خوب یک پکیج دیگر برای دوستان فرستاده شد
مشخصات ترافیک ارسالی امروز:
(به نقل از پرشین استیت)
4294 نفر 23207 بازدید چهارشنبه، 30 خرداد 1386
آقا یک سوال برای شفاف سازی
شما احیانا با FakeZilla هیچ نسبتی ندارید؟
به هیچ وجه!
اقا مارو يادت نره نكنه تومشتريهات پيغام ما پريد(چند روز پيش)
یادم نرفته
اگر استیتی در سایتت بزاری ترافیک و مشخصاتش رو میبینی
فردا هم آخرین ترافیکت میاد و مبلغتون تمام میشه(چون امروز 20 هزار تا رو گرفتین)
http://www.2kon.com/
ترافیک بالا به تنهایی برای یک سایت اصلا ارزشی محسوب نمی شود .
بلکه آن ترافیکی ارزش دارد که هدفمند و در راستای کارکرد سایت شما باشد.
بعنوان مثال فرض کنید سایت شما در خصوص فروش دامنه و هاست فعال است .
حالا یک نفر بیاد بگه من روزی 30.000 ویزیتور می فرستم
اما این فاکتور مهم است که این ویزتورها بدنبال چه بوده اند که از دست قضا وارد سایت شما شده اند
غذای سگ ، دارو ، مرگ موش ؟ !
فرمایش شما کاملا و صد در صد منطقی و درست است
تایید شما هم کاملا درست و به جا هست
خوب حالا جواب من:
ترافیک بالا به تنهایی برای یک سایت اصلا ارزشی محسوب نمی شود
سایت ها باید در سایت های با محتوای مشابه تبلیغ کنند تا کاربرانی که مثلا دنبال بازی های فلش هستند به سایت بازی های آنلاین شما بیان
برای این کار هم شما کاربران بسیار خوبی که به سایتتون علاقه نشون میدن خواهید گرفت
ولی به چه بهایی و ایا تبلیغ هدف مند شما برای شما سود مند خواهد بوذ وقتی تازه کارتون رو شروع کردید؟؟
شما برای هر چند نفری که به سایتتان بیان(شاید کمتر پنجاه نفر) باید 1500 تومان بپردازید به سیستم های تبلیغاتی
ولی برای ترافیک شما ده ها هزار نفر سایتتون رو میبینن اما شما همون 1500 تومن رو می پردازید ولی کسی ارزش چندانی به سایت و محتوای شما نمی دهد
خوب حالا الان با خودتون میگید که چرا ترافیک بخریم وقتی با تبلیغ میتونیم حد اقل چند تا کاربر جذب کنم!
در جواب باید گفت که وقتی شما تبلیغ میکنی و مثلا یک نفر میاد تو سایتت همن طوری دلباخته سایت شما نمی شود(خود من گوگل تولبار دارم و سایتی که رنکش زیر پنج باشه رو اصلا نمیرم توش - چه برسه به اینکه بهش سر بزنم!)
یا اینکه مثلا شما یک فروشگاه دارید و روزی 3 تا بازدید دارد - خوب یک کاربر چه طور اعتماد کند که شما یک سایت واقعا خوب هستید و معتبر و اینکه یک وقت پولش را بالا نکشید!
بنا بر این اگر حتی شما در گوگل ادوردز هم تبلیغ بدهید و کاربران ببینن یک سایت واقعا تازه وارد هستید اصلا بهتون توجه نمیکنه و اعتمادش رو جلب نمیکنید
بنا بر این کسانی که حرفه ای کار میکنن اول باید رنکشون در گوگل و الکسا بالا ببرن و کیفیت سایتشون رو بالا ببرن که با این کار فیمت دومین و سرچینگ آن و بازدیدش از سایت های دیگر بیشتر میشود و اعتبار بیشتری پیدا میکنید برای لینک اکسپنج و سایت های دیگر شما رو آدم حساب میکنن و میتونین همین طور به سرعت رشد کنید و ...
بنا براین با توضیحاتی که گفته شد باید بگم ترافیک برای سایت های تازه وارد هست که کاربرانشون وقتی میبینن سایت بازدیدش صفر هست میگن چرا من یک نفر بازدید کنم؟ حتما سایت مزخرفی هست که هیچ کس توش نمیاد و کاربرتون میره به یک سایت معروف تر و پر سابقه تر و سایت هایی که
رنکینگ بیشتری از شما دارن و در نتایج جست و جوی گوگل از شما بالا تر قرار دارند!....
بنا بر این سایت های نو نمیتونن رشد کنن
حتی شما وقتی برای افزایش کیفیت سایت و تمامی امکانات دیگر میخواهید تبادل لینک با سایت های معروف کنید اگر رنک و بازدیدتون صفر باشه چه دلیل داره اونها با شما کار کنن؟
بنا بر این باز هم جلوی رشد و در آمد شما گرفته میشه
ولی سایتی که رنکینگ و سابقه بسیار داره نیازی به ترافیک نداره
چون ترافیک برای رنکینگ و اعتبار دادن به سایت و معروف و محبوب کردن آن است و سایت های نو و تازه که میخواهن رشد کنن باید از اون استفاده کنن!
یعنی قبل از این که برید دنبال هر چیز دیگر اول باید ترافیک بخرید تا کمی جا بیافتید وگرنه موفق نخواهید بود و برای استارت اولیه و شروع یک پروژه موفق در نت باید ترافیک داشته باشید که اگر آن را نخرید باید مدتهای مدید خون و دل بخورید و اگر خیلی هوشمند و خوش شانس باشید بدون اینکه بخرید بتونید ترافیک بگیرید و بعد تازه بیوفتید رو غلطک و ... ولی 1500 تومن در روز ارزش این همه زحمت رو نداره...
(پس خرید ترافیک کار شما رو آسان و سریع میکنه و به راحتی و به سرعت و بدون هیچ زحمتی شما رو رشد میدهد)!
بنا بر این اگر شما ترافیک برای مثلا فروشگاه یا سایت تبلیغاتیتون بخرید اون وقت کار بر رنک و بازدید شما رو چک میکنه و میبینه یک سابقه و اعتباری دارید و کمی محبوب هستید ان وقت به شما اطمینان میکند و میگه حتما سایت خوبی هست که اینقدر محبوب و معروفه و بعد اطمینانش جلب میشه و ازتون خرید میکنه و یا هر روز از سایتتون بازدید میکنه و اینجوری حسابی معروف میشید و سایتتون آینده خواهد داشت و در کسب در آمد ار نت شکست نمیخورید و آینده ای روشن خواهید داشت و یک سایت پر ارزش!
بنا بر این فکر کنم فهمیده باشید که ترافیک برای چی هست و ....
خوب این هم بگم که من اولین و تنها فردی نیستم که ترافیک میفروشم که اینهمه ابهامات دارید
الان تعداد سایت هایی که ترافیک میفروشن از تعداد سایت های تبلیغاتی بیشتر هست و همشون هم مشتری های بسیار فراوان دارند!!!
به عنوان مثال این سایت اتو سورف هست و یک نگاهی به قیمت ترافیک هایی که میفروشه بندازید(و بدونیدکه چند صد مشتری دایم داره!)
http://www.website-traffic.cc/asorg.html
سی هزار کردیت رو میده ده هزار تومان
(در حالی که اگر با این سایت های سورف کار کرده باشید میدونید که از سی هزار کردیت
خیلی کمتر از سه هزار هیت خواهید گرفت!
تازه سورس ترافیک شما یک سایت اتو سورف هست و فکر نمیکنم دیگه سورس از این ضایع تر وجود داشته باشه
فکر میکنید چرا اینقدر مشتری داره؟
حالا دیگه سایت های دیگری که ترافیک میفروشن رو نام نمیبرم چون خیلی زیادن و قیمت هاشون ....
خوب حالا چرا از من ترافیک بخرید و از سایت های دیگر مثل اتو سورف نخرید ترافیک؟
اگر بخواهید ما رو با این سایت اتو سورف مقایسه کنید این چیز ها دستگیرتون میشه
اول از همه اینکه قیمت ما خیلی کمتر از اونه و با این مبلغ کمتر ما نسبت به اون = بازدید ما خیلی خیلی بیشتر از اونه!#!#!
سورس ترافیک شما اگر از سورف باشه در همه جا به مشکل بر میخورید و در ضمن خیلی ضایع هست..
اما سورس ترافیکی که ما میدیم یک سایت است که تبلیغ شما رو کرده و اینجوری کابرانتون میفهمن که شما خیلی برای تبلیغتون در اون سایت هزینه کردید و در ضمن بازدید شما خیلی خیلی معقول تر از سورف خواهد بود!
در ضمن با من شما پرداخت آسان و پشتیبانی خوب دارید و در ضمن تمامی دوستانی رو که الان من رو حمایت میکنن در سیستم تبلیغاتی جدیدم که به زودی راه میافته و آمریکایی هست پکیج های رایگان میگیرن !(اون موقع دیگه به ایرانی ها خدمات نمیدم و سیستم فقط برای آمریکایی ها هست و فقط به چند نفری که منو حمایت میکردن و ازم ترافیک میخریدن و مشتری دایم بودن مردیت رایگان در سیستم تبلیغاتیم میدم!
خوب
اگر باز هم کسی نظری یا اتقادی داره خوشحال میشم بگه تا جوابش رو بدم.