ZIA
Registered User
منم می خوام برام PM کنید
آیا مال همه اینجوری بسته میشه اگر کارتون قانونی نیست چرا مال بعضی ها بعد از 1 -2 روز بسته میشه؟
آیا مال همه اینجوری بسته میشه اگر کارتون قانونی نیست چرا مال بعضی ها بعد از 1 -2 روز بسته میشه؟
منم می خوام برام PM کنید
دمت گرم
با حال کار میکنی
ولی به اونایی که به شما اعتراض میکنند تند جواب میدی
ولی خوشم اومد که پشتیبانی میکنی
خیلی ممنون از شما اکانتو نسبتا زود رسوندی و بی مشکل کار می کنه
دوست عزیز metycpu من یکاکانت 1 ماهه بصورت فوری میخوام لطفاً راهنمایی فرمایید چقدر و به چه شماره حساب بریزم ضمناً چقدر طول میکشه تا اکانت به دستم برسه
با تشکر از شما
دوست عزیز pm زدم خدمتتون...
دوستانی هم که واریز داشتن و هنوز اکانت نگرفتن همینجا فوری بگن تا به ساعت نکشیده اکانتشون رو pm بزنم...
شرمنده از تاخیر؛box ام داره میترکه!!:wacko: همینجا بگید...
من اكانت رو سالم تحويل گرفتم.ممنون
من هم اکانتم رو سالم تحویل گرفتم
بسیار ممنون
خب , جناب CPU پی ام دادن و بنده تاپیک رو باز میکنم هر گونه توهینی مشاهده بشه بن میشید .دوستان عزیز , توهین کردن در شخصیت شما نیست , این تاپیک رو میبندم , اقای CPU در صورت اعتراض , حتما پی ام بدید.
موفق باشید.
عرض کنم که این اکانت ها از طریق pp های hack شده بدست میاد ولی چون من وقت این کار رو ندارم یکی از دوستان من (که البته خارجیه ) این کار رو برام میکنه...دلیل بسته شدن رو هم به این ترتیب به راحتی میشه فهمیدسوال : چرا اکانتها بسته میشه , اینکه بعد از بسته شدن , شما اکانت جدید میدید جزء خدمات شماست و لی دلیل بسته شدن چیه؟؟
در مورد اینکه اکانت جدید میدم یا نه بهتره دوستان نظر بدن... به غیر از این مورد آخری که تا الان بالافاصله از من تا حالا دو اکانت گرفته و این بار بدجوری با با معرفتیش حال من رو گرفت بدون استثنا اکانت های جدید خدمت دوستان داده شده و میشه...
عرض کنم که این اکانت ها از طریق pp های hack شده بدست میاد ولی چون من وقت این کار رو ندارم یکی از دوستان من (که البته خارجیه ) این کار رو برام میکنه...دلیل بسته شدن رو هم به این ترتیب به راحتی میشه فهمید
چه عملیات شریف و مقدسی چه بسا اکانت های امثال ما هم باشه همین اکانت ها مسروقه نه؟ به نظر من شما بهتره رپیدشیر دیگه نفروشی که اینجوری گندش در بیاد یه چیزی بخرین که لاقل بسته نشه و این همه شاکی نداشته باشی ، مثلا اگه بسته بشه شما منتظر یه اکانت هک شده دیگه میشین و با اون خرید میکنین؟ :happy: یا نه واقعا بالاش 1 سنت هم پرداخت کردین؟ عجب تجارت حلالی
1 ریال هم خرج نمیکنین 8000 تومن میفروشین؟
mehdirm666
:blink: فکر کنم نقل قول فروم هم قاطی کرده چون من به شما نگفتم بی معرفتاین آقا با بی معرفتی دوتا اکانت از من گرفته
عد از این حرف شما چه توقعی داری که من نیام و اینجا نگم ؟ چیه ؟ به اون شخصیت شریف جناب عالی بر خورده که به شما لقب دودره باز داده شده ؟