• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تضمینی و باور نکردن اکانتهای rapidshare

وضعیت
موضوع بسته شده است.

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
من یک سوال از مدیران بخش بازارچه دارم.آیا شما عزیزان قانون 8 فعالیت در بازارچه رو مطالعه کرده اید ؟!

8. بحث، تبادل نظر و احیانا خرید فروش کردیت کارت و کارتهای دزدی ممنوع است. کاربر خاطی در صورت تکرار از ورود به فروم محروم خواهد شد.

فکر نکنم این قانون بی ارتباط با این تاپیک باشه!

freebird

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
362
جالب هست که مدیر ورزش این فرم اقای hamedsullivan اومدن پستهای من که ایشون رو رسوا کردن رو پاک کردن :D اونطوری که من این آدم رو میشناسم یکی از روشهاش هم اینه که با فروش و ارزون تر دادن اکانتهای دزدی به مدیران سعی میکنه اونا رو در دستش داشته باشه و پست های مخالفش رو خنثی کنه در هر صورت اولای تاپیک رو بخونید که من ایشون رو شناختم اونجا ایشون منکر استفاده از کردیت های دزدی برای خرید بود و میگفت که با پریمیوم پوینت میخره :lol:

آقای hamedsullivan بدو این پست رو پاک کن که رفیقت ناراحت نشه امیدوار بودم یک مدیر هویت خودش رو حفظ کنه .

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
نگاه کنید این اقا اومده اینجا یچیزی میفروشه , یعنی به شما اختیار میده بخرید یا نه , به زور یخه شما رو نگرفته که یالا پول بده !
اگه فقط یه ذره احساس میکنی سرت کلاه میره , واسه چی اصلا میخری ؟ (خربزه میخری پای لرزشم میشینی)
زورکی نیست , من شخصا خودم ترجیح میدم به جای اون 8 تومن سه تومن بزارم روش راحت برم یه اکانت مطمئن بخرم که 100 درصد کار کنه (هرچقدر پول بدی همونقدر آش میخوری) . تازه الان اکانت رپید شیر کلی هم دیس کانت داره تا محلتش تموم نشده برید بخرید .
علکی بحث بیخود نکنید , وقت خودتونم تلف نکنید .

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
جالب هست که مدیر ورزش این فرم اقای hamedsullivan اومدن پستهای من که ایشون رو رسوا کردن رو پاک کردن

بنده با اجازه ی شما هم مدیر ورزش هستم و هم مدیر بازارچه .

در مورد پاک کردن پست هاتون هم باید بگم لحن خوبی در پست ها نداشتید که پاک کردم.

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
بله دوست عزیز , مشکلی از لحاظ قانون نیست.

اگه متوجه باشید ایشون امروز فرمودن که چطور این اکانتها رو به فروش میرسونن.

طبق قانون بازارچه این تاپیک رو میبندم .

هیچ گونه اعتراضی پاسخ داده نخواهد شد( چون کاملا قضیه مشخصه).

موفق باشید.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا