• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش دامنه film ir

prsiangame

Registered User
لایک‌ها
24
ویرایش جدید
اقا باز تصمیم گرفتم این دامنه رو بفروشم چند ماه پیش یه سایت تفریحی بزرگ خریدیم و انرژی زیاد و هزینه زیادی از ما گرفته فعلن وقت برای راه اندازی این سایت نداریم film ir حتی لوگوهاش هم زده شده و اسکریپتش هم تغریبن اماده شده بود ولی فعلن دیگه از برناممون خارج شده

به قیمت پایه 10 میلیون تومان اگر کسی بخواد این دامنه به فروش می رسد.
هیچ عجله ای در فروش نیست پس قیمت های تخیلی ندید

سلام
اول قرار بود براش سایت پیاده کنیم و تا یه جاهایی هم پیش رفت برنامه نویسیش ، که به خاطر مشکلات با شرکت طراح سایت پروژش فعلا کنسل شد.
قیمت پایه براش نمی ذارم چون واقعا نمی شه قیمت داد ولی هر کی مایل به خرید هست پیشنهاد بده.
هیچ عجله ای هم برای فروش ندارم مگر اینگه پیشنهاد واقعا خوبی باشه.
عمر دامنه هم فکر کنم یک دهه باشه.

Last edited:

parsipersian

Registered User
لایک‌ها
1,789
دو میلیون نقد خریدارم

فقط معامله حضوری باشه

Last edited:

KASHANWEB

Registered User
لایک‌ها
3
3100 :)

ajaxo

Registered User
لایک‌ها
68

منتظر استارتر میمونیم تا بیاد ببینیم اصلا نظرش چیه :D

سه میلیون نقد خریدارم

فقط معامله حضوری باشه

اصلاً حرکت درستی نبود که بلافاصله بعد از پیشنهاد من پست خودتون رو ادیت کنید و رقم پیشنهادی من رو پیشنهاد بدید.

prsiangame

Registered User
لایک‌ها
24
سلام
دوستان من این دامنه رو چند سال پیش خودم 2 تومن خریدم اونوقت پیشنهاد 100 تومنی می دید!
کلاس این دامنه جز 10 دامنه برتر ایرانه کافیه به صاحب دامنه movie.ir ایمیل برنید تا بهتون قیمت بده من یادمه تا دوسال پیش ما هر کاری کردیم زیر 30 تومن حاضر نشد بده. (این کجا و اون کجا)
قیمت من بالای حداقل 8 تومنه ولی بازم پایه نیست پیشنهاد بدید تا به بینم چی میشه چون واقعا قصدم فروشه به دلیل مشغله کاری و گفتم اول اینجا مطرح کنم و بعد اگه نشد برم سراغ شرکت های فیلم سازی.
من میرم شب ساعت 8 به بعد میام

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
دامنه vip به این میگن

parsipersian

Registered User
لایک‌ها
1,789
درسته زیر پایه میگم
ولی چهار میلیون آخرین حد پیشنهاد منه

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
یکی از زیباترین دامنه های IR یی بوده که تابه حال دیدم.!! واقعا لذت بردم..

mehdi136/8

Registered User
لایک‌ها
53
آقا نفروشید براتون مشتری پیدا میکنم بالای 10 اینطوری هم شما سود میکنید هم مبلغ ناقابلی به ما میرسه.
کمی صبر کن!

prsiangame

Registered User
لایک‌ها
24
.com بود من 8 میدادم ولی دست ایرانه معلوم نیست فردا چی بر سرش بیارن :D
اونوقت باید 8 میلیون دلار می دادی:D

آقا نفروشید براتون مشتری پیدا میکنم بالای 10 اینطوری هم شما سود میکنید هم مبلغ ناقابلی به ما میرسه.
کمی صبر کن!
هستیم در خدمتتون

prsiangame

Registered User
لایک‌ها
24
ممنون دوستنان بابت پیشنهادادتون ولی اون موقع ای که من این دامین خریدم با اون قیمت اگه چهار یا پنج بفروشم با حساب تورم یعنی ضرر هم کردم

prsiangame

Registered User
لایک‌ها
24
دوست عزیز تعجب نداره مثلا 10 تومن و یا بالاتر ارزشی نداره ولی همونطور که تو اون مقاله هم اشاره شد تو ایران چون تجارت الکترونیک سود انچنانی نداره که شرکت های بزرگ واردشن قیمت دامین این قدر ارزونه.البته من از همون که این دامین رو خریدمsms.ir رو هم داشت که فکر کنم پارسال طرفای50 فروختش.طرف دامنه های بزرگی داشت که الان یادم نیست ولی مثلا همین دامنه منو 2001 ثبت کرده بود وقعا زرنگ اینا هستن ما اون موقع یقول دوقل بازی می کردیم

بالا