• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تضمینی و باور نکردن اکانتهای rapidshare

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ZIA

Registered User
لایک‌ها
36
منم می خوام برام PM کنید
آیا مال همه اینجوری بسته میشه اگر کارتون قانونی نیست چرا مال بعضی ها بعد از 1 -2 روز بسته میشه؟

metycpu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
منم می خوام برام PM کنید
آیا مال همه اینجوری بسته میشه اگر کارتون قانونی نیست چرا مال بعضی ها بعد از 1 -2 روز بسته میشه؟

سلام دوست عزیز
من سوال شما رو تا حدودی فهمیدم;) نه کاملا. ولی من وقتی اکانت میدم؛ تا آخر ماه طرف رو اسکورت میکنم! خیالتون تخت! باور ندارید از کسایی که از من خرید کردن بپرسین!:happy:

favophp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دمت گرم
با حال کار میکنی
ولی به اونایی که به شما اعتراض میکنند تند جواب میدی
ولی خوشم اومد که پشتیبانی میکنی

metycpu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دمت گرم
با حال کار میکنی
ولی به اونایی که به شما اعتراض میکنند تند جواب میدی
ولی خوشم اومد که پشتیبانی میکنی

محبت دارید.
از جوابهای تندی هم که داشتم متاسفم.همدف من چیز دیگه ای بود...
در خدمتیم:)

metycpu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستان عزیزی که pm داده بودن؛ همه Pm هاشون رو چک کنن!
اکانت ها از دیشب رسید...شرمنده از تاخیر...

یگ عدد اکانت 26 روزه megaupload هم موجوده... فقط یکی اون هم با یه قیمت استثنایی!

موفق باشید

danial6

Registered User
لایک‌ها
1
خیلی ممنون از شما اکانتو نسبتا زود رسوندی و بی مشکل کار می کنه

metycpu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
خیلی ممنون از شما اکانتو نسبتا زود رسوندی و بی مشکل کار می کنه

خواهش میکنم عزیز
باز هم یاد آوری میکنم؛ من خریدار هام رو تا آخر ماه خریدشون اسکورت میکنم! تا هیچ مدله لنگمونن:happy:

azimi121

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز metycpu من یکاکانت 1 ماهه بصورت فوری میخوام لطفاً راهنمایی فرمایید چقدر و به چه شماره حساب بریزم ضمناً چقدر طول میکشه تا اکانت به دستم برسه
با تشکر از شما

metycpu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوست عزیز metycpu من یکاکانت 1 ماهه بصورت فوری میخوام لطفاً راهنمایی فرمایید چقدر و به چه شماره حساب بریزم ضمناً چقدر طول میکشه تا اکانت به دستم برسه
با تشکر از شما

دوست عزیز pm زدم خدمتتون...

دوستانی هم که واریز داشتن و هنوز اکانت نگرفتن همینجا فوری بگن تا به ساعت نکشیده اکانتشون رو pm بزنم...

شرمنده از تاخیر؛box ام داره میترکه!!:wacko: همینجا بگید...

Batista-63

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز pm زدم خدمتتون...

دوستانی هم که واریز داشتن و هنوز اکانت نگرفتن همینجا فوری بگن تا به ساعت نکشیده اکانتشون رو pm بزنم...

شرمنده از تاخیر؛box ام داره میترکه!!:wacko: همینجا بگید...

اقا اکانت من هنوز بعداز 3 روز ندادی

Batista-63

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من هم اکانتم رو سالم تحویل گرفتم
بسیار ممنون

mehdirm666

Registered User
لایک‌ها
1
آقای محترم ! ما یه اشتباهی کردیم از شما اکانت خریدیم ! حالا شما به بزرگواری خودت ببخشمون ! آخه کی دیده که دوتا اکانت در عرض دو هفته بسته بشه !:blink: :hmm: من این دفعه دیگه به شما پی ام ندادم که خدایی نکرده یه موقع بهتون بر نخوره و فکر نکنید که من قصد خراب کردن کارتون رو دارم !!!! :f34r: :f34r: :f34r:

این چیه ؟

Fraud-Detection, Account 317114: Our payment-company took the money back. Legal steps might be taken against you.
Get out of trouble and get a LEGAL PREMIUM-Account. Thank you for supporting us.

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
دوستان عزیز , توهین کردن در شخصیت شما نیست , این تاپیک رو میبندم , اقای CPU در صورت اعتراض , حتما پی ام بدید.

موفق باشید.

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
دوستان عزیز , توهین کردن در شخصیت شما نیست , این تاپیک رو میبندم , اقای CPU در صورت اعتراض , حتما پی ام بدید.

موفق باشید.
خب , جناب CPU پی ام دادن و بنده تاپیک رو باز میکنم هر گونه توهینی مشاهده بشه بن میشید .

در ضمن جناب CPU , شما به عنوان زننده ی تاپیک وظیفه دارید به سوالات با دقت پاسخ بدید,

دلیلی نداره وقتی که کسی اکانتش بسته میشه نیاد اینجا و پست نزنه .

سوال : چرا اکانتها بسته میشه , اینکه بعد از بسته شدن , شما اکانت جدید میدید جزء خدمات شماست و لی دلیل بسته شدن چیه؟؟

metycpu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
از حسن نیت شما مدیر محترم ممنونم
همینجا اعلام میکنم که وظیفه من هست که user ها رو تا پایان ماه اسکورت کنم!!! ولی اعتراف میکنم که با یه درخواست محترمانه و بدون اهانت این کار انجام خواهد شد( الفاظی چون: دودره باز، دزد ، ...;) )
من هر کاری بکنم با هموطن خودم، کسی که دقیقا مثل خود منه مثل یه برادر رفتار میکنم...دلمم نمیخواد بیشتر از این درین مورد بحث بشه:wacko:
سوال : چرا اکانتها بسته میشه , اینکه بعد از بسته شدن , شما اکانت جدید میدید جزء خدمات شماست و لی دلیل بسته شدن چیه؟؟
عرض کنم که این اکانت ها از طریق pp های hack شده بدست میاد ولی چون من وقت این کار رو ندارم یکی از دوستان من (که البته خارجیه;) ) این کار رو برام میکنه...دلیل بسته شدن رو هم به این ترتیب به راحتی میشه فهمید:)
در مورد اینکه اکانت جدید میدم یا نه بهتره دوستان نظر بدن... به غیر از این مورد آخری که تا الان بالافاصله از من تا حالا دو اکانت گرفته و این بار بدجوری با با معرفتیش حال من رو گرفت بدون استثنا اکانت های جدید خدمت دوستان داده شده و میشه...:happy:
همون طور که تا الان هم اینکار رو کردم... و خواهم کرد:) کافیه یه pm کوچیک بزنن تا جوابش رو فورا بگیرن!!!

همگی موفق باشید

mehdirm666

Registered User
لایک‌ها
1
در مورد اینکه اکانت جدید میدم یا نه بهتره دوستان نظر بدن... به غیر از این مورد آخری که تا الان بالافاصله از من تا حالا دو اکانت گرفته و این بار بدجوری با با معرفتیش حال من رو گرفت بدون استثنا اکانت های جدید خدمت دوستان داده شده و میشه...

آقای محترم !
چی داری میگی واسه خودت ؟ اولاً این رو بدون و فکر نکن من به خاطر اون 8 هزار تومنی که به تو دادم میام و به دست و پات میفتم ! چون نه هشت هزار تومن پول حساب میشه و نه تو لیاقتش رو داری ! این طرز حرف زدنت هم یه آب زیر کاه بازی بیشتر نیست و میدونم خودت هم مطمعنی که همه این رو فهمیدند !!!

در مورد اون اکانت هم که داری میگی " این آقا با بی معرفتی دوتا اکانت از من گرفته " باید بگم که :

اولا بی معرفت خودتی !

ثانیا اون اکانتی رو که برای بار اول به من دادی همون روز اول بسته شد ! (که اصلا صداش رو در نیار که خیلی خیته ! (اینو برای خودت گفتم که بعدا مشکلی برات پیش نیاد انشاالله)).

اون اکان دومی رو هم که به من دادید الان حدوداً یک هفته هست که دارم استفاده میکنم و اون هم همین امروز بعد از ظهر بسته شد !

حالا یکی بیاد به من بگه که کی باید از دست کی ناراحت باشه و حالش گرفته بشه ؟

آقایون مدیر شما که دیگه عمریه این کاره اید نباید بزارید این طور مسائل توی فروم پیش بیاد و نباید بزارید که امثال این طور آدم ها که خودش هم داره اقرار میکنه که" من دارم با پول دزدی این اکانت ها رو میخرم " توی فروم فعالیت کنند !!!

من به شما پی ام زدم و خیلی محترمانه به شما گفتم که اکانت من بسته شد ! به من میگی "شما ؟ تو رو نمیشناسم !"

بعد از این حرف شما چه توقعی داری که من نیام و اینجا نگم ؟ چیه ؟ به اون شخصیت شریف جناب عالی بر خورده که به شما لقب دودره باز داده شده ؟

عجب بابا ?!؟ به خدا دیگه آخرشی !!!

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
عرض کنم که این اکانت ها از طریق pp های hack شده بدست میاد ولی چون من وقت این کار رو ندارم یکی از دوستان من (که البته خارجیه;) ) این کار رو برام میکنه...دلیل بسته شدن رو هم به این ترتیب به راحتی میشه فهمید:)

چه عملیات شریف و مقدسی :D چه بسا اکانت های امثال ما هم باشه همین اکانت ها مسروقه نه؟ به نظر من شما بهتره رپیدشیر دیگه نفروشی که اینجوری گندش در بیاد یه چیزی بخرین که لاقل بسته نشه و این همه شاکی نداشته باشی ، مثلا اگه بسته بشه شما منتظر یه اکانت هک شده دیگه میشین و با اون خرید میکنین؟ :happy: یا نه واقعا بالاش 1 سنت هم پرداخت کردین؟ عجب تجارت حلالی
download.aspx

1 ریال هم خرج نمیکنین 8000 تومن میفروشین؟
mda.gif

metycpu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
چه عملیات شریف و مقدسی :D چه بسا اکانت های امثال ما هم باشه همین اکانت ها مسروقه نه؟ به نظر من شما بهتره رپیدشیر دیگه نفروشی که اینجوری گندش در بیاد یه چیزی بخرین که لاقل بسته نشه و این همه شاکی نداشته باشی ، مثلا اگه بسته بشه شما منتظر یه اکانت هک شده دیگه میشین و با اون خرید میکنین؟ :happy: یا نه واقعا بالاش 1 سنت هم پرداخت کردین؟ عجب تجارت حلالی
download.aspx

1 ریال هم خرج نمیکنین 8000 تومن میفروشین؟
mda.gif

من که خدایی نفهمیدم چی شد:wacko:

چی میگی برادر من؟!:) من که سر در نمیارم... چرا اهانت میکنی آخه؟ مگه من به تو نه گفتم؟گفتم؟!:blink:
این آقا با بی معرفتی دوتا اکانت از من گرفته
:blink: فکر کنم نقل قول فروم هم قاطی کرده چون من به شما نگفتم بی معرفت

در ضمن!
با عرض معذرت از مدیرای فروم;) دوست عزیز خیته میته راه ننداز! یه چند ساعت دندون رو جیگر بزار ببین چی میشه بعد بیا شلوغ کن:wacko:

عد از این حرف شما چه توقعی داری که من نیام و اینجا نگم ؟ چیه ؟ به اون شخصیت شریف جناب عالی بر خورده که به شما لقب دودره باز داده شده ؟

شما وقتی میتونی به یکی بگی دودره باز!!!که 100% میدونی دیگه باید ازش قطع امید کرد و پول تو رو خورده! آخه برادر من! من اگه اینکاره بودم یا میخواست بپیچونمت که نمیومدم هی تو forum جواب این و اون رو بدم!!! منطق هم خوب چیزیه:blink:

موفق باشید:)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا