ده ها هزار نفر میان تو سایتت و اکثرا برای افزایش رنک و ارزش دومین استفاده میشه که ما میگیم به دلیل سیف بودن در آمد هم خواهید داشت
حالا ما به شما فقط دو سیستم رو توصیه میکنیم
یکی گوگل آدسنز و دیگری کلیک سور که سی پی ام هسست و در سرویس جدید شما میتونید روزانه حدود چندین هزار تومن ازش در بیارید
چون چندین هزار بازدید آمریکا دارید و حتی کلیک هم نداشته باشید در آمد رو به خاطر بازدیدتون دارید!!!!!
(البته باید سعی کنم به جای یک ریفرر چند تا درست کنم که یک خورده هزنینه داره و باید راه بیافتم و در ضمن چون میخواهم بازدید کنندگانتان وب مستر های امریکایی باشن به خاطر همین باید بخش تبلیغات کاذبم برای اون ها رو تقویت کنم که نیاز به سرور اختصاصی و هزینه های دیگر داره که به زودی فراهم میشه
بنا بر این باید شما بدونید که ترافیک میخرید و نه تبلیغ!
اگر قرار باشه 50 هزار کاربر آمریکایی در روز به سایتتون بیان و همشون متمایز باشن و سایتتون رو بخونن و حتی اگر یک روز هم بخواهید این کارو بکنید باید چند میلیون تومن در روز هزینه کنید!

ولی خوب در رابطه با ترافیک این امر صادق نیست و قیمت پایین هست چونکه کاربرانتون مثل تبلیغات متنی زیاد به سایتتون توجه نمیکنن(اما توجه کنید که شما از طریق سیستم هایی مثل کلیک سور در آمد خوبی خواهید داشت!)

و متاسفانه به نظر میاد یه چیزی این وسط باشه .
چون این ترافیک رو Google analytics اصلا نمیشناسه !!!
آقا گوگل آنالیزتیکتون مطمئن هستید که هیچ اشکالی نداره؟
سیستم تبلیغاتی تون چه بازدیدی رو زده؟
چقدر در آمد داشتید؟

بعد هم اگر امکانش هست با استیت هایی مثل سایت متر و استیت های معروف دیگر چک کنید!
(اصلا آنالیزتیکت چند تا بازدی و بازدید کننده زده؟)

مشکل من هم همچنان باقی هست و دیشب هم این مشکل حل نشد.

تا وقتی سرویس رو کامل نگرفتید هیچ امتیازی ازتون کم نمیشه و هزار و پانصد تومان سر جاش هست

ولی باز هم میگم اینجا ترافیک میفروشیم و اینجا از تبلیغات متنی خبری نیست
یکی خورده تحقیق کنید که بفهمید ترافیک چی هست و برای چی میخرن و چه مزیت هیی داره

اما علاوه بر مزیت های ترافیک ما در امدت هم بهتون میدیم به صورت تضمینی!

cssdesign

Registered User
لایک‌ها
2
درود بر شما
با برنامه هایی همجون WebPosition Gold می توانید PageRank خود را در گوگل بالا ببرید

†$H@ki®@†

Registered User
لایک‌ها
4
در ضمن دوستانی که تخصص زیادی در زمینهTOS سیستم ها دارند بگویند که مثلا اگه من از چهار دومین ترافیک تمام آمریکایی بفرستم و تعداد افراد حدود هزار نفر باشه آیا پارکینگ و یا کلیک سور و یا حتی آدسنز مشکل خواهند داشت؟

چهار تا دومینم سبک و ثیاق تبلیغات دارند
مثلا
ads.co.ir
advertiser.net.ir
and ...

†$H@ki®@†

Registered User
لایک‌ها
4
در ضمن با هزار نفر حدود پنجاه هزار بازدید انجام میشه که نصفش یونیکیوم میشه!

اشکالی میبینید؟

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825

hamedkhatar

Registered User
لایک‌ها
23
سلام
آقا من دارم میرم پول رو بریزم به حساب
ممنون

hamedkhatar

Registered User
لایک‌ها
23
سلام
من 3000 تومان برای 2 روز ریختم به حساب اگه خوب بود مشتری دائمتون میشم
کی ترافیک رو میفرستید رو سایتم؟
ممنون

†$H@ki®@†

Registered User
لایک‌ها
4
خوب اولین ترافیک برای سایت های دوستان فرستاده شد به طور کامل و 1500 تومن از بانک همه اونها کم شد و هر چقدر از اعتبارشان دوبار مانده باشه به ازای هر 1500 تومن ترافیک ها رو روزانه میگیرن!

البته جناب managermd آدرس اتشون رو هنوز نگفتن و بنابراین فعلا ترافیکی نگرفتن!

(دوستان من چند صد دفعه گفتم هر وقت پی ام میزنید آدرس سایت و زمان پرداخت و اندازه مبلغ رو بگید
جناب managermd که این کارو نکردن و هر چی پی ام میزنم جواب نمیدن و الان جناب حامد خطر هم پی ام زدن و فقط گفتن چقدر ریختن و هیچ چیز دیگری به جز شماره فیش نگفتن اما من گفتم فقط زمان پرداخت رو بگید ادرس سایت هم نگفته)

به هر حال
شما که گفتی با پاپ اپ کارنکنید ! PayPopoUp بیشترین پرداختش برای پاپ اپ هست !

پست اول رو خیلی وقته ویرایش کردم و الان دیگه پاپ آپ میتونید بزارید(گفتم که پست اول رو ویرایش کردم همه دو باره بخونن)

در ضمن پاپ آپ هیچ سودی برای شما نداره چون تمام کاربران آن را بلوکه میکنن و هیچ بازدیدی از پاپ آپ نمیگیرین
ولی PayPopoUp و کلیک سور و چندین سیستم دیگر سی پی ام دارن که یعنی به ازای هر هزار بازدید فلان قدر بهتون میدن و تقریبا این میزان برای هر هزار بازدید 500 تومان هست (البته در سیستم جدیدم تمام بازدیدتون از آمریکا هست و شما بیش از پنجاه یا صد هزار بازدید آمریکایی با کیفیت خواهید داشت که مسلما با یک حساب سر انگشتی میفهمین که چقدر میشه در آمد سی پی امش)

به همه دوستان همه توصیه میکنم فقط از سی پی ام استفاده کنند و از CPCاستفاده نکنند
چون مسلما بازدید کنندگان شما خیلی امکان کمی دارد کلیک کنند چون خودشون وب مستر هستند
بعد هم باید بگم که من میتونم بهشون بگم که مسلا روزی یک کلیک رو تبلیغتون بکنن اما خوب این کار خلافه قانونه و حق دیگران ضایع میشه(خود من هم وقتی به کسی تبلیغ میدم دوست ندارم روش کلیک الکی بشه تا پولم هدر بره - پس هر چی را برای خود می پسندی برای دیگران هم بپسند)
در ضمن دوستان فکر نکنند که مثلا پارکد با گرفتن ترافیک از یک ریفرر مشکل داره
ازشون هم سوال کنی میگن که نه
چون خیلی ها همه ریفررشون از ادوردز گوگل هست و هیچ کس بهشون نمی گه بالای چشمتون ابرو هست
اما خوب ریفرر شما باید اسمی باشه تا منطقی به نظر بیاد که اینهمه بازدید رو ظرفیت فرستادنش رو داره و یک سایت درست و حسابی باشه که محتوای س ک س و نا مشروع نداشته باشه و کپی رایت هم رعیات کنه(چون سورس ترافیک از سایت های خفن و غیر قانونی خلاف هست)
بنابراین دیگه نیازی به چند ریفرر نیست و من ازشون هم سوال کردم تا مطمئن مطمئن بشم
فقط در سیستم جدید ترافیک شما سورسش یک سایت اسمی هست تا بازدید شما از نظر سیستم ها معقول به نظر بیاد!!!!

سلام
من 3000 تومان برای 2 روز ریختم به حساب اگه خوب بود مشتری دائمتون میشم
کی ترافیک رو میفرستید رو سایتم؟
ممنون

معمولا هر روز فرستاده میشه

وقتی هم میفرستم و یک امتیاز از دوستان کم میکنم میگم که ترافیک فرستاده شد و اونها هم استیتشون رو نگاه میکنن و میگن دستت درد نکنه!:D
پس شما رو مطلع میکنم هر روز وقتی میفرستم ترافیک

†$H@ki®@†

Registered User
لایک‌ها
4
در ضمن یادم رفت بگم
مشخصات پرشین استیت یکی از دوستان مشخصات ترافیک فرستاده شده من رو میگه

3715 نفر 17422 بازدید (درگذشت دکتر علی شريعتی در سال ۱۳۵۶)‎ سه‌شنبه، 29 خرداد 1386

19 نفر 23 بازدید (شهادت حضرت فاطمه زهرا)‎ دوشنبه، 28 خرداد 1386

2782 نفر 5669 بازدید (روز جهانی بيابان زدايی)‎ یکشنبه، 27 خرداد 1386

29 نفر 34 بازدید (شهادت بخارایی، امانی، صفار هرندی و نیک نژاد در سال ۱۳۴۴)‎ شنبه، 26 خرداد 1386

hamedkhatar

Registered User
لایک‌ها
23
سلام
ببخشید که آدرس رو ندادم یادم رفت
البته دیروز تو صفحه قبل نوشته بودمکه برای کدوم سایت میخوام :D
کد:
http://www.bestdvd4u.com/shop

راستی تو این آدمهایی که میاند کلیک میکنند ایرانی پیدا نمیشه؟
اگه بود خیلی خوب میشد حد اقل دو تاشون یه چیزی میخریدند :D
در هر حال ممنون

†$H@ki®@†

Registered User
لایک‌ها
4
ترافیک ارسالی شما .
این استیت یکی از مشتریان هست که اسم سایتش یک شهره: (تعداد بازدید و بازدید کننده روزانه اش را ببینید)
[]
در ضمن درسته که آنالیزتیک خیلی مشکل داره و در محاسبه بازدید هم بسیار حساسه و خیلی ها رو حساب نمیکنه(دلیل سخت گیریش و فیلتر بسیاری از بازدید ها هم اینه که عددی که در آنالیزتیک زده میشه در در آمد و تصمیم های گوگل بسیار تاثیر داره و حتی رنک شما رو هم تعیین میکنه)
اما خوب محسن جان دیگه آنالیزتیک رو من هم دارم
یک عکس میگیرم ازش تا دوستان بازدید امروز رو ببینن:
http://i11.tinypic.com/4ygpd2p.jpg

استی تو این آدمهایی که میاند کلیک میکنند ایرانی پیدا نمیشه؟
اگه بود خیلی خوب میشد حد اقل دو تاشون یه چیزی میخریدند
در هر حال ممنون
اگر دنبال فروش هستید باید برای هر نفری که به سایتت بیاد 1500 تومن بدی
اما ترافیک برای چند هزار نفر 1500 تومن میگیره

دیگه باید فهمیده باشید تبلیغات متنی بای چی هست و ترافیک برای چی(خسته شدم از بس توضیح دادم)
ولی خوب اگر قصد پول در آوردن روزانه را دارید و نمیتونید تا آینده صبر کنید میتونید سایت انگلیسی داشته باشید و از سی پی ام ها استفاده کنید

ولی خوب ترافیک رو برای در آمد نمیخرن و برای چیز دیگر میخرن و کسانی که ترافیک میخرن دنبال چندر قاز نیستن!
ولی خوب اگر بخواهید این امکان براتون هست....

این هم یک نوع تبلیغات نوین هست!!

†$H@ki®@†

Registered User
لایک‌ها
4
من مشتری هم دارم که برای کلاس سایتش که بالا بره و پیش دوستاش حرفی برای گفتن داشته باشه از من ترافیم های خیلی زیادی میخره!
بنابر این نمیشه مزایای سرویس را نامبرد
خیلی زیاده
هزار پست هم بدم بازم همه مزایای ترافیک رو نمیتونم بگم

†$H@ki®@†

Registered User
لایک‌ها
4
البته بازم میگم سرویس جدید اصلا این مشکلات نیست و همه یونیکیوم میشن!(اون هم از آمریکا - ریفرر شما هم یک سیستم تبلیغاتی پر و پیمان مثل آدبرایت خواهد بود ! - و شما میتوانید از هر سیستم تبلیغاتی که خواستید به راحتی و با خیال آسوده استفاده کنید - ریفرر شما یک ادرس است از یک سیستم تبلیغاتی که ما اون رو می سازیم - دقیقا مثل اینکه از آدوردز رفرال اومده!!!)

البته سیستم جدید رو من فقط به سایت های خارجی که پول خوبی برای تبلیغ میدن ارایه میدم و مبالغ بالایی هم ازشون میگیرم و به اکثر اینجور سایت ها ایمیل میزنم و اونها هم چون به تبلیغات اهمیت میدن قبول میکنن!

البته اون وقت دیگه به ایرانی ها با هزار پانصد تومان سرویس داده نمی شود و فقط همین مشتری هایی که داشتم(ده نفر اول) میتونن از من به عنوان عضو افتخاری روزانه به صورت رایگان بازدید مناسبی از آمریکا بگیرن!;)

†$H@ki®@†

Registered User
لایک‌ها
4
در ضمن یادم رفت بگم:
در سیستم جدید به خاطر این میگم واقعا کوالیتی میره بالا به خاطر اینکه علاوه بر اینکه خیلی ها از سایت ما میان تو سایتتون
بلکه به خاطر پروگرام ما که در صد ها و صد ها سایت با حد اقل پیج رنک 5 حضور دارد شما میتوانید بازدید کنندگانی که واقعا دنبال سایتتون هستند و در آمرکا زندگی میکنن بگیرید(چون به وب سایت های آمریکایی فقط سرویس پابلیشر میدهیم)

hamedkhatar

Registered User
لایک‌ها
23
اگر دنبال فروش هستید باید برای هر نفری که به سایتت بیاد 1500 تومن بدی
اما ترافیک برای چند هزار نفر 1500 تومن میگیره

دیگه باید فهمیده باشید تبلیغات متنی بای چی هست و ترافیک برای چی(خسته شدم از بس توضیح دادم)
ولی خوب اگر قصد پول در آوردن روزانه را دارید و نمیتونید تا آینده صبر کنید میتونید سایت انگلیسی داشته باشید و از سی پی ام ها استفاده کنید

ولی خوب ترافیک رو برای در آمد نمیخرن و برای چیز دیگر میخرن و کسانی که ترافیک میخرن دنبال چندر قاز نیستن!
ولی خوب اگر بخواهید این امکان براتون هست....

سلام
عزیزم من که منظورم واضح بود
مثلا داشتم درد و دل به همراه شوخی میکردم که شما جدی گرفتی.
من هم تنها دلیلی که از شما ترافیک گرفتم این بود که رنک سایتم بیاد بالا و بقول خودتون کلاس کارش بیاد بالا تر :D
راستی برای اینکه دفعات بعد دچار سو تفاهم نشید من وقتی از این اسمایلی استفاده میکنم :D یعنی اینکه جمله من تا حدودی با لحن شوخی و یا در کل به شوخی بوده.
فکر کنم تو تاپیک قبلی هم از این اسمیلی استفاده کردم
ممنون از لطفتون چاکرم بای
:D

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
آقا یک سوال برای شفاف سازی
شما احیانا با FakeZilla هیچ نسبتی ندارید؟

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
اقا مارو يادت نره نكنه تومشتريهات پيغام ما پريد:D(چند روز پيش)

بالا