• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تضمینی و باور نکردن اکانتهای rapidshare

وضعیت
موضوع بسته شده است.

pedramj

Registered User
لایک‌ها
9
سلام دوست عزیز
نظر لطف شماست.
امیدوارم 12 نفر دیگه ی هم که خرید کردن راضی بوده باشن:happy:
...........................................................................................
راستی از فروش 8500 تومنی اکانت های 20 نفر اول فقط 8 تا مونده!! بشتابید! تعلل چرا؟:blink:

salam
منم می خوام البته اگه ماروهم جز اعضای با پست بالا حساب کنی :blush:

PEDRAM_atb87((((((((((@)))))) YAHOO .COM

mehdirm666

Registered User
لایک‌ها
1
دوست عزیز برای من هم یکی بفرست ؟ لطفا همین جا PM کنید .
راستی یه سوال دارم . با اکانت میشه از رپید شیر با DAP فایل ها رو گرفت دیگه ؟ درسته ؟

dotnetMaster

Registered User
لایک‌ها
10
سلام !

من پول رو ريختم به حسابتون
ممنون

ReD3ath++

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
7
حاجی یک اکانت هم من میخوام... میتونی شماره e-gold ات رو بهم بدی و بگی چقدر باید بریزم به حساب؟ مرسی...

gameron

Registered User
لایک‌ها
4
دوست عزيز من كار كردم متاسفانه با دپ نمي شه داونلود كرد شايد هم من نتونستم بگيرم !!!
اما با Gozilla با سرعت خيلي خوبي داونلود مي كردم براي هر فايل 3 تا لينك مستقيم مي ده من لينك رو تو Gozilla مي نداختم خيلي خوب داونلود مي كرد راحت ثانيه اي 200 كيلوبايت رو مي داد

gameron

Registered User
لایک‌ها
4
دوست عزیز برای من هم یکی بفرست ؟ لطفا همین جا PM کنید .
راستی یه سوال دارم . با اکانت میشه از رپید شیر با DAP فایل ها رو گرفت دیگه ؟ درسته ؟

دوست عزيز من كار كردم متاسفانه با دپ نمي شه داونلود كرد شايد هم من نتونستم بگيرم !!!
اما با Gozilla با سرعت خيلي خوبي داونلود مي كردم براي هر فايل 3 تا لينك مستقيم مي ده من لينك رو تو Gozilla مي نداختم خيلي خوب داونلود مي كرد راحت ثانيه اي 200 كيلوبايت رو مي داد

Erin_brakovic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
metycpu عزیز ...

من امروز که می خواستم وارد اکانتم بشم ، با error ی با محتوای Fraud-Detection Error مواجه می شم و می گه که اکانت شما بسته شده ... من 2 روز بیش تر نیست که اکانتم رو گرفتم . ممکنه بفرمائید مشکل از کجاست ؟؟

mahdikk

Guest
لایک‌ها
0
سلام metycpu عزیز اگه امکان داره مارو هم در لیست درخواستی هاتون قرار دهید .
با تشکر

dotnetMaster

Registered User
لایک‌ها
10
من از ايشون الان اكانت گرفتم و فعلا هم رديفه و مشكلي نداره و 8000 پوينت هم داره

Erin_brakovic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان ... چند روز پیش یه پست داده بودم که اکانتی که از جناب metycpu گرفته بودم ، بعد از دو روز غیرفعال شده بود ..
حالا متوجه شدم که مشکل کار از خود من بوده ، یعنی جناب metycpu هنگام دادن اکانت به من گفته بودند نباید برخی از مشخصات اکانت رو تغییر بدم ولی من شیطونی کردم و این اتفاق برای اکانتم افتاد ..

البته metycpu عزیز با بزرگواری تمام یه اکانت جدید به من دادند که جای تشکر فراوان داره ...

در هر صورت من ایشون رو تضمین می کنم و اکانت هاشون به خوبی کار می کنه و همون طوری که گفته بودند ، داخلش 8000 پوینت هم داره .... من که تا الان 5 گیگ دانلود داشتم (و چون به اینترنت پرسرعت دسترسی داشتم تا سرعت 800 کیلوبایت در ثانیه هم تونستم از rapidshare دانلود کنم)

خلاصه اینکه : جناب metycpu رو به عنوان یک فروشنده مطمئن می شناسم و تضمینی هم که می دهند کاملا جدی و درسته ....

Erin Brakovic

adriyaneh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا لطف كنيد و بنده را هم نيز اضافه كنيد به ليست مشتريان :p شديداً نياز دارم :D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا