• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش دامنه film ir

prsiangame

Registered User
لایک‌ها
24

Six

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
605
دوست عزیز تعجب نداره مثلا 10 تومن و یا بالاتر ارزشی نداره ولی همونطور که تو اون مقاله هم اشاره شد تو ایران چون تجارت الکترونیک سود انچنانی نداره که شرکت های بزرگ واردشن قیمت دامین این قدر ارزونه.البته من از همون که این دامین رو خریدمsms.ir رو هم داشت که فکر کنم پارسال طرفای50 فروختش.طرف دامنه های بزرگی داشت که الان یادم نیست ولی مثلا همین دامنه منو 2001 ثبت کرده بود وقعا زرنگ اینا هستن ما اون موقع یقول دوقل بازی می کردیم

شروع کار دامنه Ir از سال 2006 هست و بالاترین قدمت این نوع دامنه 7 سال است ! البته با حرف یقول دوقل موافقم چون اون زمانی که من تو نیک ریجیستر کردم شاید بتونم بگم 90 % دامنه های بقول دوستان VIP آزاد بودند حتی طوری بود که واسه اینکه ملت بیان دامنه Ir ثبت کنند بعضی نماینده ها تا 2000 تومان هم حاضر به ثبت این نوع دامنه بودند.. گرچه همون موقع دامنه sell دات Ir رو واسه فروشگاه اینترنتی ثبت که کردم با اکراه ازاش اسم میبردم چون دامنه دات Com نبود و اون موقع خیلی از دامنه های ارزشمند دات Com هم آزاد بود ! اما ما اون موقع بفکر کارای دیگه ای از جمله رقابت با سایت bia2music که منهدم شد بودیم و اصلا به ارزش دامنه فکر نمیکردیم کما اینکه دامنه جذاب . کام رو هم چون برامون مهم نبود تمدید نکردیم که الان حتی Ir اون ارزش میلیونی داره.. :happy:

prsiangame

Registered User
لایک‌ها
24
شروع کار دامنه Ir از سال 2006 هست و بالاترین قدمت این نوع دامنه 7 سال است ! البته با حرف یقول دوقل موافقم چون اون زمانی که من تو نیک ریجیستر کردم شاید بتونم بگم 90 % دامنه های بقول دوستان VIP آزاد بودند حتی طوری بود که واسه اینکه ملت بیان دامنه Ir ثبت کنند بعضی نماینده ها تا 2000 تومان هم حاضر به ثبت این نوع دامنه بودند.. گرچه همون موقع دامنه sell دات Ir رو واسه فروشگاه اینترنتی ثبت که کردم با اکراه ازاش اسم میبردم چون دامنه دات Com نبود و اون موقع خیلی از دامنه های ارزشمند دات Com هم آزاد بود ! اما ما اون موقع بفکر کارای دیگه ای از جمله رقابت با سایت bia2music که منهدم شد بودیم و اصلا به ارزش دامنه فکر نمیکردیم کما اینکه دامنه جذاب . کام رو هم چون برامون مهم نبود تمدید نکردیم که الان حتی Ir اون ارزش میلیونی داره.. :happy:
اره نگاه کردم 2006 بود من خودمم اون موقع فروشگاه اینترنی داشتم و اصلا ذهنم به این حرفا نبود وگرنه اگه .com ثبت می کردی الان میلیاردر بودی. یادم یکی از همین بچه های پرشین تولز یه دامنه داشت که فکر کنم اسم یکی از شهر های عربی بود که می خواستن ازش به قیمت بالایی بخرن.

iran98

Registered User
لایک‌ها
45
من هم یادمه دامنه google.ir آزاد بود دو دل بودم که ثبت کنم یا نه ....

graphic

Registered User
لایک‌ها
13
قصه حسین کرد میگین : دی
به خدا به اینا نمیگن زرنگی ! میگن تفکر

mehdi136/8

Registered User
لایک‌ها
53
قصه حسین کرد میگین : دی
به خدا به اینا نمیگن زرنگی ! میگن تفکر

تفکر= زرنگی= هر چی
همچین موقعیتهای پرسودی رو کسانی که بلدند هیچوقت لو نمیدند.
البته به شرایط جامعمون و اقتصاد و زندگی بیمار برمیگرده که همه میخواند بجای بودن و رشد در کنار هم، از هم سبقت بگیرند.
لازم هم نیست طرف اندازه بابابزرگ ما سن داشته باشه، من خودم با 23 سال سن تا جایی که یادم میاد از سال 2004 فکر میکنم کار با اینترنت رو شروع کردم اما زندگی در شهر کوچیک و مسائل دیگه دست به دست هم داد که الآن به فکر همچین کسب درآمدی بیفتیم!

پ.ن: جناب استارتر اگه ممکنه آیدی بنده رو اد کنید.
مرسی

درويش

Registered User
لایک‌ها
203

یادمه اون دامنه دست یه محمد نامی‌ بود. گوگل WIPO کرد مجانی‌ ازش گرفت.

حالا خوبه شما نگرفتید و ناراحتید. من گرفتم ولی اون موقع شماره ملی‌ نداشتم یه چیز الکی‌ دادم. بعد از پنج سال که خواستم ترنسفر کنم کپی کارت ملی‌ اینا خواستن قضیه‌ی لؤ رفت همه رو گرفتن.

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
خیر، به خاطر قوانین مالکیت و شکایت شرکت گوگل فرمودند که در این صورت این دامنه هیچ ارزشی نداشت.

در کنارش منظور ایشون فروش این دامنه هم بحثیست
خداییش الانم اگر این دامنه دست من بود جز این که باهاش پز بدم کار دیگه ای نمیکردم :دی
نه میتونی بفروشی نه خریدار درست و حسابی هست
اون زمان به جای ثبت google.ir دامنه هایی مثه download یا blog و غیره ثبت میکردن خیلی ارزشش بیشتر بود!

ajaxo

Registered User
لایک‌ها
68
اما من جدی گفتم

من هم شوخی نکردم دوست من
smilingsmiley.gif

چون اگر دامنه رو ثبت کرده بودید، الان به جای اینگه بگید "آزاد بود و ثبت نکردم" می فرمودید "آزاد بود، ثبت کردم اما به زور ازم گرفتن"

R:(Domain Holder) Google Inc
R:(Domain Holder Address) 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA

mehdi136/8

Registered User
لایک‌ها
53
بنظرم فقط اونهایی که دامنه های تاپ دستشونه میتونند یه سایت لوکس بالا بیارند واسه فروش همچین دامنه هایی.
مثلاً whois.ir
فکر کنم کسی که 10تا از این دامنه ها رو داشته باشه میتونه با 5درصد از سود فروش یکی از این دامنه ها سرو سامانی به وب فارسی بده.
قابل توجه اونهایی که برای دامنه هاشون کلی ارزش قائلند!
بقیه هم که دامنه هاشون در اون حد نیست شخصی کار میکنند و مشکل خاصی ندارند.

alishadmehr

Registered User
لایک‌ها
135
چرا خودش راش نمیندازی ؟ میشه ایده های خیلی عالی ای روش پیاده کرد.

اگر علاقه مند بودی ، من میتونم روی ایده اش کار کنم ، برنامه نویسی سیستم اختصاصیش هم بامن.

mehdi136/8

Registered User
لایک‌ها
53
چرا خودش راش نمیندازی ؟ میشه ایده های خیلی عالی ای روش پیاده کرد.

اگر علاقه مند بودی ، من میتونم روی ایده اش کار کنم ، برنامه نویسی سیستم اختصاصیش هم بامن.

آره همچین دامنه هایی مثل یه ملک خوب یمونه که روز به روز به ارزشش افزوده میشه.
بهتره خودتون فعلاً ازش استفاده کنید.

بالا