• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تضمینی و باور نکردن اکانتهای rapidshare

وضعیت
موضوع بسته شده است.

metycpu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با عرض سلام

.امیدوارم این تاپیک رو بدجایی باز نکرده باشم

بر طبق نیاز شدید دوستان محترم اینجانب فروش تضمینی account های rapidshare رو آغاز میکنم!!
لیست تعرفه ها به شرح زیر است:

اکانت 1 ماهه :8500 تومن (برای 20 نفر اول)
اکانت 1 ماهه : 9000 تومن (برای مشتریانی که بعد از 20مشتری اول مراجعه کردن)
اکانت 1 ماهه : 8000 تومن (برای مدیرای سایت و اعضایی که بالای 500 پست دارند)

توجه:
اکانت های بالال توسط paypal معتبر خریداری شده و کاملا تضمین شده هستند.سایت هایی وجود دارند که بر اساس point جمع کرد از rapidshare اکانت 1 ماهه یگیرند و با قیمت 8 دلار به فروش میرسونن و با اکانت هایی مثل moneybookers و غیره قابل خریداری هست.
من این اکانت ها را با کمک یک واسطه خریداری و با سودی متعادل به شما میفروشم.
نحوه پرداخت:
egold و حساب بانکی میباشد

توجه:
اکانتهایی نیز هستند که قیمتی حدود 5000 تومن دارن و اانت هایی هم هستند که 3 یا 6 یا 1 ساله اند.ولی تا حدودی تضمین شده هستند.و لیست قیمت آنان متعاقبا اعلام خواهد شد.

"^.^"اعتماد کنید!! تا جواب بگیرید"^.^":happy:

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
با عرض سلام

.امیدوارم این تاپیک رو بدجایی باز نکرده باشم

بر طبق نیاز شدید دوستان محترم اینجانب فروش تضمینی account های rapidshare رو آغاز میکنم!!
لیست تعرفه ها به شرح زیر است:

اکانت 1 ماهه :8500 تومن (برای 20 نفر اول)
اکانت 1 ماهه : 9000 تومن (برای مشتریانی که بعد از 20مشتری اول مراجعه کردن)
اکانت 1 ماهه : 8000 تومن (برای مدیرای سایت و اعضایی که بالای 500 پست دارند)

توجه:
اکانت های بالال توسط paypal معتبر خریداری شده و کاملا تضمین شده هستند.سایت هایی وجود دارند که بر اساس point جمع کرد از rapidshare اکانت 1 ماهه یگیرند و با قیمت 8 دلار به فروش میرسونن و با اکانت هایی مثل moneybookers و غیره قابل خریداری هست.
من این اکانت ها را با کمک یک واسطه خریداری و با سودی متعادل به شما میفروشم.
نحوه پرداخت:
egold و حساب بانکی میباشد

توجه:
اکانتهایی نیز هستند که قیمتی حدود 5000 تومن دارن و اانت هایی هم هستند که 3 یا 6 یا 1 ساله اند.ولی تا حدودی تضمین شده هستند.و لیست قیمت آنان متعاقبا اعلام خواهد شد.

"^.^"اعتماد کنید!! تا جواب بگیرید"^.^":happy:

وقتی خود Rapidshare داره میده 9.9 یورو اونوقت شما چجوری این قیمت میدی اونم با PayPal؟:hmm:

همچین چیزی امکان نداره دوست عزیز.

metycpu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوست عزيز
طبق معمول هميشه ما باز هم توي اول كار مشكل برامون پيدا ميشه،;) اون هم نه از طرف مديرا ي عزيز يا مشتريا!!:blink:
بلكه از طرف اونها كه خودشون فروشنده اند:blink: :blink: جالبه نه؟از بين اين همه آدم شما كه خودت فروشنده اي از هر كسي جهت اعتراض در اين مورد صلاحيتت كمتره:hmm:
چرا؟ دوستان خودشون قضاوت ميكنن:hmm:
..............................................................
در قسمت بالا من توضيح دادم دوست عزيز و باز هم اينجا وقت ديگران رو بخاطر شما بايد آتيش بزنم و حرفهاي مبتدي و تكراري رو باز هم بزنم، چون شما ايجاب كردي;)
آقاي محترم!
اين اكانت ها نه تنها با پيپل كه با mony bookers و egold و ...يه عالمه اكانت ديگه اي كه به عمرت اسمشون رو هم نشنيدي از سايتهايي كه داراي موقعيت عالي براي دانلود هستن، و از اين طريق point هاي زيادي از rapidshare ميگيرن ، و همون طور كه ميدوني به ازاي هر 10000 point يك اكانت 1 ماهه از rapid جايزه ميگيرن:wacko: خريداري ميشه و هيچ ارتباطي هم با سايت rapidshare نداره:lol:
انصافا خسته شدم از بس توي هر فرومي اين چيزا رو براي كسايي كه خودشون اطلاع دارن توضيح دادم
............................................................
توجه
راستي شما چرا خودت داري زير قيمت سايت ميدي؟؟ حالا باز هم ميگي امكان نداره آدم پاك نيت؟؟
............................................................
من در تالارهاي مطرحي چون pcseven و p30world و ... هم فروش فوق العاده اي دارم و خدا رو شكر تا الان رو سفيد بودم:p
جهت اطلاع همه ي خريداران بايد عرض كنم كه:

حتي اگه شده مجبور باشم اكانت ها رو درب منزل تحويل بدم ، واسه جلب اعتماد شما اين كار رو ميكنم تا ببينم باز كي ميخواد تاپيك منحرف كنه!

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
حالا شما ناراحت نشو
302.gif

دوست ما فقط يك سوال كرد!
300.gif

Cyber

Registered User
لایک‌ها
9
بله موضوع دقیقا سر پوینت هست

دوستانی که به ازای 10000 پوینت اکانت رایگان گرفتند ، قیمت گذاری با خودشونه شاید بخوان خیلی ارزون بفروشن .

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
آقا زیاد شلوغش نکن.

سوال من در رابطه با این جمله هست که گفتی:
اکانت های بالال توسط paypal معتبر خریداری شده و کاملا تضمین شده هستند.
خودتم داری میگی با پوینت میدی.
فلسفش رو هم که بهتر از من بلدی.
بعد اونوقت جمله بالا منطقیه؟؟

archiver

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
آقا جون حق داره دیگه.چرا همیشه به دید کلاه برداری به مردم نگاه میکنید؟من مدت هاست توی فروم های دیگه این جور فروش ها رو دیدم و همه هم راضی بودند.
ظاهرا هنوز متوجه قضیه نشدید!

من گفتم کلاه برداریه؟؟

اکانتهایی که با پی پال خریداری میشه قیمتش زیر 12 هزار تومان در نمیاد.

ولی اکانتهایی که با Premium Points ایجاد میشه هر قیمتی میتونه داشته باشه.

ظاهرا ایشون هنوز فرق این 2 رو نمیدونند که هم میگن با PayPal تضمینی ایجاد شده ، هم با Premium Points!

اين اكانت ها نه تنها با پيپل كه با mony bookers و egold و ...يه عالمه اكانت ديگه اي كه به عمرت اسمشون رو هم نشنيدي از سايتهايي كه داراي موقعيت عالي براي دانلود هستن، و از اين طريق point هاي زيادي از rapidshare ميگيرن ، و همون طور كه ميدوني به ازاي هر 10000 point يك اكانت 1 ماهه از rapid جايزه ميگيرن خريداري ميشه و هيچ ارتباطي هم با سايت rapidshare نداره
این جمله هم تاییدی برای این قضیه.

خودم الان مساله رو شفاف اعلام میکنم.

راههای دریافت اکانت Premium از Rapidshare:
1-PayPal = شما توسط اکانت PayPal خودتون میتونید از Rapidshare اکانتهای 1 ماهه تا 1 ساله خریداری کنید.
1-INET-CASH:اینم راه دوم خرید اکانت از Rapidshare هست که اگر PayPal ندارید مناسبه و از یکسری راههای دیگه مثل Direct Pay میتونید اکانت بخرید.
3-Premium Pionts:اینم راه سومه. که فقط اکانت میتونه 1 ماهه باشه. و نحوش هم به این صورته:
یک فردی که اکانت Premium داره میتونه با آپلود فایل در همون Premium Zone بپردازه و لینکهاش رو در سایتهای مختلف قرار بده تا با هر دانلود Free و حجم فایل بالای 1 مگابایت یک Point نصیبش بشه.
وقتی تعداد پوینت ها به 10000 رسید اون فرد میتونه اکانت خودش رو یک ماه تمدید کنه یا اینکه یک اکانت جدید ایجاد کنه.

من از صحبتهای این دوستمون فهمیدم که ایشون از موارد بالا دقیق اطلاع نداره و همه چیز رو با هم قاطی کرده!

freebird

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
362
metycpu فکر میکنم شما همون nejat در Pcseven هستید و دقیقا همچین بحثی هم اونجا پیش اومد و شما نتونستید پاسخی بدید و از همه مهمتر ( برای خود من مهمتر از نظر بقیه بود ) ادمین اونجا جناب معین شما رو تائید نکردند چون اصولا حرفهای شما منطقی نیست اگر با پریمیوم پوینت دارید اکانت میخرید ( :D ) باید بگم فقط قادر به ساختن اکانت های 1 ماهه هستید ( در ضمن اکانتهای 1 ماهه ای که 8000 پوینت رو هم ندارن و بدون پوینت اضافه هستند ) ولی تا اونجا که من دیدم و شما گفتید شما هم اکانتهای قبلی رو تمدید میکنید و هم اکانتهای 6 ماهه و 1 ساله میفروشید و ...

من معتقدم خرید این چیزها تصمیمش با مشتری های شما هست ولی لطفا برای فروش بیشتر راست گویی رو از یاد نبرید .

metycpu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
1. اولا شما چرا نگيد كه ID :hmm: شمااونجا چيه تا راحت تر بحث بشه؟
2. دوم اين كه چرا شما نميگيد كه معين عزيز( ادمين اون سايت) به اين دليل من رو تاييد نكرد چون منطقا تا اون زمان از بنده اكانتي نخريده بود! كه حالا بخواد تضمينم كنه!!;)
البته مطمئنا اگه ميدونست كه با اين حزف آدمهاي سوء استفاده چي مثل جنابعالي اين برداشت رو از حرفش ميكنيد
حتما تاييدم ميكرد(چون هر چي باشه من از كاربرهاي حرفه اي اونجا هستم
3. سوم اينكه تمامي اكانت هاي بنده داراي 8000 پوييت اضافي هستن!
4. چهارم اينكه من اكانت تمديد ميكنم و 3 ماهه به يالا هم ميفروشم
5. پنجم اينكه چرا نميگيد كه در صفحه اول topic من در pcseven هم اين برنامه ها بود ، ولي الان من كارم بالا گرفته و اگه چشماي پاك نيتت رو باز كني ميبيني كه مشتريا دونه دونه دارن از من بابت اكانت ها توي همون تاپيك تشكر ميكنن!!
6. ششم اين كه :

دوستان عزيز؛ اينجا هم مثل تمام فروم هاي ديگه ازين بحثها شده! ولي ما در آخر كار دو گروه آدم برامون باقي مونده:
1.كسايي كه بي ادبي كردن و با الفاظي مثل دروغگو و كلاه بردار غرضورزانه حرف زدن. كه به خودي خود و با مراجه ي آيندگان به تاپيك سست و مضحك بودن حرفهاشون به اثبات رسيد و اساسي ضايع شدن
2. كسايي كه مثل يك انسان و ايراني واقعي كمي اعتماد و تحمل كردن و جواب مثبت گرفتن و صد ها بار به خودشون آفرين ميگن كه خوب شد شخصيتشون مثل شما با هرزه گويي خراب نشد.

بدرود و عرض معذرت از اعضا بواسطه ي لحن تندم;)

freebird

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
362
1. اولا شما چرا نگيد كه ID :hmm: شمااونجا چيه تا راحت تر بحث بشه؟
2. دوم اين كه چرا شما نميگيد كه معين عزيز( ادمين اون سايت) به اين دليل من رو تاييد نكرد چون منطقا تا اون زمان از بنده اكانتي نخريده بود! كه حالا بخواد تضمينم كنه!!;)
البته مطمئنا اگه ميدونست كه با اين حزف آدمهاي سوء استفاده چي مثل جنابعالي اين برداشت رو از حرفش ميكنيد
حتما تاييدم ميكرد(چون هر چي باشه من از كاربرهاي حرفه اي اونجا هستم
3. سوم اينكه تمامي اكانت هاي بنده داراي 8000 پوييت اضافي هستن!
4. چهارم اينكه من اكانت تمديد ميكنم و 3 ماهه به يالا هم ميفروشم
5. پنجم اينكه چرا نميگيد كه در صفحه اول topic من در pcseven هم اين برنامه ها بود ، ولي الان من كارم بالا گرفته و اگه چشماي پاك نيتت رو باز كني ميبيني كه مشتريا دونه دونه دارن از من بابت اكانت ها توي همون تاپيك تشكر ميكنن!!
6. ششم اين كه :

دوستان عزيز؛ اينجا هم مثل تمام فروم هاي ديگه ازين بحثها شده! ولي ما در آخر كار دو گروه آدم برامون باقي مونده:
1.كسايي كه بي ادبي كردن و با الفاظي مثل دروغگو و كلاه بردار غرضورزانه حرف زدن. كه به خودي خود و با مراجه ي آيندگان به تاپيك سست و مضحك بودن حرفهاشون به اثبات رسيد و اساسي ضايع شدن
2. كسايي كه مثل يك انسان و ايراني واقعي كمي اعتماد و تحمل كردن و جواب مثبت گرفتن و صد ها بار به خودشون آفرين ميگن كه خوب شد شخصيتشون مثل شما با هرزه گويي خراب نشد.

بدرود و عرض معذرت از اعضا بواسطه ي لحن تندم;)

اصولا با شما نه دعوا دارم و نه حوصله دارم که بیام و خودم رو برای بقیه به دردسر بندازم هر کسی خواست به شما پول بده و نتیجشو ببینه به من مربوط نمیشه فقط دوست داشتم چیزهایی رو که دیده بودم بگم ای دی من هم در Pcseven همین Freebird هست و بیشتر از 1 سال هست که اونجا عضوم

در مورد حرف هاتون هم میشه دونه دونه جواب دادم این هارو میگم که فکر نکنی خیلی وارد هستی

1 - ای دی خودمو که بالا گفتم

2 - کسانی که حرف معین عزیز رو باید میفهمیدن همونجا متوجه شدن احتیاج به توجیه های بچه گانه شما نیست .

3 - همین توضیح شما نشون میده که شما با استفاده از اکانتهای پریمیوم خرید نمیکنید بلکه با کردیت کارت خرید رو انجام میدید ( کردیت های .... ;) )

4 - این هم مثل بالا نشون میده از پریمیوم پوینت خرید رو انجام نمیدید

5 - در پی سی سون هم تاپیک شما که این کار رو میکنید 3 صفحه هست و فکر میکنم شخص دیگه ای که حتی 1000 تومن هم از شما گرونتر این اکانت میفروشه تاپیکی 30 صفحه ای داره و مشتریهای بسیار بیشتری هم از شما داره پس نمیشه تاپیک رو معیار قرار داد .

در مورد بقیه حرفهات هم جواب هست اما من دیگه حوصله ندارم به قول شما هرزه گویی کنم ( ادب و شخصیتت هم با حرف زدنت مشخص شد )

metycpu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
انصا فا عجب حوصله و باطني دارن بعضيا;)
من كه ديگه بريدم تايپ كنم:wacko: شما فكر كن من كم آوردم:wacko:
ولي اينا رو حيفم اومد نگم;)

1. باكرديت نميشه رپيد خريد;) مگر از سايت هايي غير از rapidshare
2. من هم با پويت خريد كار ميكنم و هم با paypal هاي ...;) (و به قول شما كرديت) و اگه دقت كني دوست عزيز ميبيني كه من در اولين پست اين تا پيك اين موضوع رو قيد كرئم;)
3. اون آقايي هم كه 30 صفحه پست داره هم من خدمتشون ارادت كامل دارم ، چون اصولا اون اين فكر رو توي سر من انداخت;)
4. بهتره يادت باشه كه اون تقريبا 1 ساله كه فروش داره و اين 30 صفحه هم به ازاي اون 1 ساله! ولي من تازه 4-5 روزه start زدم;)

5.اگه باز هم اونقدر حوصله داري كه ميخواي با معومات ضعيفت (كه صد البته از بچه هاي pcseven بعيده!!) با من بحث كني و تاپيك رو به ... ;) بكشي ازت پيشاپيش خواهش ميكنم خودت رو خسته نكن;)

من باز هم بايد بابت لحن تندم از همه معذرت بخوام ؛ هم دوست و هم ...;)

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
پس شما اکانت های راپید شیر رو از طریق پی پال یا از طریق پوینت های پرمیوم به دست میارید .

و هر دونوع این اکانت ها دارای 8000 پوینت اماده در اکانت هستند . همینطوره ؟

metycpu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دقيقا همين طوره!
اين بحثي بود كه توي تالار p30world ةم ادعا شد و من اونجا اولين اكانتي كه فروختم، بچه ها لطف كردن و اومدن گفتن چقدر point توي هر اكانت هست.

ممنون

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
دقيقا همين طوره!
اين بحثي بود كه توي تالار p30world ةم ادعا شد و من اونجا اولين اكانتي كه فروختم، بچه ها لطف كردن و اومدن گفتن چقدر point توي هر اكانت هست.

ممنون

یعنی همه فورم ها با تاپیک های شما مشکل داشتن؟ p30world و pcseven و persiantools ...؟ خوب چرا فقط با تاپیک شما مشکل دارن؟
اما کلا موفق باشید:rolleyes:

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
103.gif

اینم آخرین پست من توی این تاپیک.
به اندازه کافی بحث شد و دیگه تصمیم با خریدار هست.

metycpu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستان عزیزی که به من pm دادن باید عرض کنم خدمتشون که من حساب بانک سامان و egold هم میپذیرم.

موفق و موید باشید.

thekhosrow

Registered User
لایک‌ها
0
دير رسيدم دعوا تموم شده :f34r:
ولي از هردوتون تشكر بخاطر فروش اين اكانت ها
:heart: :happy:

hapa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من که از ایشون ( آقای metycpu ) یه اکانت گرفتم ... خوب بود . 8000 پوینت هم داشت توش .
بعدم که از همه بهتر این حساب بانک سامان شونه که کار دادن پول رو خیلی راحت کرده !
من به همه کسایی که می خوان چیزی ( اکانت , نرم افزار و ... ) بفروشن توصیه می کنم یه حساب بانک سامان هم
باز کنن . هم سود میره روش ، هم کار همه راحت میشه ! راحت از پشت کامپیوتر میشه پول منتقل کرد .
تازه مثل ای گولد نیست که هیچ اسم و شماره حساب معتبری از طرف نداشته باشه !

در هر صورت ممنون.

metycpu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوست عزیز
نظر لطف شماست.
امیدوارم 12 نفر دیگه ی هم که خرید کردن راضی بوده باشن:happy:
...........................................................................................
راستی از فروش 8500 تومنی اکانت های 20 نفر اول فقط 8 تا مونده!! بشتابید! تعلل چرا؟:blink:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا