• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش دامنه film ir

unknown.killer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من همینو میخوام چون بعدا چند برابر پول دامنه رو در میارم !
استارتر لطفا به من پ.خ کنه نظرشو

prsiangame

Registered User
لایک‌ها
24
من همینو میخوام چون بعدا چند برابر پول دامنه رو در میارم !
استارتر لطفا به من پ.خ کنه نظرشو
الان دیدم ولی شما اگه واقعا طالب بودی خودتون pm می دادید.
به امید خدا کارای طراحیش شاید تا امسال تموم بشه و مشغول جمع اوری و ترجمه اطلاعات فیلم ها هستیم تا برای شروع یه دیتا بیس درست درمون داشته باشیم

Six

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
605
دیگه هندیش نکنید یک کلمه VIP یاد گرفتید زمین و زمان رو VIP بارون کردید، هرکسی هم میاد یک پیشنهاد میلیونی می پرونه که بگه آره ما هم هستیم.. این دامنه هم درسته ارزشمنده اما نه 60 میلیون.. (اینجا ایرانه یک شبه حکم قضائی صادر میکنند فردا میبینید دیگه دامنه تو پنلتون نیست)

prsiangame

Registered User
لایک‌ها
24
اتفاقا اینجا چون ایرانه دامنه ارزش نداره .یه مقاله از دنیای اقتصاد تو صفحه اول گذاشتم وقت کردی بخون .البته با پروندن قیمت موافقم و وقتی پای عمل برسه شاید 1 درصد خریدار واقعی باشن. خود من هم قبلا گفته بودم زیر 10 اصلا نمی فروشم تازه قبل از شروع هزینه های طراحیش و الان دیگه صد در صد خودم بالا میارمش.

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
اتفاقا اینجا چون ایرانه دامنه ارزش نداره .یه مقاله از دنیای اقتصاد تو صفحه اول گذاشتم وقت کردی بخون .البته با پروندن قیمت موافقم و وقتی پای عمل برسه شاید 1 درصد خریدار واقعی باشن. خود من هم قبلا گفته بودم زیر 10 اصلا نمی فروشم تازه قبل از شروع هزینه های طراحیش و الان دیگه صد در صد خودم بالا میارمش.

مقاله رو چجوری بخونیم ؟ سایت که یوزر پس می میخواد

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
این دامنه رو بذار تو پنلت باشه پس فردا بچت گفت بابا تو چیکار کردی و چی داری و فلان و ... همین رو بزن تو دهنش بگو من صاحب این دامنه هستم ..دیگه صداش درنمیاد:D

دوستانی که میگن 5-4 میلیون و .. یه سر به حراجی های دامنه بزنن ببینن چه خبره

prsiangame

Registered User
لایک‌ها
24
اقا باز تصمیم گرفتم این دامنه رو بفروشم چند ماه پیش یه سایت تفریحی بزرگ خریدیم و انرژی زیاد و هزینه زیادی از ما گرفته فعلن وقت برای راه اندازی این سایت نداریم film ir حتی لوگوهاش هم زده شده و اسکریپتش هم تغریبن اماده شده بود ولی فعلن دیگه از برناممون خارج شده

به قیمت پایه 10 میلیون تومان اگر کسی بخواد این دامنه به فروش می رسد.
هیچ عجله ای در فروش نیست پس قیمت های تخیلی ندید

gig_ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستان هنوز این دامنه جهت فروش موجوده؟

بالا