اگر طراحی سایت خواستید حرفه ای در خدمتیمبا پیشنهاد چندتا از دوستان تصمیم گرفتم دوباره برای فعال سازی روش کارکنم. (فروشش رو خریت می دونستند)ولی برنامه نویسی که من می خوام هزینش سنگینه و مثلا با همین شرکت پرشین تولز صحبت کردم بر اورد هزینه 20 میلیونی می کردن که فعلا از عهده من خارجه و به احتمال زیاد فعلا روی یه مدیریت محتوای ارزون تر که دوستام قراره روش کار کنن ران کنیم تا ببینیم چه می شه.
به امید خدا تا 6 ماه اینده کارش تموم شه و بالا بیاریمش.
از همه دوستان که اینجا نظر دادن ممنونم ولی خریدار اون قیمتی که من می خواستم پیدا نشد.
با پیشنهاد چندتا از دوستان تصمیم گرفتم دوباره برای فعال سازی روش کارکنم. (فروشش رو خریت می دونستند)ولی برنامه نویسی که من می خوام هزینش سنگینه و مثلا با همین شرکت پرشین تولز صحبت کردم بر اورد هزینه 20 میلیونی می کردن که فعلا از عهده من خارجه و به احتمال زیاد فعلا روی یه مدیریت محتوای ارزون تر که دوستام قراره روش کار کنن ران کنیم تا ببینیم چه می شه.
از همه دوستان که اینجا نظر دادن ممنونم ولی خریدار اون قیمتی که من می خواستم پیدا نشد.
با پیشنهاد چندتا از دوستان تصمیم گرفتم دوباره برای فعال سازی روش کارکنم. (فروشش رو خریت می دونستند)ولی برنامه نویسی که من می خوام هزینش سنگینه و مثلا با همین شرکت پرشین تولز صحبت کردم بر اورد هزینه 20 میلیونی می کردن که فعلا از عهده من خارجه و به احتمال زیاد فعلا روی یه مدیریت محتوای ارزون تر که دوستام قراره روش کار کنن ران کنیم تا ببینیم چه می شه.
20 میلیون چه خبرههههه
مگه میخواستید چیکار کنید؟!
طراحی تو مایه های بازیسنتر ولی بازم گرونهیه وردپرس یه قالب
سرجمع 400 تومن
کاملا اختصاصی
سایت اپارات هم طراحیش 20 میلیو نمیشه
پرشین تولز جان ما رو بن نکن
pm دادم خدمتتون دوست عزیزداداش 5 و نیم نخواستی؟
دوستان عزیز وبمستر یه سوال دارم.
اگه توی این سایت که تخصصیه فیلم هست مطالب عمومی(تفریحی)مثل پزشکی یا سبک زندگی از این جور مسائل بزاریم مناسب هست؟یعنی یکم مایل به سایت تفریحی هم باشه
ممنون میشم نظراتتون رو بدونم
Jتخصصی باشه ولی در کنارش کمی هم اینجور مطالب هم باشهسلام
دوست گرامی
دامنه شما شایسته این هستش که استفاده تخصصی ازش بشه .
شما با این دامنه میتونید مجله سینمایی و یا سایت اشترک فیلم بزارید .
برای استفاده عمومی واقعا ظلم هست به اسم دامین !
Jتخصصی باشه ولی در کنارش کمی هم اینجور مطالب هم باشه
Jتخصصی باشه ولی در کنارش کمی هم اینجور مطالب هم باشه
با این کار دامنه رو نابود میکنی برادر :دی
روی این دامنه باید سایت ایده دار و مختص با موضوعش راه اندازی کنی.
ممنون بابت نظراتتون دودل بودم می خواستم نظرات بقیه دوستان رو هم بدونم.حتی یک خط غیر تخصصی هم بنظر من جالب نیست !
از قدیم گفتن صلاح وبسایت خویش وبمستران دانند.
تب تفریحی زدن دیگه:wacko:آره خوبه... عالیه ... اصن یه کار کن دامین به این خوشگلی رو فیلتر کنن.... :|
این دامنه مثله دامنه sms.ir باید خیلی تخصصی و زیبا کار باشه
هنوز می فروشی؟!
طراحی تو مایه های بازیسنتر ولی بازم گرونه
==========================
pm دادم خدمتتون دوست عزیز
=====================
بازی سنتر رو هم خود پرشین تولط طراحی کرده سایتش رو
درخواست بده همینجا طرح هاش قشنگن
تأیید میشه.
@استارتر:
این دامنه رو حتی اگه ماهی یه تومن هم اجاره بدید ارزشی نداره چون واقعاً میتونه آینده دار باشه و ارزششو ممکنه بخاطر پیاده سازی ایده های ضعیف از دست بده.
مثل دانلودز کلاهبردار مال مردم خور!
در شرایطی ایده آل سایتی که با همچین دامنه ای بالا میاد باید اینقدر امکانات و بخشهای متنوع داشته باشه که سایتی مانند آپارات یکی از زیرمجموعه هاش باشه یا حتی قسمت تی وی آنلاین!
فکر نمیکنم پیاده سازی یه وبسایت جامع با کلی امکانات و بسیار گرافیکی و مدیریت قوی بیشتر از 10تومن براتون آب بخوره که با 5میلیون تبلیغات صحیح و مدیریت شده توی 3-4 ماه اول میتونه برگرده و از ماههای بعد بره توی سوددهی.
اما خب همه چیز باید مدیریت بشه از زمان استارت کار، من خودم که کمی دیزاین کار میکنم قالبهایی رو دیدم که طرف 2میلیون براش هزینه کرده اما جداً بیشتر از 200 ارزش نداشته!
با این وجود که قیمتهای نت خیلی پایینتر از بازار هست، کار شرکتهای طراحی توی جاهای تاپ تهران دیدم 50تومن هم نمیارزیده اما 4-5 تومن به طرف اونداختن!
اما خب شرکتهایی هم هستند که بهترین کیفیت و استانداردها رو دارند باید دونست چیکار کرد.
ممنون بابت راهنمایی هاتوناین دامنه مثله دامنه sms.ir باید خیلی تخصصی و زیبا کار باشه
هنوز می فروشی؟!