آفای محترم یه چیزی هم بدهکارمون کردی ؟ اولا باید بگم که وقتی یه نفر یک سوالی از طرفش میپرسه اون طرف جواب میده و نمیاد بدون جواب یه سوال تحویل بده . ثانیا رو هم اینجا عرض میکنم خدمتتون :
شما گفتید :
اگه pm میدی یعنی میخوای یه اکانت دیگه بهت بدم
خوب این که پر واضحه که باید یه اکانت دیگه بدید . من یک ماه استفاده نکردم و سر جمع یک روز بیشتر نیست .
دوباره گفتید :
اگه داخل تاپیک پست بد میدید؛ یعنی خدایی ناکرده به طرز سنگینی قصد انتقاد یا حتی ... دارید
دوباره باید خدمتتوت عرض کنم که اولیش رو خیلی خوب متوجه شدید و بنده به طرز فجیهی قصد انتقاد دارم ولی این دومیه رو که نوشتید "یا حتی ... " فکر میکنم شما زیادی به کارتون وابسته اید و برای همینه که به همه مشکوک شدید و برای همینه که هر کسی میاد و یه پستی که باب شما نباشه رو مینویسه سریع بهش تهمت میزنید که میخواد کار شما رو خراب کنه و فلان و ... .
نه دوست عزیز الحمدالله من اکانت فروش نیستم که اینجور چیزا به من بچسبه و بخوام کار بقیه رو خراب کنم . اگه من خودم اکانت فروش بودم که نمیومدم اول از شما یه اکانت بگیرم و بعد کار شما رو خراب کنم . همون اول یه پست میدادم که بعد از اون هیچ کس طرف تایپیک شما نیاد . امیدوارم متوجه شده باشید .
دوباره شما نوشتید :
اینجا باز من نمیفهمم کسی که قصد آبرو ریزی(البته شاید ...) داره چرا باید بهم pm هم بده؟!
حتی اگر قصد آبرو ریزی هم داشته باشم، بعد از آبرو ریزی باید اکانت سالم رو از شما بگیرم دیگه درسته ؟ بالاخره مفت که نگرفتم ازتون .
و دوباره نوشتید :
شما هم با هر انگیزه هرکاری که کردید من مشتری خودم رو راضی نگه میدارم؛ حتی اگه به سختی از کوره در بره
انگیزم رو که فکر کنم متوجه شده باشید (انشاالله) ولی اینی که نوشید "هر کاری که کردید" خیلی عجیبه ! اگه به من بگید من چه کاری کردم خوشحال میشم .
ور در آخر حرفم :
شما گفتید :
چرا شما هر چیزی رو که میخوای بگی یه بار توی تاپیک کپی میکنی، یه بار هم توی pm بهم میگی؟!!
این جوری بازدهیش بیشتره !!!
حالا همه ی این ها به کنار ، اگه یکی بیاد و بگه که اکانت من بسته شده و شما فکر کنید که آبروتون رو برده ، همون بهتر که کار نکنید . دوست عزیز کاسبی همه جوره توش داره !
در هر صورت همون جوری که توی پی ام گفتید من یوزنیم و پسورد اکانت هام رو براتون پی ام میکنم .
ولی عجیب ترین چیز این وسط تفاوت توی لحن نوشتاری شما توی پی ام و این پست بالایی تونه ! توی پی ام چه نرم و نازک و اینجا چه ... .
این هم فکر کنم به همون دلایل کاری باشه . درسته، نه !!!
گراسیاس !