• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تضمینی و باور نکردن اکانتهای rapidshare

وضعیت
موضوع بسته شده است.

metycpu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
خرید با حساب های .... آخر و عاقبت نداره.

ميگن حرف مفت همينه ها!!!
يكي مياد توي تاپيك ما از سر گنجشك روزي بودن پست ميده!
يكي چون خودش فروشندس لاشخور بازي و ...:wacko:
خدا وكيلي حالم بد شد:wacko:

...................................................................
پول كسي هپولي نميشه اينجا!!!!! لاشخور بازي هم ممنوع:blink:
pm خودت رو چك كن دوست عزيزم:)

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
ميگن حرف مفت همينه ها!!!
يكي مياد توي تاپيك ما از سر گنجشك روزي بودن پست ميده!
يكي چون خودش فروشندس لاشخور بازي و ...:wacko:
خدا وكيلي حالم بد شد:wacko:

...................................................................
پول كسي هپولي نميشه اينجا!!!!! لاشخور بازي هم ممنوع:blink:
pm خودت رو چك كن دوست عزيزم:)
احترام خودتو نگه دار
contract.gif

من به اندازه کافی مشتری دارم که محتاج به تاپیک شما نباشم!!

اصلا من کی صحبت از فروش اکانتهای خودم کردم؟

بازم میگم بالاخره اکانتهای illegal تو PayPal بسته میشه.
dead.gif

امیدوارم که حساب PayPal شما قانونی باشه.

حوصله دعوا هم ندارم پس بحث رو دیگه کش نده.

subzeroking

Registered User
لایک‌ها
0
خوب، خوشبختانه اکانت ما هم رسید. هرچند با تأخیری طولانی...
البته باید بابت پست قبلی یه معذرت خواهی بکنم... شاید یه کم زود!!! قضاوت کردم. البته اگر این دوست عزیز یه کم بیشتر توی کارشون دقت می کردند این مشکل هم پیش نمی اومد. (حداقل باید یه سر می زدند ببینند چه خبره! بالاخره آدم وقتی یه فروشگاه می زنه، دست کم روزی یه دفعه رو دیگه باید سر بزنه!) البته شاید من هم باید یه کم بیشتر صبر می کردم.
با این حال باز هم معذرت خواهی می کنم. امیدوارم حرف من باعث رنجش این دوست عزیز نشده باشه... یا حداقل به بزرگواری خودش ما رو ببخشه.:blush:
باشد که در آینده دیگه از این سوءتفاهم ها پیش نیاد.:eek:

metycpu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
حق با شماست دوست من
به هر حال خوشحالم که شما هم مثل بقیه راضی هستید.

Behnam_frantic

Registered User
لایک‌ها
0
آقا اگه سریع اکانت رو میدی ...چه طوری پول رو واریز کنم برام پیغام خصوصی بفرست ممنون.

mehdirm666

Registered User
لایک‌ها
1
دوست عزیز من دیروز بهتون ایمیل زدم . یه اکانت یه ماهه ی فوری میخوام لطفا پی امتون رو چک کنید .

cowboy_sun

Registered User
لایک‌ها
0
سلام.
من هم یه اکانت یک ماهه می خوام.
فقط بگو چقدر طول می کشه بهم بدی و اطلاعات حسابت رو....

jazirian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز ایمیلتون را لطفا چک کنین

pshivaee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز اگر ممکن هست من هم اکانت Rapidshare میخوام

jazirian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز ممنون اکانتم امروز وصل شد و بسیار عالی

mehdirm666

Registered User
لایک‌ها
1
ممنونم اکانت کار میکنه ولی یه مشکلی هست . تعداد پریمایوم پوینت هاش صفر ه !!!
جریان چیه ؟

گراسیاس ! (سپاس)

metycpu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ممنونم اکانت کار میکنه ولی یه مشکلی هست . تعداد پریمایوم پوینت هاش صفر ه !!!
جریان چیه ؟

گراسیاس ! (سپاس)

دوست عزیز از لطف شما ممنونم
احتمالا منظور شما اکانت .com هست و نه de.ببینید این کار خود rapidshare هست و به اکانت ها مربوط نمیشه!
rapidshare یه جورایی اون اکانت .com ای که بهتون از طریق .de میده رو یه جایزه میدونه و بهش 8000 پویت هم نمیده! مگر اینکه اون رو از خود سایت بخرید:)

mehdirm666

Registered User
لایک‌ها
1
آخه .de هم پوینت نداره !!!

راستی لطف میکنید اگه به سوالاتم که توی پی ام ازتون پرسیدم پاسخ بدید و به غیر از اونها میخواستم بدونم که اینی که مثلا لینک مگا آپلود رو به رپید شیر میدی و اون برات روی سرور خودش دانلود میکنه و لینک رپید رو بهتون میده چه جوریاست ؟ دانلود یه فایل توسط رپید شیر چقدر طور میکشه و از کجا باید از این امکان استفاده کنم ؟

گراسیاس !

mehdirm666

Registered User
لایک‌ها
1
دوست عزیز لطفا توضیح بدید چرا اکانت من بعد از یک روز بسته شده ؟

من الان وقتی میخوام برم توی PREMIUM-Zone رپید شیر این پیام رو به من میده :

Fraud-Detection, Account 2241332 (************@yahoo.com): Our payment-company took the money back. Legal steps might be taken against you.
Get out of trouble and get a LEGAL PREMIUM-Account. Thank you for supporting us.

metycpu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوست عزیز لطفا توضیح بدید چرا اکانت من بعد از یک روز بسته شده ؟

من الان وقتی میخوام برم توی PREMIUM-Zone رپید شیر این پیام رو به من میده :

Fraud-Detection, Account 2241332 (*******@yahoo.com): Our payment-company took the money back. Legal steps might be taken against you.
Get out of trouble and get a LEGAL PREMIUM-Account. Thank you for supporting us.

سلام دوست عزیز
میشه من یه سوال بکنم؟!!!
چرا شما هر چیزی رو که میخوای بگی یه بار توی تاپیک کپی میکنی، یه بار هم توی pm بهم میگی؟!!
اگه pm میدی یعنی میخوای یه اکانت دیگه بهت بدم( که صد البته حق شماست و این کار رو میکنم);) برای همه ی دوستان هم همینطور بوده!:hmm:
و اگه داخل تاپیک پست بد میدید؛ یعنی خدایی ناکرده به طرز سنگینی قصد انتقاد یا حتی ... دارید و یه جورایی قید اکانتتون رو زدید و پیشاپیش قضاوت کردید;) و اینجا باز من نمیفهمم کسی که قصد آبرو ریزی(البته شاید:blink: ...) داره چرا باید بهم pm هم بده؟!:wacko:

به هر حال تا 3 ساعت دیگه یه اکانت جدید خدمتتون pm میزنم:) شما هم با هر انگیزه هرکاری که کردید من مشتری خودم رو راضی نگه میدارم؛ حتی اگه به سختی از کوره در بره ...;)

mehdirm666

Registered User
لایک‌ها
1
آفای محترم یه چیزی هم بدهکارمون کردی ؟ اولا باید بگم که وقتی یه نفر یک سوالی از طرفش میپرسه اون طرف جواب میده و نمیاد بدون جواب یه سوال تحویل بده . ثانیا رو هم اینجا عرض میکنم خدمتتون :

شما گفتید :
اگه pm میدی یعنی میخوای یه اکانت دیگه بهت بدم
خوب این که پر واضحه که باید یه اکانت دیگه بدید . من یک ماه استفاده نکردم و سر جمع یک روز بیشتر نیست .

دوباره گفتید :
اگه داخل تاپیک پست بد میدید؛ یعنی خدایی ناکرده به طرز سنگینی قصد انتقاد یا حتی ... دارید
دوباره باید خدمتتوت عرض کنم که اولیش رو خیلی خوب متوجه شدید و بنده به طرز فجیهی قصد انتقاد دارم ولی این دومیه رو که نوشتید "یا حتی ... " فکر میکنم شما زیادی به کارتون وابسته اید و برای همینه که به همه مشکوک شدید و برای همینه که هر کسی میاد و یه پستی که باب شما نباشه رو مینویسه سریع بهش تهمت میزنید که میخواد کار شما رو خراب کنه و فلان و ... .

نه دوست عزیز الحمدالله من اکانت فروش نیستم که اینجور چیزا به من بچسبه و بخوام کار بقیه رو خراب کنم . اگه من خودم اکانت فروش بودم که نمیومدم اول از شما یه اکانت بگیرم و بعد کار شما رو خراب کنم . همون اول یه پست میدادم که بعد از اون هیچ کس طرف تایپیک شما نیاد . امیدوارم متوجه شده باشید .

دوباره شما نوشتید :
اینجا باز من نمیفهمم کسی که قصد آبرو ریزی(البته شاید ...) داره چرا باید بهم pm هم بده؟!
حتی اگر قصد آبرو ریزی هم داشته باشم، بعد از آبرو ریزی باید اکانت سالم رو از شما بگیرم دیگه درسته ؟ بالاخره مفت که نگرفتم ازتون .

و دوباره نوشتید :
شما هم با هر انگیزه هرکاری که کردید من مشتری خودم رو راضی نگه میدارم؛ حتی اگه به سختی از کوره در بره
انگیزم رو که فکر کنم متوجه شده باشید (انشاالله) ولی اینی که نوشید "هر کاری که کردید" خیلی عجیبه ! اگه به من بگید من چه کاری کردم خوشحال میشم .

ور در آخر حرفم :

شما گفتید :

چرا شما هر چیزی رو که میخوای بگی یه بار توی تاپیک کپی میکنی، یه بار هم توی pm بهم میگی؟!!

این جوری بازدهیش بیشتره !!! :D

حالا همه ی این ها به کنار ، اگه یکی بیاد و بگه که اکانت من بسته شده و شما فکر کنید که آبروتون رو برده ، همون بهتر که کار نکنید . دوست عزیز کاسبی همه جوره توش داره !

در هر صورت همون جوری که توی پی ام گفتید من یوزنیم و پسورد اکانت هام رو براتون پی ام میکنم .
ولی عجیب ترین چیز این وسط تفاوت توی لحن نوشتاری شما توی پی ام و این پست بالایی تونه ! توی پی ام چه نرم و نازک و اینجا چه ... .:rolleyes: این هم فکر کنم به همون دلایل کاری باشه . درسته، نه !!!;)

گراسیاس !

metycpu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
آخه دوست من مگه من اینجا چی گفتم به شما؟!
نگرانی شما بیمورده دوست من.
من واقعا نمیدونم که ای "باید ها و نباید ها و دستور هایی " که شما فرمودید؛ با تکیه بر کدوم اختیارات شماست؟
شما چرا توی pm تشکر و همکاری میکنید و اینجا میاید...;)
هر کی ندونه فکر میکنه که شما الان کنار منی و در صورت عدم تحویل اکانت پولت رو از من پس میگیری!!!آخه چجوری؟!!!!از چه راهی؟ ته ته اش اینه که من خدایی ناکرده ban بشم دیگه! که این هم خلاف موازین forum هست!!
دوست عزیزم
من از شما طلبکار نیستم.میدونم که همه ی ما بدون استثنا زیر فشارهای مختلف زندگی هستیم؛ ولی به خدا قسم درست نیست اون ها رو اینطوری به دیگران منتقل کنید.:) به هر حال اکانت شما تا 3 ساعت دیگه حاضره و میدم خدمتتون.

امیدوارم قبل از هرکاری طرفتون رو بشناسید، متاسفانه من یه بچه پرو یا دودره باز یا ...هر چیز دیگه ای که شما فکر کردی باید باهاش اینطوری صحبت کرد تا حقت رو بگیری نیستم. ولی اگه دوست داری میتونی به این بحث ادامه بدی و " با همه ی توهین های احتمالیت این رو بدون که خیالت میتونه احت باشه ؛ چون من بهت اکانتت رو میدم":)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا