• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تضمینی و باور نکردن اکانتهای rapidshare

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mahdikk

Guest
لایک‌ها
0
فکر کنم که آقای metycpu دست رسی به اینترنت نداشتند.
کما کان در انتظار بازگشت metycpu

pedramj

Registered User
لایک‌ها
9
آخه من ساعت11 on بودم و چراغ usereshon هم سبز بود ولی فکر کنم pm منو ندیدن. 2روز از اکاتنت اینترنته گذشت و هنوز از rapid خبری نبید D:

pedramj

Registered User
لایک‌ها
9
آقا امروزم که خبری نشد! Pm میدادم گفتی واریز کن در عرض چند ساعت برات میفرستم. شماره فیش و فقط بگو! منم شماره فیش و دادم و امروزم شماره فیش و ساعت11 دیدی ولی یه جوایم ندادی دوست عزیز! اگه سر کاریه خوب حداقل بگو اکانت ندارم و بچه ها راست میگفتن. اگرم که حرف حق میزنی حداقل جواب بده! این که نشد معامله که پولو واریز کنم و دیگه خبری ازت نشه!:eek: بی زحمت زود تر اینو برام راه بنداز که خیلی نیاز دارم.

pedramj

Registered User
لایک‌ها
9
سلام
اکانت ها هر دوشون هم .com , .de active شد مرسی (; فقط point ندارن هیچ کدوم. بی زحمت یه رسیدگی بکن.
باتشکر
bye

metycpu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اكانت شما ارسال شد عزيزم.اكانت بقيه دوستان هم ارسال ميشه بزودي.متسفانه يا خوشبختانه!!!!!!!!!!من دانشجوي سمنانم و... آقا داره مياد و ... اينترنتا ...پرررررررررررررررررر

شرمنده اگه كمي دير شد

smartchain

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من 2 تا سالانه و یه 6 ماههو...... رجیستر کردم هرکدومو نصف قیمت اصلی رپید شیر میدم
سریتر پی ام بدید
Account arrived! Please write it down!
Valid until: Sat, 10. Nov 2007
Valid until: Sat, 12. May 2007
حتما به لینک امضا سر بزنید:happy:

metycpu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من قصد تایید یا رد کسی رو ندارم;)
ولی فکر میکنی پستت توی این تاپیک کار شرافتمندانه و درستی بود؟ از مدیرای محترم میخوام پست مربوطه رو edit کنن;)

metycpu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اكانت هاي 1 ماه به بالا با قيمت هاي استثنايي از ماه بعد آماده عرضه هست.اكانت هايي كه خريداران از خريد اونها صرف نظر كردن و آبشون كردن.و حالا قيمت هاي استثنايي داره!

salis110

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من یک اکانت 1 ماهه می خوام لطفا
salis110 @ yahoo. com

subzeroking

Registered User
لایک‌ها
0
آخه این رسمشه؟؟؟:hmm: هشت ساعتت شد هشتاد ساعت!!! اینطوری که درست نیست. من شدیداً به این اکانت نیاز دارم و اونم هر چه سریعتر. آخه مرد حرف که می زنه باس پا حرفش واسه! دمت گرم بابا...

kaveh64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آخه این رسمشه؟؟؟:hmm: هشت ساعتت شد هشتاد ساعت!!! اینطوری که درست نیست. من شدیداً به این اکانت نیاز دارم و اونم هر چه سریعتر. آخه مرد حرف که می زنه باس پا حرفش واسه! دمت گرم بابا...

برادر صبر کن میاد میده بهت. واسه من مگاآپلود داد و هیچ مشکلی هم نداشت. صبر کن میاد

smartchain

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برادر صبر کن میاد میده بهت. واسه من مگاآپلود داد و هیچ مشکلی هم نداشت. صبر کن میاد

مرد مومن اون من بودم اکانت مگا آپلود دادم بهت چرا قاطی کردی تاپیکارو این بابا ملوم نیست کجاست صدا subzeroking درو مده تاپیک من یه چیز دیگست !دقت کن

kaveh64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرد مومن اون من بودم اکانت مگا آپلود دادم بهت چرا قاطی کردی تاپیکارو این بابا ملوم نیست کجاست صدا subzeroking درو مده تاپیک من یه چیز دیگست !دقت کن

آقا شرمنده تاپیکو اشتباه دیدم.
دوستان من اکانت مگاآپلود رو از ایشون خریدم :rolleyes:

subzeroking

Registered User
لایک‌ها
0
فکر کنم پول ما این وسط هپولی شد، ها؟ باشه... نه ما با این پولها بدبخت می شیم و نه شما با این پولها خوشبخت...
پول مردم رو خوردن آخر و عاقبت نداره...:eek: حق الناس هم که توی زندگی آدم بیاد، دیگه...

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
خرید با حساب های .... آخر و عاقبت نداره.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا